Divoký kačer

Zpět na článek

Tomio Okamura v oblíbenosti porazil i Ježíše Krista a zakládá vlastní církev

18 komentářů

Vladimír Ondruch
Pane Landsmann,z kterého bahna jste se vyhrabal, já myslel že jste novinář a vy zatím uctívač pána Okamury
Mibus
@Vladimír Ondruch Zuřte si zuřte. Váš příspěvek svědčí o stavu Vašeho uvažování. Čtete jen to, co se Vám hodí k použití hole. Ještě si přečtěte větu, o čem je Divoký Kačer. Veřejně jste se zesměšnil. A to dobrovolně.
Jaroslava Halamková
Budeme se muset rozhodnout mezi dvěma spasiteli, nebo kolik uchazečů o tento post nejvyšší vlastně je. Aspirant na premiéra se dnes před hlasováním o důvěře nové vládě nechal slyšet: "Buďte rádi, že tady vůbec jsem...".
Ó, ó, jaké štěstí. Bylo to hrozně napínavé (26 hodin), ale Andrej zvítězil. Možná bude muset falešného Spasitele Tomia svrhnout, už k němu dokonce nasadil svého trójského generála. Bude to titánský zápas o případné vzájemné vydání.
Kupte si popcorn, zápas začne každou chvíli.
Mibus
@Jaroslava Halamková Netřeba spasitele p. Tomia svrhávat. Zvládne to sám.
Dnešní Divoký Kačer mě hodně pobavil
bella.
🟥 A nomenklaturní bolševik si kouše nehty a v prázdnosti myšlení poráží Danuši Nerudovou.Fofrem letěl na Ukrajinu ujišťovat, že se nic neděje, že jen nebudeme na Ukrajinu už doplácet.
Tedy jak to tam ten poserout-ka vysvětlí by nám měl dát vědět.
🟥A měl by omezit cesty, on sám má za sebou uhlíkovou stopu jak uhelný doly, co by na to řekla Leyenová a greendeal? ?!
Eliška Janalíková
@bella.
Jste si jistá, že diskutujete pod správným článkem? A v čase jste také nějak zamrzla.
bella.
🟥@Eliška Janalíková

Naopak , jsem si jistá, že jsem čas předběhla a vy sledujte současné dění.Vše souvisí se vším.🟥
Mibus
@bella. Já jsem si zase jistý, že máte hodně úzké mantinely myšlení. Vaše reakce na článek, svítí sluníčko a příroda se probouzí po zimě, napíšete přesně stejný nesmysl, jako teď. A když se v článku napíše, že krátká přeháňka zavlažila suchý trávník, zareagujete stejně nesmyslně.
Mibus
@Eliška Janalíková Starý pan bella je hodně zapouzdřený. Pod článkem o svítícím sluníčku s krásném jaru by napsal totéž. Krátká ranní přeháňka zavlažila suchý trávník a bella reaguje zase stejně. Tyhle bytosti mají v myšlení hodně úzké mantinely
bella.
🟥@Mibus
No commnet!

🟥 Srážka inteligence s betonem @Mibus !
Jiří Hybeš
@bella.
Wikipedia
http­s://cs­.wiki­pedi­a.org › wiki › Tomio_Okamura
Po maturitě odcestoval do Japonska, kde pracoval jako popelář a poté v kině jako prodavač popcornu. Jelikož se zde cítil diskriminovaný, rozhodl ...

Dál to zvládnete sama... Btw, z čeho vznikla ta vaše obsese podobnými zamindrákovanými frustráty..? )))
bella.
🟥@Jiří Hybeš
mě nezajímá, jak se živil v Japonsku, mě zajímá jeho názor na hospodaření Fialy.Takovej Fiala je tak zžilej s vlastními občany, že nevěděl, jak vzít lístek do metra a jak vypadá.Se nedivím, dyť ten ani neví o kolik nás svou tupostí okradl a co rozdal Ukrajině z našich úspor­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!🟥 A mimochodem, náš nomenklaturní bolševik na Hradě nebyl pro svoje chabé schopnsti doporučen na učiliště pro rozvědčíky.Nebýt otce, sráží dál patky někde na útvaru a šoupe nohama ! 🟥
Albion Severin
@bella. uspory ti sebral Babis tou inflaci!!!l!!|!1!!!
naopak za kazdou korunu, co sla na ukrajince, se nam vratily 2
a to nepocitam ty obrovske vydaje na obranu, kdybychom Ukrajinu byvali nechali obsadit rusakama, kteri by tudiz meli volne ruce se vesele vrhnout na zbytek Evropy posileni o jejich bohatstvi, prumysl a obyvatelstvo (jako za protektoratu)
bella.
@bella.

🟥 odpověď pro Albion Severin :
--------------------------------------

🟥 buď tak laskav a nereaguj na mě.Jsi jouda, který neví , která bije!
Mibus
@bella. A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám vlezou všude. A strašně rychle se množí.
Ladislav Soukup
@bella. Starej se radši o nomenklaturního bolševika, udavače StB, předsedu základní organizace SSM a vyprázdněného populistu Blabiše, co se vždy řídí jen posledními sociologickými průzkumy a zájmy svých nefirem. A příště hoď zase hlas tvým miláčkům z KSČM, ty rudá kostičko.
bella.
‼️🟥@Ladislav Soukup
Typické, když někdo zkritizuje narcistního Fialu a megalomanského Pavla, je komunista.

‼️🟥Mýlíš se, já nevolila ani Babiše.

‼️🟥A lidi, jako jsi ty bych zavřela do Bohnic.Na čem svoje debilní úvahy vůbec stavíš?Na tom, že toho vím víc a TY to nepobíráš, tedy to neplatí ? Proto útočíš? .

‼️🟥 Takoví jsou voliči co nám sem zatáhli Fialu, Ukrajince a bolševika na Hradě!A už mě neobtěžuj, jsi k ničemu!
Ladislav Soukup
@bella. Dezoláty jako ty znám moc dobře. Tvé bláboly tady čtu taky dlouhodobě. Co ty víš víc? Jsi typický volič současné vlády, podle dlouhodobých sociologických průzkumů nevzdělaná nula. Je úplně jedno, jestli volíš komunisty z KSČM, převlečené náckomouše z SPD nebo rádoby pravičáky z IVK složené z různorodé politické směsky včetně StB, kteří chtěli hlídat Babiše. U Blabiše jsi nakonec stejně zakotvil, jako typický flastenecký dezolát z frustrovaného proletariátu, rudá kostičko.