Komentáře

Zpět na článek

Příběh nejbohatšího Čecha. Co je zač Michal Strnad a jaké má zájmy

15 komentářů

Giovanni Matteo
Byla jsem na pokraji svých možností. Můj otec byl v kritickém stavu na JIP a my jsme se snažili pokrýt rostoucí výdaje za nemocnici. Ušetřila jsem si nějaké peníze na naléhavé případy, ale kvůli online podvodu, který sliboval pomoc s jeho léčebnými výdaji, jsem přišla o téměř všechno. Nahlásila jsem případ úřadům, předložila všechny důkazy a dodržela všechny postupy, ale bylo mi řečeno, že uzdravení bude extrémně nepravděpodobné. Cítila jsem se bezmocná a vyděšená, když jsem sledovala, jak můj otec bojuje o život, zatímco já nemám žádné prostředky. Během jedné následné kontroly mi bylo řečeno, že v případech, jako je ten můj, se někdy doporučují určité firmy zabývající se digitální obnovou, a byla zmíněna Trustwave Cyberdefense. Vyděšená, ale zoufalá, jsem se obrátila na ně. Trpělivě komunikovali, jasně vysvětlili každý krok a k mému případu přistupovali profesionálně. Pomalu jsem začala vidět pokrok a naděje se vrátila. Konečně jsem cítila, že mohu znovu ochránit svou rodinu. Ztráta peněz není jen finanční – může být život ohrožující.“

Pokud jste se také stali obětí podvodu a potřebujete pomoc, kontaktujte je prostřednictvím trus­twave­.cyber­defen­se @ Gmail com

Nmx
Jan Zeman
@Pavel Hanzl
Kam že půjdeme? Pod ruský bič. Ty už to raději nechlastej!
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
Pavel Koutný
já su rád, že Babiš s Kolářem obešli idiota Pávka
Pavel Hanzl
@Petr Klimánek
Babiš drží tak maximálně moč a stolici, naše zbrojovky jedou zcela nezávisle na nějaké vládě. Evropa zbrojí jak najatá a my byli zbrojaři vždycky dobří.
I kdyby se ta iniciativa zrušila, pojede vyzbrojování ukrajiny i celé EU po jiných liniích, ale stejně intenzívně.
Pavel Hanzl
Tohle je další důkaz, jak se celá ČR balíkuje na ukrajinské válce.
A nejhorší je sprostota nové paravlády, která hlásí "ani korunu na Ukrajinu", to je fakt nablití.
Jenže se nám to krutě vymstí, jak Ukrajina padne, půjdeme pod ruský bič a tyhle zbrojovky budou vyrábět granáty proti nám i spojencům. Prostě jak za Hitlera, ale v daleko horším provedení.
Pavel Hanzl
@Bubák Bubák
Toho Colta už dávnu koupil Strnad trulo. To fakt nevíš?
Dělá nám to už větší příjem státu, než celý automotive.
Pavel Hanzl
@Jan Zeman Zjisti si, jak to vypadá dnes na Donbasu, trulo. Proč asi Poláci, Baltici, Finové, Švédi atd. zbrojí jak diví? Protože to ví, hlupáčku naivní.
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl ty jsi opravdu všech arcihlupáků futrál ssoudruhu hanzle, dnešní zbrojařské firmy v ČR většinově vlastní firma Colt. Dostala požehnání od fialové junty a zadarmo to nebylo. Nyní je z těchto peněz financováno milión čehosi, pro cosi. A tyhle firmy budou vyrábět oro ty , kdo zaplatí , víš, ssoudruhu hanzle.
Petr Klimánek
@Jóža Oltec ty jedeš v proruském módu, copak Strnad je proruský , taky si raději přečti Hlavní změny v právní úpravě na úseku, zbraní, střeliva a munice od 1. ledna 2026
Zákon č. 90/2024 Sb., o zbraních a střelivu
Petr Klimánek
@Pavel Hanzl víš kulový o zbraqních a munici , licence schvaluje vláda
Hlavní změny v právní úpravě na úseku, zbraní, střeliva a munice od 1. ledna 2026
Zákon č. 90/2024 Sb., o zbraních a střelivu
Jóža Oltec
@Pavel Hanzl Jelimánek zase jede v proruském deliriu..
Petr Klimánek
spolupráce s Babišem se mu vyplatila , Babiš drží otěže muniční inciativy, Kolář je odříznut od zdroje a byznys dál jede
Pavel Hanzl
@Jóža Oltec To jsme už dávno.
Jóža Oltec
Budiž mu to přáno, je ale v zemi kde se díky bohatsví nespíš stane terčem č. 1 pro dezoláty i levicové politiky.