Divoký kačer

Zpět na článek

SPD zvýšilo kapacitu vlaků. Dvoupatrový vlak se nevešel do tunelu. Na místě jsou zranění

45 komentářů

Viktor Blaha
Teď ti čtyři roky pšenka nepokvete Dominiku. Ač bys dokázal vymyslet sebevětší bizár, tak Pitomio, David, Kobza, Turek, Macinka, Babiš, Alenka, Kadel si tě namažou na chleba a to ani nezapojí mozek.
Juchin
🤣🤣🤣 bravo Dominiku
Eliška Janalíková
@Viktor Blaha
Oni ani nemají co zapnout
King I
@Miroslav Zita
Zito, tohle nebyla kritika. To bylo dlouhý kňourání chlapa, co nerozumí vtipu a je na to pyšnej.
Uživatel_5555818
Pár postřelených pitomiových hus se rozkejhalo. Za mě teda dobrý.
King I
@Josef Šátava to už není ani možný
Jaroslava Halamková
Skvělé!
Žádné další vylepšení mne nenapadá (i když Tomia určitě ano). Moc jsem si při čtení užila.
Petr Sládek
Divoký kačer mně občas fakt pobavil ale dnes budu za troubu, který nemá smysl pro humor. Dvoupatrové vlaky jsou na našich kolejích každodenní všední realitou. Autore, kdy jsi byl naposledy na hlaváku? Nápověda - City Elefant.
Petr Minář
@Josef Šátava
Také chytráku nikdy ještě nebyl ministr za SPD.
Petr Minář
@Viktor Blaha
Nezapojí, neboť NEMAJÍ 🤣🤣🤣.
Josef Šátava
To je debilovina.
Jan Matoušek
Až na to, že londýnský Doubledecker, ze kterého okamurův vlak podle článku vycházel, má dvě patra po celé svojí délce. City Elefant má nad podvozky pouze jednu úroveň.
Jan Prochazka
No ja nevim, kazdou hodinu odjizdi z hlavniho nadrazi nekolik dvoupatrovych vlaku tunelem do vrsovic uz asi tak 15 let, nejak me to kvuli tyhle drobnosti neprijde vtipny
ES02
@Viktor Blaha čtyři roky si akorát nebude muset něco vymýšlet 😀😀🖕
Uživatel_5329548
Vy jste zloduši,z takových věcí se sranda nedělá, jste opravdu ŽUMPA jak už to tu někdo napsal
Stanislav Kudr
To není vtipný,a Reflex je Žumpa
Miroslav Zita
Autor tohoto skvostu české žurnalistiky zřejmě ráno vstal s pevným přesvědčením, že realita je jen obtěžující překážka mezi ním a pointou.
Metafora s dvoupatrovým vlakem v tunelu je tak sofistikovaná, že by ji neodmítl ani žák třetí třídy, který právě objevil, že když se něco nevejde, tak se to… nevejde. Brilantní. Tleskám.
Výsledkem není vtip, ale hluk. Hodně hluku. Takový ten, co dělá prázdný sud, když se kutálí z kopce – ideálně směrem k redakční uzávěrce.
Satira má bolet ty, na které míří.
Tahle bolí hlavně jazyk, logiku a pověst autora.
Nutno ovšem dodat, že autor se s vlastní pověstí evidentně trápit nemusí. Ta už je totiž v takovém stavu, že další podobný text ji nemůže poškodit – maximálně konzervovat. Něco jako fosilie: už dávno nežije, ale pořád se na ni dá ukazovat.
King I
tak se to dělá!
Mibus
@Uživatel_5329548 A kdo Vás nutí konzumovat žumpu, labužníku? Jen a jenom Vaše ješitné ego
Radius
@Pavel Galeta Furt jste, lepší to už nebude. Teda bude, až tu nebudete. Zasmál jsem se, dobrá satira.
Pavel Galeta
Tento článek napsal pitomec. Když jsem byl mladý, taky jsem byl blbý.
Uživatel_5700640
@Miroslav Zita
Pane, vy jste prostě hloupej
Petr Střelec
@King I asi jste na stejné mentální úrovni jako pan Landsman. Ale já v tom vtip také neviděl. Jen trapné slintání, jako je u tohoto " žurnalisty" obvyklé.
Mibus
@Pavel Galeta Byl? Dnes už nejste?
Mibus
@Stanislav Kudr Labužníku. A stále znovu a znovu žumpu konzumujete.
Radius
@Viktor Blaha To by ho museli mít. Za čtyři roky se vás zbavíme, některých i dřív.
Giovanni13
@Pavel Galeta
Nic jste nepochopil, jste jeste stale mlady😂.
King I
@Petr Střelec Neviděl jsem v tom vtip není argument, ale přiznání se
Uživatel_5700640
@Josef Šátava
A přemýšlíte hlavou? O tom článek přece není.
Josef Šátava
@Eliška Janalíková to spíš ten hlupák co ten blábol napsal. Patrové vlaky u nás na tratích už kdysi jezdily a žádný průšvih se nestal.
Jiri Piskule
No co jiného od Japonce čekat a důchodci budou zaslepení pořád ikdyž jim pújde o zdraví ale až jim půjde o život bude již pozdě
Djeenulinda
Kňuuuu 🤣🤣
Oldřich Táborský
Reflex klesá stále níž a níž.
Eva Křížková
Klid, autor článku je z Brna.
Rudolf Vágo
@Josef Šátava vzbudil se, asi máte podobné “vzdělání “ jako pitomio když nerozumíte legraci. Ale nakonec bych se ani nedivil.
Pitomio-Nomen omen.
pavelnovak
Mazal Landsman zase mele 🤮🤮🤮.
Vaclav Kejha
Divoký kačer.
Do redakce Reflexu chodí kvalitní novináři.
Milena Drábková
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Josef Kropáček
Kdo to vůbec povolil výpravčí to měl vědět že se tam nevejde
Uživatel_5221781
@Radius spíš trapnost..
Uživatel_5221781
Nevhodná ptákovina, pořád vám SPD, leží v žaludku?
Michal Řezníček
Nevím co je tak vtipného na vyvolávání strachu o zraněné při neštěstí v Česku... Ale co čekat od tohoto petikolkoveho plátku.
Radius
@Miroslav Zita Kolik vám zbývá do exitu? Už aby to bylo. Satira, navíc vtipná, odpadu společnosti nevoní? To mě baví 😉
Josef Effenberk
@Josef Šátava Dokud Dominik psal knihy, tak to šlo. Poté, co se začal lísat k ODS to je k blití.
Tomáš Konečný
@Jan Matoušek a co přesně to mění? I nad podvozky je pořad stejně vysoký.