Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Andrej Babiš je premiér. Tak poetickou slavobránu jako paní Schillerová postavit neumíme

126 komentářů

Alois Rudý
Česko, až na pár fialových zrůd, stojí plně za Babišem a jeho vládou.😎
Pavel Hanzl
"Petr Macinka, předseda Motoristů a příští šéf Černínského paláce ubezpečuje, že Babišova vláda žádný obrat od zahraniční politiky Fialovy vlády nechystá."
Ten vohnout už lže jak Lavrov. A to ještě není ani jmenován, vidím to dost černě.
Miloslav Podhola
Bendová, napadlo tě, že by AB mohl své firmy přesunout do zahraničí a tam platit daně, třeba do Severního Irska.
ČR by utřela hubu a ty s ním. Občané by měli být vděční.
A ty by ses měla živit jinak.
než pomluvami a podezírán AB, na kterého z proti politiků nikdo nemá!
Nemám obavy, hlídacích psů, lačných AB odhalit, bude neurekom, jak praví Slováci!
Pavel Nyklíček
Příspěvky novinářů v naši zemi jsou stále svobodně a bude jich nyní potřeba více než dřive.
Vážně si toho. Stačí se podívat za nejbližší hranice našeho státu. Tam svobodu ukradli diktátoři z Ficorbánu.
Pavel Hanzl
Co můžeme očekávat po nástupu nové vlády? Neskutečně namachrované kecy, obrat od Ukrajiny k Rusku a tím propad naší reputace a i ohrožení ekonomiky ČR, která má ale dobrý fundament a nějako dobu vydrží. Ale mohutný nárůst rozhazování (ovšem pouze pro vyvolené) způsobí roztočení inflace, což postihne úplně všechny, především ale koblihy. Tento svět není stavěn pro blbý.
Jenže tohle přežijeme v pohodě, na to jsme zvyklí. Horší ale je, že tihle zmetci z nás udělají měkký cíl pro ruskou agresi, se kterou se Putin už vůbec neskrývá.
Pavel Hanzl
@bella. Na vaše příští cha cha "blaho" se jeďte podívat na Slovač nebo do paprikášova.
Nebýt Ukrajinců a hlavně Ukrajinek si nepostavíme už ani kozí chlívek a naši senioři budou žít ve špíně. Navíc platí na daních daleko víc, než kolik jejich ženské berou na dávkách.
Enigma Divín
Jmenováním Babiše spadla klec. Neexistuje žádné řešení, které by zabránilo aby Babiš přestal upřednostňovat svoje soukromé zájmy před státními. Je jedno, jaké jméno správce bude napsáno na papíře. Agrofert pojede dál. Na jeho struktuře se nezmění nic. Jeho jediný problém je setrvalý stav, aby se na jeho kejkle nepřišlo. A jak ukazuje Čapí hnízdo, ani z toho mu nic nehrozí. Babiš premiér ani nemusí být. Ve státní správě má svoje lidi a ve vládě jakbysmet. Ti za něho kdykoliv udělají cokoliv. Vládne nám mafie a galerka a můžeme vymáhat pouze přestupek za špatné parkování.
tempter
@bella. Hele Bello, že ty máš to svoje blaho zapomenuté někde dole v sepraných bombarďácích, že? No, nevím, jestli to dá ještě někdo dohromady, ale zkus to přes inzerát. Tam se pohybují různí podivíni. Za pokus to stojí, je to lepší než sedět v koutě a šoupat už jenom nohama.
Alois Rudý
Bendová, vy fialoví toho neumíte víc a také to bylo na vaší vládě vidět😂🤣
Petr Čapek
Reflex.on tenhle póvl ještě někdo čte?🤣🤣🤣🤣
epr3
@Pavel Hanzl Ten článek je z října 2021, to ti ekonomičtí experti ještě nevěděli, co nás potká se Stanjurou...
Pavel Hanzl
A jak nám tu soudružka Schillerová bačovala minule?
"Schillerová aspiruje na titul nejhoršího ministra financí. Ekonomové si nebrali servítky".
A tohle se má vrátit!!! Ta ženská je ekonomicky absolutně nevzdělaná, ale podařilo se jí majstrštych. Za DVA!! Roky nasekala BILIÓN kaček a roztočila mohutně dluhovou spirálu. Stanjura ji brzdil patama ušima a dostal se na půlku.
http­s://zp­ravy­.maga­zinplu­s.cz­/doma­ci/2906-schillerova-aspiruje-na-titul-nejhorsiho-ministra-financi-ekonomove-si-nebrali-servitky.html
King I
@bella.

Tak Bendová, ještě jednou!
Tady to dneska jede!
Tak Bendová, ještě jednou!
Alois Rudý
Bendová, ty jsi zřejmě novinářské protibabišovské ubohosti futrál😎
torstt
Prosím vás, dělejte už pro Boha něco s těmi lidmi, aby konečně začali volit tak, jak si přejí redaktoři Reflexu !!
Miloslav Podhola
@Enigma Divín
Kdyby AB měl zájem preferovat své podniky, nemusel by být premiér.
Mohl nastrčit kohokoliv jiného.
Že to myslí poctivě, stal se premiérem!
Nepoctiví, podezírají dle svého cítění ty ostatní!
Už se vidíš?
Miloslav Podhola
@Alois Rudý Jen mnozi z médií se ještě neprobudili z fialového snu!
Pavel Hanzl
@epr3
A co nás potkalo? Naschvál, jakou máme dnes inflaci, státní dluh, vývoj HDP i mezd. A jaké jsme to měli za Dluženy. Tož mudruj, pravdivých informací máme něurékom.
Jiosef Tyl
@Pavel Koutný- evropská unie vznikla jako protiváha vůči USA. To Trumpovi samozřejmě neušlo. Jemu ale nejde v tomto případě o mír. Jde mu o souboj ekonomik. Takže je to prostě konkurenční boj. Evropský konflikt chce nechat na Evropu. Stejné to bylo v 2 světové válce, Kde to nakonec stejně museli přijít řešit. A stálo je to spousty životů a výdajů! O konfliktu do kterého je zapojena velmoc (vojenská), se nedá říct že se to USA netýká.
Uživatel_5681216
Álojs,tebe bych chtěl jednou v životě vidět na vlastní oči. Žádné dotazy, žádná komunikace jenom tě fyzicky vidět. To ale asi nejde viď,jako vyřešit střet zájmů Buráka.
Petr
inka Stieberová
@Jio Sliby již tady byly před
4 roky, teď budou již jen činy!!
Jiosef Tyl
Víte proč chce vláda začít úřadovat už do Vánoc. Protože nám chce pod stromeček nadělit obrovské balíky slibů. Já ale myslím, že by s nimi měli počkat do první dubna.
Jan Šíma
Jana Bendová - každý si nějak na živobytí vydělávání, jde o to jak - někdo prostě kydá hnúj
Anatolij Vasil
@epr3 To bylo dobrý uzemnění 👍👍👍
Pavel Hanzl
@Enigma Divín
Přesně tak, čecháčkové si zvolili, jejich vůle. Demokracie je nůž nabroušený z obou stran a nebýt v tak fatálním ohrožení z Ruska, nějak to přežijeme, na stříhání jsou ovečky zvyklé. Ale ti zmetci z nás udělají měkký cíl, na ten mužik útočí nejdříve. Já se obávám, že jsme si pořídili další rok 1948, ovšem v daleko horším provedení.
epr3
@King I Klíd, prdne ti cévka 😂
epr3
@Josef Burianek Zapni si editor, pitomče.
Jiosef Tyl
@epr3 - epr dell 3 vyhrál soutěž v eleganci. A to tím že má nejlépe vyžehlený mozek - ani jeden záhyb.Gratulujeme"! A z Reflexu, kde se často vyskytují rozumné názory, nás odkazuje na parlamentní listy, kde se takovéto nevyskytují. 😎
Michal Bednarek
@epr3
Kdyby tomu bylo naopak a parlamentní, undergroundová buňka by vznikla z Babiše, Havlíčka, Schillerové, Okamury a Konenčné, tak bys tady hýkal blahem, viď. Opozice ať si dělá co chce a uzná za vhodné. Stejně jak to dělal i minulá opozice.
King I
@epr3 Kur va epr nedávej sem ty forwardowaný moudra z facebooku tvý tety
epr3
Vznikla nová parlamentní, undergroundová buňka. Složena bude z Bendy, Šebelové, Philipa, Jakoba a Demetrašvili. Údajně separátně vyrazí na Slovensko, když je tam Okamura nevzal a tam, na vlakovém nádraží, demonstrativně sežerou párek a zapijí to Šarišem. Nic jiného je nenapadlo, protože slovenští politici dali jasně najevo, že se s nimi bavit nebudou....😂
http­s://ww­w.par­lamen­tnilis­ty.cz­/poli­tika/­posla­necka-snemovna/Tesi-se-na-Babise-ceskou-opozici-neprijmou-Prislo-ze-Slovenska-784011
Jiosef Tyl
Nové vládnutí v ČR bude ve stylu "Jistě, pane ministře" přepsané na českou telenovelu.
Losina
@bella. Které chytré myslíte? Je fakt, že bl*ec si neuvědomuje, že je bl*ec. Tak vám přeji hodně duševního zdraví.
King I
@Uživatel_5681216 zabiješ šaška... v tomhle případě bys vyvázl se dvěma stovkami pokuty
bella.
🟥Tak Bendová, ještě jednou!
Jeho firmy mě nezajímají, zajímá mě moje blaho.👉 Moje blaho ale kvůli Ukrajincům rozcupoval učitel Fiala a ex rozvědčík Pavel.
Někdo to dát dohromady musí.
Bendová, na to nemusíte mít vyšší dívčí, abyste pochopila, že z zukrajinizovaného Česka nás díky těmto narcistním fanatikům Unie a diletantismu v národním éthosu mnoho za pár let nezbyde.🟥
-----
Víte co, Bendová ?
Jak řekla vybraně ( jak jinak ! ) Pekarová, Vámi obdivovaná:
👉seďte v koutě ,šoupejte nohama.
(A nevměšujte se mezi chytré, říkám já ! )
King I
Jano, urazila jsi nám Teplýho Lojzu. K útlocitným homosexuálům buď prosím trochu opatrnější nebo se nám tu rozbrečí jako tehdy na fejsu, doslova. Maminy ho musely uklidňovat a měly z toho těžkou pr del.
bella.
🟥 Mě v tom Reflexu nemít.., žejo Bendová ? 🟥
--------------------------- --------------------------
Miloslav Podhola
@Pavel Hanzl Stanjuru nikdo nepřekoná!
Nebo snad dluh 800 miliard je ti málo?
Kritizuj Schillerovi tak po dvou letech, jak se vypořádala se Stanjurovými ostatky!
tempter
@epr3 JJ, jsi ještě mnohem větší retard, než jsem si myslel.
Jiosef Tyl
@martin simunek - ona by mu ráda vlezla i do predelle, ale tam už je plno, protože je tam už 107 poslanců kteří odhlasovali Okamuru na předsedu sněmovny.
Josef Burianek
Když to řekne nejhorší ministryně financí tak je to zajisté lež. Obézní stařena se těší na pávi.
Pavel Koutný
hlavně, že Babiš není progresivní idiot, jak by si Bendová zřejmě přála, LOL

Cituji výrok kritického novináře na margo upadající Evropy a progresivní ideologie:

S Evropou je to zhruba tak, jak to tvrdí americká vláda. Je mimo globální reality, dezorientovaná, zajatá v pózách. Řeší sebezničující hlouposti: duhové priority, zelenou agendu, podporu migrantů. V klimatické a sankční politice si prodražuje energie, przní svůj průmysl, ničí si ekonomiku, obírá Evropany o příjmy, vypisuje miliardové válečné šeky. Tiskne se do protiruského kurzu a do konfliktu, na který nemá.

Progresivní evropský „lídr“: nesvéprávný pako s nepříčetným pohledem a se zmrzlinou na zdi těsně vedle otevřených úst…
tempter
@Alois Rudý Proč?
Pavel Hanzl
V září 2020 nastala nejhorší ekologická havárie v našich novodobých dějinách otravou Bečvy, která ji vypálila na 40 km délce domrtě.
Spáchala to bábova Deza a vyšetřování se tak děsivě zkřivilo a zkorumpovalo, že byla obviněná EA asi 14 km daleko a prokazatelně nevinná.
A jak to rozhodl soud? Napřed stíhali majitele EA Havelku, (tam to bylo jasné), pak nějakého hasiče a úřednici, kteří s tím samozřejmě nic společného neměli a nakonec soud prohlásil, že se nic nestalo, že to byl jen přestupek.
A tohle jde zpátky do vlády a tak se můžeme těšit na další a ještě lepší zvrácenosti.
bella.
🟥@torstt
a já už vidím, jak touhle dobou na Václaváku 👉 zaléhá do zákopu Petr Pavel s MP5 a na kopretince trhá lístky :

👉 mám/ nemám, mám/ nemám pálit do svých ruských přátel ? Dyť jsem jim vyškolen STB přísahal věrnost a spolupráci !

👉 Anebo, hergot, komu vlastně všemu jsem já v posledních létech přísahal ? Sakra, ta paměť ....
🟥
bella.
🟥@King I
Furt lepší něčí chytrá teta, než tupej King na Reflexu . - Můj názor ! 🟥
Ladislav Jirman
už se zklidněte
torstt
@Pavel Hanzl - Já měl za to, že touhle dobou už měly po Václaváku jezdit ruské tanky, jak pravil světově hodnotově hodnotový premiér fiala ! Kde udělali soudruzi z ODS chybu?
Jiosef Tyl
@figura60 a jsme zase na dětském pískovišti: vy, ne vy, ne vy!
Anatolij Vasil
@Pavel Hanzl Bubububu Rusko je strašák milé děti.Uz s tím lhaním jděte k šípku
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl strašlivě lžeš hloupý soudruhu hanzle. O číslech nevíš nic a jen připitoměle adoruješ za 30 jidášských stříbrných své náčelníky z ODS. Jdi za roh a tam si nafackuj.
tempter
@Petr Čapek Asi póvl jako ty.
Jiosef Tyl
@Pavel Hanzl - psal jsem že se to týká nastupující vlády. A samozřejmě, snad mimo tebe všichni pochopili, že je to nadsázka.
Jiosef Tyl
@Losina - bedlla je inteligentní jako jogobella.
tempter
@epr3 Chápu vEpříku, větrné elektrárny ti zadržují větry a podle toho ty tvé "příspěvky" potom vypadají...
Pavel Koutný
@martin simunek
už nebude, drží se Trumpa
přečti si, co je v US strategii o Evropě, jen kritika

Evropa řeší sebezničující hlouposti: duhové priority, zelenou agendu, podporu migrantů. V klimatické a sankční politice si prodražuje energie, przní svůj průmysl, ničí si ekonomiku, obírá Evropany o příjmy.
Jiosef Tyl
@Jana Petrová - ty mu tam budeme házet po celou dobu jeho vládnutí, ovšem imaginární. 🦋🐓
Losina
@tempter Protože rudý álojs.😀
Jaroslav Polcar
Co se vám nezdá paní bendová, starejte se o sebe!
Pavel Hanzl
@Jan Šíma
Na kydání hnoje přímo v parlamentu máme úlně jiné kadety, prakticky celou dnešní novou koalici. Zaregistroval jste vůbec ty vagóny sprostot a lží, co na vládu tam nakydali? Kdo řval na Bartůška, že je novodobý Hilter a vláda jsou nacisti? Není to ten, který je dnes stíhán za rasismus?
Pavel Hanzl
@inka Stieberová
Nestrašte!!!! Fakt plnit estébákovy sliby, jdeme na buben do dvou let.
epr3
@Miloslav Podhola Ve skutečnosti to bylo 1,2 biliónu, to fakt nikdo jiný nedokázal....
bella.
🟥@torstt

Bigo !
🟥
bella.
🟥@Enigma Divín
To nejsou kejkle, 👉to jsou zákony , které vymyslela ODS , ba i Unie.
Čus a div se dál!
🟥
bella.
🟥@epr3
ani bych si do nich nekopla, být slovenskou vládou ! 😂😂😂
Fico jde k věci, osobně jsem Bendovi utnula jeho kecy, které do mě hustil půl hodiny a sdělila mu, že na něho nemám už čas.Lapal po dechu a byl uražen.Bylo mi to fuk!A začal se svým vzděláním, sdělila jsem mu moje a doplnila pohledem útrpným.Chtěl někdy pokračovat.
Jo, on je zážitkovej.To byla věc|!
bella.
🟥@epr3
doporučuji se s mentálem nepoměřovat.Má tady dost svých a vysvětllovat této jejich "besídce zvláštní školy " na Reflexu je marný!.
🟥
bella.
@Pavel Nyklíček
🟥👉Chudinko, ani jsi nepostřehl, jaký Institut ti vyrobiila Leyenová na hlídání demokracie a i chat control.
Narazila sice na beton, ale právě proto potřebujeme novou vládu, protože u Fialy a Pavla si já nejsem jista, zda vůbec pobírají důsledky , ti 2 kejvnou na všechno.🟥pan prezident je hloupej, nido mi nevyvrátí opak.Nebýt taťky, nikam to nedotáhl a na rozvědčíka taky nebyl doporučen, ověř si gfakta, i když on o sobě vščechno MAŽE a upravuje!
.
Jana Petrová
@tempter A což teprve ty závětrné pana ministra Síkely, co ty dokážou udělat ve střevech za masakr. Lépe se jim vyhnout .
Anatolij Vasil
@Miloslav Podhola Přesně tak.Podle sebe soudí ostatní
Anatolij Vasil
@Bubák Bubák 👍👍
figura
@Petr Čapek asi vy
tempter
@Miloslav Podhola No, komu by se chtělo jít za poctivost v 71 letech do basy, že?
Miloslav Podhola
@Jiosef Tyl Na rozdíl od vlády Fialy, budou ve vládě AB jen osvědčení odborníci.
Asi jsi 4 roky spal?!
Měl by se stydět,že píšeš nesmysly!
King I
@King I mě už taky
King I
@epr3 Ty neumíš odpovědět panu Hanzlovi?
epr3
@tempter Jistě dokážeš taky napsat proč....
Pavel Hanzl
@PEtr Tobes
Jedou podle not z Kremlu, spolíhají na to, že nás obsadí a je udělá doživotními gubernátory. Jenže jsou blbí a neví, že Putin není hlupy strýček Brežněv a dostat se sem, potečou potoky krve, jejich samozřejmě taky. Tady to říkají jasně:
http­s://ww­w.fo­rum24­.cz/pro-moskvu-neni-cech-lepsi-nez-burjat-nebo-ukrajinec-pod-ruskou-knutou-nebude-suverenni-cesko-existovat
epr3
@Losina Forum24
epr3
@tempter No vidíš, jak pečlivě můj blog studuješ. Máš jedničku.
Losina
@Uživatel_5681216 Já také, a mohla by přijít i Bella, Lillith a Vasil. To by bylo mejdlo. I potichu.
tempter
@King I Tvá představivost mne děsí...😂
tempter
@Pavel Koutný Hm, tak mi prosím vyjmenuj pár zemí mimo EU, kde se žije líp.
PEtr Tobes
@Pavel Hanzl presne tak to bude, vedle rozjeti dalsi inflace, coz jiste prijde s touto tlupou, tak russak tady bude moct celkem nerusene radit, protoze tato diletantska vlada kolaborantu a hochstapleru s tim nic delat nebude, je jim to jedno nebo to jeste podporuji!
Michal Bednarek
@martin simunek
Klidně by sežrala i toho páva, co se s ním fotí.
King I
@tempter Mě napadl Lojza. To by byla dvojka.
martin simunek
Jojo, Alenka by pro svého majitele udělala cokoliv🤣
Losina
@bella. Co sem lezete? Proč to tedy čtete? Jděte si plkat vaše nesmysly do vašich novin. Asi se zaregistruji na novou republiku, nebo na PL a budu tam psát něco šťavnatého pro váš názorový svět. Ať si také užijete moudra. NESMRĎTE TADY.Stejně odepisuji vám, álojsovi a ostatním jen pro pr*el. Vaše plky mi nestojí ani za zamyšlení. Táhněte ke svým.
King I
@Jana Petrová
Jana Petrová
Pokud byste slavobránu dělali vy, budou tam nášlapné miny😉.
King I
#alenahuliandreje
Jiří Leden
Když se lidi nechají zblbnout lumpem a populistou a prezident republiky, který měl říct dost a jako prezident republiky selhal,tak tu máme vládu těch nejhorších....
J. L. 🙂
Jana Nováková
@Pavel Hanzl - Je jedno jestli je tam Petr nebo Pavel,ale vždycky se to bude ubírat někam ! Kam ? Ví jen Bůh !!!
Jiosef Tyl
@Jaroslav právě teď - co se ti nezdá Polcar, je to její práce.
Pavel Hanzl
@Miloslav Podhola
A premiérem MUSÍ být, bo je psychopat, žádná věda.
Pavel Hanzl
@Miloslav Podhola
Muhehheheheh poctivě, jo? A kdy naposled tohle spáchal? Kdyby to chtěl udělat poctivě, dal by to nějakého zahraničního fondu, které pro tyhle případy tam dávno mají. Ale on to zase zkřiví přes cha cha "nezávislého" jedince, který fakt nebude zaměstnanec Agrofertu!!! Přísahám na holej pupek!!!
Pavel Hanzl
@Miloslav Podhola
Je to polovina, než za Dluženy, ta daleko větší dluh zasekla za DVA roky!!! Podívej se na jakýkoliv graf vývoje našeho státního dluhu trulo.
Pavel Hanzl
@King I
Neumí, není co odpovědět, kobliha není mozková tkáň a dokáže pouze papouškovat nicneříkající plky a lži.
Jiosef Tyl
Ad. Petr Čapek: Reflex.on tenhle póvl ještě někdo čte? Po tvém přihlášení přihlášení vidíme že ano.
Pavel Hanzl
@Miloslav Podhola
Muhe­hehhe­heheh­hehe­he fak dobrý nápad!! A to by mu tam taky dávali ty miliardové dotace? A tolerovali jeho tunely, podvody a šizení daní?
Ten zmetek je odhalen stokrát, ale hlupe koblihy ho drží, tak se s námi může vytřít anál, to je princip jeho nepolitiky.
epr3
@bella. Taky že jo, Pellegrini veřejně řekl, že je nikdo z vládnoucích činitelů nepřijme.
epr3
@King I Aty nevíš, že když se baví dospělí, máš žmoulat čepici a tiše, obdivně poslouchat?
josef Panda
MAGA = Make Agrofert Great Again
Pavel Hanzl
@Bubák Bubák
Samozřejmě lžeš jak Lavrov, ale tohle řekl Fiala někdy v roce 22:
„Úkolem nás politiků je zajistit, aby válka nezačala. Je to reálné a stačí na to jediné - být připraveni, vyzbrojeni, odhodláni a jednotní. Silní natolik, aby protivníka ani nenapadlo válku vyvolat. Ano, bude to něco stát, ale pořád to bude nesrovnatelně levnější, než sebemenší konflikt,“
A my platíme Ukrajinu za to, že nás brání proti napadení z Ruska? Je to moc pitomečku?
Pavel Hanzl
@bella.
A co provedl bakalář Lipavský? Dokážeš nějak charakterizovat jeho angažmá a jak to celé dopadlo? Nebo jen kdákáš jak dycky?
bella.
🟥👉@Pavel Koutný
tohle nechápu, co mi jako ušlo :
👉Progresivní evropský „lídr“: nesvéprávný pako s nepříčetným pohledem a se zmrzlinou na zdi těsně vedle otevřených úst…:
Progresivní evropský „lídr“: nesvéprávný pako s nepříčetným pohledem a se zmrzlinou na zdi těsně vedle otevřených úst…

🟥
bella.
🟥@Jiosef Tyl
Hm, hm, takže patříš mezi prostší občany a žral jsi telenovelu Pekarová, Fiala a James Bond -Volodymyr Zelený !
🟥
Z takových, jako jsi ty jsem mrtvá smíchy!
bella.
@Pavel Hanzl
Hanzle, ty vo - le, o aké reputaci mluvíš?
Leyenová si utřela o lísavého Fialu polobotky a s Pavlem zametla taky.Dyť jsou pro smích!
----🟥
bella.
🟥@Pavel Hanzl
Zahraniční politika pana bakaláře Lipavského , to je síla!
Samozřejmě, tak jak lže Fiala a Pavel, předpoklám lže i nová vláda a naopak s rozdávačným dědkem na Hradě a tím který je vypakován ze Straovky udělá rychlý konec. PAVEL jako figura je trapárna.🟥
bella.
🟥@King I
Bendová, koneckonců jste s touto klientelou mentálně doma.
Klidně, mě do toho ale nepočítejte!
🟥
bella.
🟥@Losina
Chodím si sem zchladit žáhu nad blbci v Česku.
Ještě něco, Losino ?🟥
----------------------------
Jiosef Tyl
@Jan Šíma - máš pravdu, kydáním hnoje se opravdu dají vydělat peníze. A jestli to dělá po pracovní době, tak kde je problém?💩💩💩
Jiosef Tyl
@Miloslav Podhola - Ano pane Nadholo!
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl strašně hloupý soudruhu hanzle, sám tvůj fialový arcidemagog náčelník přiznal 97 miliard na ukrajinské dobrodružství. To bude těch pár uk , co pracuje, splácet na daních ještě za 50 let
tempter
@Miloslav Podhola Ale fuj...
Ivan Roller
@Alois Rudý rudý 🙃
PEtr Tobes
@Pavel Hanzl tak, dojeli by na to hlupci taky, ale to jim vysvetlit nelze..je to ted dost na hrane a opravdu neni vubec jiste, zda to ustojime, kdyz Trump zradil a vypada to, ze nas putlerovi prodava na zlatem podnose..
Anatolij Vasil
@Losina Když nevíš co tak urážky a příkazy že tu nemá co dělat.Kdo jsi aby si rozhodoval kdo sem může a kdo ne?!!!Si *** u cesty tak mlč a buď rád že sem můžeš psát.Taky se ti může stát že už sem psát nebudeš moct.Tak zklidní svůj hormon!!!
Pavel Hanzl
@Pavel Nyklíček
U nás se to rozjede velmi rychle taky.
Pavel Hanzl
@Jiosef Tyl
Nestraš!!!! Mrkněte sa na to, jak to tu bačovala minule:

Kdyby se v readakci BBC za války vynořil ministr Joseph Goebbels a redaktorům vytkl, že jejich zpravodajství je prolhané, asi by to i u chladných Britů vzbudilo jisté emoce. Na Alenu Schillerovou, jejíž drzé čelo (řečeno obrazně) dosahuje velikosti fotbalového hřiště, by ale neměl.

http­s://ww­w.fo­rum24­.cz/sc­hille­rova-vycita-vlade-zadluzovani-je-jako-host-co-utekl-bez-placeni-a-jeste-z-dalky-drze-pokri­kuje?­utm_s­ource­=www­.sez­nam.cz­&utm_m­edium=­sekce-z-inter­netu#­dop_ab­_vari­ant=0­&dop_s­ource­_zone_­name=­hpfe­ed.sz­nhp.box
Jiosef Tyl
@Losina - Na PL je to nebaví, protože tam mají všichni stejné názory. Nemají tam koho nasírat. ;-)
Losina
@epr3 Parlamentní listy.....
Jiosef Tyl
@Josef Burianek - tragédie je, že v nastupující vládě bude Schillerová nakonec ještě ta nejlepší.🐂
PEtr Tobes
@Pavel Hanzl presne tak, lze az se mu od huby prasi!
Michal Bednarek
@Uživatel_5681216
Taky o tom sním. Ale stejně to bude nějaký prostoduchý trouba, v lepším případě pomocná síla na stavbě. Holt ne všechno se nám v životě může splnit.
martin simunek
@Pavel Koutný ale velký kulový, podívej se, co Babiš prosazoval v prvním a druhém vládním období.
Jiosef Tyl
@Pavel Hanzl - novinář který stál vzadu viděl, že když toto Macinka prohlašoval, měl za zády zkřížené dva prsty. 🤔😭