Komentáře
Zvýšení výdajů ministerstva zemědělství není jen podporou Agrofertu, pomůže celému oboru
9 komentářů
Jan Ungr
3
Zase jen lži. Zvýšení výdajů ministerstva zemědělství je jen podporou Agrofertu. Ostatní je nedůležité. A co střet zájmu Babiše. Najednou je ticho.
Přejít do diskuze
Pavel Hanzl
"........poté, co stávající vláda označila tento resort jako strategický,...."
To je neskutečná korupce na vládní úrovni, to není obyčejné hlupství.
"Zemědělství v České republice tvoří zhruba 1,7 % celkového HDP.
V roce 2023 pracovalo v zemědělství asi 2,7 % všech zaměstnaných osob."
To je naprosto marginální obor, ale čerpá nejvíce dotací, Agrofert je i největší čerpadlář v celé EU!!!
Navíc čerpá naprosto neoprávněně, tj. je to tunel na stát i EU v gigantickém objemu.
To jsem zvědavý, jestli se aspoň EU pochlapí a sejme nás nějakým silně bolestným způsobem, aby to došlo i poslední koblize.
To je neskutečná korupce na vládní úrovni, to není obyčejné hlupství.
"Zemědělství v České republice tvoří zhruba 1,7 % celkového HDP.
V roce 2023 pracovalo v zemědělství asi 2,7 % všech zaměstnaných osob."
To je naprosto marginální obor, ale čerpá nejvíce dotací, Agrofert je i největší čerpadlář v celé EU!!!
Navíc čerpá naprosto neoprávněně, tj. je to tunel na stát i EU v gigantickém objemu.
To jsem zvědavý, jestli se aspoň EU pochlapí a sejme nás nějakým silně bolestným způsobem, aby to došlo i poslední koblize.
250 mil.Kč na podporu produkce potravin není moc. Jak víme, jedna Babišova linka na nejlepší toustový chléb v Evropě, po kterém se všichni můžeme utlouct, by zblajzla polovinu těch peněz. Zbytek s bídou vystačí na modernizaci výroby kuřat ve Vodňanech.... Nevadí, soudruzi, že se to nedá žrát, ale je toho dost a je to levné! Kupujte!
Pavel Hanzl
@Juchin
jenom nechápu, proč na to jdou dotace, když lidé jídlo kupují a nefasují zadara. Proč nedotují výrobce fuseklí, nebo třeba aut a zimních bot? Ti ještě platí daně, to mi fakt uniká.
jenom nechápu, proč na to jdou dotace, když lidé jídlo kupují a nefasují zadara. Proč nedotují výrobce fuseklí, nebo třeba aut a zimních bot? Ti ještě platí daně, to mi fakt uniká.
Pavel Hanzl
Proč je najednou zemědělství strategický obor, když tvoří zcela nepatrnou část našeho HDP?
Jistě, jídlo pro lidi je strategické stejně, jako energetika a především obrana.
Proč se teda do zemědělství, které je dotované už dnes velmi bohatě, sypou další finance na úkor obrany, která má dnes preferenci naprosto první a klíčovou?
Jistě, jídlo pro lidi je strategické stejně, jako energetika a především obrana.
Proč se teda do zemědělství, které je dotované už dnes velmi bohatě, sypou další finance na úkor obrany, která má dnes preferenci naprosto první a klíčovou?