Divoký kačer

Zpět na článek

Macinka se z Mnichova vrací jako vítěz. Clintonová po debatě s ním musela vyhledat odbornou pomoc

9 komentářů

Jaromír Škubal
@Alois Rudý Škoda slov, moskevská hnido.
Pavel Pavel
@Anton Augustin že se Clintonové z prcinky zvedl kufr. No není divu.
Pavel Hanzl
@Eliška Janalíková
Bohužel, ta nová banda blbů je až neskutečná.
Eliška Janalíková
Pane Landsmane, díky. Musela jsem se smát, ale pak jsem si uvědomila, že to vlastně není tak daleko od skutečnosti a rázem bylo po smíchu.
Vlasta Hrdličková
Díky jeho projevu a prezentaci v Mnichovu nikdo nikdy, ale opravdu nikdy, na naši republiku nezapomene...😉
Anton Augustin
Konečně kačer napsal pravdu 😁 👍
Alois Rudý
Odbornou pomoc psychiatra by ta neúspěšná kandidátka na USA prezidenta vyhledat opravdu měla. Člověk když jí vidi....😛😛
Petr Minář
To se to Mrcince vítězí, když, jak zjstila (a hned zveřejnila) soudružka Zwyrtek-Hamplová bližším prozkoumáním Mrcinkových trenýrek, má koule! Viz: http­s://ww­w.fo­rum24­.cz/det­ska-radost-se-siri-peta-macinka-ma-ve-funkci-koule-a-jsem-na-nej-hrda-jasa-zwyrtek-hamplova .
Lze očekávat, že zájem o koule mezi členy vlády našeho osvobození (cituji Klempíře) nyní silně vzroste. Eminentní zájem už vyjádřili s.Babiš, Alča Dlužena a generál Zuna (tomu ovšem pohrozil jeho předák Okamůra, že jestli si dovolí koule opatřit, budou mu po dobu výkonu funkce odebrány). Lze očekávat, že v této naší vládě bude brzy překoulováno.
Miloš Hora
Macinka je už v USA u Trumpa a Reflex plive jedovatou slinu...
Hoši hoši...