Prostor X

Zpět na článek

TMBK: Nová vláda je pekelný cirkus, moje pracovní já jásá. Doba je hyperkorektní, někdy je to až dementní

14 komentářů

Jiří Steidl
Miluju tyhle fórky ať už je cílem cokoli, kdokoli a kdekoli. Ten, kdo si umí udělat legraci sám ze sebe (umím), tak toto je přesně ta parketa, kdy vypnu - zasměju se - skoro vždy - prostě oáza klidu a míru. Lidičky, sranda musí bejt aj kdyby na chleba nebylo.
Jaroslav Polcar
Co bereš po volbách na spaní, není potom problém s demencí?
Ladislav Nasadil
Jak prokoho.
Pavel Nyklíček
Sliboval jsem po volbách zábavu a tak ji tu máme.
Držme si klobouky, pojedeme z kopce....
Ať žije nová klaunská vláda 🤡.
Slibuji, že smutno nebude. Naopak!
Michal Bednarek
Přesně tak. Pekelný cirkus
Matyáš Hrabě
Nečekal bych od tohohle patlala že se tak hezky už v nadpisu sebekriticky popíše. Každopádně cením, že se cítí být dementní, protože minimálně jeho tvorba je.
Michal Bednarek
@Matyáš Hrabě
Dementní jak hrábě? Každý má nárok na názor.
King I
Dezoláti nemají jediného svého TMBK nebo Landsmana, nic, náda, maximálně stupidní kolážky tetek na fejsu. Když jsi sám sobě karikaturou, nikdy žádnou nenakreslíš.
Anton Augustin
@King I
Gott sei dank, že jsme toho narcise ušetřeni.
King I
@Anton Augustin Ty taky nejsi zrovna čistej A je to ok, kdo by si pamatoval korektního člověka...
Jiri Koudela
Vždyť by se šlo tak snadno trefovat do jeho dementního obličeje.. 🤡
Miloš Hora
Jestli jsem to dobře pochopil, tak mistr se raduje, že bude moct zase hrdině bojovat proti vládě. Čtyři roky poštěkával proti opozici... Geroj.
Eliška Janalíková
@Miloš Hora
Ale už Vám ušlo, že on říká, že nemusí být nezávislý, že je svůj a prezentuje sebe
Lenka Bořková
@Miloš Hora Pochopil si to dobře, ale už si nepochopil, když tam vysvětlil, že je prostě svůj a je to ok