Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Jak vyléčit Filipa Turka

49 komentářů

Naděžda Machková
To pravděpodobně nelze. A nejsem si jistá, zda by případná léčba nebyla silně kontraproduktivní.
Miroslav Řezáč
Kdybych to byl vědět. Tak bych tam byl nechodíl.... Knoflíková válka.
Milan Urbánek
Tak tenhle článek mě pobavil a kvituju že není v rubrice divoký kačer 😁
Jana Křičková
Fakt dobrý, zase nová informace pro Pavla. Jó Turku, karma je zdarma!
Martin Peška
Turkům se tady nikdy moc nevedlo. Už naši prapra dědové je odtud hnali klackem.
Veronika Gebouska
Smolař to je. Na druhou stranu, nebýt tohoto exota, který protlačil Motoristy, byla by tam díky pohybu procent Konečná se Stačilo a byli bychom na tom ještě hůř, než jsme. Já ho ještě nikde neslyšela. Zato naprosto extrémní názory Rajchla nebo Ševčíka jsou mi servírovány ve všech diskusích, příčně tv.stanicemi.
epr3
@Veronika Gebouska Co je na Ševčíkových nebo Rajchlových názorech "naprosto extrémní"?
Pavel Hanzl
@epr3
Jejich ozrutánske lži.
Anna A
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Pavel Nyklíček
@Anna A
Sem ženatej...🫤
Jana Nováková
Mám pocit že ten se jen tak neztratí.Ještě o něm uslyšíme.
Jindřiška Křížová
Úžasný článek
Jaroslav Polcar
Bartovský mu doporučil, jako zkušený odborník, jak má vlivným lidem olizovat anály!
Enigma Divín
Já se ptám , kdo ho financuje a pro koho je Filip Turek nepostradatelný.
Co je to maligní narcista? TUREK
Lékařsky, Maligní narcista trpí psychologickým syndromem, kde existuje smrtící směs antisociálního chování, narcismus, sadismus a agrese.
Lidé trpící tímto syndromem mají chtějí doslova ovládat všechny ve svém životě. Chybí jim empatie
Mezi běžné příznaky NPD patří: Maligní Narcismus
 grandiózní fantazie a chování, jako je zaujatost myšlenkami na osobní
úspěch, moc a přitažlivost nebo sex-appeal
 malá nebo žádná empatie pro emoce nebo pocity jiných lidí
 výrazná potřeba pozornosti, obdivu a uznání
 nafouknutý pocit vlastní důležitosti, jako je tendence zveličovat osobní
talent nebo úspěchy
 víra v osobní výjimečnost a nadřazenost
 pocit nároku
 sklon využívat druhé nebo využívat lidi k osobnímu prospěchu
 arogantní nebo namyšlené chování a postoje
 sklon závidět druhým a věřit, že jim ostatní závidí
Uživatel_5734171
@Enigma Divín
Ono je to jednoduché. Financuje ho Tykač. Po úmrtí Kellnera si Klause a jeho institut koupil právě Tykač. šíbr z devadesátek. Motoinvest, Agrobanka a další miliardová šméčka. Takový malý Babiš. Stal se "sponzorem" Institutu Klause, kde dělal mluvčího Macinka. A Turek je hlavní tváří těchto trumberů. Proto ho chtějí protlačit na nějaké ministerstvo, jen kvůli marketingu. A Tykač už začal, ohlásil ukončení provozu uhelných elektráren. Teď bude čekat, až Babiš a jeho poskoci prohlásí, že ty elektrárny životně nutně stát ještě potřebuje a nasype do nic z našich daní miliardy. Vsadím dům, že to tak bude. Plus se prolomí limity těžby v Tykačových dolech---
Anton Augustin
@Enigma Divín
Nějak mi to připomíná chování politiků Fialovo vlády.
Pavel Nyklíček
Pár facek stačí. Mám to vyzkoušený....
Anton Augustin
@Pavel Nyklíček
Věřím, ještě nedávno si je chytal.
epr3
@Anton Augustin Bohužel už s tím jeho vychovatel přestal....
Eduard Sykora
pro člověka kterej během dvou let dokázal uvařit z ničeho stranu která má zastoupení v europarlamentu, parlamentu a vládě se obvykle používá přívlastek ultratalentovaný a ne smolař. ...
Pavel Hanzl
@Eduard Sykora
V dnešní, zcela iracionální a iluzorní době, to až tak náročné není. Musíte si najít frustrovanou, tj. neúspěšnou a většinou dost hloupou voličskou bublinu a nabídnout jí nějaký požitek, třeba destrukci současného systému, ve kterém se neorientují. Dobré je se podívat do historie, jak se dostali k moci třeba sověti (Lev Trockij byl jejich ideolog), proč si Němci zvolili Adolfa Hitlera atd. atd.. Pořád je to ta stejná skupina, dnešní dýzláci a fašouni jako přes kopírák.
Pavel Nyklíček
@Pavel Hanzl
Velmi realistický příklad skutečnosti a věřím, že i jasná odpověď pro Sejkoru.
Bořivoj Zelený
@Eduard Sykora Asi to bude ultratalentovaný smolař.
Enigma Divín
Turek byl šest let (2016–2022) jednatelem statutárního orgánu ezoterického obchodu Zapper-Club s.r.o.[36] Tento obchod prodával přístroj Zapper, který měl na základě generování „frekvencí“ ničit parazity a mikroby, a údajně i léčit rakovinu.[37]“
jednalo se o klasický podvod na nemocných lidech.

Prý inkasoval měsíčně asi 125 tisíc korun jako jednatel ve společnosti Art of Performance a stejnou částku od společnosti Transgas. zmíněné firmy Art of Performance a Transgas vykazovaly v příslušném období jen zanedbatelné příjmy,
V dalším prohlášení přiznal příjmy ve výši 10 000 eur za konzultace v oblasti automotive,
K problematice nejasných Turkových příjmů se v květnu a říjnu 2025 znovu vrátili datoví žurnalisté Mahdalová a Škop, když poukázali na rozpor mezi příjmy vykazovanými Turkem v oficiálních prohlášeních pro Evropský parlament a účetními výkazy jeho firem uloženými ve Sbírce listin, podle nichž Turek v letech 2022–2024 nedostal ani korunu, a jeho vlastní veřejná vyjádření dle nich měla několik variant.
Pavel Hanzl
@Enigma Divín
čecháčkové si letos zvolili do vlády největší šmajdy a zmetky naší historie, uvidíme, co z toho pojde. Nic dobrého ale ne očekávejme.
Spíš je to repete na rok 1948.
Uživatel_5734171
@Pavel Hanzl
jen oprava, 1946. Ten průšvih byl ve volbách 1946, bolševický puč 1948 bylo jen vyvrcholení...
Anatolij Vasil
@Pavel Hanzl Největší šmejdi Fialový geng je na odchodu
Matyáš Hrabě
Myslím že větší smolař je pisálek Bartkovský který by měl zažalovat McDonald's že s ním vyjebal.
Miroslav Řezáč
Turek je možná jako ten kluk z filmu knoflíková válka. Ten co říkal... KDYBYCH TO BYL VĚDĚL, TAK BY JSEM TAM NECHODIL.
Stanislav Kudr
Marně by jste v Čechách hledali většího sráče než je Bartovský
Alois Rudý
Bartkovský, zase jsi nic nepochopil. Největší smolaři v Česku jsou dnes ti fialoví, protože na poražené může každý beztrestně plivnout, všude kde je potká a několikrát. Údajně již na internetu jsou videa, komu se to povede nejvíce.😎
Vitr VeVlasech
@Alois Rudý
Nechápeš to ty. Tohle není fotbal. Poražení jsme my všichni obyčejní, slušní lidé, mezi které ty ale nepatříš - viz. tvoje poznámka o plivání. Jenom zoufalci zvolí takovouhle pakáž jen proto, že se jim nelíbila ta minulá. Mě se taky nelíbila a určití její členové zaslouží kritiku, stejně jako někteří z nastupující vlády. Ale myslím, že tobě něco vysvětlovat, je jako házet perly sviním.
OldMonkey
Eliska Haskova-Coolidge ma jiny nazor
Jaroslava Halamková
@OldMonkey -- Chudinka.
Jaroslava Halamková
epr3 - Vím o tom, paní jsem si vážila, ale takovou minelu jsem od ní nečekala. Je jasné, že ze zahraničí do Česka není moc dobře vidět - a ona má spíš povrchní pohled návštěvníka. A nebo má zvláštní smysl pro humor.
epr3
@Jaroslava Halamková Žije střídavě v USA i tady, kde vede svou agenturu Coolidge Consulting Services. Do naší politiky vidí víc než dobře.
tempter
Turek samozřejmě do vlády nepatří, ale tento článek má hodnotu a úroveň ranního obsahu záchodové mísy po hodně bujarém vánočním večírku... Trefil jsem se pane redaktore?
Mabadu
@tempter Článek je věcně v pořádku. Pojednává však o nechutném chování jednoho poslance, a tudíž nelze očekávat, že nám z toho nebude na blití.
Jóža Oltec
@tempter Zřejmě po sobě analyzuješ obsahy záchodové mísy.
Libor Krajíček
Léčbu potřebuje autor článku. Nejlépe každý den skotské střiky a pořádnej klistýr.
Asatin
No skvele,kdyz si to Turek precte,uz zadnou lecbu nepotrebuje.
Jaroslav Lindner
Který politický šachista si pro svou partii vybral tak slabou a prohnilou figurku?
Jaroslava Halamková
@Jaroslav Lindner - - - - Vždyť ovládat situaci skrze dobře vypadajícího troubu není zas tak hloupé. Jen měl mít o několik mozkových buněk víc, aby to nebylo tak nápadné. Ostatně, sledování finančních toků vám pravděpodobně na tu otázku odpoví.
Bubák Bubák
@Jaroslav Lindner na to jsem se ptal minulé 4 roky také.
OldMonkey
ja uz zacinam verit ze to je rizene kompro na toho turka....
Jaroslava Halamková
@OldMonkey - - - - Někdo ho nutil závodit na dálnici, hajlovat, natáčet videa a psát posty na fejs, nebo se za něj někdo převlékal třeba 17. listopadu na Národní, aby mohl před kamerou odpovědět "Abych ti nezahajloval do ksichtu"? Někdo za něj načerno podnikal nebo jinak rozmnožoval jeho majetek, jen aby pak pan Turek vypadal podezřele? A ještě mu někdo vyhrožoval, takže se to bojí vysvětlit?
OldMonkey
@Jaroslava Halamková ne nikdo ho nenutil ale o to prave jde, kdo nikdy nejel rychleji nez predpisy dovolovaly? hajlovani? mozna ale spis ne, posty na fejsu? frajereni a cerny humor, nemusi se to kazdemu libit ale fakt to neni zadny zlocin a narodni trida? nedivim se mu, jak bych dotycnemu do toho xichtu zahajloval rovnou, bez varovani....
Jaroslava Halamková
@OldMonkey -- No dobře, Tonda traktorista možná. Ale člověk, který by měl sedět na ministerstvu a jednat za český stát se zahraničními partnery? To nemyslíte vážně.
epr3
@Jaroslava Halamková
http­s://ww­w.par­lamen­tnilis­ty.cz­/are­na/mo­nitor­/Elis­ka-Haskova-Coolidge-Turek-by-byl-fenomenalni-ministr-zahranici-783284