Komentáře
Buchert: Jen počkej, zajíci! Příští léta si s novou vládou velmi užijeme, bude to velká jízda
24 komentářů
Alois Rudý
2
Kobercový nálet je jenom taková plošná likvidační příprava proti škůdcům. Potom se bude nutné přesně zaměřit na konkrétní škůdce typu "Buchert". Lid si to prostě většinově žádá, a o tom demokracie je😎
Nikdo vám nedá tolik, kolik já vám mohu slíbit čehůni moji koblížkoví...
Babiš to dává všechno do pořádku. Například zařídil sněžení! 😉
@Jiosef Tyl
Jojo. I u nás teď před barákem taky zasněúil.
Vzal seboukonečně i ty roušké, co slíbil. Prostě von to bude z gruntu hodně ženská.
Jo a i v rozvaděči před barákem se hrabal. Seřidil elektroměr a prej budu mít od zítřka levnější elektriku.
Nekecám!
Jojo. I u nás teď před barákem taky zasněúil.
Vzal seboukonečně i ty roušké, co slíbil. Prostě von to bude z gruntu hodně ženská.
Jo a i v rozvaděči před barákem se hrabal. Seřidil elektroměr a prej budu mít od zítřka levnější elektriku.
Nekecám!
Já bych tu hlášku z Půlnočního království z Pyšné princezny: „Odvolávám, co jsem odvolal, a slibuji, co jsem slíbil, aktuálně zkrátil: "zapomeňte na to, co jsem slíbil". Já Babiš, velkomožný, dodržuji tradice. Co se slíbí před volbami, po volbách neplatí. Já se vám divím říká Babiš. Tolikrát už jste se nechali nachytat a stále to babištíte. 😂
držte si klobouky , jedeme z kopce , konečně se rozhybe , je co napravovat po Fialové vládě , energie, stavební zákon , muniční iniciativa a řada dalších věcí , tak ať se daří
@Petr Klimánek omluvte klimánka, on je v klimakteriu. 😟
Pane Bucherte, bude to fičák. Teda asi se nedozvíme, že budeme mít za 4 roky platy jako v Německu, ani předseda sněmovny Okamura neřekne, že opozice má jen sedět v koutě a šoupat nohama a dokonce si myslím, že žádný kritik nově nastupující vlády nebude dehonestován jako dezolát, vlastizrádce, sebranka a schvině. Třeba ani nebude žádné světoznámé zpěvačce zakázáno vystupovat. A když popustím hodně uzdu své fantazi, možná že ani žádná učitelka, žádný děkan ani zaměstnanec Ústavu mezinárodních vztahů nebude za své názory propuštěn z práce. A kdybych se pustil na úplně tenký led bláhového blouznění, tak bych snad dokonce předpověděl, že za babišovi vlády nedostane nikdo podmíněný trest za svobodnou diskusi o současnosti a historii. Inu, pane Bucherte, to si užijete změn ! Ale vy si jistě nějaké téma pro své peprné statě najdete, o to nemám strach !
@torstt - už ty ty jsi pěkný objekt, ale zároveň i pro psychiatra.
Babiš se po novém roce vrátí odpočatý, spokojený, plný síly neb nový a po rok tráví se svou rodinou ve Švýcarech.A to budou Fialovci a spol koukat jak to bude lítat.
@Anatolij Vasilisi převislá, jen těžko si dovedeš představit kolik ho to stálo, aby Monike a její dcera tuto šaškárnu uskutečnila.
@Jiosef Tyl presne tak, je to je divadlo pro tupe ANOsektare, uz davno jsou "odlouceni", ale Burese tato komedia samozrejme stoji dost, ale asi se mu vyplati, jeho ovce mu to samozrejme spapaji