Divoký kačer
Okamura zakáže Ukrajincům jezdit na dovolenou. Na dovolenou místo Ukrajinců bude posílat jejich plyšáky
43 komentářů
@Tomáš Kosík Znám jednu Ukrajinku, dělá pokojskou v hotelu. Koupila pevné boty a ochrannou vestu a jela domů na "dovolenou" za 23 letým synem. Byla s ním 2 hodiny, předala mu dárky a jela zpět. Možná ho viděla naposledy v životě.
@Tomáš Kosík Ano, jediné co jim "hrozy"...To člověk hned ví, že to psal ynteligent... 

@epr3 Jednou za rok by se mohli vidět s rodinou. když už na tebe hákují jak diví, ne? A jestli se ti to nelíbí, kuleváloši, drůbežárna čeká.
Jenom znekonecne řady jasných důkazů jak to je na zkorumpované prolhané Ukrajině. Nikdy nikde v historii za války nejezdilily davy lidí do země na dovolenou, nikdy nikde nebyly narvany sjezdovky, kluby, diskotéky, obchoďáky atd....a vysvětlení je jenom jedno Rusáci neútočí záměrně na civilisty, protože jinak by ty čísla vypadali úplně jinak po kazdym útoku desítkama raket a stovkáma dronu......jediný co tam civilistům hrozy, že jim to vlastní sestřelí nad hlavou, protože člověk tam nemá žádnou hodnotu je to jenom spotřební zboží a maso do mlýnku zkorumpované mafii, která na tom vydělává...stačí se podívat co třeba říká Arestovič, Goronačenko, Skorochodova atd atd
Naprosto skvělé! Ti, co na to plivou zcela zjevně netuší o čem je řeč. A právě ti plyšáci, se kterými Pitomio natočil tu scénku 🤣🤣🤣, to jeho voliči skutečně nevidí, že je zralý na vyšetření?
Kdyby to nebyla tak strašnááá srandááá, tak bych napsal, že podpora vyplácená zde ukrajinským válečným uprchlíkům v žádném případě nemá sloužit k jejich rekreaci ve válečné zóně, kde jim "jde o život".
A jestli tam o ten život nejde, tak ať tam zůstanou a už se nevrací.
A jestli tam o ten život nejde, tak ať tam zůstanou a už se nevrací.
Výborný, vtipný 👍😊. Člověk úplně zapomněl, že náš třetí nejvyšší ústavní činitel měl mj. cestovku pro plyšáky 🙈. P*itomio prostě no, podle toho jeho první kroky také vypadají. Vydrží max. do žní.
@epr3 miláčku, většina uprchlíků tady jsou ženy s dětmi, je to doložené. Na Ukrajině maji může, a mnoho z nich jsou v armádě. Vidět je můžou jednou za několik měsíců. Jestli pro vás rodina neznamená nic, nemůžete stejnou věc potřebovat od jinych. A k tomu jeste: žádné dávky uprchliky už skoro nemaj, jen ti stáří a nemocné.
Autor článku musí být duševně chorý, na dovolenou se přece nejezdí do země odkud ten člověk utekl před válkou - vlastní smrtí, když tam ta válka stále zuří a dokonce silněji. Ikdyž jde o rubriku Divoký kačer.
@epr3 poslat poštou co, prosim? Náručí a polibek? Svou lásku k synovi? Pro vás rodina znamená jen materiální věci?
@Tomáš Kosík
Nikdy nikde v historii za války nikdo nelhal tak příšerně, jako ty a tvoji krysáci z Kremlu. Já vím, lhalo se v Rusko (hlavně za SSSR) i v nacistickém Německu, ale obávám se, že dnešní doba je v tom jedinečná.
Nikdy nikde v historii za války nikdo nelhal tak příšerně, jako ty a tvoji krysáci z Kremlu. Já vím, lhalo se v Rusko (hlavně za SSSR) i v nacistickém Německu, ale obávám se, že dnešní doba je v tom jedinečná.
@Tom_3 Radeji at mladi jak rikate "nedospeli kluci" sedi radeji v reflexu nez zastydly pubertak na ministerstvu zivotniho prostredi. Na to se urcite shodneme ne?
Ukrajinský„uprchlík“, který si jede na Ukrajinu na dovolenou, není uprchlík a nemůže tudíž zneužívat status uprchlíka.
@Tom_3
Jsou-lidé, kteří tomuto humoru nerozumějí. Je to smutné, nicméně je to tak
Jsou-lidé, kteří tomuto humoru nerozumějí. Je to smutné, nicméně je to tak
@Tom_3 Nereaguji na článek, reaguji na příspěvek v diskuzi. Pokud byste potřeboval vysvětlení k něčemu dalšímu, klidně se zeptejte.
@Pavel Hanzl hlavně byl divoký kačer o humoru a ten se chlapcům poslední dobou vůbec nedaří. Celkově se reflex vydal úplně jinou cestou. Každý kdo tam za něco stál je pryč a mladí chlapci jsou ještě nedospělí a ve své snaze o originalitu jsou spíš trapní. Pokud dospějí, tak se možná za své nynější názory budou stydět. Jsou li toho schopni.
@King I Jednak mají rodinu většinou s sebou a za druhé, na mě určitě nedělají. Mám dvě zaměstnání, hmotných statků tak akorát a fakt od nikoho nic nepotřebuju.
Autor se zřejmě domnívá, že satira je pouhá mechanická operace: vzít aktuální téma, přidat náhodný absurdní prvek a očekávat smích. Výsledek však připomíná spíš laboratorní omyl než humor bez pointy, bez myšlenky, bez elementární práce s ironií.
Text nepůsobí provokativně ani inteligentně, jen odhaluje tvůrčí vyhoření maskované slovem „vtip“. Nejde o satiru, ale o didaktickou ukázku toho, jak vypadá psaní, které rezignovalo na řemeslo a spokojilo se s tím, že čtenář snese cokoliv.
Ne satira, ne humor, dokonce ani trapnost s potenciálem – jen dutý hluk, který připomíná, že i sloupek může sloužit jako památník vlastního úpadku.
Text nepůsobí provokativně ani inteligentně, jen odhaluje tvůrčí vyhoření maskované slovem „vtip“. Nejde o satiru, ale o didaktickou ukázku toho, jak vypadá psaní, které rezignovalo na řemeslo a spokojilo se s tím, že čtenář snese cokoliv.
Ne satira, ne humor, dokonce ani trapnost s potenciálem – jen dutý hluk, který připomíná, že i sloupek může sloužit jako památník vlastního úpadku.
@Tom_3 Tomíku, ale to se mýlíte. Já jsem pouze použil úžasnou hrubku ve slově "hrozí" kde použil Y a celkově jsem ten jeho dezolátní příspěvek ohodnotil slovy "je vidět, že to psal ynteligent".
Ale zároveň chápu, že ho tak vehementně bráníte, nejspíš je vám politika SPD také blízká jako jemu.
Co se týká mé znalosti pravopisu, tak určitě dělám také chyby, ale napsat "hrozý" tak to bych musel být opravdu debil😆😆😆
Ale zároveň chápu, že ho tak vehementně bráníte, nejspíš je vám politika SPD také blízká jako jemu.
Co se týká mé znalosti pravopisu, tak určitě dělám také chyby, ale napsat "hrozý" tak to bych musel být opravdu debil😆😆😆
@Jiří Juchelka nevím pána neznám, ale pokud jsi mu vytkl gramatiku a nazval jej zato debilem, tak po přečtení Tvé odpovědi jste na tom stejně. Taky si té češtině moc nedal.
@Episkopi
Nerad to píšu ale jsi idiot,víc nemá cenu psát.
Ještě napiš že byl popelář a budeš ještě směšnějši.
Anonymní zbabělče.
Nerad to píšu ale jsi idiot,víc nemá cenu psát.
Ještě napiš že byl popelář a budeš ještě směšnějši.
Anonymní zbabělče.
Co to psalo za vola? V tom Blflexu se nenajde ani jeden normální novinář??
Potom se nemůžou divit že ten dnešní Dikobraz nikdo nekupuje a neustále žebrají o peníze 🤣🤣🤣
Potom se nemůžou divit že ten dnešní Dikobraz nikdo nekupuje a neustále žebrají o peníze 🤣🤣🤣
@King I
Jsi hlupák, ještě jsi zapomněl svazáku napsat že byl popelář a bude to vše,vemeno.
Popeláře dělal jako brigádu,když na rozdíl od Tebe studoval, zatím co ty jsi absolvoval základní školní docházku plných 13 let.
Čau a napiš zase něco já mám srandu rád bambulo.
Jsi hlupák, ještě jsi zapomněl svazáku napsat že byl popelář a bude to vše,vemeno.
Popeláře dělal jako brigádu,když na rozdíl od Tebe studoval, zatím co ty jsi absolvoval základní školní docházku plných 13 let.
Čau a napiš zase něco já mám srandu rád bambulo.
@Pavel Hanzl
Pavlíku ty mrazy ti nedělají dobře,kup si ušanku .
Jestli někdo lže a to od začátku,tak to byla vláda " světového lídra" Pjotra Fialenka Kampeličky na toho nikdo ani za 200 let nikdy nebude mít.
Doufám že posíláš alespoň půl výplaty Ukrajincům, blbců není nikdy dost.
🙆🙈🤣🤣🤣
Pavlíku ty mrazy ti nedělají dobře,kup si ušanku .
Jestli někdo lže a to od začátku,tak to byla vláda " světového lídra" Pjotra Fialenka Kampeličky na toho nikdo ani za 200 let nikdy nebude mít.
Doufám že posíláš alespoň půl výplaty Ukrajincům, blbců není nikdy dost.
🙆🙈🤣🤣🤣
@Tom_3 To určitě nejsem. Můj životní rozhled nekončí u cedule konec okresního města, tak jako u vašeho adoranta, nechodí mi řetězové e-maily natož abych jim věřil, a zcela jistě bych nenapsal něco tak hloupého jako on. Ale chápu, že vy ten rozdíl nevidíte😆
@Jiří Juchelka pokud ohledně gramatiky nemoralizuješ, jen jinak říkáš, že je debil, tak jste na tom tedy asi stejně.
@Nedrahomír Kolder asi máme jiná kritéria pro humor. Z mého pohledu, podotýkám z mého pohledu je to křečovitá snaha o humor. Napsat něco za každou cenu.
@Tom_3 Já se bavím o tomto příspěvku, ne o těch ostatních.
Ohledně gramatiky nemoralizuji, jen jinými slovy říkám, že je to debil 😆
Ohledně gramatiky nemoralizuji, jen jinými slovy říkám, že je to debil 😆
@Jiří Juchelka já jsem těch tvých odpovědí četl víc a víc než ironie je to trochu slabý pokus vypadat chytře, bohužel na tu 100 to ani nedohlédne.
P.S.
A když už chceš moralizovat ohledně gramatiky, tak tam taky asi nebudeš nejostřejší tužka v penále.
P.S.
A když už chceš moralizovat ohledně gramatiky, tak tam taky asi nebudeš nejostřejší tužka v penále.
@Tom_3 Problém je, že vám unikají určité nuance našeho jazyka.
Tady není nutné přidávat nějaký argument, protože jde o ironií. Co je ironie vám vysvětlí někdo s IQ 100+ ve vašem okolí. Přeji fajn den.
Tady není nutné přidávat nějaký argument, protože jde o ironií. Co je ironie vám vysvětlí někdo s IQ 100+ ve vašem okolí. Přeji fajn den.
@Jiří Juchelka co tak přidat nějaký argument? Chápu, to už by bylo složitější, ty ynteligente.
Naše samoživitelky a Našilidi se už nebudou dívat z chodníku, jak si Ukrajinci vozí zadky ve svých luxusních autech, na které si tady vydělali. Ukrajinští plyšáci pojedou vlakem, ale plyšáci našich samoživitelek i Našichlidí pojedou těmi ukrajinskými zabavenými auty, kam si zaplatí. Na cestování svých plyšáků budou čerpat speciální dotace, které pro zjednodušení půjdou rovnou na účet Okamurovy cestovky, nové divize Agrofertu (nevlastněného nemajitelem).
Konečně někdo dělá něco pro Naše lidi a je jim líp!