Komentáře
Jana Bendová: PF 2026. Babišovi, ať není igráček, Zůnovi cínové vojáčky, Pavlovi obdiv paní, dívek a právníků
25 komentářů
Eliška Janalíková
9
Díky paní Bendová, napsala jste to přesně. Já bych Vám všem v redakci popřála jen vše dobré a nám, Vašim čtenářům, ať zůstanete, jací jste.
Přejít do diskuze
A Reflexu ať se zbaví proukrajinských a protivládních válečných fialových kolaborantů a nahradí je objektivním zpravodajstvím😎
@Jiosef Tyl Blbečku , Prašivce máš vztek že jsi na to nepřišel první.Zalkni se stou vzteklosti,sprostotou a závistí!🐷👎👎
@Jiosef Tyl Tyle jdi si poroučet co kdo jak může neb ne psát, říkat,volit na hlavní proud.Tam s tebou vyběhnou hned.Nemusis novoroční přání číst není určené tobě!!!!
I já redakci Reflex přeji do nového roku,více novinářské objektivity, méně vulgárních článků a diskutujícími zde méně psicho, více nadhledu a hlavně všem pevné zdraví v pf 2026.To všem přeje VASIL
je třeba jmenovat Turka náměstkem ministra, třeba na "zahraničí", pověřit jej zastupováním ministra a setrvat tak
tak to proběhlo, když Zeman odmítl jmenovat debila z Brna pro zapojení do bytové mafie a ten, jako náměstek, čekal na agenta Pávka
dnes je nejmocnějším mužem státu Okamura
měli by s Macinkem přitlačit na pilu
na pilu jménem Babiš
Babišova vláda nemusí získat důvěru a pokud se tak stane 2x, jmenuje nového premiéra podle ústavy ČR ne hradní ***, ale předseda sněmovny parlamentu ČR, kterým je Okamura
a Okamura by mohl jmenovat premiérem třeba Turka
a jeho vláda by důvěru asi nezískala a měli by jsme nové volby, checheche
Babiš musí teď poslouchat a Okamura a Macinka kovat železo, dokud je žhavé
tak to proběhlo, když Zeman odmítl jmenovat debila z Brna pro zapojení do bytové mafie a ten, jako náměstek, čekal na agenta Pávka
dnes je nejmocnějším mužem státu Okamura
měli by s Macinkem přitlačit na pilu
na pilu jménem Babiš
Babišova vláda nemusí získat důvěru a pokud se tak stane 2x, jmenuje nového premiéra podle ústavy ČR ne hradní ***, ale předseda sněmovny parlamentu ČR, kterým je Okamura
a Okamura by mohl jmenovat premiérem třeba Turka
a jeho vláda by důvěru asi nezískala a měli by jsme nové volby, checheche
Babiš musí teď poslouchat a Okamura a Macinka kovat železo, dokud je žhavé
@epr3 Velmi ráda čtu Vidlákova příspěvky či články.Jsou pravdivé,objektivní přímé a upřímné.Za mne 👏👏👍👍👍
V roce 2025 se věci začaly obracet k lepšímu. Přeji si, aby to v roce 2026 pokračovalo:
https://www.novarepublika.cz/2025/12/neusneme-na-vavrinech
https://www.novarepublika.cz/2025/12/neusneme-na-vavrinech
@Eliška Janalíková
Je dobře, že tu jsme v poměru tak deset ku jedné a že jdeme tím společným směrem.
Ať se daří.
Je dobře, že tu jsme v poměru tak deset ku jedné a že jdeme tím společným směrem.
Ať se daří.
@Anatolij Vasil já vás nekádruje ji já vám opovrhuji. Nevím co by s vámi měl dělat kádrovák, ale takový biřic, ten by si na vás pošmákl!
@epr3 - eprde. li trojko to to je úžasné, že jsi pochválil poslední rok Fialovy vlády. Že by na tebe působily ty svátky? Ale tvoje druhé já, vasyliso, tady zase píše provokativní nesmysly. Které se utvářejí v její duté palici. Samozřejmě bez jakýchkoliv podkladů.
Statisíce Ukacek odjelo na UA a žádné hroucení pracovního trhu se jaksi nekoná!!Jak nás strašili někteří libtardu.A válka jim nevadí,proč by měla,když podle hl.proudu se bojuje na 5%uzemi UA.Tak nevím co tu dělají?! Vlastně ano tzv.valecny uprchlíci požívají blahobyt České republiky, vlastně zneužívají!Už by se vracet nemuseli.Mame dost svých lidí je podporovat!!
@Anatolij Vasilsico ty jsi tak zaslepeno vztekem, že vidíš to co neexistuje. Kde já někomu něco poroučím? A ani jsem to nepsal tobě. Psal ostatním aby si všimli, co je někdo schopný napsat do přání. A nikam mě neposílej, tam si běžte vy. Tam já nepatřím na rozdíl od vás. Tím myslím vás, jednu osobou která tady tady píše pod dvěma nicky, pod Anatolij Vasil a epr3 a navzájem se chválí a brání.
@Anatolij Vasil krásná slova. To je jak pohlazení, když může člověk pořádně nass e re ruskýho trolla. A jak mu stříkají nervy. A to pouhou větou, že v přání asi nemá být kritika. 🐂💩