Komentáře
Motoristé slibovali tvrdé škrty. Dnes si notují se Schillerovou v nezákonném schodku rozpočtu
11 komentářů
Petr Klimánek
2
škrtat se musí s rozmyslem a ne prioritně poškodit důchodce a samoživitelky a nízkopříjmové rodiny s dětmi , proto máme nyní nejnižší porodnost , takže ať autor netlačí na pilu a nezneužívá k tomu motoristy
Máte pravdu, je třeba víc přiškrtit fůru neziskovek, čt a čr, různé výsluhy za válení na vojenském gauči a kožených křeslech, privátní paškoly pro blbce, komedianty,
zdroje jsou.
zdroje jsou.
Fiala a spolu za 4r.BilILION 240miliard dluh.To je v pořádku?Moc asi ne.Skoda že tu není další 4r.byli by jsme o další BILION chudší.
@Anatolij Vasil
Kolikrát jsem ti už dával skutečné údaje o našem státním dluhu, včetně odkazů na relevantní zdroje? Umíš vůbec číst, nebo jen kdákáš zcela mimo realitu?
Kolikrát jsem ti už dával skutečné údaje o našem státním dluhu, včetně odkazů na relevantní zdroje? Umíš vůbec číst, nebo jen kdákáš zcela mimo realitu?
@Pavel Hanzl Ty tvoje odkazy si nech pro své děti.Jsou to lživé a zavádějící informace.Ten Jeden Bilion a 240 miliard je bohužel realita.A tím že budeš blábolit ty své lži s fóra 24,seznamu.cz,tak nezmizí.Uz jsem ti psala že na fóru 24 a seznamu na tebe čekají.Takovych retardu je tam více tam se ztratíš.
1. Pohlídáme Slabiše
Nepovedlo.
2. Vyrovnaný rozpočet. Nepovedlo
3. Tykač malá domu. Povede.
Nepovedlo.
2. Vyrovnaný rozpočet. Nepovedlo
3. Tykač malá domu. Povede.
Tak už to bývá.....
Kluci z plakátu zas pobavili.
Čest jejich památce.
Volič Motoristů ji musí připadat jako úplný idiot. A je.
Kluci z plakátu zas pobavili.
Čest jejich památce.
Volič Motoristů ji musí připadat jako úplný idiot. A je.