Komentáře

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Česká vládní komedie aneb Dávám bolševikovi (i náckům) rok, maximálně dva!

166 komentářů

Alois Rudý
Ty si Mertlík můžeš dát tak večer jedno pivo a ráno si vyměnit trenýrky, to je asi tak všechno😂😂
lodos loudison
Krasne popsano pane Vladimire, stoka uz se projevuje, boze, svoboda slova neni pro bolseviky a nacky
Alois Rudý
@lodos loudison ....takže naznačuješ, že pro bolševiky a nácky svoboda slova neplatí ? 🤣😂
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Neví, co s ní. Bolševismus i fašismus jsou totalitní režimy a ty zásadně omezují svobodu sloval. Podívej se, kolik ty sám tu psal žádosti a vyhazovy, omezení slova, zavření média a postavení novinářů před soud, těmhle zmetkům prostě žádná svoboda nic neříká, oni chtějí šikan a bič, ve svobodě žít nedokážou.
Jurášek
Tipuju, že v nerozlučné dvojici dělá Cicinka babu...
Jan Pechanek
Žádný rudý ani hnědý tady chybět nebude. Dokonce ani Japonec či Turek
jan Vebr
No pane Mertlíku ty diskuze pod Vaším Zrcátkem Vám dávají vždycky za pravdu.
Alois Rudý
No Mertlík, oni tobě nedávají ani tolik a chybět nebudeš😂🤣
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
Zdenek1313
Mertlík je prostitut. Kdo platí, tomu slouží. Totalitě, demokracii, totalitě. Nevzdělaný,ale vždy u koryta a pevný v názorech vládnoucích.
Jiosef Tyl
@Zdenek1313 zděneček 1313 patří k těm lidem, kteří jedním dechem propagují takzvaný selský rozum. A na druhou stranu snižují význam lidí , tím že jsou nevzdělaní. Že jako tedy nemohou mít správné názory. Dokonce tak tím napadají lidi, o kterých neví jaké mají vzdělání. A já bych řekl, že novinář má většinou vysokoškolské vzdělání. Tak asi bez vzdělání nakonec bude ten zděnek 1313. 🐂
Pavel Hanzl
Turek je náš nejstatečnější parapolitik. Vést v Kyjevě před prostřeleným domem tyhle kecy, na to musí být hroší koža. Nebýt tam ochranka, pověsí ho nejspíš na nejbližší lampě.
Jan Pechanek
@Pavel Hanzl Třeba příště!
Pavel Hanzl
@Jan Pechanek
Příště už tam nepojede ani omylem.
Pavel Hanzl
"Říká se to těžko, ale měli bychom to říkat častěji: my Češi na té válce taky vyděláváme. Naše soukromé zbrojovky odvedly za minulý rok dvě miliardy navíc do státního rozpočtu. Vydaly se tu licence za 120 miliard korun. To neplatí český daňový poplatník, naopak z toho má peníze. Jsou to placené pracovní síly."Tomáš Pojar
adamice
Umite take neco jineho krome urazek, dehonestace a nadavani?
torstt
@adamice : Prosím vás, neberte mi tu čest být zdejšími hodnotově hodnotovými demokraty nazýván dezolátem, schviní, 5. kolonou Ruska, vlastizrádcem a kremrolí !
Anatolij Vasil
@torstt Super satira 👍👍
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasiliso, super debill.ita, jak od vasily tak od torstt. Děkujeme odejděte.
bella.
Mertlíku !
O příští volby postavíme kandidáty Pavel x Turek ! 🟥
Ale je fakt, že se Kolář a spol a Fiala a spol. snaží na školách vymést mozky svou pravdou, takže šance bolševika jsou.
Ti chudáci ve školách 4 roky+ následující 3 neuslyší dějepis vlastního národa, ale dějepis sponzorů Petra Pavla !!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!🟥
Jiosef Tyl
@bella. Chudáci by byli, ale z tvého dějepisu bella sbalzo.
bella.
Není podstatné co si myslí Mertlík, podstatné je co si myslí lidi.
🟥😆

Mertlíku přesně , dle uvažovaní našeho pana prezidenta, odpovídám.

🟥A jen do protokolu zápis :
A většina lidí chtěla změnu, a proto je většina lidí zásadně proti kompetenční žalobě na prezidenta, protože je potřeba honem honem opravit příšerné zákony, které vláda Fialy a Pavla upravila do podoby kontroly nad občany a i jinak je okradla o jejich práva, i finance. A to včetně zbrojení a výběru Ukrajinců na našem území! Většina lidí v zemi chápe, že Patr Pavel vší silou zdržoval, aby udržel v zemi původní zákony a chod státu Potěmkin stylem, který nastoůlil amatér Fiala a který tak moc vyhovuje zainteresovaným sponzorům prezidtské funkci Petra Pavla.
A moc si přeju i stlačit ty obrovské sumy Hradního rozpočtu na vejlety a ošasení dámy.🟥
Jiosef Tyl
@bella. Blbladono, vyjadřuj se přesně. Koho myslíš tím "lidi", já pomalu neznám dva lidi se stejným názorem. Můžeš prosím tě být mírněji primitivní.
torstt
Ten Mertlík je nějakej chabrus na nervy. Měl by si omývat přirození vlažnou vodou dle spisku páně doktora Baptisty.
bella.
🟥 @torstt
No jestli soudíte odborně řečeno , že Mertlík co v mozku, to šourku, měl by upalovat honem na urologii + sexuologii! 🟥
Milan Šmid
Anketa Mimo REFLEX,BELSKU ,ČT,NOVA,PRIMA ATD.SEZNAMU A DALŠICH JEHO ASI 30 SERVRU !!PM Má být Filip Turek jmenován ministrem životního prostředí? Ano 91% Ne 7% Nevím / Je mi to jedno 2% hlasovalo: 42260 lidí
Pavel Pavel
@Milan Šmid takže anketa u tebe v ldnce, soudruhu.
bella.
🟥@Milan Šmid
Ty ankety vedou renomované firmy a jsou to průzkumy věřejného mínění, tedy vox populi.

A protože Pavel Pavel na tom je mentálně dost bídně, nepobírá to ! To jen Vám jako útěcha nad jeho blbými komenty.🟥
Jiosef Tyl
@bella. Ty jsi taky renomovaná firma! Ovšem made in Rusko.
bella.
🟥@Jiosef Tyl
Ti nevím, co je lepší. 👉Bolševik tam, bolševik tady a tak blízko bratři byli

🟥🟥🟥 Hele , 👉 možná bych v Rusku dostala body, kdybych řekla " já jsem od nějakýho Petra Pavla z Česka, bejvali jste kámoši , chtěla bych tady bydlet, 👉v Česku už to pro samou Ukrajinu pro mě k žití není ! Máte hezký byteček ? 👉Mám nějaký majetek co mi zbyl po Fialově rozmělnění práv českého občana , nechci o se něj už dál dělit!!! Na koupi bytu mám.
---------------------------------------------------------
Tyle, co Ty na to ?
Pavel Hanzl
@Milan Šmid Samozřejmě je to nesmysl, ale president nejmenuje žádného ministra dle výzkumů veřejného mínění. Musí mí velmi silný důvod ho nejmenovat, ten samozřejmě má a sdělil ho písemně Babišovi, dá se najít na webu.
Pavel Hanzl
Bohužel, pořídili jsme si nový rok 1948, ovšem v daleko horší situaci s potenciálem daleko horších následků.
"Národ, který nezná svoji historii, musí dělat stále stejné chyby".
Největší chyba Klausovy vlády v devadesátkách je, že neudělal reformu školství, především výuku dějepisu.l
Právě hlupy dezoláti, co zvolili tohle, chodili tenkrát do školy.
torstt
@Pavel Hanzl : Za to nemůže Klaus. Za to může Petr Fiala, že před rokem nezrušil parlamentní volby a nenařídil, aby vládu jmenoval Z. Svěrák, J. Hřebejk, E. Holubová a P. Hanzl.
bella.
🟥@torstt
No, že Fiala opomněl i takovou Pazderkovou , to je mi fakt líto, to by byla vláda jedno víno !!! 🤣
Jiosef Tyl
@ no vidíte i thorst, má někdy dobré nápady. 😂
bella.
🟥@Pavel Hanzl
Ano dosadili jsme nomenklaturního megalomanského bolševika na strategické místo a tím pohnojili demokracii, kterou jsme neměli zadarmo!!!!🟥
seng
A kdo potom? Vláda Spolu je odepsaná.Fiala, Jurečka,Stajnura a Pekarová. A jejich ocásek Rakušan a arogantní Hřib. Děkuji nechci, raději ten Babiš.
Pavel Hanzl
@seng
Vláda Spolu byla nejlepší v tomhle století. Pokud by měla ještě jedno období, fakt začneme šlapat na paty Rakušákům a možná i Skopčákům.
Ale nemáme na to:
"Čechové si vždycky, když se mohli dostat k blahobytu a všeobecnému uznání, vše poondili vlastní vinou". Jisef Pekař
Příklad: Od poloviny 19. i přes obě války jsme patřili mezi 10 nejvyspělejších zemí světa, po druhé jsme měli nejlepší vývojové prognózy spolu se Švýcarskem. Ale zvolili jsme si komáry a Gottwalda. Konečná, Stačilo! když komár padl, byli jsme někde kolem 80. místa.
Pavel Nyklíček
@Pavel Hanzl
Tohle.je již tolikrát opakovaný fakt, že nechápu, že se najde někdo, kdo si myslí že kupříkladu nová vláda, tedy zda vůbec vznikne, bude vládou lepší.
Prostě nebude. Jsou tu určitá kritéria a ty následná vláda překročí ve formě navýšení rozpočtu a především naprostým nesouladem samotných aktérů, kteří se posekali dříve než začali.
seng
@Pavel Nyklíček pane Nykliček volby rozhodly, ať se Vám to líbí nebo ne.
Pavel Hanzl
@Pavel Nyklíček
Určitá výhoda je, že ekonomika je v demokracii na politice dost nezávislá a pouze dost razantní zásahy (třeba nesmyslné lockdowny) ji můžou poškodit. Pokud je ale zdravá (a naše je), tak to pojede dobře, i když ti mašlonci budou provádět psí kusy. Horší bude zadlužování státu, tam dostaneme za uši asi fest.
bella.
🟥@Pavel Hanzl
Hanzle, zaplať za ně dluhy, i ty které nasekali svými předraženými vejlety po světě a přinesli z nich lejno. Zlaté lejno které si jim platil!
Zaplať za ně a počkám na chválu!Do té doby nehodnoť!🤣
🟥🟥🟥
Jiosef Tyl
@bella.- Ty drž hubu když dospělý diskutují!
bella.
@bella.

Jiosef Tyl 🟥🟥🟥
--------

A to já hubu držet nebudu,když mě někdo 4 roky vykrádá , ať to vrátí,já taky nekradu !🟥🟥🟥
Tyle, ty to zacavakáš za něj?
seng
@Pavel Hanzl kecy , tohle říkal už Klaus před třiceti lety, když si utáhneme opasky a td.
Pavel Hanzl
@seng
Nic jsme si sice neutáhli, ale jsme na tom 4x lépe, dle HDP.
Uživatel_5577504
Bolševik bude na hradě ještě nějaký čas škodit. Když už nám ho imbecilové zvolili...
Pavel Pavel
@Uživatel_5577504 bolševik škodí ve strakovce imbeciIe.
torstt
@Pavel Pavel , Uživatel_5577504: Imbecil je ten, kdo má opačný názor než je ten můj.
Jiosef Tyl
, Uživatel_5577504 zde byl vyhodnocen jako zneuživatel. 00000.nic
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5577504
Garantují ti, že si budeš muset zvyknou!
Za tři roky bude na.hrad opět jen jeden kandidát, takže za osm let bys to měl mít v cajku.
Babiš říkal že kandidovat na prezidenta nebude, což mu prvně věřím, protože příroda je moudrá a dává mu vědět potřebné informace.
Uživatel_5577504
@Pavel Nyklíček
Soudruha Pávka by měl vystřídat Turek. To by bylo v Praze bytů volnejch - všude hromady mrtvol lepševiků, kterým praskla žilka 🤣
Anatolij Vasil
@Uživatel_5577504 👍👍👍
Jiosef Tyl
@Uživatel_5577504 - to by zde jako ty a tobě podobných muselo být 10 milionů. Ale to by to tady pak OSN muselo ohradit jako zamořené!
bella.
@Pavel Nyklíček
O příští volby postavíme kandidáty Pavel x Turek ! 🟥
Ale je fakt, že se Kolář a spol a Fiala a spol. snaží na školách vymést mozky svou pravdou, takže šance bolševika jsou.Ti chudáci ve školách 4 roky+ následující 3 neuslyší dějepis vlastního národa, ale dějepis sponzorů Petra Pavla !!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!🟥
Anatolij Vasil
@bella. 👍👍👍
Alois Rudý
Co tady to fialové strašidlo minulosti Mertlík ještě dělá ? Reflex by měl žít současností a tam bláboly "Mertlíků" zakonzervovaných v minulém čase nepatří😎
Ota Sida
@Alois Rudý
Lojzo, jak je v Sankt Peterburgu? mrzne? mrzne? a co Neptuny? litaj? litaj?
bella.
🟥 @Alois Rudý
Co chcete, Mertlíkovi je osmdesát!
👉 On zadá do svého Copilota AI pár dat svého dětství což Alzheimer dovoluje a je článek. 👉 Horší to má se svým Alzheimerem vědět co bylo včera , nebo 4 roky zpětně .Tam za to Mertlík nemůže, že si nemůže vzpomenout a analyzovat. Holt úbytek mozku nezastaví.👉 Jsou ale Alzheimer centra, kde by mu pomohli.👉Jsou k mání, protože nejsou obležena našemi Ukrajinci. 👉Ti sem jezdí buď těhotný, nebo mladý, osvalený , anebo čerství 60-ti letí důchodci.👉Všichni do jednoho potřební !!!!!!!!!!!!
🟥
Petr Klimánek
Okamuruv projev byl jen na sociálních sítích jen majnstrym mu udělal PR ,což asi chtěl a municni iniciativa z hlediska situace na bojišti nemá žádný strategický význam, toť vse
Jiosef Tyl
Klimánku - dle tvého výraziva, asi tvé výlevy také nebudou mít strategický význam.
Petr Klimánek
@Jiosef Tyl omyl Týle , nemáš přehled a odpovídající vzdělání ,citoval jsem z NYT a USA našemu spojenci snad věříš nebo ne ?
Jiosef Tyl
@Petr Klimánek - jak ty můžeš vědět, jaké já mám vzdělání? Já pouze reagoval na to, co jsi napsal. Tak se příště vyjadřuj přesněji. Pokud to při tvém vzdělání zvládneš.
Pavel Pavel
@Petr Klimánek ty sis tak maximálně nasraI do držky.
Jiosef Tyl
@Petr Klimánek tak to máš pravdu že jsem nasral do držky, ale tvojí. 😂
Jiosef Tyl
Současný mráz by nám všem mohl pomoci. Mohl by "motůrkům" roztrhat motory!
bella.
@Jiosef Tyl
Motůrky ty na Ukrajině, námi dotované a byl by pokoj.
Musíš přát dobro cíleně, Tyle !!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!🟥
Anatolij Vasil
@bella. 👍👍👍
Jiosef Tyl
@bella. Podle mne si napsala úplnou kravinu a potvrdila to i vasilisa Anatolijová. Ta jak dá někomu paleček, to je jak rozsudek smrti.
bella.
🟥@Jiosef Tyl
Tyle, ty fakt nepobíráš!
Jaroslav Polcar
Ta tvoje blbost je už pověstná, nemůžeš asi za to, způsobilo to duševní pohnutí v šestinedělí.
Alois Rudý
Mertlík, ty si můžeš dávat jenom svoje zoufale ustrašené bobky, ale na druhou stranu jich máš zase hodně🤣🤣😂
Michal Bednarek
@Alois Rudý
Ty jsi zase vylezl na světlo boží, hovádko?Baví tě t ještě. Co říkáš na Babišova ministra Macinku v Kyjevě. Nemáš trochu bobky v hlavě?
Alois Rudý
@Michal Bednarek...je to správný politik, ti nikdy neříkají pravdu😉
Pavel Pavel
@Alois Rudý tak, tak, prcinka je ***, stejně jako ty.
Pavel Hanzl
Já být miliardář, zaplatil bych všem našim Ukrajincům dovolenou u moře na 14 dní, jen proto, aby vypadli z práce.
To by byla rutika, to by byl řev našich rasistů a dezolátů, že nic nefunguje, že zbankrotujeme, že nejsou ani rochlíky a nejezdí MHD!
A kdo se postará v nemocnicích a seniorácích o lidi? Proč se nestaví a proč ve fabrikách nemůžou obsadit noční směny, proč není možné rozvozit ani zboží po kšeftech, kde nemají prodavačky??
To by byla fakt čurina.
Alois Rudý
@Pavel Hanzl ...nebo na měsíc zakázat užívat a kupovat zboží z komoušské Číny. To je také dobrý, že ferdo ?😂🤣
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Nechápu. Někdo u nás plive na šmejdy z Číny?? Nevím o tom, ale na Ukrajince ve velkým.
Ford Henry
@Pavel Hanzl No to je slátanina. Ukrajinci si to vybrali tím že nízkýma mzdama vytlačili domácí. To že na ně někdo prská je pochopitelné. Fakticky domorodce obrali o peníze.
Anatolij Vasil
@Ford Henry To Hanzl nikdy nepochopí.On je tak miluje že jim dá i vlastní barák,svůj účet a i svůj plat.👍👍
Pavel Hanzl
@Anatolij Vasil
Ukrajinci dělají nejhorší práce, které čecháček dělat nebude, radši půjde na pracák.
Pavel Hanzl
@Ford Henry
Co to meleš, jaký místní?? U nás je až zoufalý nedostatek pracovních sil, místní nemístní!!! Kdo je ochoten vůbec chodit do roboty, může si vybírat.
Ford Henry
@Pavel Hanzl U vás to je kde? U nás se i na místo skoro za minimálku vždy někdo najde a není to ukrajinec.
Pavel Pavel
@Pavel Hanzl takže proto jsi furt na pracáku forde
Pavel Hanzl
@Ford: tak to tam nemáte asi nemocnici nebo dům s pečovatelskou službou. Starat se o nepohyblivé lidi, prát po nich prádlo atd. atd. to dělají všude především Ukrajinky. Které mají ještě doma malé děti, naše by seděly doma na rodičovské.
A chlapi na stavbách odedřou to, u čeho by se čecháček poondil.
bella.
🟥@Ford Henry
---------------------------
Nesmysl !

pokud je UKrajinec zaměstnán řádně, bere dobře už takových 20 let 1,2 platu %Čecha , a to proto, že je odloučen atd.Ověřit si můžete !

👉🟥Nová vlna Ukrajinců, ta vlna, která sem v 2022 přitáhla z Ukrajiny coby ohrožení občané cca 1 rok vůbec pro jazykovou batriéru nepracovala a brala dávky na dovzdělávání, byt, nemoc, zdravot, stav atd.Miliardy nás to stálo a stojí!!!!!

👉🟥 Dodnes jsou zde v počtu přes 200 000 matek s dětmi, které prostě pracovat nechtějí.Fakta jsem ověřovala z MF i z Min.vnitra, i z Min. soc. věcí.

👉🟥Miliardy nás stojí nejen ony, ale další a další co sem každý týden přichází dle Min. vnitra cca 3 tisíce týdně a ti taky sedí na podpoře pro jazyk, nedostatečnost .Z toho důvodu se nám navýšila nezaměstnanost.

👉🟥 Kapacita Česka přijímat ekonomické, jasně říkám ekonomické migranty z Ukrajiny je dávno vyčerpaná a dokonce na to Rakušan loni v půlce léta psal Leyenové, protože v té době pustil Zelenskyj do světa mladé muže 18-22 let.Ti zamířili por naši štědrost k nám.

👉🟥Nikde se nemluví o tom, že Němci si zrušili Schnegen a nepuští je tam.

👉🟥 Pokud Ukrajinec pracuje za míň, pak u soukromníka. 👉A ten zase hlídá Ukrajince, nejen pro krádeže , které se mu nevyplatí, ale i protože mají ve zvyku z hodiny jím placené mu práce půl hodiny prokecat na mobilu .Ukrajinci nejsou chudinky, naopak ! Dovolí si v práci co Čech nikdy!

👉Se nedivím, že Pavel nebo Fiala tohle neví.
Vlastně co po nich chtít, jeden nevytáhne paty bez Koláře a je platnej akorát tak na třepetalky a stříhání pásek , druhej ani nevěděl, jak vypadá lístek do metra a jak ho koupit!
Anatolij Vasil
@bella. Dvacet Ukacek na stavbě.Z toho jeden dělá že dělá,6na něj čumí opřený o lopatu a zbytek chrápe v boudě nebo na lavičce.A takto to s Ukackama chodí všude.Odvody státu ČR? Žádný protože vsici jsou tam na černo.V nemocnicích atd atd jsou zaměstnaný přes agen­turu(­ukro­mafi­ana)­Takže odvody ČR opět nic.A tak můžeme pokračovat až do večera.Bello za mně 👍👍👍
Anatolij Vasil
Ukacka koncem roku jeli na UA na svátky.A vrátilo se jich opět jednou tolik.Asi máme republiku nafukovací.A těch dávek co se opět zas bude vyplácet.Nevim proč už je vláda nelifruje zpátky na UA?!!!
Pavel Nyklíček
@Anatolij Vasil
To mohu potvrdit!
Taky jsem stál na hranicích a počítal jednoho po druhém a fakt nekecám, bylo jich jednou tolik....
bella.
🟥👉@Pavel Nyklíček
------------------------------------
👉Holt máš kliku, že vedle nich nebydlíš a nejsi úředník na Ministerstvu práce a soc.věcí, což je první cesta okupantů z hranic.🟥
Anatolij Vasil
@bella. Přesně tak.V prosinci 025 úřady práce soc.davky obléhali Ukacka mladý kluci👍👍👍
Michal Bednarek
@Anatolij Vasil
A nechtěl by jsi nám udělat službu? Srovnej stavy a vypadní do Ruska, A vem sebou dezoláty epr3 a Aloise. Ve 3 se to lépe táhne
Jiosef Tyl
@Michal Bednarek 3 by sebou nemusel protože epr3 a vasil, je dvojjediný účet. A vůbec není jisté jestli tato trojice v Rusku není. Mnohdy mi připadá že jim ten překladač z azbuky trochu blbne.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl To mě taky přijde že ten překladač nepracuje jak by měl.🤣🤣
Jiosef Tyl
@Jiosef Tyl no to jsem rád že to přiznáváš! (vasiliso)
bella.
🟥@Michal Bednarek
Bednárku, teď hned vyjmenuj hezky v řadě, za koho jsi pověřen říkat my, nám ! Jména : ....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­..
🟥
Anatolij Vasil
@bella. Od někoho je poveren.
Jiosef Tyl
@bella. Do tvých řádek byste se vešli tak vy, zlořádi. Pro slušné lidi je těch řádek málo.
Lilith Černá
Chápu, že jsou komsomolci zoufalí a snaží se vládu rozklížit, ale to se jim nepovede! Ne, že bych byla z opatrnického Babiše nadšená, ale ukrofilcky už nám nebudou diktovat, co smíme a co nesmíme říkat. Taky doufám, že přestaneme ukrajinskou náplavu sponzorovat a vláda splní svůj slib a začne těch 600 tisíc Ukáček lifrovat zpátky tam, kam jezdí v klidu na prázdniny. Prý "uprchlíci před válkou".)))
Pavel Hanzl
@Lilith Černá
A kdo bude dělat všechnu jejich práci? Půjdeš makat do domova důchodců, dělat nejtěžší a nejšpinavější práci za pár šupek? A kdo bude makat na stavbách, v nemocnicích a v průmyslu? Bez Ukrajinců si už ani kozí chlívek nepostavíme!!!
Navíc platí na daních výrazně víc, než jejich ženské berou na dávkách.
Ta čecháčkovská zbabělost a vyčůranost se nám krutě vymstí a já se obávám, že to dlouho trvat nebude.
Anatolij Vasil
@Pavel Hanzl Na jakých daních.Sami Ukacka prirnavaji že z těch co pracují jich víc jak polovic dělá na černo.A co UA mafián co je zaměstná?To myslíš že to dělá z lásky ke svým krajanům.Nejdrive si zjisti relevantní fakta a pak tu něco kecej.To že to někdo napsal ještě neznamená že je to pravda.
Pavel Hanzl
@Anatolij Vasil
Říká to statistický úřad a jemu věřím rozhodně více, než proruskému dezolátovi.
Půl života jsem dělal po stavbách a vím, co Ukrajinci zvládnou. Ty bys na jejich pozici za dva dny zdechl.
PEtr Tobes
@Pavel Hanzl je to tak, ale temto smejdum kolaborantskym to nema cenu vysvetlovat..maji totalne vymleto a uz se to neda spravit
Jiosef Tyl
@Pavel Hanzl - Pavle, tito: Vasil-epr3-rudý-Šebesta Singetonem Mopslíkem. OldMonkey, 5577504. Slabomyslny našinec, Lilith Černá a bella a někteří ještě přibyli. Si melou stále to stejné a naše snaha, jim vysvětlit. jak se věci doopravdy mají. Je to jak házení perel sviním. (jo, jsou to ti o kterých psal Foltýn).
Pavel Hanzl
@Jiosef Tyl
Jistě, venku je hnusně a já si trénuju rétoriku a argumentaci, rozhodně to vážně neberu.
Jiosef Tyl
@Pavel Hanzl 😁
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Tyle a naše snaha vysvětlit jak se opravdu věci mají je jak házení sviním perel.🙊🙊🤣
Jiosef Tyl
@Jiosef Tyl vasiliso ty ruskej šmejde, my tady v Česku máme jiný slovosled. A toto, co tady píšeš, jsem napsal já o vás, tak se neopič(ko).
bella.
🟥@Pavel Hanzl
Jednoduché jako facka, Hanzle!🟥
----------------------------------------------------
👉 Kdo u nás chce pracovat, bude vyučen v oboru, bude mít potvrzení o trestním restříku a bude mít poslední Rtg.a další vyš. zdravotního stavu, aby sem nezavlekl choroby.Pak dostane pracovní povolení, pak i trvalý pobyt a pak i časem může občanství.
-------------------------------------------
👉 Takže tady nebude pasáček ovcí, co si "Čestným prohlášením, které si sám podepsal tvrdí, že je vyučený strojař, je bezúhonný a nemá multirezistentní TBC .

👉Nebude tady mladík, který tvrdí, že na UA studuje a che tady taky a podpíše si sám Čestné prohlášení a je přednostně vzat na školu kde chce setrvat do 26 let a brát výhody studentů.

👉Nebude tady matka s 3 dětmi, která má doma otce dětí v prac. procesu sem odskočila pro dávky a šup za tátou domů, atd atd.

👉 A nebudou tady důchodci,ani invalidní občané UA co neopracovali ani hodinu a mají dolce vita po Česku ! atd atd - vynalézavost Ukrajinců, jak přijít zadarmo k prachům je celkem známá cizinecké policii, která jen skřípá zubama.

👉Tohle byla politika Pavla a Fialy.
Platí za to oni, nebo TY??? !
Cena a výkon s Ukrajiny jde v neprospěch Česka
Anatolij Vasil
@bella. Přesně to samé píšu taky.Hanzl je tu asi jako provokatér.
Jiosef Tyl
@Lilith Černá - nechápu jak "rudá" lilith černá může urážet slušné lidi názvem komsomolci. To je jako střelba do vlastního palce u nohy.
Pavel Hanzl
@Jiosef Tyl
Mě se líbí, jak byvkomáři uráží normální lidi nadáváním do komsomolců, bolševiků, rudých rozvědčíků atd. atd. . Vždyť je mají milovat, dnes přece hlásají bolševické paranázory prakticky stejné, jak za komára
Tady je vidět ta degradace mozku na koblihu velmi jasně.
Jiosef Tyl
@Pavel Hanzl - a ještě nás nazývají soudruhu! To jsou paradoxy, co jak by řekl Václav Havel
Juchin
🤣 A to ještě v době psaní článku autor netušil, že Turek prohlásí, že zažaluje prezidenta na ochranu osobnosti, protože "důvody, které pan prezident uvádí pro mé nejmenování, se hluboce dotkly mé cti"... Tak nevím, co by si dneska Kefalín představil pod pojmem "absurdní" 🤣
Pavel Hanzl
@Juchin
Klasika - šmelinář, podvodník, rasista a nácek, prostě šmejd, který lže jak malý kluk, bude někoho žalovat za cha cha "urážku cti"!!! To fakt nevymyslíš!
Jiosef Tyl
@Juchin - Turek mi částečně připomíná Babiše. Oba mají stejný krunýř.
bella.
🟥@Juchin

👉PRO mě je absurdní, když Petr Pavel mluví o cti, zejména když nectí, je je prezidentem Česka, které nechává drancovat pro Ukrajinu.O jeho minulosti víme své.

👉 Ale, že teď žádal Petr Pavel premiéra , aby všechna vládní , tedy nové vlády prohlášení šla přes jeho prezidentskou kancelář, aby " vycházela ven jednotně s hradními prohlášeními " mi přijde , že se Petr Pavel zapomněl v době před 1989 , v které se naučil tyto móresy .Víme, že není nejchytřejší, alr v dobe demokracie si vyžadovat kádrování ? Se zbláznil ? 👉Přesto si to ta osoba na Hradě vymiňuje .🟥
Anatolij Vasil
@bella. On si Pávek neuvědomuje,že Fialová vláda skončila.
Jozef Kolek
bla bla bla
Miroslav Zita
Pod článkem to vypadá jako sraz obdivného fanclubu, kde se místo mozku nosí razítko „souhlasím“. Autor je korunován na génia ještě dřív, než někdo dočte třetí odstavec, a diskutéři soutěží, kdo mu hluboceji vleze do rétorického pozadí. Nejde o myšlenky, jde o pocit správné strany dějin – a ten se tady rozdává po kilech.

Komentáře nejsou reakcemi, ale automatickými poklonami. Čím prázdnější věta, tím hlasitější potlesk. Všichni se navzájem ujišťují, že souhlas je důkaz inteligence, a autorův text slouží hlavně jako záminka, aby se nemuselo myslet, jen souznít. Diskuse jako z výprodeje rozumu: všechno za jednu pravdu.
Anatolij Vasil
@Miroslav Zita 👍
Jiosef Tyl
Jsou tady pochvalné palečky které sdělují že někdo s tím daným názorem souhlasí. Ale pokud ten paleček dá Anatolij Vasil, tak to funguje jako upozornění antiviru.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl 🤣🤣🤣
Jiosef Tyl
@Miroslav Zita - já s tebou a s tvým názorem na babišovce zcela souhlasím. 😁😂
bella.
🟥 @Miroslav Zita
V jednoném prezidentském šiku !
-------------------
🟥Kam se poděla demokracie?
Petr Pavel žádal premiéra na obědě , kde odmítl Turka , aby všechna vládní , tedy nové vlády prohlášení šla přes jeho prezidentskou kancelář, aby " vycházela ven jednotně . Víme, že Petr Pavel není nejchytřejší, ale on nepostřehl, že žije nově od 1989 v dobe demokracie ! zbláznil se ? 👉Přesto si to ta osoba na Hradě vymiňuje .
Igor
@Miroslav Zita Pro hlupáka každý hloupý. Vašim prázdným větám nikdo netleská.
Jana Anastasie Prachařová
NAPROSTO PŘESNÉ, SKVĚLÉ !!!!!👍👍👍
Jiří Chaloupek
Jako vždy skvělé!
hany987
Velmi vtipné vážený pane Mertlíku. Díky!
Eliška Janalíková
@hany987
Souhlasím, také děkuji
Alois Rudý
Mertlík už je definitivně pomatených fialových makaků futrál😂🤣
Jaromír Škubal
@Alois Rudý Už jsi byl na WC? Jo? Tak proc jsi se nespláchl do hajzlu, blboni ruského zrna.
Jozef Kolek
@Jaromír Škubal nepi už
bella.
🟥 @Jaromír Škubal
Možná nebyl @Alois Rudý ještě na WC, protože čeká, až mu dojde 1 zlatý , jím zaplacený kousek z Ukrajiny!!!! Má na něj plné právo, přispíval díky Fialovi pouze na granáty.Tedy má předplaceno a je nutno dělat pořádek,🟥

🟥 Sám musíš uznat, že by tě zvedlo ze židle, kdys zjistil, že za tvé prachy někdo ser.. do zlata a proč tedy né ty?
Jiosef Tyl
@Alois Rudý, je už je definitivně pomatených babišáckých, makaků futrál.
PEtr Tobes
Turek je opravdu ozajstny saso, jede sice do Kyjeva, tezko rict proc, pak tam placa nejakou kremelskou nesmyslnou propagandu o pricinach valky, coz je bizar na treti, a pak ublizene jak male decko chce zalovat prezidenta kvuli zduvodneni, proc ho nejmenoval, jako jestli si to chtel tim "vyletem" trochu vylepsit, tak tuto sanci uplne zahodil a ukazal se jeste vetsim saskem nez jsme si dokazali predstavit
Alois Rudý
@PEtr Tobes ...Je dobře říci Ukrajincům pravdu. Správně Turek😎
PEtr Tobes
@Alois Rudý tak russkou "verzi" pravdy si mohl nechat na vylet do Kremlu, v Ukrajine vsichni vedi, kdo je skutecny puvodce valky takze tam s tim nema sanci uspet, u nasich dezolatu a kolaborantu jako Rudy a podobni exoti mozna ano, ale ministr dnes rikal uplne neco jineho a to je podstatne, co placa sasek Turek je v podstate jen takovy bizarni kolorit
Alois Rudý
@PEtr Tobes .....pravda je jenom jedna a že v tomto případě ji ferdo nazýváš "russkou verzí" je tvoje hloupost, ale tak už to u potomků ofčí babičky a SStepních ukrajinců bývá😂🤣
PEtr Tobes
@Alois Rudý jinak prokremelsky dezolat rudy jako obvykle ma radost z nevyznamneho blaboleni nacicka Turka, zatimco ceska vlada bude pokracovat v municni iniciative a podpore napadene Ukrajiny, coz je jedna z mala dobrych zprav od teto silene vlady, ale dost dulezita, takze tak!
Pavel Nyklíček
@PEtr Tobes
Turek je ještě dítě...
PEtr Tobes
@Pavel Nyklíček je to tak, dneskem to definitivne potvrdil...at si vyrabi mosty v te "cerne stavbe" to by mu jit treba mohlo, na vic nema
karova
@PEtr Tobes Souhlas, je to šašek. Ale jak se jich zbavit. Vše je jen kvůli tomu aby nešel estébák Bureš sedět.
Jiosef Tyl
@PEtr Tobes - já si nejsem jist, jestli jsi označením šašek, spíše Turka nepochválil. Historici píší, že šaškové byli většinou velmi inteligentní, moudří a chytří chlapi. Já bych takové jako Turek spíš označoval za klauny.
bella.
🟥@PEtr Tobes
Je to politik.Buď rád, že si nejezdí jako poslanci za Pekarové na Havaj, na Floridu, cestu kolem světa .. jen tak, aby viděli svět a svět je.Svět naně z vejšky sra... , a proto nepřivezli jediný kontakt , aby byl k něčemu , jen svoje opálení a Pekarka svoje vyhřátý plotýnky .🟥
Petr Minář
Výborně, pane Mertlíku!
Michal Bartoš
@Petr Minář vy jste opravdu předvoj všech rudých námořníků, co cílí puškou k líci a je zdroj všech revolucí ... bravóóó, jak jste inspirativní pro všechny nerozhodnuté ...
Petr Minář
@Michal Bartoš
Ty rozhodnutý už budeš.
Mohu hádat? RuSSký kolaborant.
Miroslav Zita
"autor" potvrzuje, že není kronikářem reality, ale bavičem v hospodě U Zacyklené věty, kde se místo argumentů točí ironie, místo faktů rozhořčení a místo pointy další souvětí.

Člověk odchází pobavený, ale s jistotou, že autor ví, že je svět složitý, že ho to štve,
ale odmítá udělat tu práci, která by z frustrace udělala smysluplný text.
Igor
@Miroslav Zita Asi nechápete, že jde o satiru. A velmi povedenou! Pobavila a dobře situaci popsala! 🤣
Co jiného? Turek se chce domáhat omluvy u českých soudů, kterých se naopak jeho parťáci, Slovák s Japoncem, bojí... 😎💪 Asi netuší, že prezidenta nikdo vydávat nemůže! Blbec...
Souhlasím s autorem, ale nezapomínejme, že Andy neodstoupí!!!! Na to mu chybí hrdost.
bella.
🟥@Miroslav Zita
já bych řekla, že autor moc frustrovaný není,nejeví se, že by jako Čech trpěl ukrajinizací Česka a obával se demografie, taky se nejeví, že by ho trápily bilionové dluhy, myslím by byl frustrovaný leda, kdyby mu článek zkrouli a nedoatl za něj zaplaceno. A to Bartkovský neudělá, sesypal by se mu rámec Reflexu.
🟥 Jsem přesvědčená, že v Reflexu a na Seznam.cz není práce složitá.Články vyjedou z coopilota umělé inteligence, jen se něco doplní a prachy jsou na cestě.
Michal Bednarek
Makakové jako Rudý Lojza, epr3 a ostatní musí mít slušný guláš v hlavě, když ministr zahraničí v Burešově vládě odsoudil ruské útoky. Takhle si to před volbami nepředstavovali.
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
Petr Minář
@Milena Drábková
Já hledám mezi Motoristi sobě, ti UMÍ vyhovět!
bella.
🟥@Petr Minář
Budeš se divit, mám v US hodně známých Hells Angels.Stačí říct !🟥
bella.
🟥@Milena Drábková

Drábková, vypad­ni!!!!­!!!!!!­!!!!!!!
🟥
Jóža Oltec
Kdepak jsou rudé mázdry se svýhi hnojomety? Vždy když Vláďa Mertlík něco napíše, bezmocně se rozskřehotají že by se prý měl zakázat...😎😎
Anatolij Vasil
@Jóža Oltec Stačí že jsi tu se svými hnojomety ty.
Jaromír Škubal
@Anatolij Vasil Vasile Ivanoviči, táhni do Russka a nezlob nás. Kolaboranty v naší vlasti nepotřebujeme!!!
Jiosef Tyl
@Jaromír Škubal - ona, nebo on, nebo ono. Se neví jaké je to pohlaví, ono ho tu mění. A možná v tom Rusku jsou spolu s epr3 z 1 účtu.
bella.
🟥@Jóža Oltec
Budete asi vrstevníci, když " Láďu " tak adoruješ.
¨
¨Brusič kovů Mertlík je 80 letý stařec a připomíná mentálně dalšího starce Fištejna. Jsou to kmeti, tam nemůžeš nevychovaně říct familiárně "Láďa "