Komentáře

Zpět na článek

Strach z lynčování diktátory od jejich nelidských činů stejně neodvrátí

7 komentářů

pepcza
30. října 2011 • 15:03
že církev dostane zpátky svůj ukradený mejetek v hodnotě 250 miliard Kč. A militantní ateisti spolu s bolševikama nechtˇse opásají železnými obručemi,aby nepukli vzteky.
sendyman
29. října 2011 • 20:10
velmi dobře, pane Jandourku.
kockamnau
28. října 2011 • 18:31
Nemohu nereagovat,poté co pomalu utichá mediální vřava,kde si všechny lidské nízké bytosti smočili pero,či jiný nástroj,na Kadáffím,začíná mi docházet jak to byl velmi osvícený a vědomý muž,což mi došlo,až poté,co se na jeho mrtvole popáslo hodně kreatur.Velké osobnosti dějin,od Konfucia,Lao c,všichni myslitelé napříč západem a východem věděli a oceňovali umění vládnout.Já jsem zvědavá,kdo tu sebranku libyjskou srovná,to bude totéž,co v Íránu,po pádu šáha.Prostě se má Evropa,na co těšit.Fakt děku­ji,za­....A­meri­čanům­,co všude strkají nos,Nato a stupidním novinářům,díky Jandourku.A Obama je hloupý,jak cvičená opice,reakce H.Clintonové mně tak nazdvihla,že ne nedivím saxofonistovi Billovi,má fakt špatný vkus,co se týče žen.Wauuu,to bude jízda,lidé mají,co si zaslouží,nedá se svítit.Kdo chce kam, pomožme mu tam,já osobně se distancuju,ovšem nebude mi to nic platný,jedem v tom všichni. A Reflex už nekupuju,oni teď stejně investují invenci,do Blesku,že?
cartouche66
29. října 2011 • 09:25
Tak tak - je to děsnej *** tenhle Jandourek, ale kdo u těch korporátů hnusnejch není, že? Ještě horší je aleBlesk, co týká tohoto tématu. Takovej hnus co tam nasmolili tihle póvl-pisálkové, se jen tak někde nevidí ....
placirkabodlo
26. října 2011 • 16:41
ale cepin.
proto pedofilni cirkev schovava a podporuje sve cirkevni pedofily a presouva je z jedne farnosti do druhe, aby mohli sirit bozi lasku k detem az do jejich poklidne smrti se stovkou zarezu? protoze by to jinak ublizilo jejich rezimu a nekterym cirkevnim hodnostarum? ach boze
pepcza
30. října 2011 • 15:19
že církev dostane zpátky svůj ukradený mejetek v hodnotě 250 miliard Kč. A militantní ateisti spolu s bolševikama nechtˇse opásají železnými obručemi,aby nepukli vzteky.
aznom
26. října 2011 • 16:20
Jsem zarytý antikomunista a "amíky" mám docela rád,ale tohle je moc----
"„Samozřejmě nikomu nepřeji takový konec, ale je to jasný signál pro diktátory po celém světě"--
tohle prohlásil preziden země,která má organisace,které mají vraždy přímo v popisu práce a to pod dozorem a sohlasem těch "nejvyšších".Obamu nevylučujíc.