Divoký kačer

Zpět na článek

Za život jsem se zmocnil spousty žen, vysvětluje Turek svou kvalifikaci na post zmocněnce pro Green deal

32 komentářů

Alena Hanusová
Jestliže platí Dělenec Dělitel Podíl, pak Zmocněnec, Zmocnitel.... Zmodíl???
Milan Jeřábek
No jo, zase plátek Reflex, hnůj.
Petr Minář
@Milan Jeřábek
Maž k Turkovi.
PetrSP7
I člověk, mentálně na úrovni dítěte, holt může být zmocněncem 🙄😡
Jaroslav Najzar
Zmocnil se jich protože mu daly,coš se děje v 99 procentech našich domácností a zatim si toho nikdo nevšiml .Tak nevím kde udělali soudruzi chybu
Domous
Já jsem taky proti tomu aby byl turek jakýkoliv ministr je panovačný arogantní šproty chová se povýšeně a důležité má mnoho špatných vlastností
Karel13
Dodatek. Je to pravda nebo FAKE
Karel13
Je to IQ TYKVE. Zpočátku jsem se domníval, že to na néj "ušili«
Jaroslav Polcar
Hovado z reflexu opět v akci.
Dana.D.
Dávejte laskavě titulek "Divoký kačer" jako první. účelová manipulace s vědomím lidi. pocit z dobře odvedené práce hm....
deasuncz
@Dana.D. Proč? Je to napsané rovnou nad úvodní fotkou.
Petr Minář
@Dana.D.
Nech si vysvětlit od Mrcinky či na sekretariátu výfuků, když sám(a) se neorientuješ v textu.
Jan Šíma
Už chápu Zemana a jeho výrok o novinářské špíně
Martin Neugebauer
Zmocněnec má plnou moc.
Poslanec Turek je spíš mocnitel –
všechno se s ním násobí samo.
Do trojky s Macinkou mu chybí už jen
asijská kráska Okamura.
Jako dělenec by měl aspoň lepší dýžka.
Uživatel_5327839
Vejfuci nekomunikují s občany a neodpovídají. Jsou to samé jako Věci veřejné - soukromé.
Miroslav Zita
Článek v Reflexu působí jako bizarní kříženec chlapské hospodské historky a politického CV. Autor ho podává s vážností patologa, který právě objevil nový orgán – „sexuální kvalifikaci pro funkci zmocněnce“. Jenže čím víc se snaží text tvářit jako ironická pitva Turka, tím víc připomíná zpověď někoho, kdo by chtěl být součástí příběhu, ale zůstal mu jen diktafon.

Turek je v článku líčen jako samolibý alfa samec, který zaměňuje kvantitu zážitků za kvalitu myšlení. To je legitimní terč satiry. Problém je, že autor střílí z pozice morální i estetické nadřazenosti, kterou mu realita moc nepotvrzuje. Ironie má být zbraň, ne berlička. A tady často supluje něco, co autor sám nemá: lehkost, šarm a schopnost být přitažlivý i bez potřeby to neustále vysvětlovat.

Zatímco Turek si vystačí s přehnaným egem a vědomím, že pozornost funguje i jako měna, autor textu působí jako někdo, kdo by chtěl ženy okouzlit argumentem, odkazem a závorkou. Jenže okouzlení není názorový sloupek. Nedá se vyargumentovat, nedá se „rozebrat“. Buď se stane, nebo ne. A tady je ten nechtěný point celé satiry: autor může Turka kritizovat do aleluja, ale k tomu, co Turek vyvolává – ať už oprávněně, nebo ne – se se svým projevem ani vzhledem nikdy nepřiblíží.
Martin Neugebauer
@Miroslav Zita jo ten vtip se moc nepovedl , počítám že vás rozbor je tak trochu umělá inteligence , jestli se nepletu , že ?
Ale plně s tím souhlasím
František Koranda
@Martin Neugebauer Pan Zita má slušnou slovní zásobu, ještě by to chtělo do psaného projevu nějaké to cizí slovo. Nám zaostalejším stačí textu autora se zasmát, případně nezasmát a jít dál.
Martin Neugebauer
@František Koranda hlavně jsem u této vyčerpávající informace třikrát usnul , když jsem se to snažil dočíst a venčil jsem v té zimě a sněhu psa .
Utekla pointa nějak , pes jen 3 krát , pointa navždy ? ❤️
Ladislav Sláma
@Miroslav Zita co to melete? Odkdy víte, co chce autor? Takže článek, kterej je naprosto adekvátní satirou k dnešnímu dění, je jen reflexe chtíče autora, kterému se nedaří, zatímco tyhle vaše kydy, kdy jste tedy autora takto definoval, aniž byste k tomu měl jakýkoliv důkaz, kromě domněnky nad statistickým článkem, jsou zajisté přesný pohled na věc. Jste trapný a jděte se léčit.

Turek a celé uskupení motyk je jen hnůj patřící do propadliště dějin, a to ještě ani nezačali.
Tom_3
@Ladislav Sláma já si myslím, že pan Zita dobře ví co autor chce a já s ním souhlasím. Oni ti kačeři jsou v poslední době křečovitá snaha o humor a satiru. Moc to reflexu nejde. Ale Vám to jde náramně, " reflexe chtíče autora, kterému se nedaří", nebo " kromě domněnky nad statistickým článkem, jsou zajisté přesný pohled na věc.
To je škoda psát, to byste měl tesat.
Martin Neugebauer
@Ladislav Sláma tak z hlediska globálního aspektu , globální vize ?absolutně nerentabilní ... teoreticky totálně paraoidní teorie postgraduálního psychopata z SPD ?
uff snažil jsem po dvouch pivech v jedné větě nepoužít české slovo
Jak ulitlo mne to SPD že ...
Ale to se nepočítá ,to nejsou Češi , nebo ji 7% ?
?
Petr Minář
@Miroslav Zita
Milovník otázek a samozvaný analyzátor článků Reflexu Zita. Pro koho analyzuje nevím, ale jeho analýzy silně připomínají známý citát, připisovaný neprávem Švejkovi (v knize nic takového není): (kvůli pravidlům o slušnosti úvodní slovo nahražuji mírnějším výrazem): "Hovnajs, řekl Švejk, aby se nenápadně vetřel do rozhovoru". S analýzami od Ziky a jejich obsahovým sdělením je to naprosto stejné.
Martin Neugebauer
@Petr Minář to je takový místní inovátor diskuzní ? Homo diskuze ?
Většinou má pravdu a tak ?
Nemám moc času ,maximálně do smrti , jsem realista mohu ho analizi ať časem ?
Zatím mne to připadne , že se skutečně může jmenovat Pan Koudelka .
Ne že bych byl z CIA , nebo tak , je sám ...
?
Uživatel_5700640
@Petr Minář
Komentář pana Zíka je zcela mimo mísu. Neví smysl článku. Je mi ho líto.
Uživatel_5354308
@Miroslav Zita To jsou rádoby chytré, ale ve skutečnosti velice blbé kecy. Na co si hrajete chytrolíne? Autor nemá potřebu hrát si na alfa samce, co nám to podsouváte? Článek je skvělá satira a legrace, kterou ocení člověk, který sleduje celou kauzu.
Vít Chmelař
FT je sice etalon snad všech negativních vlastností a vykladní skříň charakterových vad a patří kamkoli jinam, než do parlamentu, natož na ministerstvo,ale tento článek by měl být vtipný, leč je jen trapně blbý.
Uživatel_5700640
Je to hrdina světa a vy se mu smějete. Jen počkejte až ukáže co umí!
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
josef Panda
Zatím nejlepší alternativní návrh funkce pro Turka byl říšský protektor.
Uživatel_5327839
@josef Panda špatně stejně jako Heydrich byl zastupující.
Jaroslava Halamková
Ach, jsem uchvácena představou, jak Filip udělá pořádek v životním prostředí. Rázné povolení neomezené rychlosti na dálnicích a rychlostních komunikacích přivede tolik potřebný vánek do letních pařáků, zatímco v zimě důrazné tření zimních pneu vytvoří dost tepla na samovolné rozmrznutí vozovky. Filip má pod čepicí! Stejné opatření časem přece jen sníží počet účastníků silničního provozu, aby ti zbylí po vzoru svého vzoru FT bez obav ukázali svým mašinám, pardon, obdivovatelkám, jak jezdí opravdoví chlapi. Poseroutky, kteří na nové životní prostředí na silnicích budou chtít aplikovat jakési vyhlášky, obratem vykáže na značené turistické stezky, stejně jako těch pár úředníků MŽP, kteří si po této zprávě ještě zachovali zdravý rozum.