Prostor X

Zpět na článek

Od byznysu k diplomacii. Velvyslanec USA Merrick o důvěře, Trumpovi i studiu češtiny: Teď si dám pivo!

28 komentářů

Lilith Černá
A máte po žížalkách, nastoupil kámoš Trumpa.
Takže nás brzy taky vyzve k vystoupení z eurosvazu!
Bože dej, ať se ta čtvrtá říše konečně rozpadne. Doufejme, že rychle přijmou ukronácky a bude to do pár měsíců.)))
Anna A
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
Mátoha Parohatá
Už tretí článok o tom niemandovi a trumpovom patolízalovi.
Nuž aký prezident, takí ambasadori.
Ae do selfpromotion musel vraziť poriadne veľa, asi viac ako doge ušetrilo za dobu svojej existencie.
Jóža Oltec
@Mátoha Parohatá Na velvyslance se vybírají úspěšní lidé z byznysu či v kariérní diplomaté, což je i tento případ. Čeho jsi dosáhl ty moulo, pucování hajzlů u McDonalda?
Mátoha Parohatá
@Jóža Oltec
Za Trumpa sa na veľvyslanca vyberajú ľudia, absolútne podriadení Trumpovi. To je jediná požiadavka na nich.
A samozrejme, musia byť vydierateľní, aby sa nevzpierali.
což je i tento případ.
bella.
🟥@Mátoha Parohatá
Hele, když si někdo dá nick " mátoha " a ještě k tomu s parožím, pak musí počítat s tím, že je brán s despektem (a ty navíc nějak podceňuješ sama sebe a z toho pak je tvoje hodnocení ostaních .Podvědomí neočůráš ).🟥
King I
@bella. Asi jako když si bába za zenitem dá nik bella
bella.
❌@King I
na rozdíl od magalomana co je na sítích za Kinga je toto jméno, blbe! 😁
King I
@bella To co jsem, nikde jinde nenajdeš. takže žádný megaloman. Skromnej až na půdu Isabello nebo Anabello nebo co ty jsi.
Mátoha Parohatá
@bella.
nerieš, nerozumieš.
ničomu.
ale nepodliehaj panike, svet je už raz taký, pre vás, nižšie formy života príliš komplikovaný.
bella.
🟥@Mátoha Parohatá
jsi magor, jednoznačně ! Řeš výhradně sebe ! Včera bylo pozdě!🟥
Lilith Černá
@Mátoha Parohatá Náhodou super! Konečně někdo, kdo pošle ty vlezdobruselisty do brusele.)))
Anton Augustin
Dobrý to muž.
bella.
Nemůžu tady prezentovat moje vazby na ambasádu, doufám, že kulturní atašé bude makat tak, jako za minulé vlády Trumpa.
Víc nepovím , možná jen to , že co tady bylo za Bidena nemá cenu komentovat!
🟥
Singleton Mosby
@bella.

Když oni ti čeští blbečci o Bidenovi a Obamovi nic nevědí. Nikdo jim nevtloukal do hlavy co je všechno špatně, jako se děje teď. Nevzdělaní pitomci z české, zaprděné kotlinky dokážou tak akorát pořvávat že je Elon nácek, ale o skutečných USA nevědí vůbec nic.
Ringhofer
@Singleton Mosby
Namísto velkolepého pohrdání blbečky byste měl věnovat alespoň malinkato času osvětě. Jinak to může vypadat tak, že ve skutečnosti blbeček křičí co je to za uprděné blbečky?!
Jóža Oltec
@Ringhofer Osvěta o způsobu fungování US, kladů, záporů či priorit země je v Ćesku jako házení perel sviním, většina lidí má dávno ucelený názor z masmédií. V závislosti na tom které sledují a považují za křišťálovou pravdu.
bella.
@Ringhofer
Pro mě jsou např. uprděný blbečekové ti co fanaticky shání granáty pro Ukrajinu a mentálně jsou pode mnou.

Ať je to Vetchý, nebo ta odpudivá osoba na českém Hradě, které JÁ bych nepodala ani ruku a s kterou bych se nebavila ani na délku paže ! 🟥

A chci jen říct, jak Nerudová, tak Petr Pavel a blb Foldýn zmagořili Česko,že už i zamávat někomu se Češi bojí, aby to Nerudovka, nebo jiná blbka nenazvala hajlováním.Jsou tady ale i borci, co se té diktatuře strachu chechtají 🟥
Singleton Mosby
@Ringhofer
Zkoušel jsem to, ale vzdělávat hlupáky mne unavuje. Češi chtějí slyšet jen to, co potvrdí jejich názor.

Přesně jak píše Jóža Oltec.
Jóža Oltec
@Singleton Mosby Naprostý souhlas, jeden to může dobře posoudit pokud v US žije a do Česka pravidelně jezdí za příbuznými, nejsou samozřejmě všichni v Česku blbí ale je jich hodně. Obzvlášť vůči říši strejdy Sama. A arogance vůči svému okolí mezi takovými dostlova překypuje.
Singleton Mosby
@Jóža Oltec

Hlavně se rozčilují teď a průsery Obamy, Bidena nebo Clintona je nachávali klidnými, protože o nich vůbec nevěděli. Pitomci naprogramovaný zpravodajstvím.
Blitz
Kdo je napojený na Trumpetu, nemůže být dobrý.
karel47
@Blitz Tož záleží na tom, kdy se na Trumpetu napojil. Trumpeta byl v určitou dobu docela normální ambiciózní byznysman. Jen v poslední době si ta stařecká demence s ním nepříjemně zahrává....😒
bella.
@karel47
Souhlasím, i já mám ten dojem. Mohu porovnávat .🟥
Singleton Mosby
@Blitz

A najdeš USA aspoň na mapě, brouku?
Blitz
@Singleton Mosby Ale jo, už jsem tam mnohokrát byl. Ovšem pod vládou Trumpety tam už nepáchnu .
Lilith Černá
@Blitz To nepáchnete! Protože USA si teď libtardy dost podrobně lustrují.)))
Já tedy osobně nechápu, proč někdo vůbec do USA jezdí. Nikterak mě to tam netáhne. Jsou mnohem zajímavější a hezčí místa na světě.
Singleton Mosby
@Blitz
A kdo by tu o tebe stál, nevzdělanej keretene?