Komentáře

Zpět na článek

Putinova čtyřhodinová seance: mír slibuje, Evropa je nový hlavní nepřítel

122 komentářů

Alois Rudý
Ještě, že se zadrátovanou Evropou EU toho ve skutečnosti zase tak moc společného nemáme.😎
Anatolij Vasil
Prohlášení justice v Čech­ách.Or­gani­zova­ne zločiny ovládli Ukrajinci.
Pavel Hanzl
@Anatolij Vasil Pracující pro Agrofert.
Anatolij Vasil
@Pavel Hanzl Hele Hanzle.Uz mě fakt nebavíš.Ses zralej na psychiatra.Ty jseš velmi nebezpečný člověk jak sobě tak svému okolí.Hele ty svoje hovadiny vykladej chlapům v hospodě u piva.Tady zbytečně zabiras místo.Az 60prispevku na jeden článek.Fakt vyhledej odbornou pomoc.Nebo si najdi ženskou a nebudeš muset smrdět tady.
Pavel Hanzl
"Putin schválil speciální operaci poté, co diplomacie nedokázala neutralizovat hrozby NATO vycházející z Ukrajiny, a proto bylo Rusko nuceno uchýlit se k síle. " Tulsi Gabbardová, Trumpem jmenovaná Národní zpravodajské rady USA.
To mi není jasné, jaké hrozby má na mysli? NATO se od Ukrajiny vždy distancovalo, sami Ukrajinci si v roce 2009 odhlasovali, že nebudou usilovat o vstup. Co tím teda myslí? Víte to někdo?
Alois Rudý
@Pavel Hanzl ...tobě, podle diskuzních příspěvků, není jasno plno dalších věcí, prostě to neřeš, zapomeň na to, zbytečně tě to stresuje. Jsou vánoce a budou dárky, tak se těš na věci které snad pochopíš a bude pohoda v duši.😎
Anatolij Vasil
@Alois Rudý 👍👍👍
Pavel Hanzl
@Anatolij Vasil
Nekdákej a nevykrucuj se, napiš co o tom víš. na gůglu to nenajdeš.
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Nekdákej a napiš, o jaké hrozby se jedná.
Putin o tom mluví jako o "příčině války". O co teda jde?
Anatolij Vasil
@Pavel Hanzl Moc dobře víš o co jde!Nebo si to dohledem na guglu.Lojzik není tvoje informační kancelář.
Alois Rudý
Jsem rád, že Putin slíbil mír, ostatně od koho jiného než od vítězící strany by takový slib mohl mít váhu skutečnosti. A do role Ruska jako nepřítele Evropy se nestaví Rusko, ale prováleční štváči z vedení EU, aby odvedli pozornost od své neschopnosti, která ničí státy EU. Ti ohrožují mír v Evropě, těch se musíme zbavit. 😎
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Nejčasti sliboval mír před válkou právě Adolf Hitler.
Alois Rudý
@Pavel Hanzl ...vážně ? a na to jsi přišel jak ? Pravdou je, že kdyby ho Poláci nevyprovokovali vraždou pohraničníků, tak možná válka nebyla. Ale samozřejmě komunistická verze šířená komunisty to vidí jinak.😉
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Byla. Stalin napadl Polsko z východu o 14 dní později, takže by byl on hlavním viníkem. Jenom plnili smlouvu Ribentrop - Molotov.
Uživatel_5354308
@Alois Rudý A co takhle nějaká literatura faktu. Německé mrtvoly navlečené do špatně ušitých polských uniforem a zosnovovaná falešná záminka!
Anatolij Vasil
@Pavel Hanzl Di do háje s Hitlerem.Je to už trapný.
TCerny
Jestli je Evropa novy hlavni nepritel Ruska tak Evropa az na vyjimky nenavistne broji proti Rusku uz 35 let.
Mne v kvetnu 45 osvobodila od nemeckych nacistickych bestii Ruda Armada a proto jsem ji coby obcan Nemecka uz 50 let vdecny.
Tomuto Cesku mam velmi za zle, ze prejmenovalo Tridu Rude Armady v Praze 8 , Kobylisich , kudy jsem chodil do zakladni skoly,na gymnasium a posleze coby chirurg na Bulovku od r. 66 na "Zenklovu ulici " po nejakem Zenklovi, byvalemu primatoru Prahy , ktery v r. 48 dozivotne emigroval z CSR.
Stejne tak mne mrzi, ze toto Cesko prejmenovala velmi sofistikovane "Divadlo Jiri Wolkera" v Praze 1 ( po mem jednim z nejoblibenejsich ceskych basniku )na " Divadlo v Dlouhe".
Ja jsem take emigrant ktery pred 50 lety z Prahy emigroval a do Ceska se take uz nevratim , takze do politiky v Cesku coby neobcan Ceska nemam jiste co mluvit.
Ale k Rusku naprosto zadnou nenavist necitim a rustinu mam rad..
Pavel Hanzl
@TCerny
A volíte Afd?
Alois Rudý
@Pavel Hanzl...co ti má na takovou hloupost odpovědět ? 😎😎
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Tebe jsem se na nic neptal trulo.
Pavel Hanzl
".....Rovněž v lednu a únoru 2022, jen několik týdnů před invazí na Ukrajinu, vyzývalo Rusko opětovně USA, aby se americké alianční struktury stáhly právě za "hranice" z roku 1997, tj. ze střední, východní a jihovýchodní Evropy. Současně Rusko odmítlo stáhnout svá vojska od ukrajinských hranic, byť tvrdilo, že nehodlá na Ukrajinu vojensky zaútočit. Moskva volala po jednání s Washingtonem na nejvyšší úrovni a v podstatě navrhovala pakt Putin - Biden, v němž by se Rusko a USA dohodly na sférách vlivu v Evropě, přičemž by bývalé sovětsko - ruské kolonie, včetně Česka, které se osvobodily v letech 1989 -1991, znovu připadly Moskvě."
Petr Hlaváček, "Jak Putin v Rusku zavřel evropská okna", Forum 24+, srpen 2024.
Jen poznámka - Biden to rázně odmítl, ale Trump to asi podepsal, chová se podle toho.
Alois Rudý
Blábolení proukrajinské "Jekateriny" o zlém Rusku je již docela směšné. Prostě Evropa se vzhledem k politice vedení EU stala vojensky a politicky bezvýznamným spolkem proukrajinských žvanilů. Pro Česko je však rozhodující jak dopadne dohoda našeho přítele Trumpa s naším Slovanským bratrem Ruskem o novém rozdělení zájmů v Evropě. A vzhledem k nezadržitelnému rozpadu multikulturního západu je těžké předem říkat co bude lepší.😎
Anatolij Vasil
Epr3 koukám že některým vysvětlovat argumentovat dávat jim odkazy je houby platný.Aby nevypadali jako truhlici že musejí uznat své pochybení tak radši budou do krve řvát ty svý zcestný bláboly.
epr3
@Anatolij Vasil To už tak je..😊
epr3
Pořád čekám na zprávu z jednání Turka a prezidenta. Očekával bych od prezidenta velkorysost, protože byl ve stejné situaci nepřítele státu ale dostal šanci si to odpracovat. Teď by tu samou šanci měl dát Turkovi.
Pavel Hanzl
@epr3
Správně. Musí dostat šanci, tak šup do maskáčů a do jednotek OSN v Nigérii, (nebo kdekoliv jinde). Může jít i na Ukrajinu, když je ten alfasamec a chlapák s nejdelším.
epr3
@Pavel Hanzl Ale, ale, odhodlané válečníky máš všude v diskusi, Sklopka, King, Minář a mnozí další, proč tam nepošleš je? Turek aspiruje na místo ministra životního prostředí, tak proč mu bránit?
Pavel Hanzl
@epr3 Píšeš trulo, že má dostat šanci jako Pavel.
Ale dobře, tak ať se dá ke grínpísákům a organizuje nějaký jejich protest nebo blokádu.
epr3
@Hanzl To sis ale opravdu popletl strany. Greenpeace tady opravdu nejsou od ochrany přírody, ale jak si sám napsal, od organizování blokád nebo jiné destruktivní činnosti v podobě vymývacích besed ve školách. Ať je Turek jakýkoliv, těmhle by rozhodně nepomáhal.
Anatolij Vasil
@epr3 Aby si to kvůli EU nezačali tu válku osobně brzo zažívat.Kdyz jsou tak dychtivý z gauče válčit.
Pavel Hanzl
@epr3 Muhehehheheh a dýzláci a přímo ropáci jsou cha cha od "ochrany přírody"??? Zvláště Tykačovy uhláky jsou na ni přímo balzám...
epr3
@Hanzl Tykačovy uhláky mohly být ty nejčistší široko daleko. Tykač nabízel modernizaci svých výroben ale chtěl dvě záruky:
- že se jasně definují parametry všeho, co má zařízení splňovat
. a že tyto parametry zůstanou alespoň deset let beze změn a retroaktivních požadavků
Jenže nikdy to nikdo na stůl nedal, tak je Tykač provozoval tak, jak je převzal od ČEZu.
epr3
@Hanzl A ještě něco. V práci na našem oddělení je nás deset a jsem tam nejstarší. Zbytek jsou kluci v celém věkovém spektru. Když se občas mezi sebou bavíme o životním prostředí, vedou velice plamenné řeči o tom, co by se všechno mělo a že oni budou jezdit jednou elektromobily do práce, aby ono životní prostředí šetřili. Já jezdím 15 let starým ropákem, ale jako jediný z nich si umím po sobě uklidit a vytřídit odpad. Nikdo jiný z těch zbývajících devíti lidí, to nedělá ani tam ani doma....K tomu dělám každoročně probírku v obecním lese na asi 1ha, ke které patří samozřejmě úklid.
Jejich protestní zápal a étos je chvályhodný, ale pokud každý nezačne u sebe a maličkostí, ježděním elektrickým autem životní prostředí nespraví.
epr3
Hanzle, tady máš report z jednání "evropských mírotvůrců". Evropská rada jsou až na Orbána, Babiše a Fica váleční štváči a sr.či, kteří táhnou Evropu do války. To je nebezpečí pro Evropu, ne Rusko. Ale pokud se jim podaří tu válku vyvolat, pak se máme čeho bát....
http­s://ww­w.ec­ho24­.cz/a/­Hsg2F/­svet-zpravy-orban-popsal-summit-je-to-vazne-nebyla-to-diskuze-valecna-rada-chteji-porazit-rusko-madari-cesi-mir?­fbclid­=IwY2­xjawO1­_9pleH­RuA2F­lbQIx­MABic­mlkE­TAzTGs­xNlNtc­lNTMWJ­qMHR6c­3J0Yw­ZhcHBf­aWQQM­jIyM­DM5MTc­4ODIw­MDg5Mg­ABHrN­zD-NB8m­aRiq­5Tou­3eMBFW­AWoH­WP1TdV­5NqSKz­mpcNFd­yod1­YcGtl­Mh-DZ_a­em_nQc­TXYzA­Ecpe7­K4vKqi­1Iw
King I
@epr3 Porazit rusko? Kur va kdy??? Better ethan money, better than sex! Radost jsi mi udělal.
Pavel Hanzl
@epr3
Správně, už všem došlo, že mír bude jen tehdy, když bude Rusko poraženo. Jsem rád, že to byla válečná rada, bo jsme ve válce a stálé ustupování a kníkání v rohu jen rajcuje Putina k další agresi.

"Není cesty zpět. Buď Rusko bude na Ukrajině poraženo, nebo pohltí ukrajinské zdroje a bude pokračovat směrem na Evropu." Garry Kasparov.

"...jediné, co Putina vyprovokuje k dalším imperiálním výpadům, je neschopnost ukázat sílu". Garry Kasparov Respekt 21.3.22
Pavel Hanzl
@epr3 před chvílí jsi mektal, že právě EU stále hovoří o míru, jak Hitler před válkou. Tak co teda?
epr3
@Pavel Hanzl Vezmi se s tím blbem Kingem okolo ramen a zkuste oba číst a uvažovat.
Když mluvil Hitler o míru, neměl nic takového v úmyslu a to samé je dnes s čelnými politiky EU. To jste opravdu oba tak pitomí?
Pavel Hanzl
@epr3
Když mluvil Hiter o míru, mínil tím agresi prot sousedním státům - proč se to naše Česko jmenovalo "protektorát"??
To samé mele Putin a taky chce nás napadnout a zmasakrovat, jenom nehovoří a ochraně (protektorátu) ale o zničení (vyrazí nám zuby). Ani tohle nedáváš?
epr3
@epr3 Ano, mínil. Víš jak dopadlo Polsko? My jsme se nebránili, proto zřídil protektorát, jinak kolonii kterou jsme i dnes, s tím že vytěží její potenciál a pak nás zplynuje.
A to, kdy Putin řekl že nás napadne a vyrazí nám zuby bys sem dal? Já jsem nikdy takový článek nečetl ale mohlo mi to utéct.
Anatolij Vasil
@epr3 Dobrý a velmi pravdivý článek.Az je mě z toho blbě kam je EU ochotná zajít a taky že zašla.
Pavel Hanzl
@Anatolij Vasil
Kam? Chce se konečně bránit, odmítá jít na jatka jako ovce, jako ty, rudý bella nebo epr.
Anatolij Vasil
@Pavel Hanzl Hanzle tobě nepomůže už ani svěcená voda.Moc jsi se ponořil do mainstrymovych informací a taky na to dojedeš.Jenom jednou ti připomenu co ti říkal epr3.A co tu píší zde.Jednou vy všichni a nebude to dlouho trvat zaplacete kam nás všechny EU uvrtala.
Pavel Hanzl
@Anatolij Vasil
A kam nás EU uvrtala? Já chci být tam, kde jsme dnes, na Západě, v prosperující a svobodné zemi. Tam jsem uvrtán rád. A EU chce tohle jen zachovat a bránit.
A my máme povinnost to bránit taky, třeba zatím z gauče. A zrádce je třeba tlačit na okraj, trestat zatím nelze.
Anatolij Vasil
@Pavel Hanzl Nic jsi nepochopil.EU nás žene do války.To jste tak blbý?!!!
Pavel Hanzl
@Vasil: a jak nás do té války jako ženou? kdo ji rozpoutá? Von Layen?
Pavel Hanzl
@vasil
"když chceš mír, chystej se na válku".
pro méně chápavé vysvětlím: když bude Evropa vyzbrojena a připravena na válku, Rus ji nenapadne. Ani tohle ne?
Tomas Novak
Titulek výjimečně nelže. Rusové pravděpodobně považují ne Evropu, ale Brusel, Londýn, Berlín a Paříž za hlavního nepřítele a není se čemu divit.
PEtr Tobes
@Tomas Novak tak o tom uz neni vubec zadnych pochyb, kdyby nebylo silne Evropy, tak ukrajina nejspis drive nebo pozdeji padne, proto jsme ted pro zlocince putlera nepritel c 1 a lze cekat od russaka jen to nejhorsi, oranzovy sasek trumpeta s jeho poskoky uz ted jsou minoritni hrozba, ti tanci jak putler piska..ostuda velka a USA za to zaplati
Tomas Novak
Myslím, že se pletete v hodnocení Evropy jako silné. Evropa každopádně Ukrajinu udržet nedokáže a nebylo by to ani geopoliticky rozumné.
Paradoxní je, že konflikt vyvolaly, a to záměrně, USA. USA z řady důvodů svoje angažmá v konfliktu končí a Evropa, která se toho nechala vtáhnout, se snaží pokračovat. Pokud to nerozpoutá válku i mimo Ukrajinu, bylo by počínání EU k smíchu.
epr3
@Tomas Novak Jste jeden z mála, který zastává pravdivé podání vzniku války na Ukrajině a střízlivý postoj k jejímu vývoji. Díky, Tobesovi prdne cévka.
Pavel Hanzl
@Tomas Novak
Zkuste nějak osvětlit, jak USA vyvolaly napadení Ukrajiny. To je teda Putin jejich vohnout?
PEtr Tobes
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
epr3
@PEtr Tobes Tobesi, uuu, tady máš raport jak to bylo na Evropské radě a je v něm hezky ukázáno, kdo válku chce a kdo ne:
http­s://ww­w.ec­ho24­.cz/a/­Hsg2F/­svet-zpravy-orban-popsal-summit-je-to-vazne-nebyla-to-diskuze-valecna-rada-chteji-porazit-rusko-madari-cesi-mir?­fbclid­=IwY2­xjawO1­_9pleH­RuA2F­lbQIx­MABic­mlkE­TAzTGs­xNlNtc­lNTMWJ­qMHR6c­3J0Yw­ZhcHBf­aWQQM­jIyM­DM5MTc­4ODIw­MDg5Mg­ABHrN­zD-NB8m­aRiq­5Tou­3eMBFW­AWoH­WP1TdV­5NqSKz­mpcNFd­yod1­YcGtl­Mh-DZ_a­em_nQc­TXYzA­Ecpe7­K4vKqi­1Iw
PEtr Tobes
@epr3 haha tak urcite , ver orbanovi nebo rovnou putlerovi!
epr3
@Tobes Určitě těm dvěma víc, než Fialovi, Lejnové a celé eurogeneralitě.
Kamil Král
Putin je nyní, stále více posílen Trumpovými přešlapy.
Pavel Hanzl
EU velmi chytře nepošle na Ukrajinu zamražené ruské kačáky a radši si půjčí.
Proč?
Právě na ně si brousí kelčáky americké firmy, které by je investovaly na Ukrajině. Takže mají eminentní zájem odtud vypráskat mužiky a to natrvalo.
Pavel Hanzl
"Oddělení globálních rizik a odolnosti by se pak mělo zrušit."
Tohle spáchal Macinka na zamini. Tohle je typický dezolátismus a podlézání Kremlu. Vzdáme se a necháme se zmasakrovat, i když jsme v daleko silnější pozici a útočník nás nemá šanci napadnout. Co je to za ***a?
epr3
@Pavel Hanzl Ne, to je racionální rozhodnutí nekrmit příživníky s falešnými problémy. Kroky nové vlády se mi líbí.
Pavel Hanzl
@epr3
Rusko, které jasně říká, že nás napadne, pro tebe blbe není problém? A kdo teda? Paroubkovi Marťani?
http­s://ww­w.no­vinky­.cz/cl­anek­/zah­ranic­ni-evropa-porad-tomu-jeste-neverite-tady-je-vyber-ruskych-vyroku-o-ceske-republice-4055­3873#d­op_ab_­vari­ant=0­&dop_s­ource­_zone_­name=­novin­ky.sz­nhp.bo­x&sou­rce=hp­&seq_n­o=1&ut­m_cam­paig­n=&ut­m_me­dium=z-boxi­ku&ut­m_sou­rce=ww­w.sez­nam.cz
epr3
@Pavel Hanzl Hanzle, už potisící, když něco najdeš na Novinkách, Foru24 nebo v jiné mainstreamové sr.čce, zkus si stejnou zprávu najít i v alternativě. Teprve pak máš jistotu, že je to pravda a že ze sebe jen neděláš blba.
Už od roku 2008 říká Putin vůči Evropě a USA to samé a obsazení nebo dobytí Evropy to fakt není.
Pavel Hanzl
@ epr. Čtu to, co mele SÁM PUTIN!! Mám to dát odkazy na Russia Today, Pěrvyj kanal nebo Sputnik??

http­s://ww­w.no­vinky­.cz/cl­anek­/val­ka-na-ukrajine-po-ukrajine-vyhlasime-valku-evrope-tvrdi-solovjov-40425552

http­s://tn­.nova­.cz/zp­ravo­dajstv­i/cla­nek/57­4874-eskalace-konfliktu-na-ukrajine-rusko-hrozi-primou-valkou-s-nato?­utm_s­ource­=www­.sez­nam.cz­&utm_m­edium=­sekce-z-inter­netu#­dop_ab­_vari­ant=0­&dop_s­ource­_zone_­name=­hpfe­ed.sz­nhp.con­text
King I
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
epr3
@King I Tvl mě by fakt zajímalo, kam si chodíš pro informace, protože z takových idiotin, které tady pořád dokola píšeš, už slevil i mainstream. Ve výhru Ukrajiny už věří snad jen ožralej Šafr a jeho ekipa psavých pitomečků ve Foru24.
Pavel Hanzl
@epr3
Je úplně fuk, kdo na co věří. Ukrajina přežila agresi z Ruska i Améru, dnes EU vysílá kačáky i kvéry a nový mírový plán, vytvořený EU i Ukarjinou, podporuje ji i ten americký trula.
epr3
@Pavel Hanzl Trump to chce mít z krku, tak na to kývne. On moc dobře ví, že Rusko to nepřijme a bude prosazovat svoje podmínky, které Trumpovi ale vyhovují mnohem víc, než ten evropský rádoby plán.
Nevím, čemu říkáš kačáky, ale kvéry jsou Ukrajině k h.vnu, nemá ruce, které by s nimi střílely.
King I
@epr3 Když už umíš číst články, jak si vysvětluješ požadavek Bažiny na redukci UA Army z miilion+ na 600 000? Vědí víc než ty?
epr3
@King Ukrajina neuživí ani těch 600tis, to je asi tak všechno.....
King I
@epr3 Kolik toho denně vypiješ?
King I
@epr3 Viděl jsi to before/after video, kde přesně tohle český PMC vysvětlil borečkovi tvýho ranku? Chceš se projet?
epr3
@King I Neviděl, na videa nekoukám. Já ještě umím číst a hledat v obsažných článcích názory a ne ideologické výstřiky. Videa jsou pro takové jako ty, je hezké, že se ti to líbilo.....
King I
@epr3 Ten boreček říkal něco podobného...
Ford Henry
Evropa asi ne. Spíš neokomunisti provozující EU a jejich přisluhovači. Tak ono to je normální že se soudruzi řežou mezi sebou. Putin chce obnovit Sovětský svaz což je nežádoucí pro provozovatele jeho nástupce EU.
A nakonec už mají s muslimama obrovské problémy přímo v Rusku, tak je přirozené že chalífáty na západě Evropy jsou obrovská hrozba.
epr3
Teď mě tak napadlo...Když byl ještě náš současný preident bolševik, rozvědčík, školený záškodník, přísahající na obě strany a přesto potom dostal šanci si to "odpracovat", není na čase dát Turkovi šanci si odpracovat jeho pár blbých plků někde na facebooku a nezdržovat jeho jmenování ministrem?
tempter
@epr3 Blbost a hlupství odpracovat nejdou, to máš napořád, týká se Turka i tebe.
epr3
@tempter Jestli je Turek blbej a neschopnej, vyhodí ho po čase sami, já jsem ale psal o příležitosti, kterou Pavel dostal a Turkovi ji nechce dát...Není to na tebe moc?
King I
@epr3 soutěžíš o Fotra roku?
Pavel Hanzl
@epr3 Jistě. Dal bych Turkovi šanci úplně stejnou, jakou dostal Pavel. První ať rukuje do nějaké vojenské mise a nemusí to být zrovna na Ukrajině. Klidně do Súdánu nebo Nigeru. Až si to odkroutí, ať jde makat do NATO a vybojuje tam velmi dobrou pozici pro ČR. A pak jsem ochoten ho volit, pokud nebudu dávno na Pravdě Boží.
epr3
@Pavel Hanzl To jsou docela hrušky a jablka. Pavel je oficír z povolání, vysloužit si nové frčky mohl jedině ve vojenské jednotce. Turek je civil a jeho prohřešek, pokud vůbec, je v přiblblých a nedospělých komentářích na sociálních sítích.
Pavel, člen strany, které tvoje skupina říká extrémistická a ještě asi dvacet dalších přídavných jmen a který byl aktivně cvičen jít proti vlastnímu národu. To fakt nemá stejnou váhu.
Pavel Hanzl
@epr3 Přesně naopak, jak dycky. Právě Pavel přísahal věrnosti svému národu - státu, kdežto Turek je proněmecký nácek a ti nás chtěli vyvraždit, jak Putin Ukrajince.
King I
@epr3 To je od tebe hezký, že chceš z turka stejnou protiruskou svini.
Pavel Hanzl
V základu ruské demagogie je první a základní axiom - dogma. Celý svět je proti Rusku, hlavně Západ, bo ho chce napadnout, zničit a sebrat mu surovinové zdroje.
Přitom Rusko je jen benzínová pumpa zalevno, to celému světu vyhovuje a nikoho ani nenapadne, na ni útočit. Proč by to dělal, když Rusi všechny suroviny vytěží a dají na trh?
Navíc je ta země po zuby ozbrojená a má i atomovky. Ale logiku v Rusku nenajdete.
epr3
@Pavel Hanzl Proč by to dělal? Protože by je vytěžil sám, Rusy použil jako otroky a uhlovodíky a nerosty by prodal sám. Víš jakou to má výhodu? To by tě určitě nenapadlo, byl by to daleko větší vývar, než pouhé přeprodávání.
Pavel Hanzl
@epr3
A kolik by stála válka proti nejlépe vyzbrojeného megastátu, který má navíc nejvíce jaderných hlavic? To by se musel někdo regulérně zbláznit!!! A hlavně v situaci, kdy Rusko je na vývozu surovin zcela fatálně závislé a dnes prodává ropu levněji, než kolik by byly náklady na těžbnu normálních firem.
epr3
@Pavel Hanzl ...prodává ropu levněji, než kolik by byly náklady na těžbu normálních firem....nečti tolik to Forum24, nebo z toho opravdu a nevratně zblbneš.
Ale válečných štváčů a sr.čů je momentálně největší koncentrace v Evropě. Pan Kulhavý ve svém článku vysvětluje proč:
http­s://ww­w.no­vare­publi­ka.cz­/2025/­12/bo­jim-bojim
Pavel Hanzl
Víte, který evropská státník před. 2.sv. válkou nejvíce žvanil o míru? Adolf Hitler.
epr3
@Pavel Hanzl Dnes o míru nejvíce žvaní evropští státníci. Tak kdopak nás asi tak žene do války?
King I
@epr3 Nebolí tě kolena?
epr3
@King I Nějakou myšlenku bys nenašel? Jak bys mohl, ve vzduchoprázdnu prostě nic není....
Pavel Hanzl
@epr3
Co to zase meleš? Evropa je přece chtivá války a pořád o ní žvaní a chce nás do ní zatáhnout!! To jsou tvoje slova!
King I
@Pavel Hanzl Napoleon už je před branami moskvy. Epr má Pavlovův reflex.
epr3
@Pavel Hanzl A jak se to rozchází s tím, co jsem napsal?
http­s://ww­w.no­vare­publi­ka.cz­/2025/­12/bo­jim-bojim
Pavel Hanzl
@ epr Ta cha cha "nová republika" je jen čistě dezolátní kecálismus, poznáš to lehce. Nikdy nepoužívají data, čísla, statistiku nebo grafy, jen kydy a ironické jakohumorné kecy.
Pavel Kula
Evropa je JEDINÝ nepřítel, když Trumpeta je Putlerův spojenec.
Pavel Hanzl
@Pavel Kula
No, to by bylo moc jednoduchý.
epr3
To, že obyvatelé žijí skvěle a že se jim daří dobře, se snaží namluvit svým lidem každý státník. Stačí si poslechnout našeho ukrajinského premiéroviče Pjotra Nutelenka Fialenka nebo prezidentčíka PePu nebo ježoura Vystrčila. Jsou to naprosto blbé kecy, s tím souhlasím, ale jinak nic mimořádného, co by se dělo jenom v Rusku.
kouzlo
@epr3 dezolát že?
Jiří Červený
@kouzlo On není dezolát. To naprostý mimoň, co tu dnes a denně předvádí slovní průjem. Co ale očekávat od zoufalců jako je Epr, Rudý Lojzik, Vasil apod.
Pavel Hanzl
@Jiří Červený
Dezolát je vždycky mimoň, je to jedinec zcela mimo realitu, se snahou destruovat stávající systém, aniž by věděl, čím ho nahradit.
epr3
@Hanzl Vůbec nemám ambice destruovat jakýkoli systém ale návrat k racionálnímu myšlení a opuštění fantasmagorií a la EU, by nám prospělo všem, i tobě.
Pavel Hanzl
@Jepr3
Sice nemáš ambice, ale tu destrukci silně podporuješ! Co je racionální na podpoře krutého agresora, který nám otevřeně vyhrožuje? Co je rozumné se odtrhovat od struktur, které jediné nás dokážou ochránit? Tvůj svět naopak je fakt ryzí debilostán.
Pavel Hanzl
@kouzlo Totální.
Michal Bednarek
@kouzlo
Ne, jen debil a vysírač
epr3
@Michal Bednarek Taky tě rád vidím, zpracovanej šulínku 😊
epr3
@kouzlo Uměl bys vykouzlit význam slova dezolát? Asi těžko, viď? Jenom jsi to slyšel v televizi, jedna z tvých dvou mozkových buněk si to zapamatovala a ty to teď opakuješ....
Anatolij Vasil
@epr3 Sme vzal myšlenku aby nám definovali slovo dezolat.
epr3
@Anatolij Vasil No prostě to říkali v televizi, tak to budou říkat taky ale co tím říkají, neví😊
Pavel Hanzl
@epr3
Dezolát je destruktor. Snaží se zničit vše na co dosáhne. Příklad: Macinka hlásí předem, že poteče zelená krev, dostane se na mim. ŽP a bez jakékoliv znalosti problému se je snaží totálně zničit, vyhlásí, že "skončila klimatická krize"!!
Výstižnější definici dezolátismu neznám.
King I
@epr3 Vasil se ti přišlo ukázat osobně.
epr3
@Hanzl Klimatická krize skončila, protože nikdy žádná nebyla. Byl to jen uměle vyvolaný poplach vychcánků, kteří na OZE, lapání CO2 a zoufale neefektivní výrobě vodíku pohádkově vydělávají....
tempter
@epr3 Když už tu musíš denně plácat ty svoje nesmysly, tak zkus aspoň držet nějakou formu. Aktuálně jsi přešel na rétoriku senilního dezorientovaného staříka, jehož jediný kontakt s realitou je ta chvíle, když mu mění nočník. Zamysli se nad sebou.
Pavel Hanzl
@epr3
Fakt každý? Tak proč Bába pořád lže, že jsme spálená země, jsme před krachem, že nic tu nefunguje?
epr3
@Pavel Hanzl A dal bys mi sem odkaz? Já to od něj zatím neslyšel.
Alois Rudý
Proukrajinská "Jekaterino" a copak se nám to ty snažíš vnutit za protiruské bláboly ?😎
Pavel Kula
@Alois Rudý Nomen omen
kouzlo
@Alois Rudý každý kdo řekne rusakům pravdou do očí je fasista a protiruský hajzl..a co jste vy Lojzio...?
Anatolij Vasil
@kouzlo Zatím se tu prezentuje tě vy s tím když vám někdo řekne pravdu do očí tak je fašista Ruský nacek apod.Tak už si všichni ujasnete co tu placate.Dyt si protirecite.
Michal Bednarek
@Alois Rudý
Alois, zalez do STRANY a ani nevytahuj čumák, neb po něm chytneš klackem.
Anatolij Vasil
@Michal Bednarek Přesně vaše demokratická rétorika.Dyt už se všichni pro Fialovci klepete na to udávat,kdo co ukradl nebo ne.Kdo co řekl nebo napsal.Uz se nemůžete dočkat Bruselské totality zde v Čechách!!🙊
Uživatel_5354308
@Anatolij Vasil Bože, vy jste vůůůůl!