Komentáře
Jana Bendová: Kůň se senátorem nestal, Turek ministrem také ne. Babiš se zase nestane prezidentem
20 komentářů
@Petr Klimánek
No, rozhodnutí ÚS jasné není, ale bába není úplně blbý a Turka tam fakt nechce.
No, rozhodnutí ÚS jasné není, ale bába není úplně blbý a Turka tam fakt nechce.
Turek je super alfasamec s nejdelším na světě, ale rozumu nepobral, zakysl někdy v pubertě.
Jako nevychovaný parchat dupe nožičkama a mlátí pěstičkama, tak mu dali hračku cha cha "funkci" a k tomu pěkný plat a kancelář. Tam se může naparovat jak Paroubek před volbama, já jen doufám, že mu tam koupí velké lego, aby si hrál a nezlobil.
Jako nevychovaný parchat dupe nožičkama a mlátí pěstičkama, tak mu dali hračku cha cha "funkci" a k tomu pěkný plat a kancelář. Tam se může naparovat jak Paroubek před volbama, já jen doufám, že mu tam koupí velké lego, aby si hrál a nezlobil.
Turek je součástí galérky, za komára to byli vexláci, po plyšákovi to rozjeli naplno. Janoušek, Rittig, Mrázek, Krejčíř, Pitr, Berdych, atd. atd. a Turek je jejich učeň. Šmejina s auty, neplacení daní, podvody, rasismus i nacistické sklony, násilí na ženských, prostě polo? kriminální minulost, navíc lže jak malý kluk.
Kvalifikaci na to být ministrem má asi jako Lotrando nebo Sarkafarka.
Kvalifikaci na to být ministrem má asi jako Lotrando nebo Sarkafarka.
tak obezlicka s Turkem je sice "hezka" ale ve vysledku je dost mozna protipravni, coz teto vlade samozrejme nevadi, a hlavne nacicek Turek tam stejne nema ofiko zadnou pravomoc, kdyby ji chtel mit, musel by se stat aspon namestkem a prestat byt poslancem, a to asi tezko bude chtit, no bude to jeste svanda
Stanjura a do správní rady VZP?Tento člověk 4r.skodil občanům a státu a už se zase dere na teplou židličku ke zlatymu korýtku.Doufam že mu to neodsouhlasi.
@PEtr Tobes
Přesně tak. Hlavně Turek je nedospělý hlupák, kterému vůbec nedochází, která bije a v pozici ministra by páchal příšernosti, lapsy a podrazy, takže by ta vina padala i na presidenta.
Přesně tak. Hlavně Turek je nedospělý hlupák, kterému vůbec nedochází, která bije a v pozici ministra by páchal příšernosti, lapsy a podrazy, takže by ta vina padala i na presidenta.
@PEtr Tobes logicky se do toho nenechá Babiš natlačit, protože US je na správné straně, proč by byl slaboch?
V Reflexu by se měli včas chytit za nos a pokud to nevědí, tak si zjistit pravdivé informace a pokud to vědí, tak přestat manipulovat. Nová vláda totiž nebude hrát hru na nespravedlivě ubližovanou Ukrajinu, ale bude popisovat věci tak, jak jsou a jak vznikly.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Misto-lasky-prijde-pravda-Zahradil-popsal-PL-postup-k-Ukrajine-i-Cine-785533
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Misto-lasky-prijde-pravda-Zahradil-popsal-PL-postup-k-Ukrajine-i-Cine-785533
@Petr Klimánek
Když někdo plácne takovou pitomost, znamená to, že všichni jsou blbí a jen on je letadlo.
Když někdo plácne takovou pitomost, znamená to, že všichni jsou blbí a jen on je letadlo.
@Petr Klimánek tak to se teprve uvidi, kdyby Turka jmenoval, tak by si paradoxne mohl i pohorsit, protoze to by se nelibili drtive vetsine volicu soucasne opozice a nekteri by mu to asi neodpustili. takto si tuto cast elektoratu urcite udrzi, a muze ziskat neco navic z "sede zony", protoze Turek je naprosto neprijatelna osoba ve vlade, o tom totiz neni sporu. A ted vubec neberu do uvahy, jestli prekrocil pravomoce, to nevime, dokud to nerozhodne ustavni soud, a tuto kompetencni zalobu slaboch Bures nepoda, takze tak
Teď jsi nasrala osla, že z něj děláš koně. Rychle mu vysvětli, že jsi z Prahy a nikdy jsi ho neviděla.
@PEtr Tobes
Dnes to vypadá, že Pavel je zlý, překračuje pravomoci a nechce Turka jmenovat.
Proto říkal, ať na něho Bába podá ústavní žalobu - pak jsou dvě možnosti:
Když ho jmenovat nemusí, má na to glejt a je v pohodě.
Pokud by musel, tak ho jmenuje a řekne bábovi: "Turek je totální mimoň a bude dělat psí kusy, já vás varoval, tady mi to podepište".
Takže je taky v laláču.
Otázka ale zní: může president podat žalobu sám na sebe?
Dnes to vypadá, že Pavel je zlý, překračuje pravomoci a nechce Turka jmenovat.
Proto říkal, ať na něho Bába podá ústavní žalobu - pak jsou dvě možnosti:
Když ho jmenovat nemusí, má na to glejt a je v pohodě.
Pokud by musel, tak ho jmenuje a řekne bábovi: "Turek je totální mimoň a bude dělat psí kusy, já vás varoval, tady mi to podepište".
Takže je taky v laláču.
Otázka ale zní: může president podat žalobu sám na sebe?
Kdyby náhodou chtěl někdo prohlásit něco o Babišově a Turkově věrolomnosti, tak oni jenom opsali situaci s minulým ministrem ŽP Hladíkem, kterého Zeman nechtěl jmenovat a Jurečka ho zpočátku přikrýval svým dvojministrováním.