Komentáře
Alois Rudý
1
Prostě Trump plní svůj volební program pro který byl zvolen. A v programu je bod 1, "dělat vše ve prospěch USA". Takže SLÁVA TRUMPOVI.👨👩👧👦
Otázka je, kdo přijde po tomto troglodytovi. USA jsou na cestě k rozkladu a je to podobné, jako v Evropě. Mám pro tohle termín vzpoura nýmandů. Nýmand si myslí, že má PRÁVO mít se dobře. USA vznikly na práci přistěhovalců, ostatně nikdo jiný tam skoro nežije. A dnes si potomci těchto přistěhovalců dají na hlavu bizoní rohy a táhnou na Kapitol... A náčelníka jim dělá mamlas, který je pro smích, kdyby tedy neměl ruku na jaderné spoušti... Nicméně jeho dnové jsou sečteny a pro mě je opravdu klíčová otázka, kdo přijde po něm. Možnost občanské války v USA je stále ve vzduchu...
"Zveřejněná strategie totiž brutálně prosazuje doktrínu „Amerika na prvním místě“.
To je hluboký omyl, bo Amerika byla první především proto, že měla nejvíce spojenců. Dnes je ten pitomec nahnal k Číně, která dává všem bezcelní kongtrakty, bere vědce, které on vyhání a vytváří velmi silnou koalici. A ten hňup podrazí ještě svého nejvěrnějšího a nejsilnějšího spojence, Evropu. Chápe to někdo?
To je hluboký omyl, bo Amerika byla první především proto, že měla nejvíce spojenců. Dnes je ten pitomec nahnal k Číně, která dává všem bezcelní kongtrakty, bere vědce, které on vyhání a vytváří velmi silnou koalici. A ten hňup podrazí ještě svého nejvěrnějšího a nejsilnějšího spojence, Evropu. Chápe to někdo?
Podíl EU na světového HDP klesá ne proto, že by šla ekonomicky dolů, ale proto, že celý svět jde nahoru, chudé země daleko rychleji. EU je na špičce světa v HDP na osobu a nemusí nikam růst, řeší daleko důležitější a přímo osudové problémy, to ten pitomec nemá šanci pochopit.
Průměr výkonu EU HDP na osobu je 44.22 tis dol. z toho V4 má 27.94
Země BRISC mají 12.72
Čína 13.69
Indie 2.88
Průměr výkonu EU HDP na osobu je 44.22 tis dol. z toho V4 má 27.94
Země BRISC mají 12.72
Čína 13.69
Indie 2.88
Buchert, zase jsi nic nepochopil a pořád meleš prázdné protitrumpovské fráze. Takoví jako ty mohou za to, že EU je na dně žumpy a až po hubu v jejím obsahu. 😶
To, že Evropa postupně upadá, to ví každý s IQ nad 90. Jen v Bruselu to nevědí.
@Bořivoj Zelený Tato USA kvete? Nechte se vysmát... Neupadá spíš lidstvo jako celek?
JJ, jste v perdeli jak Baťa s dřevákama, ale můžete si za to sami, čecháčci.
@Singleton Mosby - jo tak to jsi mě pochválil. Samozřejmě jsem rád, za to jak se mám. A že si za to můžu sám. Aleluja