Komentáře

Zpět na článek

Premiér ve vleku extremistů: Okamura a SPD jsou na koni a přerůstají Babišovi přes hlavu

40 komentářů

Alois Rudý
Skutečnou opozicí proti Putinovi je v Rusku pouze Komunistická strana Ruska. Podpořme Komunistickou stranu Ruska, podpoříme tím mír na Ukrajině.😎
Pavel Hanzl
Babiš je nejslabší a nejzbabělejší premiér, kterého jsme měli. Na přímo zrádcovský projev Okamůry, který silně poškodil celou ČR, jen oparně kníká něco o cha cha "jeho voličích", kterých je sotva 8% populace. Tohle kdákat za profesora Fialy, letěl by jak namydlený blesk.
Pavel Hanzl
@Pavel Hanzl
Není schopen ani poslat do dupy dýzláky s Turkem, o kterém sám ví, co je zač. V předklonu ho donese presidentovi a spolíhá, že to vyřeší za něj! Co je to preboga zač, proč nepodá kompetenční žalobu??
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
Stanislav Silhan
Autor je mimo mísu vlastence uráží a dezolátům pochlebuje! Takový zaměstnanec je na propuštění
Frantisek Najman
Ten autor rozeštvávání občanů extrémista Sezemský se opravdu snaží přerůst přes hlavu všem, bez ohledu na fakta.
Igor
Opět: je to vyděšený starý a slabý muž! Prý drtivé vítězství ve volbách... A vítězové jsou z druhého konce. Ze spodku žebříčku, takze spodina?!

Takže, Andy, jak se říká: Japonec nakonec! 🤣🤣🤣
Jaroslav Polcar
A v čím vleku jsi ty, fialová gumo!
lug70
Rozdávání nálepek by autorovi tohoto škváru šlo. Nebyl náhodou otec nebo děd autora článku uvědomělý presstitut normalizačního Rudého práva anebo StBák? Jablka totiž daleko od stromu nepadají. Mám zkušenosti, že ty největší hlásné trouby a zastánci probruselského liberálního proudu až velmi často měli předky s velmi chmurnou minulostí z období tvrdé normalizace, viz. Nerudová, Jourová, general Pavel atd. Většinou to byli prominenti normalizačního režimu nebo agenti StB práskači. Tedy rodinné klany bezpáteřních chameleonů, ochotných se přizpůsobit jakémukoliv režimu, který momentálně panuje a nadšeně mu sloužit. Proto taky se často ve svých veřejných životopisech svými předky radši ani nechlubí.
lecho
@lug70
Svěřte se prosím ostatním, co byli zač Vaši rodiče a prarodiče za minulého režimu. Podle Vašich slov to zřejmě byli bojovíci proti komunismu, jaké svět neviděl.
Bubák Bubák
@lecho velmi jednoduchý soudruhu lecho, mého dědečka popravili německy mluvící hodní za odboj a tatínek byl při vyhnání ukrajinsky mluvících hodných z území ČSR těsně po válce. Drž frasnu, vůbec nic o ničem nevíš.
Anatolij Vasil
@Bubák Bubák 👍 Přesně.Lidi co o tom nic nevědí tak furt otevírají chlebarnu.👍👍
Michal Bednarek
Tahle vláda je prozatím totální žumpa. Skoro začínám chápat myšlenku osvobodit Babiše za cenu konce vlády s SPD.
Pavel Hanzl
@Michal Bednarek
Myslíte tím "osvobození" jak v roce 1968?
Anton Augustin
@Pavel Hanzl
Myslí to co teprve přijde pod taktovkou Pepy na Hradě.
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl a jaké tanky chceš pozvat, soudruhu hanzle? Co takhle třeba z Fidži, ty tu ještě nebyly.
Pavel Hanzl
@Michal Bednarek
Na osvobozování Babiše je ještě čas. Ta vláda se musí napřed pořádně znemožnit, rozhádat se a rozpadnout a Bába musí přijít s prosíkem.
Ale já bych byl spíš pro předčasné volby, to je nejčistší řešení.
Petr Klimánek
Ano Ukrajina je vzor demokracie a bez korupce nás velký vzor
Pavel Hanzl
@Petr Klimánek
Vzorem v dost věcech rozhodně je, ale korupci tam mají asi menší, než my, hlavně ji řeší. Na rozdíl od babišistánu.
"Mluvím o tom dlouhodobě, je to nejvyšší úroveň korupce. Říká se tomu převzetí státu, kdy vrcholový byznys prorostl do vrcholné politiky," upozorňuje senátor Wagenknecht na Babišovy aktivity. Aktuálně.cz 2.6.2019
Anatolij Vasil
@Pavel Hanzl Hanzl se nepomat je provokatér a čeká kdo se chytí.A on nikdo.
Alois Rudý
SLÁVA Babišovi 😎
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Za to, že se podělal před zrádci a dezoláty, voni sou hlava, pane vachmajstr..
torstt
@Pavel Hanzl : Neplačte. Kupte si medvídka mývala !
Bubák Bubák
@torstt taky prý pomáhá omývání přirození vlažnó vodó
Stanislav Silhan
@Pavel Hanzl kdo je zrádce? Rakušan, Pekarova, Zdechovský, Nerudová nebo kdo? Pan Babiš má zatím kolem sebe v koalici samé vlastence!
Luboš Hanus
@Stanislav Silhan Ty, mamlasi, buď vyměň prášky, nebo doktora.
Michal Bednarek
@Alois Rudý
Babiš je zatím onuce stran, které se horko těžko dostaly do parlamentu. V případě SPD tam ani být neměly. Takže Alois, zkus to znovu a lépe. Nějaký komentář s hlubší myšlenkou by se hodil. I když chápu, že nad tvoje duševní síly. Když tak zavolej do STRANY pro noty.
Uživatel_5577504
Extremisté jsou v opozici. Máš v tom hokej, pisálku.
torstt
Doufám a pevně věřím, že se ČZVR postaví na stranu Slovenska a Maďarska a nebude se angažovat v rusko americké válce na Ukrajině. Redaktorům Reflexu doporučuji třezalkový čaj a pravidelné omývání přirození vlažnou vodou dle spisku páně doktora Baptisty.
Pavel Hanzl
@torstt
A co z toho Slovensko a Maďarsko má, že podráží a sabotuje EU a leze Putinovi do zádele?
Kupuje krvavý plyn a ropu dráž, než my LNG ze Západu.
Ekonomiky se jim propadly už na samotné dno EU (my jsme v půlce) Slovensko spadlo o 8 pozic od roku 2019.
V tabulce nepřátel je Putin vede s asi 55 body (nejhorší má 100), my jsme někde přes 65. Takže při napadení Evropy je šanovat nijak nebude.
"Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění".
torstt
@Pavel Hanzl : Děkuji za vysvětlení. Byl jsem hloupý a neinformovaný. Máte úplně ve všem pravdu a já se mýlil. Moc mě teď mrzí, že jsem ve volbách volil SPD. Teď teprve chápu, jaká to byla chyba a jak jsem poškodil naši zemi. Nyní jsem už stoupencem progresivně liberální demokracie a hodnot EU. V každých dalších vobách budu volit TOP09 nebo Piráty. Odhlašuji Naší pravdu a objednávám Reflex a Respekt. Věřím, že v budoucnu se zde shodneme na vzájemné podpoře našeho nerozborného svazku s bratskými zeměmi EU a NATO.
Pavel Hanzl
@torstt
Co je to zase za kdák? To má být jako vtipný ha ha?
Pavel Nyklíček
@torstt
To už jsem někde slyšel.
Bylo to malinko jinak, ale v podstatě shodné...
Odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil...
Anatolij Vasil
@torstt 👍👍👍
epr3
....završené protiústavní cenzurou „nezávislého“ ministra obrany Jaromíra Zůny....Sezemský, a jinak zdravej? 😂😂😂
Pavel Hanzl
@epr3
Ministr obrany je povinnen řešit mezinárodní vztahy a hlavně bezpečnostní politiku státu. Od toho tam přece je. Pokud by to nesměl, nemusel by tam být vůbec. Takže je to absurdistán jako vše od Pitomia, samozřejmě protiústavní, bo tam je ta jeho pozice i povinnost dána.
hany987
@Pavel Hanzl Vážený pane Hanzle, obdivuji vaši sílu a statečnost jak se zde snažíte oponovat těm lžím a manipulacím místních "diskutujících" proruských fašounků (co myslíte, jsou to živí čeští kolaborati nebo jen ruští botové-trollové?)
torstt
hany987: Nemohu mluvit za všechny, ale já jsem živý český kolaborant, putinův agent, pátá kolona Kremlu, proruská schvině, dezolát, frustrát, ztroskotanec a zaprodanec, agent východních špionážních agentur, přisluhovač moskevských imperialistů v žoldu ideodiverzních centrál Ruska a jejich štvavých vysílaček žijících z mrzkých Rublů GRU a KGB, které se snaží rozvrátit naše liberálně demokratické zřízení a narušit naše nerozborné svazky s bratrskými státy EU a NATO.
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl ministr obrany se má starat o flintičky a vojáčky, když už kdosi rozhodl, ze musí být, aby měli na fedrpuše a řízky do ešusu. Na řešení mezinárodního vztahu jsou jiní.