Komentáře

Zpět na článek

Rusko je jako smečka hladových psů, která nesmí zůstat bez kořisti. Jinak roztrhá a sežere svého vůdce

67 komentářů

Pavel Hanzl
@pindal
To si piš, že se chystají na nás. A Putin nám to slibuje a tahle paravláda dělá maximum, aby mu to umožnila.
Pavel Hanzl
@Asatin
Už aby to bylo.
A kdo z nich udělal tu smečku hladových psů? Kdo z megagigantických příjmů z ropy jim nedal nažrat, kdo je jen bil, aby se vztekli? Právně on má být tím posledním žrádlem, pak se možná zklidní.
Asatin
Rusko je smecka nenazranych zombi,pokud jim dojde zradlo,tak se vrhnou na putlera a rostrhaji ho na cucky. No a pak skonci valka.
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Ta to dotáhla do totálního bankrotu a rozpadu SSSR. Já vím, mužik je blbý jak bedna kytu a chce dělat pořád stejné chyby a čekat, že to dopadne jinak.
Asatin
@pindal a pindal... co si myslis je nam u p rdele.
Pavel Hanzl
@pindal
Kdo je náš chráněnec? A proč bych se ho měl bát? Když chrání on mě, nebo já jeho?.
A Putin chce Ukrajince zašlápnout už čtvrtý rok a proč je teda nezašlápl? Proč se potácí u Pokrovsku a nechal si povraždit milión vlastních vojáků?
Jóža Oltec
HnuSSákům je třeba vyjadřovat pohrdání, vždy a všude. Např jejich vykopnutím a zákazem se účastnit na OH, včetně právě probíhajících zimních. Duma to dosud nerozchodila, ať si ty ku.wy soutěží doma v chlastání vodky a dopingu.
Pavel Hanzl
@pindal
Věř čemu chceš pitomče. Proč asi chodí na smrt za pár rublů? Když tam mají vyšší úroveň trulo? A proč kradou záchody a pračky?
A stěžovat si v Rusku? Znáš pojem gulag?
Rusům to cha cha "nevadí", bo žijí pod bičem tak krutým, že nemají nárok na stížnosti.
Já se v kapitalismu mám fakt dobře, celý život jsem makal, půl života jako svobodný člověk a v důchodu jsem v pohodě, teď odcházím na pifko. Drahé ale extrémně dobré.
PEtr Tobes
je to tak, russacko v cele s masovym vrahounem je cire zlo a vsichni, kdo ho podporuji jsou za tyto zlociny spoluzodpovedni, a jednou na putlera dojde!
Pavel Hanzl
@Asatin
To jen zvrací rudá lůza, důchod jim platí kapitalista a tak zvrací, normálka. V koblize nas.áno.
Leo Podstanicky
Ekaterina Kanakova je jako smečka svokier.
Jóža Oltec
Izrael bereme a upřednosťujeme před HnuSSáckem všemi deseti..
Alois Rudý
Jak naznačuje "Jekatěrina" podobné zabíjení a znásilňování můžeme očekávat v Česku, po příchodu poražených ukrajinských vojáků za rodinami do Česka.😑
Pavel Hanzl
@Anatolij Vasil
Včera jsem valil šalinó a skupina Rusů se bavila o tom, že nějaký Anatolij Vasil je úplný debil a kdáká na diskusí jen houna.
eva27
@Leo Podstanicky #Vatnik!
Jóža Oltec
@Leo Podstanicky Neplač tu pořád dokola o Izraeli, zdrogovaný opilče. Za střízliva studuješ Whataboutismus?
Uživatel_5577504
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
A proto je musíme mohutně podpořit blbe, aby nebyli poraženi a zůstali doma. A ty sám se snažíš, aby poraženi byli pitomče. Ani tohle tvá kobliha nedá?
Uživatel_5577504
Alois Rudý
Alois Rudý
@Jóža Oltec ...proč upředňostňovat Izrael pře Ukrajinou ?😯
Alois Rudý
@PEtr Tobes ...di ty ferdo, že by až tak ?😂🤣
bella.
Jóža Oltec
Hirošima a Izrael, opilče? Hed po ránu sjetý?
Alois Rudý
Už je načase aby slábnoucího Putina nahradila opoziční Komunistická strana Ruska, to bude jiný fičák, ti se nezakecají.😎
Michal Bednarek
Škoda by to nebyla, kdyby roztrhala a sežrala svého vůdce. Karavana pojede dál.
pindal
@Pavel Hanzl
Chlapče,chtěl jsem říct,že my se budeme bát svých chráněnců víc ,než Rusové svých vojáků.Tak jsem to myslel.Že se chystají na nás ,na to zapomeň.Jedině,že už by nás chtěli zašlápnout,čemuž by se ani nikdo nedivil,za naší činnost proti nim.Jediná naše naděje je to,že jsou chytřejší než my a stále nás berou za přátele,kteří jsou pouze pomatení,což já si také myslím.
Uživatel_5577504
Anatolij Vasil
@Alois Rudý Už jsme jednou v 68'zazili od Ukacka vraž­dění,­znásil­ňová­ní a rabování.Uz nikdy víc.Sem je prostě nesmíme pustit.At jsou si doma na UA budou tam mít práce víc než dost než znova obnoví UA.Uz bylo dost aby měli vše na zlatém podnose a ještě byli arogantní,drží a usurpovali si ČR jako svou zem.
Leo Podstanicky
Izrael je jako smečka hladových psů, která nesmí zůstat bez kořisti. Jinak roztrhá a sežere svého vůdce
Alois Rudý
Rusko je možná jako smečka hladových psů, ale na druhé straně úspěšně brání východní Evropu před rozpínavostí Ukrajiny.🙂😎
Anatolij Vasil
Včera jedu metrem a skupina Ukrajinců se baví mezi sebou cituji;prezident UA má pravdu Evropa nás vůbec nepodporuje, hlavně že nás do toho zatáhla.Zelenej na ně musí bejt víc agresivní aby posílali víc a víc peněz.Tak to je vděk Ukacek.A bude to ještě s nima horší.Kdo je nezná a jejich mentalitu ten to asi chápat nebude.
Alois Rudý
@Jóža Oltec .......ty jsi rozený diskutér, jak ty to děláš ?😎
Jóža Oltec
@pindal To je blábol hodný opilce z HnuSSka kde se dodnes séře do děr v zemi, neb v rurálních oblastech děrevně ani septiky nemají. Prý na vyšší úrovni, jeden by nad takovou demagogií praskl smíchy..🤑🤑
Asatin
@Pavel Hanzl dneska je zde hladovic debilu a mysli si ze za ty lzi a pomluvy dostanou zlaty rubl...tak ho...
pindal
@Pavel Hanzl
Ale Pavle,vdyť ty Rusové si neztěžují a věřím že si tam žijí na vyšší úrovni než my.Tobě kapitalisté nic nedají ze svého,ale také ti to nevadí.Rozdíl je v tom,že Rusové si nemyslí,že jsi utlačovaný,i když jsi na nižší úrovni žití a nechtějí svrhnout kapitalismus u nás,když nám to vyhovuje.
Pavel Hanzl
@Anatolij Vasil
A jak je sem cha cha hlupáku "nenechat pustit"? Oni se budou ptát tebe, pitomče?
Pavel Hanzl
@Uživatel_5577504 Jakou politiku vole? Na Ukrajině se dělá nějaká cha cha "politika", Tam jede krutá válka trulo, ani tohle nevíš?
Petr Klimánek
Zjevně píše o jiném bloku a maskuje to
Martin Matiaško
Ukrajina sa po americkom Majdane 2014, čo bol ozbrojený nelegálny krvavý
puč zmenila na nepoznanie (anti-Rusko ). Moc uchopila chazarská chunta z Kyjeva. Celá bander-Ukrajina je kompletne zošroubovaná krvavým gestapom (SBU). Na Ukrajine je rovnaký sadistický fašizmus ako v Nemecku za Adolfa Hitllera. Každý, kto sa postaví na odpor je zlikvidovaný, každý kto sa pokúsil dezertovať bol na mieste zastrelený. Odvodoví TCC komisári lovia ľudí so zbraňami ako zver a to úplne všade . Už nikto nechce na UA bojovať. Na Ukrajine neexistuje opozícia, opozičné strany boli zakázané, opoziční lídri sú pozatváraní, poslaní na front , bola zrušená pravoslávna cirkev, pravoslávne vianočke , pravoslávny Novy rok, pravoslávne kostoly sú pozatvárané a skonfiškované, pravoslávni cirkevní patriarchovia sú zrušení, pozatváraní, alebo poslaní na front . Naopak, satanizmus a okultizmus na Ukrajine dostal od štátu zelenú. Špinavý žýdovský manipulátor Volodymyr Greenschnabel, robí z občanov bláznov. Kompletne zmanipuloval a zošrauboval celú Ukrajinu, z ktorej vytvoril s ukrajinským gestapom (SBU) veľký koncentračný tábor anti-Rusko, kde platia pravidlá ako v nacistickom Nemecku za Adolfa Hitllera. A toto svet nevidí a tento hnus sa tlačí do EÚ.
Alois Rudý
@PEtr Tobes... ..ať se svojí vnitřní zlobou a nenávistí nezalkneš, i když vlastně u takových jako ty by to škoda nebyla, takže pokračuj dál....😉
Pavel Hanzl
@Anatolij Vasil
Na kdáky můžu odpovědět jen kdákem, sorry jako.
Anatolij Vasil
@Pavel Hanzl Hanzl.Nedavno jsi psal že dezole žádný argumenty nemají jen vulgaritu a urážky.Ale tím jsi asi myslel sebe a tobě podobným!!
Pavel Hanzl
@Bubák Bubák 5 řádků lží a nenávistných nadávek. To je typické dezolátno, jak dycky. A pivko si zaplatím z důchodu, makal jsem celý život a firmu jsem zrušil v SEDMDESÁTI.
To snad stačí, ne? Nezbohatnul jsem, důchod má průměrný a nechápu proč by mě měla platit zrovna ODS, kterou ani nevolím.
Anatolij Vasil
@Uživatel_5577504 Jak banderovci na UAzacatkem 2sv.nahaneli Poláky,které pak sadistický mučili a popravovali.
eva27
@Michal Bednarek Hlavně ať je to brzy! Včera bylo pozdě.
Leo Podstanicky
@Jóža Oltec jo to znám žide
Leo Podstanicky
Leo Podstanicky
@Jóža Oltec Izrael by měl mít zákaz doživotně. viz. Hirošima.
Leo Podstanicky
Každá společnost dostává takové zločince, jaké si zaslouží. I nacistický, brutální, genocidní, děti vraždící, psychotický Izrael.
pindal
Úpně debilní článek,bych řekl,bát se budeme my.
Leo Podstanicky
Tohle je boj Ruska proti Izraeli. Miluji Putina.
Anonym
@TCerny to vyteckovane, pro Reflex nepripustne slovo, znelo :
" n e g r a m otne "
Jinak je to paradox ,neb jsem uz 83 let zaryty antirasista telem i dusi !!!!
Anonym
Ruska obcanka Kanakova pise o sve rodne zemi :" Rusko je ve skutečnosti je to smečka divokých a hladových psů, kteří následují svého vůdce. "
"Kanake" je v nemcine velmi peiorativni rasisticky vyraz pro ***amotne migranty z vychodu takze Kanakova uz jen svym jmenem by byla v Nemecku stigmatisovana.
Ja jsem take illegalni migrant z Prahy pred 50 lety do Nemecka , lec mel jsem to stesti ze jsem coby 193 cm blondak , chirurg, mluvici 7 jazyky nikde negativne nevycnival z physiognomie maioritni spolecnosti , takze mne nikdo zde " kanakem" nenazyval.
Moje rodna zeme , kde jsem se uprostred valky v Praze narodil ,uz davno neexistuje a presto jsem nikdy nepocitoval ani zbla takovou nesmirnou nenavist, jako tato Kanakova zde manifestuje vuci sve rodne zemi.
Spise vzpominam na ten cas straveny v CSR coby tehdy chirurg na Bulovce tech prvnich 30 let po valce ,s laskou.
PEtr Tobes
russacko ma problem, protoze bez Starlinku jsou najednou vrazi a okupanti "slepi" a jsou pekne v hajz.lu a dobre jim tak a jen tak dale, tak se na ty zrudy musi a melo to prijit uz davno!!
bella.
@Pavel Hanzl
Ne , budou se ptát nové vlády!
bella.
@Leo Podstanicky
Ale ani ne, ona je jen obyčejně blbá a píše jí to AI. Ona jen dosá štvavé kec a má hotovo 😁🟥
bella.
😁🟥 Hergot, kdo mě tady udal,že jsem se dotkla Kanakový.

😁🟥Já jen řekla, ať si dá bacha, dyť všichni slušný lidi označila vláda Fialy a vazala Pávka jako ruský špiony.

Hezky o tom prozpějuje skupina ABA JAGA A nejen o tom.

🟥ak to tady laskavě nechte, je přece svoboda slova a když tady Kanaková vykládá hrůzné blbosti je nutno reagovat!
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl ty zase strašlivě lžeš ssoudruhu hanzle. Jenom opakovaně dokazuješ, že o problematice nevíš naprosto vůbec nic. Jdi na extrémně dobré pifko za peníze ODS a nesnaž se už nikdy o něčem rozumovat - jsi pouze pro smích, o tom není sebemenších pochyb, víš přihlouplý ssoudruhu hanzle.
Anatolij Vasil
@Leo Podstanicky Muslime Di si kecat jinam.
Jóža Oltec
@Leo Podstanicky Neřvi a val vystřízlivět, kořalo..
Jóža Oltec
@Alois Rudý Nemel pytlíku, rozumíš tomu jak koza petrželi.
eva27
@Alois Rudý #Vatnik! Smrdi russkem.
Markovic Serena
Miroslav Kašpar
Pěkné přirovnání
Leo Podstanicky
@Jóža Oltec a kto to urobil? a proč žide, otroku
Milena Drábková