Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Trumpův nálet na Evropu. Jeho nová strategie je bolestný budíček

16 komentářů

Alois Rudý
Prostě Trump plní svůj volební program pro který byl zvolen. A v programu je bod 1, "dělat vše ve prospěch USA". Takže SLÁVA TRUMPOVI.👨‍👩‍👧‍👦
Uživatel_5734171
Otázka je, kdo přijde po tomto troglodytovi. USA jsou na cestě k rozkladu a je to podobné, jako v Evropě. Mám pro tohle termín vzpoura nýmandů. Nýmand si myslí, že má PRÁVO mít se dobře. USA vznikly na práci přistěhovalců, ostatně nikdo jiný tam skoro nežije. A dnes si potomci těchto přistěhovalců dají na hlavu bizoní rohy a táhnou na Kapitol... A náčelníka jim dělá mamlas, který je pro smích, kdyby tedy neměl ruku na jaderné spoušti... Nicméně jeho dnové jsou sečteny a pro mě je opravdu klíčová otázka, kdo přijde po něm. Možnost občanské války v USA je stále ve vzduchu...
Pavel Hanzl
"Zveřejněná strategie totiž brutálně prosazuje doktrínu „Amerika na prvním místě“.
To je hluboký omyl, bo Amerika byla první především proto, že měla nejvíce spojenců. Dnes je ten pitomec nahnal k Číně, která dává všem bezcelní kongtrakty, bere vědce, které on vyhání a vytváří velmi silnou koalici. A ten hňup podrazí ještě svého nejvěrnějšího a nejsilnějšího spojence, Evropu. Chápe to někdo?
Pavel Hanzl
Podíl EU na světového HDP klesá ne proto, že by šla ekonomicky dolů, ale proto, že celý svět jde nahoru, chudé země daleko rychleji. EU je na špičce světa v HDP na osobu a nemusí nikam růst, řeší daleko důležitější a přímo osudové problémy, to ten pitomec nemá šanci pochopit.
Průměr výkonu EU HDP na osobu je 44.22 tis dol. z toho V4 má 27.94
Země BRISC mají 12.72
Čína 13.69
Indie 2.88
Alois Rudý
Buchert, zase jsi nic nepochopil a pořád meleš prázdné protitrumpovské fráze. Takoví jako ty mohou za to, že EU je na dně žumpy a až po hubu v jejím obsahu. 😶
Asatin
@Alois Rudý debile zalez do te putlerovi riti,tam je tvuj domov.
Alois Rudý
@Asatin ..,,,,,,,,,.ty jsi tak prudce inteligentní a jak umíš diskutovat, jak ty to děláš ?😎
Bořivoj Zelený
To, že Evropa postupně upadá, to ví každý s IQ nad 90. Jen v Bruselu to nevědí.
Igor
@Bořivoj Zelený Tato USA kvete? Nechte se vysmát... Neupadá spíš lidstvo jako celek?
Jiosef Tyl
@Igore - tak v Rusku se mají asi dobře ne? Když si mohou dovolit dát třetinu rozpočtu na zbrojení. 🤔
Pavel Hanzl
@Bořivoj Zelený Lžeš jak Lavrov (nebo už jako Trump?), nikam neupadá, to jen půlka V4.
Singleton Mosby
JJ, jste v perdeli jak Baťa s dřevákama, ale můžete si za to sami, čecháčci.
Igor
@Singleton Mosby Ty jsi blb, viď?
Jiosef Tyl
@Singleton Mosby - jo tak to jsi mě pochválil. Samozřejmě jsem rád, za to jak se mám. A že si za to můžu sám. Aleluja
Singleton Mosby
@Jiosef Tyl

Je ti čtyřicet, nikdy jsi neměl ženskou a bydlíš u maminky. To se máš.
Pavel Hanzl
@Singleton Mosby
Ještě ne, ještě jdeme nahoru a jsme mezi nejlepšími, ale Bába a jeho banda zmetků nás potopí asi dost brutálně.