Komentáře
Jóža Oltec
2
Budiž mu to přáno, úspěch na zahraniční burze a zájem megainvestorů je i dobrou vizitkou pro celou ČR. Navíc v jeho zbrojovkách maká moře lidí co tím živí své rodiny.
Přejít do diskuze
@Jóža Oltec
Stát může na tyhle firmy tlačit, především přes morálku a možnost reklamy, zákonně asi ne.
Stát může na tyhle firmy tlačit, především přes morálku a možnost reklamy, zákonně asi ne.
@Pavel Hanzl To bys mohl říct možná vůči státním firmám ale pokud jde o soukromou korporaci, ta má zájem především o expanzi, profit a dividendy akcionářům. Je to hlavní důvod jejího fungování a vůbec existence.
@Jóža Oltec
Jistě, já proti zbrojní výrobě vůbec nic nemám, je pro nás dnes až fatálně důležitá.
Ale zisky z ní jsou, zvláště dnes , nutné investovat tam, kam je potřeba. Když budu velmi sobecký, tak do naší bezpečnosti, tj. na Ukrajinu.
Pokud bude z Ukrajiny "ocelový ježek", jak se zmínila von Layen, tak i my budeme v bezpečí.
Jistě, já proti zbrojní výrobě vůbec nic nemám, je pro nás dnes až fatálně důležitá.
Ale zisky z ní jsou, zvláště dnes , nutné investovat tam, kam je potřeba. Když budu velmi sobecký, tak do naší bezpečnosti, tj. na Ukrajinu.
Pokud bude z Ukrajiny "ocelový ježek", jak se zmínila von Layen, tak i my budeme v bezpečí.
@Pavel Hanzl Všechny zbrojovky po celém světě se snaží prodat své produkty tam kde je o ně zájem, je to byznys jako každý jiný a živí hromady lidí. Sám jsem v jedné dělal a to že výsledné produkty byly určené primárně k ničení životů mi bylo srdečně šumafuk, stejně jako mým kolegům či managementu nebo akcionářům. Funguje to tak už od dob kdy Číňané vynalezli střelný prach a zjistili, že se s ním dobře obchoduje.
@Jóža Oltec Jistě, balíkujeme se na tom krvavémm konfliktu a celý zisk by měl jít na Ukrajinu, Strnada nutit k tomu, aby taky silně přispíval, nebýt té války vydělal by kulový.
Tady je jasně vidět, jak se balíkujeme na válce na Ukrajině. Zbrojařina nám vydělává už víc, než celý automotive. A krysa Macinka řekne, že trpícím lidem tam nedáme ani kačku!!!!! Tak udělá z Čechů nejhorší zmetky a odpad Evropy!!! Proč ho nevyrazí někam za Ural? Nablití.
Posílám jako důchodce pár tisícovek na Dárek pro Putina.
Posílám jako důchodce pár tisícovek na Dárek pro Putina.