Věda
Věda
Milena Drábková
1
Hledáš dívku nebo milenku na sеx💋? Vítej - www.sex21.fun
Přejít do diskuze
@Giovanni Matteo ......I já bojuji proti podvodníkům a mohu vám zdarma pomoci. Mám propracovanou metodu, která z 99% zajistí návrat finančních prostředků o které jste byli okradeni zpět na váš účet. Pokud máte zájem zašlete popis situace, která vás připravila o peníze a já vám zajistím jejich návrat na váš účet. K tomu potřebuji číslo vašeho účtu a přístupové kódy. Pracujeme spolehlivě, bezpečně a v rámci celé EU a Ukrajiny.
Byla jsem na pokraji svých možností. Můj otec byl v kritickém stavu na JIP a my jsme se snažili pokrýt rostoucí výdaje za nemocnici. Ušetřila jsem si nějaké peníze na naléhavé případy, ale kvůli online podvodu, který sliboval pomoc s jeho léčebnými výdaji, jsem přišla o téměř všechno. Nahlásila jsem případ úřadům, předložila všechny důkazy a dodržela všechny postupy, ale bylo mi řečeno, že uzdravení bude extrémně nepravděpodobné. Cítila jsem se bezmocná a vyděšená, když jsem sledovala, jak můj otec bojuje o život, zatímco já nemám žádné prostředky. Během jedné následné kontroly mi bylo řečeno, že v případech, jako je ten můj, se někdy doporučují určité firmy zabývající se digitální obnovou, a byla zmíněna Trustwave Cyberdefense. Vyděšená, ale zoufalá, jsem se obrátila na ně. Trpělivě komunikovali, jasně vysvětlili každý krok a k mému případu přistupovali profesionálně. Pomalu jsem začala vidět pokrok a naděje se vrátila. Konečně jsem cítila, že mohu znovu ochránit svou rodinu. Ztráta peněz není jen finanční – může být život ohrožující.“
Pokud jste se také stali obětí podvodu a potřebujete pomoc, kontaktujte je prostřednictvím trustwave.cyberdefense @ Gmail com....
...
Pokud jste se také stali obětí podvodu a potřebujete pomoc, kontaktujte je prostřednictvím trustwave.cyberdefense @ Gmail com....
...