Online přenos
Pohádky o hodnotách, prachy a koryta, tak Babiš tepe do opozice. Hlasování o nedůvěře vládě glosujeme živě
39 komentářů
idiocie v opozici kvete
včera v ČT blábolil jakýsi Benda o nevyjmenování nových velvyslanců a řekl, že v Polsku se stalo dtto
Je to LEŽ
v Polsku byli noví velvyslaci už vyjmenovaní a jmenování jim bylo zrušeno,
kdežto soudruzi, navržení Lipavským těsně před vbolbami, přičemš šlo o soudruhy blízké Fialovi a spol., jmenovaní ještě nebyli, takže stěžovat se můžou akorát na lampárně
včera v ČT blábolil jakýsi Benda o nevyjmenování nových velvyslanců a řekl, že v Polsku se stalo dtto
Je to LEŽ
v Polsku byli noví velvyslaci už vyjmenovaní a jmenování jim bylo zrušeno,
kdežto soudruzi, navržení Lipavským těsně před vbolbami, přičemš šlo o soudruhy blízké Fialovi a spol., jmenovaní ještě nebyli, takže stěžovat se můžou akorát na lampárně
Babiš k opozici: Chcete jen prachy a koryta.
Babiš má pravdu.
Nejvíc vříská malá pirátská p...., nemá 300 tis. měsíčně a káru se šoférem. To je hotová katastrofa!
Nenávistí pění, checheche.
Babiš má pravdu.
Nejvíc vříská malá pirátská p...., nemá 300 tis. měsíčně a káru se šoférem. To je hotová katastrofa!
Nenávistí pění, checheche.
Opozice jen nemůže skousnout že projeli volby a že si občané místo Fialovce zvolili Babiše.Takze místo práce za kterou jsou placeni budou 4roky vymýšlet jak nic nedělat a vládě to pořádně stizit.
Předseda KDU-ČSL Marek Výborný prý nechápe, proč si ministři dali na této schůzi přihlášky s přednostními právy, aby na začátku mluvili oni.
Kdy ten študovaný demamgpg něco chápal?
Kdy ten študovaný demamgpg něco chápal?
A zase dva nebo tři dny úplně planých a marných keců a tři dny, kdy se místo práce pro tuto zemi naprosto marní čas v předem prohrané věci. Okamura má pravdu, opozice nemá jiné téma a nemá žádný konstruktivní cíl, kterého by mohla dosáhnout, kdyby s vládou a jejími poslanci normálně komunikovala.
Místo toho se od samého počátku snaží trapně destruovat cokoliv, co se vláda snaží udělat, prezidenta samozřejmě nevyjímaje.
Místo toho se od samého počátku snaží trapně destruovat cokoliv, co se vláda snaží udělat, prezidenta samozřejmě nevyjímaje.
@Michal Bednarek Proč by nečerpal, žijeme přece v dotační ekonomice. Zrušme všudypřítomné dotace, které křiví trh a nikdo nebude čerpat, včetně Babiše.
A už to jede "Já žádný střet zájmů nemám". Koblihy marně čekají na jitrnice, jaký svět neviděl, zatímco Bureš Skrblík Kolenovrt oplakává zlaťáčky. Koblihy, ty jitrnice máte na čele 

@Pavel Nyklíček Já si nechci na něco takového zvykat. Mě naši vychovali jinak. Říkali mi, "když už něco děláš, dělej to pořádně, pokud se ti nechce, někam se schovej ale nekaž to ostatním".
@Jóža Oltec
Ale je to atraktivní a zábavné, takže to s úspěchem praktikujeme pětatřicet let.
Ale je to atraktivní a zábavné, takže to s úspěchem praktikujeme pětatřicet let.
Tak vyvolat hlasování o nedůvěře lze vždy pokud schrastí 50 hlasů ale pokud nemají celkově dost výsledných hlasů tj 101, je to ztráta času. Vláda může poté říct "Děkujeme za hlasování, teď jděte laskavě do prdéle a více štěstí příště".
@Anatolij Vasil
Bohužel blbců je ve společnosti vždy více (rozuměj volič šestikolky), než těch co mají všech 5 pohromadě. Ty jsi toho příklad. Navíc i blbec má stejné hlasovací právo jako každý jiný.
Bohužel blbců je ve společnosti vždy více (rozuměj volič šestikolky), než těch co mají všech 5 pohromadě. Ty jsi toho příklad. Navíc i blbec má stejné hlasovací právo jako každý jiný.
@Pavel Nyklíček
Zábavné? Večer mrkni na mladé a pohledné pirátky, budou mít huby protažené až kamsi 😁Ti chytřejší z opozice si vzali volno...
Zábavné? Večer mrkni na mladé a pohledné pirátky, budou mít huby protažené až kamsi 😁Ti chytřejší z opozice si vzali volno...
StBures zase podvadel a lhal, stret zajmu nevyresil..dokud bude tento hornouhersky zlocinec vladnut "cehunum", lepe tu lidem nikdy nebude, to bude mozna tak jemu osobne a jeho poskokum..takovy marast nam polosenilni geronti zpusobili
Tzv. Veřejnoprávní média je třeba zrušit. Jsou nástrojem liberálně fašistické propagandy. Nejlépe je privatizovat. Budovy a technika mají nějakou hodnotu. A ten lidský odpad, který tam působí, poslat na pracák - do posledního kusu.
Fialová svoloč blekotá nesmysly. Bude třeba došetřit všechny jejich zlodějiny a zavřít je do šatlavy. To jim zavře mordy. Kampelička, bitcoiny, IKEM, dozimetr - nejlépe obnovit hrdelní tresty....
všimneme si, že rudí důchodci jedou stejný bomby, i kdyby byli (a jsou) izolováni. Teď jsou největší zlo po celé zemi Piráti. Důvod, komouši?
@Pavel Nyklíček Respekt, že ses obětoval to zjistit a nám se to díky tobě nevpálilo do hlav.
@Michal Bednarek
Je fakt že hvězdná místní pěchota ráda používala slova jako čtyřkolka, pětikolka a teď, kdy přišla šestikolka, už to neslyšíme...
No a za velmi krátkou dobu odejde i Slabiš. To bude teprve rána! To zas bude alejích nablito!
Je fakt že hvězdná místní pěchota ráda používala slova jako čtyřkolka, pětikolka a teď, kdy přišla šestikolka, už to neslyšíme...
No a za velmi krátkou dobu odejde i Slabiš. To bude teprve rána! To zas bude alejích nablito!
@Bořivoj Zelený necerpat ma proto, protoze soud za minule obdobi, kdy byl premierem, jasne konstatoval, ze to bylo v rozporu se zakonem, a ma Agrofert vracet dle soudniho rozhodnuti zatim cca 7,5 miliard, kolik bude muset vracet za toto obdobi se dozvime asi az za nekolik let, kdy uz bude dotacni sibr snad pryc z politiky..ted to pokryji "jeho lidi" ktere si uz vsude dosazuje, vrchni pokryvac je sam ministr zemedelstvi, takze tak si tady zijeme, bude se loupit za bileho dne aby byl agrofert jeste vetsi, totalni hnus!
Okamura: "Vrací se svoboda, demokracie a jsem rád, že tato možnost je."
Dlouho potlačovaná svoboda Okamury být prasetem na plný pecky
Dlouho potlačovaná svoboda Okamury být prasetem na plný pecky
„Byla jsem zoufalá. Moje nejmladší dítě vážně onemocnělo a účty za lékařskou péči se hromadily rychleji, než jsem je dokázala zaplatit. Měla jsem stranou nějaké úspory, ale krutým zvratem se stalo, že jsem byla online podvedena a přišla jsem o téměř vše, co bylo určeno na její léčbu. Nahlásila jsem incident úřadům, předložila všechny důkazy a dodržela všechny postupy, ale bylo mi řečeno, že uzdravení bude extrémně obtížné. Cítila jsem se naprosto bezmocná, když jsem sledovala, jak mé dítě trpí, zatímco já jsem neměla jak pomoci. Během jedné z následných kontrol mi bylo sděleno, že v případech digitální obnovy se někdy doporučují některé specializované firmy a Trustwave Cyberdefense byla zmíněna jako profesionální možnost. Děsila jsem se, že budu znovu podvedena, ale obrátila jsem se na ně jako na svou poslední naději. Jejich komunikace byla klidná, trpělivá a profesionální. Vysvětlili mi každý krok procesu a s péčí se k mému případu chovali. Pomalu jsem začala vidět pokrok a naděje se vracela. Konečně jsem viděla cestu k placení účtů mého dítěte a ochraně mé rodiny. Sdílím to, protože ztráta peněz v podvodu není jen finanční – může ohrozit životy. Pokud se nacházíte v podobné situaci, nevzdávejte to. Pomoc může existovat,“ i když se zdá, že je všechno ztraceno.“
Kontaktujte je prostřednictvím trustwave.cyberdefense @Gmail com
Kontaktujte je prostřednictvím trustwave.cyberdefense @Gmail com
@Anton Augustin
Když za minulé vlády tehdejší opozice chtěla hlasovat o nedůvěře (bez šance), tak jsi hýkal blahem. Takže dvojí metr?
Když za minulé vlády tehdejší opozice chtěla hlasovat o nedůvěře (bez šance), tak jsi hýkal blahem. Takže dvojí metr?
Babišovo slovo je NECHÁPU.
Okamura zas rád NEROZUMÍM TOMU.
Turek rád SIEG.
Alena JSEM OBYČEJNÁ ŽENSKÁ.
Nacher miluje slovo ALE.
Macinka NEVYHROŽUJI.
Havlíček JÁ SI TO NEMYSLÍM.
Juchelka PANE REDAKTORE.