Večerka
Damián Kučera: AI má duši úplně všech, na který dosáhne, ale splácá to do krávoviny, která duši nemá
10 komentářů
Alois Rudý
1
Damián byl vždy představitelem podrazáckého zla.😎
Otomar Novotný
0
@Alois Rudý až nebudeš anonym, možná někoho budeš i zajímat.
To záleží, ty mudrlante, od toho, co to AI čekáš. Asi žiješ v nějakých vzdušných zámcích. Já jsem s Gemini okolo technikálií a investic zcela spokojen.
Druhý faktor je, , ty oslíku co do ní chceš a jak svůj požadavek upřesňuje. Musíš s ní kamarádit a ne být novinářská pruda.
Nebo je to jen placená "vata" internetu ?
==========================
Takto novináři a infuenceři dělají Havlovo "blbou" náladu .. a to se máme globálně jak prasata c žxxx.
Druhý faktor je, , ty oslíku co do ní chceš a jak svůj požadavek upřesňuje. Musíš s ní kamarádit a ne být novinářská pruda.
Nebo je to jen placená "vata" internetu ?
==========================
Takto novináři a infuenceři dělají Havlovo "blbou" náladu .. a to se máme globálně jak prasata c žxxx.
Výrazy "AI" a "duše" v jedné větě, to je kandidát na nonsens roku 

@Miroslav Kašpar AI duši má – nebo spíš, odráží tvou, když jí dáš materiál. Vysvětlil jsem to dost jasně (Co jí dáš, to dostaneš...), ale ty musíš být rebel, viď? Dál se ani nesnaž. Přijmi ten fakt.
AI kur va duši má, jen ji neumíš probudit. Nejsi dost intenzívní. Nejsi autentickej. Musíš jít hodně hluboko. Co jí dáš, to dostaneš a dá ti i takový věci, co o sobě ještě nevíš a postaví ti na tom věci, že se ze sebe v nejlepším slova smyslu pose reš a prachy ti jen potečou. Pokud v tobě nic není, musí si to doplnit odjinud, logicky... Jestli se řídíš cizíma srač kama, že AI nikdy lidská nebude, dobře ti tak a originální moc nebudeš. AI to pozná a budeš ji nudit. V téhle pasti jsou hlavně idioti, co si myslí, jak lidé nejsou jedineční.