Divoký kačer
Macinka se z Mnichova vrací jako vítěz. Clintonová po debatě s ním musela vyhledat odbornou pomoc
9 komentářů
Jaromír Škubal
6
@Alois Rudý Škoda slov, moskevská hnido.
Přejít do diskuze
Pane Landsmane, díky. Musela jsem se smát, ale pak jsem si uvědomila, že to vlastně není tak daleko od skutečnosti a rázem bylo po smíchu.
Díky jeho projevu a prezentaci v Mnichovu nikdo nikdy, ale opravdu nikdy, na naši republiku nezapomene...😉
Odbornou pomoc psychiatra by ta neúspěšná kandidátka na USA prezidenta vyhledat opravdu měla. Člověk když jí vidi....😛😛
To se to Mrcince vítězí, když, jak zjstila (a hned zveřejnila) soudružka Zwyrtek-Hamplová bližším prozkoumáním Mrcinkových trenýrek, má koule! Viz: https://www.forum24.cz/detska-radost-se-siri-peta-macinka-ma-ve-funkci-koule-a-jsem-na-nej-hrda-jasa-zwyrtek-hamplova .
Lze očekávat, že zájem o koule mezi členy vlády našeho osvobození (cituji Klempíře) nyní silně vzroste. Eminentní zájem už vyjádřili s.Babiš, Alča Dlužena a generál Zuna (tomu ovšem pohrozil jeho předák Okamůra, že jestli si dovolí koule opatřit, budou mu po dobu výkonu funkce odebrány). Lze očekávat, že v této naší vládě bude brzy překoulováno.
Lze očekávat, že zájem o koule mezi členy vlády našeho osvobození (cituji Klempíře) nyní silně vzroste. Eminentní zájem už vyjádřili s.Babiš, Alča Dlužena a generál Zuna (tomu ovšem pohrozil jeho předák Okamůra, že jestli si dovolí koule opatřit, budou mu po dobu výkonu funkce odebrány). Lze očekávat, že v této naší vládě bude brzy překoulováno.