Komentáře
Válka o Turka: Od antického dramatu po nevyzrálou frašku. Kdy za Motoristy padne opona?
36 komentářů
Pavel Hanzl
Já si původně myslel, že největší pitomec naší politiky je Miloš Zeman, pak se přidávali další šmejdi jako Ransdorf, Paroubek, Foldyna, Volný atd. a pořád to šlo dolů a dolů a když to skončilo Schillerovou, už jsem si fakt myslel, že to je úplné dno. A pak zespodu zaklepal macinka s turkem.
Přejít do diskuze
Alois Rudý
Opona padla na vládu fialových zrůd a stále na nich leží, ale chce to asi přimáčknout, ještě trochu nám dýchají náš kyslík...😎
Jiosef Tyl
Informace o současné vládě se přesunují ze Zpráv, na Federální kriminální ústředna pátrá!
epr3
Na oponu ještě poněkud brzy a otázka je, jestli dřív nespadne za prezidentem Kolářem a jeho kašpárkem.
motoristé jsou devadesátkový šíbr Tykač a ten Macinku i Turka dávno hodil přes palubu, jejich dnové jsou sečteny
Alois Rudý
Otázkou spíše je, kdy padne opona za Česku škodícími fialovci, nebo bude třeba jim k tomu trochu výrazněji pomoci ? Nemělo by to být zase tak těžké, máme moc, máme k tomu sílu, máme k tomu prostředky a navíc lid si to žádá, a to je rozhodující😎
epr3
@Pavel Nyklíček A nespadla ti doma jenom garnýž, co po tobě chce tvoje stará už rok, abys ji pořádně přidělal?
Jiosef Tyl
@epr3 - pablbe, opony padají před účinkujícími! Ne za nimi. Ale jestli chceš použít to "za", tak ty a vláda skončíte "za" mřížemi.
No, voni si ti motopošuci neuvědomují, že každé slušné jeviště mívá i pořádné propadliště. Takže lze vyhučet i bez opony 

Pavel Hanzl
@Jóža Oltec
Veverky byla komická partička, mezi elitu skutečně nepatří. Já zapomněl na Okamůru a Babiše, to je taky dobré dno.
Veverky byla komická partička, mezi elitu skutečně nepatří. Já zapomněl na Okamůru a Babiše, to je taky dobré dno.