Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Filip Turek trefil tři jednou ranou. Orbánův vyzkoušený příklad, jak se zbavit kverulantů

21 komentářů

KIng X
turek je neuvěřitelný teplomet. Ta jeho estrogenová tlama je fakt dílo. Asi čeká děťátko.
Pavel Nyklíček
Nemít Motoristy, tak snad budeme psát jen o Slabišovi.
Konečně nějaká bžunda.
Nácinka, Turek, teď Červený, kterého už rozmetávají na sítích.....
To hnutí snad vymyslel Čínský Bůh Srandy.
epr3
@Igor Tak jestli Turek trpí úbytkem testosteronu, tak Lipánek nikdy žádný neměl.....
epr3
@KIng X Tu tvojí tlamu a nezamlouvej to.
Igor
@KIng X Tak sem si všiml, že se nám nějak oplácal, asi úbytek testosteronu... 🤣 Jinak nemá cenu to komentovat! Doufám, že nyní se budou média opět věnovat Slabisovi, jeho okrádání a dalším členům jeho party z řad politického i lidského odpadu! On je skutečné zlo pro ČR!
epr3
@KIng X Kdy nám ukážeš svojí tlamu ty? Ať se taky někdy zasmějeme 😂
epr3
@Pavel Nyklíček
Ale Pavlíku, neblouzni. Turka jsem viděl v televizi vícekrát, Červeného asi dvakrát. Vždycky byli perfektně připraveni, mluvili věcně, argumentovali a své protějšky vybavené jen prázdnými ideologickými hesly s přehledem utírali jako nudle. Nikdo je nikdy argumentačně nerozmetal.
Konečně je na místě MŽP někdo, kdo chápe realitu a nekrmí sám sebe eurozelenými pitomostmi, jako třeba Hladík.
Petr Klimánek
@Pavel Nyklíček a Lipavského vymyslel kdo ?
Petr Klimánek
Petr Macinka je „ministr, který se s tím ne**re,“ zaznělo z USA , to je borec ,který se postavil za naše zájmy a neleze do zadele němcům a dědečkovi Bidenovi a Hillary , tak to ma byt
epr3
@Klingon Nejsem buk, ty jo?
Jiosef Tyl
To je hezké, jak si tady zahrál Turek (turkyně je mimo jiné na Slovácku kukuřice), roli premiéra. To přeci dělávají premiéři ne, že představují nové ministry. Spíš to však vypadalo, že představuje svého alternanta.
KIng X
@epr3 Nemá ho náhodou s tebou?
Petr Klimánek
@Pavel Nyklíček já se ptal tebe první tak odpovez
Pavel Nyklíček
@epr3
A to je právě to i čem píšeš.
Červeného jsi viděl dvakrát, neboli zkušenost jako noha, ale volit ho budu i kdyby Slabiše věšeli...
Rychlokvasky u Motorů dávají vědět, že právě tohle je špatně.
A všichni byli připraveni....
Pavel Nyklíček
@Petr Klimánek
Přečti si o čem se píše v reportáži.
Já tam slovo Lipavsky neviděl. Ty ano?
KIng X
@epr3 to nejde epr, ty by sis ho nad ní honil.
Uživatel_5424229
“agenti západu, reakční inteligence, ideologičtí diverzanti, zaprodanci….”
Autorka zapomněla připojit:
“dezinformátoři, ruští trollové, dezoláti…”
Každá moc těžko odolává pokušení použít místo argumentů represe. Komunisté rušili (k nim a k Moskvě) nepřátelská vysílání, pětikoalice vypínala (k ní a k Bruselu) nepřátelské weby.
KIng X
@Igor Hlavně se tváří zamilovaně, jako by ho v sobě pořád měl. Neboj, na bureše už se vaří voda.
epr3
@Pavel Nyklíček
Troufám si říct, že po té době, co jsem na světě už dokážu rozpoznat jestli v člověku něco je anebo není.
Říkám, že v oboru na ministerstvu, které budou zastávat, mají příčetnější a daleko realističtější přístup, než měl jejich předchůdce Hladík.
Ty jsi Červeného nějak blíže a déle studoval, že ho můžeš bez přípravy odstřelit?
A mimochodem, ministři se nevolí ale jmenují a já jsem nevolil ani jednoho člena z vládnoucí koalice.
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
Tak kulatý hrad zahrnuje kolečka pod myšlenku, že Oky má zcela určitě o kolečko víc...
Jiosef Tyl
@Pavel Nyklíček - A o tom z kulatého hradu!