Divoký kačer

Zpět na článek

Nová Babišova vláda poprvé zasedla. K nebi se vzneslo tisíc holubic a lidé tleskají vestoje. Fialu si odvezl Charon

29 komentářů

Petr Minář
Pár drobných nepřesností: při jmenování mastné Alči vzlétly ne holubi, ale hejno pávů. Holubi vzlétli naopak při jmenování Andreje Babiše, řečeného "holoubek míru" (po vzoru pojmenování někdejší Anežky Hodinové-Spurné, řečené holubička míru), neboť dospěl k názoru, že na Ukrajině dojedná mír (s Fickou). Samoživitelky se pak obnažovaly, neboť zahlédly v procesí milovaných politiků i playboje a sexystar Rajchla. A důchodci, nejpevnější jádro voličů ANOfertu se dožadovali slíbených zubních protéz ke svým 2 až 3 žubům, které si za Fyjalovy hrůzovlády (ty protézy) nemohli dovolit a ani je nepotřebovali, neboť mřeli hlady. Nyní ovšem potřebuji verkcajk na žvýkání, až přiletí pečená vodňanská kuřata, tzv.Babišovy zámory.
Jóža Oltec
@jirka189 Vždyť je to smradlavý rusák a žádné české občanství ani nemá.
jirka189
@Uživatel_5577504 Máte-li konkrétní důkazy, je vaší občanskou povinností podat informaci Policii ČR.
Ne-li, tak sklapni, hrdinný anonyme!
Pavel Nyklíček
@Anatolij Vasil
Napsalo TO.
Jóža Oltec
A Turek se následně postavil na Václáváku pod koně a vykřikoval "Sieg Heil!" 🥴
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Kdo byl STRANA?
Anatolij Vasil
No bude mít co dělat tato vláda dat vše po Fialoví a Spolu do pořádku.4roky na to,ale stačit nebude.
Uživatel_5700640
Já jsem dojat, já pláču. Jen nevím jestli smutkem, štěstím nebo smíchy.
Alois Rudý
Kdo to byl ten Fiala ?😯
Petr Minář
@jirka189
Jedině tenhle šmejd soustavně nahlašovat. Jsem zvědav, jak dlouho mu sprostotu a urážky budou trpět, než ho úplně bloknou. Zdá se, že tu má vysoký kredit!
Jiosef Tyl
Po jmenování nové vlády se vše zvedá, mě se zvedl tlak. 🤮
Pavel Kmoníček
Jak to, že je ve vládě Schillerová ? Vždyť s SPD ve vládě nikdy nebude, řekla.
Petr Minář
@Jóža Oltec
Není pravda! Vykřikoval "Heim zum Ministertrog !", neb na něj zatím nedošlo.
Miroslav Zita
"a to jsme se mohli mít tak krásně" kdyby ;
Po zvolení Petra Fialy na další čtyři roky se v Česku konečně ustálila vzácná jistota: nic by nebylo jisté, ale všechno by bylo vysvětlené.

Premiér by vystoupil s projevem, ve kterém by klidným hlasem oznámil, že situace je složitá, ale zvládnutá, což se pozná podle toho, že je ještě složitější než minule. Grafy by ukázaly, že kdyby nebylo všeho ostatního, bylo by vlastně dobře. Opozice by byla varována, že kritika nahrává chaosu, a chaos by mohl ohrozit vysvětlování.

Inflace by se oficiálně přejmenovala na „dočasný strukturální pocit zdražení“ a občané by byli vyzváni, aby šetřili hlavně očekáváními. Energie by zlevnily v prezentacích, zatímco účty by dostaly příležitost k osobnímu růstu. Kdo by si stěžoval, byl by uklidněn: v porovnání s rokem 2037 na tom budeme skvěle.

Vláda by zavedla novou tradici: tiskové konference o tom, že tiskové konference nic nevyřeší. Reforma státu by pokračovala formou pracovních skupin, které by reformovaly samy sebe. Digitalizace by pokročila natolik, že formuláře už by nebylo nutné tisknout stačilo by je třikrát přepsat.

Na konci dalších čtyř let by premiér Fiala opět vystoupil. Poděkoval občanům za trpělivost, expertům za analýzy a realitě za to, že byla náročná. Přiznal by, že ne všechno se povedlo, ale ujistil, že směr byl správný, jen cesta vedla oklikou přes vysvětlování.

A lidé? Ti už by možná věděli své. Když je nejhůř, vždycky se najde někdo, například Fiala, kdo to umí klidně a srozumitelně vysvětlit. I kdyby to stálo o něco víc.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - jen jednoduchý člověk jako je vasilisa může psát takovéto fráze. Ty už jsou profláklé. Já myslím že 4 roky to nová vláda do nepořádku dávat nebude, že jí to vydrží rok, maximálně dva. Ostudu už má po prvních pár dnech.
Jan Šíma
@Petr Minář si myslí že je vtipný omyl je trapný a jeho příspěvek ubohý
OldMonkey
A to se doopravdy stalo milé děti
Uživatel_5577504
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Matej Bartos
Kdybych si nebyl touto vládou tak jistý, tak bych měl takový pocit, že by se mohlo jednat o sarkasmus
seng
@Petr Minář trapný příspěvek,jak celá Fialova vláda.Naopak Babiš začal skvěle.
Jan Šíma
V první chvíli jsem se lekl že si Fialu odvezl čert
Bubák Bubák
@jirka189 soudruhu jirko 189, 1200 miliard dluhů se ti zdá málo? Podívej se kdo financuje ODS.
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
Filip Takáč
@Jaroslav Polcar
..s..
Filip Takáč
@Pavel Kmoníček
S Okamurou..
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - hele zarudlej už po 156.: nejsi vtipný.
Jiosef Tyl
@Uživatel_5700640 - to je asi podle toho, na koho z nich se právě díváš.
King I
Kačer jak hovado!
Jaroslav Polcar
Ještě jste to neztrávili!