Divoký kačer
SPD zvýšilo kapacitu vlaků. Dvoupatrový vlak se nevešel do tunelu. Na místě jsou zranění
45 komentářů
Viktor Blaha
15
Teď ti čtyři roky pšenka nepokvete Dominiku. Ač bys dokázal vymyslet sebevětší bizár, tak Pitomio, David, Kobza, Turek, Macinka, Babiš, Alenka, Kadel si tě namažou na chleba a to ani nezapojí mozek.
Přejít do diskuze
@Miroslav Zita
Zito, tohle nebyla kritika. To bylo dlouhý kňourání chlapa, co nerozumí vtipu a je na to pyšnej.
Zito, tohle nebyla kritika. To bylo dlouhý kňourání chlapa, co nerozumí vtipu a je na to pyšnej.
Skvělé!
Žádné další vylepšení mne nenapadá (i když Tomia určitě ano). Moc jsem si při čtení užila.
Žádné další vylepšení mne nenapadá (i když Tomia určitě ano). Moc jsem si při čtení užila.

Divoký kačer mně občas fakt pobavil ale dnes budu za troubu, který nemá smysl pro humor. Dvoupatrové vlaky jsou na našich kolejích každodenní všední realitou. Autore, kdy jsi byl naposledy na hlaváku? Nápověda - City Elefant.
Až na to, že londýnský Doubledecker, ze kterého okamurův vlak podle článku vycházel, má dvě patra po celé svojí délce. City Elefant má nad podvozky pouze jednu úroveň.
No ja nevim, kazdou hodinu odjizdi z hlavniho nadrazi nekolik dvoupatrovych vlaku tunelem do vrsovic uz asi tak 15 let, nejak me to kvuli tyhle drobnosti neprijde vtipny
Vy jste zloduši,z takových věcí se sranda nedělá, jste opravdu ŽUMPA jak už to tu někdo napsal
Autor tohoto skvostu české žurnalistiky zřejmě ráno vstal s pevným přesvědčením, že realita je jen obtěžující překážka mezi ním a pointou.
Metafora s dvoupatrovým vlakem v tunelu je tak sofistikovaná, že by ji neodmítl ani žák třetí třídy, který právě objevil, že když se něco nevejde, tak se to… nevejde. Brilantní. Tleskám.
Výsledkem není vtip, ale hluk. Hodně hluku. Takový ten, co dělá prázdný sud, když se kutálí z kopce – ideálně směrem k redakční uzávěrce.
Satira má bolet ty, na které míří.
Tahle bolí hlavně jazyk, logiku a pověst autora.
Nutno ovšem dodat, že autor se s vlastní pověstí evidentně trápit nemusí. Ta už je totiž v takovém stavu, že další podobný text ji nemůže poškodit – maximálně konzervovat. Něco jako fosilie: už dávno nežije, ale pořád se na ni dá ukazovat.
Metafora s dvoupatrovým vlakem v tunelu je tak sofistikovaná, že by ji neodmítl ani žák třetí třídy, který právě objevil, že když se něco nevejde, tak se to… nevejde. Brilantní. Tleskám.
Výsledkem není vtip, ale hluk. Hodně hluku. Takový ten, co dělá prázdný sud, když se kutálí z kopce – ideálně směrem k redakční uzávěrce.
Satira má bolet ty, na které míří.
Tahle bolí hlavně jazyk, logiku a pověst autora.
Nutno ovšem dodat, že autor se s vlastní pověstí evidentně trápit nemusí. Ta už je totiž v takovém stavu, že další podobný text ji nemůže poškodit – maximálně konzervovat. Něco jako fosilie: už dávno nežije, ale pořád se na ni dá ukazovat.
@Pavel Galeta Furt jste, lepší to už nebude. Teda bude, až tu nebudete. Zasmál jsem se, dobrá satira.
@King I asi jste na stejné mentální úrovni jako pan Landsman. Ale já v tom vtip také neviděl. Jen trapné slintání, jako je u tohoto " žurnalisty" obvyklé.
@Eliška Janalíková to spíš ten hlupák co ten blábol napsal. Patrové vlaky u nás na tratích už kdysi jezdily a žádný průšvih se nestal.
No co jiného od Japonce čekat a důchodci budou zaslepení pořád ikdyž jim pújde o zdraví ale až jim půjde o život bude již pozdě
@Josef Šátava vzbudil se, asi máte podobné “vzdělání “ jako pitomio když nerozumíte legraci. Ale nakonec bych se ani nedivil.
Pitomio-Nomen omen.
Pitomio-Nomen omen.
Nevím co je tak vtipného na vyvolávání strachu o zraněné při neštěstí v Česku... Ale co čekat od tohoto petikolkoveho plátku.
@Miroslav Zita Kolik vám zbývá do exitu? Už aby to bylo. Satira, navíc vtipná, odpadu společnosti nevoní? To mě baví 😉
@Josef Šátava Dokud Dominik psal knihy, tak to šlo. Poté, co se začal lísat k ODS to je k blití.
to už není ani možný