Komentáře

Zpět na článek

Strnadova zbrojovka CSG počatá na šrotišti míří na burzu v Amsterdamu s obří cenovkou

8 komentářů

Jóža Oltec
Budiž mu to přáno, úspěch na zahraniční burze a zájem megainvestorů je i dobrou vizitkou pro celou ČR. Navíc v jeho zbrojovkách maká moře lidí co tím živí své rodiny.
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
Pavel Hanzl
@Jóža Oltec
Stát může na tyhle firmy tlačit, především přes morálku a možnost reklamy, zákonně asi ne.
Jóža Oltec
@Pavel Hanzl To bys mohl říct možná vůči státním firmám ale pokud jde o soukromou korporaci, ta má zájem především o expanzi, profit a dividendy akcionářům. Je to hlavní důvod jejího fungování a vůbec existence.
Pavel Hanzl
@Jóža Oltec
Jistě, já proti zbrojní výrobě vůbec nic nemám, je pro nás dnes až fatálně důležitá.
Ale zisky z ní jsou, zvláště dnes , nutné investovat tam, kam je potřeba. Když budu velmi sobecký, tak do naší bezpečnosti, tj. na Ukrajinu.
Pokud bude z Ukrajiny "ocelový ježek", jak se zmínila von Layen, tak i my budeme v bezpečí.
Jóža Oltec
@Pavel Hanzl Všechny zbrojovky po celém světě se snaží prodat své produkty tam kde je o ně zájem, je to byznys jako každý jiný a živí hromady lidí. Sám jsem v jedné dělal a to že výsledné produkty byly určené primárně k ničení životů mi bylo srdečně šumafuk, stejně jako mým kolegům či managementu nebo akcionářům. Funguje to tak už od dob kdy Číňané vynalezli střelný prach a zjistili, že se s ním dobře obchoduje.
Pavel Hanzl
@Jóža Oltec Jistě, balíkujeme se na tom krvavémm konfliktu a celý zisk by měl jít na Ukrajinu, Strnada nutit k tomu, aby taky silně přispíval, nebýt té války vydělal by kulový.
Pavel Hanzl
Tady je jasně vidět, jak se balíkujeme na válce na Ukrajině. Zbrojařina nám vydělává už víc, než celý automotive. A krysa Macinka řekne, že trpícím lidem tam nedáme ani kačku!!!!! Tak udělá z Čechů nejhorší zmetky a odpad Evropy!!! Proč ho nevyrazí někam za Ural? Nablití.
Posílám jako důchodce pár tisícovek na Dárek pro Putina.