Padni komu padni

Zpět na článek

Máme novou vládu, ale kdo skutečně bude řídit stát? Babiš povolal spojku na Orbána i Zemanova diplomata

40 komentářů

Alois Rudý
Je dobře navázat kontakty se zeměmi, které se snaží čelit EU totalitě. I Česko by se mělo snažit dostat se ze zadrátovaných hranic jediné správné pravdy EU. SLÁVA Babišovi 😎
epr3
Daleko více než nové vlády se bojím tady toho:
http­s://cs­.gates­tone­insti­tute­.org/2­2120/d­igital­ni-meny-centralnich-bank
Jiosef Tyl
Doposud jsem vždy průběžně sledoval činnost vlád. Ale od nynějška to asi nezvládnu. Já se ani na jednoho nemohu ani podívat. Ani je poslouchat. A to tam ještě není Turek.🤮
Anton Augustin
@Jiosef Tyl
Zvykej si, Fialova vláda byla plna odpudivých bytostí, čtyři roky jsem přežil i bez zvracení.
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
Mám stejný pocit.
Když nastupovala vláda s Fialou, řekl jsem si, že jsou tam normální slušní lidé.
Žádné kauzy, žádný oligarcha, žádný střet, žádný komouš, žádný nácek, žádný profláknutý politik ze soudních síní, žádný populista...
Prostě normální lidé a výsledky mají po čtyřech letech dobré.
To co právě nastupuje je pravý opak a to se opravdu dá sledovat jen jako zdroj zábavy a tu já rád.
Bubák Bubák
@Jiosef Tyl soudruhu tyle poslední 4 roky jsem nekoukal, neposlouchal, přežil.
Anton Augustin
Vláda si vede podle mých představ, nechodí kolem horké kaše a nebeká válka, válka, válka jako vyvalený Fiala.
Petr Minář
@Anton Augustin
Bl▪︎▪︎ců, co nebekali jsou plné dějiny, douč se, nevzdělanče. Vzpomenu třeba nebekající, ale přímo bučící, Zemana a Klause, ještě 23.února 2022. A jejich divení 24.února 2022.
Anton Augustin
@Petr Minář
Šoupej nohama a ber prášky.
Pavel Nyklíček
@Petr Minář
Mám v paměti tyto dva sovětské hošíky, když se vyjadřovali k hrozbě války...
Klaus se doslova spiklenecky usmíval, když riziko války označoval za chorý výplod a Zeman následně hodně rychle otáčel krmidlo,.když se zjistilo, že i on se sekl.
Stáří je previt a ani babiš jiný nebude .
Petr Minář
Otázka je celkem zbytečná. Ať sáhnete a vytáhnete z tohoto gangu grázlů momentálně u koryt KOHOHOLIV, vyjde to nastejně.
Jaroslav Polcar
Asi by se vám hodilo Pavel.
Asatin
Od estebakovi sebranky se da cekat vsechno .Husak ll ma dobreho predchudce a je pro neho vzorem.No,zas nam bude vladnout cobolak.Kdy si budem vladnout sami ?...Asi nikdy,je to nas osud.
epr3
@Asatin Bu, bu, bu, přijdou ti zabavit sklopku....
Asatin
@e prd 3x zalez do te putlerovi riti,mas tam hezky nasrano.
Anatolij Vasil
@Asatin A to je vše?Nic jiného neumíš?
epr3
Klimatická krize je u konce, prohlásil Petr Macinka po svém uvedení do úřadu Ministerstva životního prostředí.
http­s://ww­w.par­lamen­tnilis­ty.cz­/are­na/mo­nitor/-Klima-krize-je-over-Macinka-se-smal-zatimco-mu-na-budove-viseli-aktiviste-784278
Nejsem cvok, abych toto chápal doslovně ale líbí se mi to jako metafora pro to, že od teď nebude klima a jeho změny vnímáno jako dogma a vina lidí za to, že jsou vůbec na světě. Doufám, že takovýchto moudrých prohlášení a na ně navazující politiky a příčetných činů, bude více.
Uživatel_6235510
Ten chlapec se u toho oranžového trička asi 3x udělal , tak si to honem všichni pusťte a pak se rychle vraťte k nám , úžasné vyprávění .
Uživatel_5734171
Uzávěrka soutěže o Tukana roku se blíží. Epr3 bude HODNĚ vysoko. Ale sám nevím, komu dám hlas... Trollům z ruské farmy ne, to jdou profíci a živí se tím. Musí to být opravdu esenciální troglodyt...
epr3
@Uživatel_5734171 Máš mě za trolla z ruské farmy? A proč? V příspěvku níže jsem zveřejnil odkazy na tvrzení mainstreamu, kterému Hanzl s Oltecem nechtěli věřit a tvrdili, že lžu. Nijak nezpochybňuju, že tvrzení v článcích jsou naprosto neuvěřitelné k.k.tiny, ale píšou to média hlavního proudu, žádné dezolátní, jak s oblibou píšete, weby.
Daleko lepšími adepty na tu tvoji soutěž jste vy, co jste věřili Fialovi a jeho vládě každé slovo a nikdy jste ani nezkusili zapochybovat a porovnat s jiným zdrojem.
Anatolij Vasil
@epr3 Hele taky se tak nad některými příspěvky zarazis jak todle může vůbec být svepravny?Trollům z ruské farmy ne to jsou produkci a živí se tím.Ale epr ta závist že někdo má více než Oni.Ja to občas prizivym ať se chytnou za nos.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil vasiliso, nepiš když jsi ožralá!
Anatolij Vasil
@epr3 Ne produkci ale profici
epr3
Hanzle, zapomněl jsi mi poděkovat za odkazy o kterých jsi mi tvrdil, že neexistují. Já se na tebe nezlobím a pro jistotu ti je dávám i sem 😊
http­s://ww­w.sez­namzpr­avy.cz­/cla­nek/zah­ranic­ni-rusti-vojaci-bojuji-s-lopatkami-vyrabenymi-od-roku-1869-hlasi-britska-rozvedka-227114
http­s://cn­n.ipri­ma.cz­/rus­ko-ve-valce-na-ukrajine-pouziva-osly-je-to-normalni-tvrdi-generalporucik-465770
http­s://ww­w.id­nes.cz­/zpra­vy/zah­ranic­ni/dro­gy-rusko-armada-vojaci-alkohol-soud-ukrajina-navykove-latky-opilost-valka­.A2308­03_145­045_zah­ranic­ni_jhr
http­s://tn­.nova­.cz/zp­ravo­dajstv­i/cla­nek/46­0661-ukrajinu-chce-na-nahrobek-dzamila-stehlikova-soudi-putinovo-zdra­vi?ut­m_sou­rce=ww­w.sez­nam.cz­&utm_m­edium=­sekce-z-internetu
Jaroslav Lindner
Provázky dálkového ovládání vládních loutek míří k Zemanovi a Klausovi.
epr3
@Jaroslav Lindner Járo, ty jsi zkrátka myslitel😂. O Zemanovi tady už před léty takoví jako ty říkali a psali, že je to bezmocná pochc.ná troska čekající na vlastní kremaci. Jakpak asi zmobilizoval síly (a hlavně posbíral prachy, ty jsou k tomu totiž nezbytné) aby vládu ovládal tak, aby dělala to, co on chce?
A s Klausem je to to samé, není to chudák, ale miliardy nemá, tudíž nikdo nebude zadarmo dělat něco, co chce on. Oba mají své instituty nebo knihovny a oba publikují, ale to ty stejně nečteš....
Tomáš Kostelecký
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
epr3
@Tomáš Kostelecký Tomášku, ty jsi takovej zásadovej, já tě obdivuju. Ale provolávat slávu prezidentčíkovi, který je z úplně stejného těsta, ti nevadí, viď?
bella.
🟥Kdo řídí prezidenta?
Sám to ze sebe nemá !
( i když u něj je možné leccos! )🟥
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
epr3
@Milena Drábková
Nehledáme, Myleno.
Petr Minář
@Milena Drábková
Bude tam Foldyna?
Anton Augustin
@Petr Minář
Ne, ale Řehka s Foltýnem.
Petr Minář
@Anton Augustin
Já chci Bureše s Prskavcem Havlíčkem. A Nacherem!
Jiosef Tyl
@Milena Drábková vyjadřuj se přesně drábková: "hledáš děvku na 1 noc"?
Uživatel_5734171
Budou tu dva hlavní zájmy. Nevydání estébáka soudu a pak byznys téhož. Ale tím třetím zájmem vzadu bude byznys Tykače. Uhlí a elektřina. Dotace a limity. A emisní povolenky, které bude za Tykače cálovat stát, neboli my. Nějak už to udělají. Bez Tykače, tedy bez Motůrků, půjde Bureš do lochu.
Petr Minář
Probíhá aglutinace: na hnus se nabaluje další hnus(ové). Pak to spláchneme najednou
Pavel Kmoníček
Okamurova SPD chce vystoupit z EU. Babiš jasně říká, že členství v EU je pro nás výhodné. Rozumíte tomu mimo Lojzy někdo ?
bella.
🟥@Pavel Kmoníček
Já ano, rozumím.Okamura chce dát referendum.
Toť vše.
Ona nám dluží EU hodně, klidně v ní můžeme ještě pobýt a dostávat na co máme nárok a když některé věci budeme ingnorovat. ....

Stejně nás bere |EU u huby a jakobychom nebyli.🟥
epr3
@Pavel Kmoníček Kmoníčku, kdybys neposlouchal jen pavlačové drby staré Blažkové, tak bys věděl, že Okamura sám uznal, že po odchodu z EU tady není většinová společenská poptávka. Ale možnost lidového referenda máme zakotvenu v Ústavě, tak by bylo vhodné jí dát zákonný rámec. Nic víc Okamura nechce.