Komentáře

Zpět na článek

Lovec Martin Kuba a hnutí Naše Česko vyrazili na hon. Obávat se může ODS, TOP 09, ale i Motoristé

44 komentářů

Tatted Nottatted
Ztráta mé kryptoměny byla nejničivější finanční zkušeností mého života. Co začalo jako normální transakce, se změnilo v noční můru, když jsem si uvědomil, že moje peněženka byla napadena a mé finanční prostředky – v hodnotě přes 300 000 dolarů – jsou pryč. Zpočátku jsem se cítil bezmocný. Kontaktoval jsem online několik lidí, kteří tvrdili, že by mohli peníze „naháknout“ zpět, ale po pečlivém průzkumu jsem zjistil, že většina těchto služeb jsou podvody. Odmítl jsem přijít o další peníze kvůli falešným slibům. Místo toho jsem podnikl právní a správné kroky, které nakonec vedly k navrácení mých finančních prostředků. Pak jsem narazil na hackery zvané FORENSIC HACKER, kteří mi pomohli získat zpět veškerou mou ztrátu a peníze, pokud se chcete s nimi spojit, kontaktujte je. E-mailem: foren­sichac­kerswe­b@gma­il.com
Jan Kolomazník
Ale vždyť ten provařený klausovec nemá co nabídnou.Všechny kámoše má v institutu,nebo u macíka.Jo Blažek je volný.Naše Česko-nade všecko stačit nebude a hejtmanství nafukovací není.Důvod však je.Makak bude nutně potřebovat novou partu do příštích voleb,proto Kuba.
Pavel Hanzl
@Jan Kolomazník
Omyl. Po Fialově vládě zbylo možná 8%?? voličů zklamaných z jeho vlády, kteří dezoláty volit nikdy nebudou a radši k volbám ani nešli. Určitou část sebrali Piráti (těch 16% je víc, jak dostali dýzláci a fašouni dokupy), ale ještě jsou tu výrazné rezervy. Píšu o tom dole, Kuba by mohl by být mostem mezi nynějšími, totálně zablokovanými tábory a mohl by čerpat z obou.
Pavel Hanzl
"Anče, Kubo, hajnej, šup šup, ať to lítá!!"
Petr Minář
Jak napsal klasik: "Kuba, hajdy pod koryto!" Žádné Česko není tvoje.
Petr Minář
Nějak mi na tom fotu připomíná Malého Napoleona na sjezdu Přátel italské opery ve filmu Někdo to rád horké.
Vsadím se, že se zvolí předsedou a členové udělají dobře.
epr3
Když někdo dneska v této zemi prohlásí, "že je pro EU a NATO", má jistotu, že si předem odstřelí polovinu potenciálních voličů.
Pavel Hanzl
@epr3
Velmi hluboký omyl, jak dycky. O tyhle tutany svádí nelítostný boj všechny dezolátní strany a velmi se jim daří, už zlikvidovaly komáry a socany. Ti umírnější jsou v ANO a tam může Kuba lovit také.
Ale dost volných voličů je na prozápadní straně, které zklamala Fialova vláda. Já čekal, že je zdvihne Kalousek, což se nestalo, ale část volila Piráty. Se svými 16% mají dohromady stejně, jak fašouni a dýzláci.
Ale dost jich je ještě volných, kteří nevolili vůbec a jak vidíme potácníka Babiše, dost jeho současných voličů půjde jinam.
Pavel Hanzl
@epr3
Pro vystupování z EU může být kolem 30% voličů a z NATO ještě méně.
A všichni jsou už u dezolátů.
Kdyby pitomci socani se taky nervali o voliče doblblé ruskou propagandou a stáli na Evropské pozici, pohodlně sedí dnes v Parlamentu. ČSSD byla VŽDYCKY proevropská strana a tohle ji zahubilo.
epr3
@Pavel Hanzl Nás zahubí slepé, nekritické, proevropské směřování. Dokud se voliči neproberou a nezjistí, že je tady EU tahá jako vařenou nudli, nemůže se to tu obrátit k lepšímu.
Pavel Hanzl
@epr3
A jaký výsledek má to tahání za nudli? Patříme mezi elitu v EU, jsem ŠESTÍ v růstu v HDP na SVĚTĚ.
Skutečně si přeji, abychom byli stále tak brutálně taháni na nudli, za pár let bychom dohnali Rakušáky i Němce.
epr3
@Hanzl
Šestí ze zemí OECD, to není celý svět a je to spíš jako v tom přísloví, kdy je ve světě slepých jednooký králem.
V systému, který jsme si nechali EU vnutit nám ten vysoký výkon není moc platný. Jeho přidaná hodnota(už tak mizerná) je téměř beze zbytku vyvezena mimo naše území a má se za ni dobře někdo jiný. Jsme novodobá kolonie a to byl o dosud je záměr zakládajících členů EU, což byl koloniální mocnosti. A úplně stejně to bude s Ukrajinou, pokud ji EU někdy přijme, nebo s kýmkoli jiným.
A víš co je naše největší neštěstí, že to pořád lidé nechtějí chápat. Nikomu z nás by nepomohlo ani to, kdyby mu narostl druhý pár rukou a on toho udělal dvakrát tolik. Zase by mu zbylo jenom na to, aby se večer nažral a ráno znova přišel do práce.
Pavel Hanzl
@epr3
Kdo ti tohle preboga zase nakukal? Podívej se na index životní úrovně a jeho růst. To není o vyvezení zisků, to je NAŠE životní úroveň, tj. bohatství.
epr3
@Hanzl
Tomu se říká kritické a logické uvažování. To se tebe netýká.
Pavel Hanzl
@epr3
A čemu ty říkáš kritické myšlení? Já si poskládám tvrdá data z Eurostatu, nebo jiného solidního zdroje a podívám se ještě kolem sebe, jestli není někde skrytá vada.
Přečtu si o tom vícero článků z různých zdrojů (i parlamentky nebo Nová republika) a ono mi to pak vyjde logicky celkem samo.
Richard Sebesta
@Pavel Hanzl 👎👎👎
Richard Sebesta
@epr3 👍👍
PEtr Tobes
az to da dohromady s Buresem, tak z toho bude "Nase silne Cesko", ale jaka bude realita? radsi na to nemyslet..
Alois Rudý
@PEtr Tobes ...nemyslet, to by ti jde dobře😁
Pavel Hanzl
@PEtr Tobes
Nevidím to až tak tragicky. Bureš už končí, není schopen už dnes ušéfovat ani svoje dezoláty a pokud vláda padne, v příštích volbách mu rozhodující voliče může sebrat právě Kuba.
Potom by mohla nastat normální situace, kdy nebudou dva zabetonované bloky a může se vytvořit koalice víceméně normálních stran bez fašounů a dalších dezolátů.
ANO bez Babiše se může stát polonormální stranou na ůrovni ČSSD.
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
eva27
Takový jihočeský model malý Babiš.
PEtr Tobes
@eva27 naprosto bez debat to tak je, proste takovy Babis 2.0 v trochu elegantnejsim havu
Pavel Hanzl
@PEtr Tobes
Já bych to až tak neviděl, Kuba je kšeftař a mafián, ale Bába je naprosto mišuge, jeho éra končí. Dnes ho válcují dezoláti, ale Kuba to rozhodně není.
eva27
@Pavel Hanzl Kubovi vadilo, že ODS nešla do koalice s Babišem. Evidentně počítá s další existencí ANO a chce být potenciálním partnerem. Babiš ho chválil už když byl v ODS, jako realustu.
Pavel Hanzl
@eva27:
Babiš už nestíhá a jeho pozice slábne. I kdyby nešel od válu, ANO by hledalo spojence proti dezolátům i za cenu výrazných ústupků a tam by Kuba mohl sehrát určitě výraznou roli.
Čort znajet, ale jednoznačně bych ho neodsuzoval, klíčové bude, jestli je skutečně proEvropu a ne proRusko.
Alois Rudý
Pokračující rozklad ODS je nadějí pro Česko.😎
Petr Klimánek
Lovec Kuba uloví Slachtu
Pavel Hanzl
@Petr Klimáne
Nestraš!!! Nejhoršího a totálně zkorumpovnéhom tutana?
Petr Klimánek
@Pavel Hanzl 👍
Anton Augustin
Strach opozičních slouhů v diskuzi je zřejmý.
eva27
@Anton Augustin 🤣
Lubomír Horký
Já myslím, že to moc velká sláva nebude. Pan Kuba je už celostátně dost provařený ještě od éry kmotrů.
Pavel Hanzl
@Lubomír Horký
Tohle nikomu dnes nevadí. Mafie se roztahují přímo ve vládě, tady je důležité úplně něco jiného. Mediální obraz a pokud budou skutečně pro EU a NATO (ne jan dýzláci a estébáci), tak budou mít velký problém. Ale poptávka po proZápadní straně razantní a akční tu určitě je, může oslovit hodně zklamaných voličů pětikolky. Fiala skutečně takový nebyl a proto volby prohrál.
Uživatel_5813254
Nejdřív konkrétní závazné body prozápadního programu, které se už nebudou "pragmaticky" měnit plus srozumitelné veřejné vyjádření, jak jich dosáhnout. Pak někoho jiného než právě Kubu. Nepřipadá mi totiž dvakrát jako přesvědčivý leader a taky bych rád viděl jeho lustrační osvědčení. A potom budu Naše Česko rád volit.
eva27
@Uživatel_5813254 Myslím, že hlavním bodem programu bude vytvořit koalici s Babišem. Že to neudělal Fiala Kubovi vadilo.
Pavel Hanzl
@eva27
V dalších volbách bude už bába out.
eva27
@Pavel Hanzl On možná, ANO ale ne.
Uživatel_5686333
Už ten název vypovídá o tom, že to můžou někdy volit jen idioti..
Alois Rudý
@Uživatel_5686333 ...vždyť se tam také píše, že volit ho mohou někteří příznivci TOP 09 a ODS😎
Igor
@Uživatel_5686333 Jako Babišovo: Silné Česko? 🤣 Zatím nejslabší premiér!
Giovanni Matteo
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Petr Klimánek
Kuba zaveli a Kupka už hupka
Pavel Hanzl
Na to jsem zvědavý, je zbytečné se ptát, jestli to bude pravice nebo levice, tyhle pojmy už dávno neplatí. Důležité je, jestli bude pro Západ tj. Evropu, nebo pro Východ, tj, Uhry a Rusko.
Tvrdí, že jsou pro EU a NATO, ale čert jim věř. Babiš to taky tvrdil (a možná pořád tvrdí) ale je jasně proruský a dýzláci to samé.