Prostor X
Od byznysu k diplomacii. Velvyslanec USA Merrick o důvěře, Trumpovi i studiu češtiny: Teď si dám pivo!
28 komentářů
Už tretí článok o tom niemandovi a trumpovom patolízalovi.
Nuž aký prezident, takí ambasadori.
Ae do selfpromotion musel vraziť poriadne veľa, asi viac ako doge ušetrilo za dobu svojej existencie.
Nuž aký prezident, takí ambasadori.
Ae do selfpromotion musel vraziť poriadne veľa, asi viac ako doge ušetrilo za dobu svojej existencie.
@Mátoha Parohatá Na velvyslance se vybírají úspěšní lidé z byznysu či v kariérní diplomaté, což je i tento případ. Čeho jsi dosáhl ty moulo, pucování hajzlů u McDonalda?
🟥@Mátoha Parohatá
Hele, když si někdo dá nick " mátoha " a ještě k tomu s parožím, pak musí počítat s tím, že je brán s despektem (a ty navíc nějak podceňuješ sama sebe a z toho pak je tvoje hodnocení ostaních .Podvědomí neočůráš ).🟥
Hele, když si někdo dá nick " mátoha " a ještě k tomu s parožím, pak musí počítat s tím, že je brán s despektem (a ty navíc nějak podceňuješ sama sebe a z toho pak je tvoje hodnocení ostaních .Podvědomí neočůráš ).🟥
@bella. Asi jako když si bába za zenitem dá nik bella
Nemůžu tady prezentovat moje vazby na ambasádu, doufám, že kulturní atašé bude makat tak, jako za minulé vlády Trumpa.
Víc nepovím , možná jen to , že co tady bylo za Bidena nemá cenu komentovat!
🟥
Víc nepovím , možná jen to , že co tady bylo za Bidena nemá cenu komentovat!
🟥
@bella.
Když oni ti čeští blbečci o Bidenovi a Obamovi nic nevědí. Nikdo jim nevtloukal do hlavy co je všechno špatně, jako se děje teď. Nevzdělaní pitomci z české, zaprděné kotlinky dokážou tak akorát pořvávat že je Elon nácek, ale o skutečných USA nevědí vůbec nic.
Když oni ti čeští blbečci o Bidenovi a Obamovi nic nevědí. Nikdo jim nevtloukal do hlavy co je všechno špatně, jako se děje teď. Nevzdělaní pitomci z české, zaprděné kotlinky dokážou tak akorát pořvávat že je Elon nácek, ale o skutečných USA nevědí vůbec nic.
@Singleton Mosby
Namísto velkolepého pohrdání blbečky byste měl věnovat alespoň malinkato času osvětě. Jinak to může vypadat tak, že ve skutečnosti blbeček křičí co je to za uprděné blbečky?!
Namísto velkolepého pohrdání blbečky byste měl věnovat alespoň malinkato času osvětě. Jinak to může vypadat tak, že ve skutečnosti blbeček křičí co je to za uprděné blbečky?!
@Ringhofer Osvěta o způsobu fungování US, kladů, záporů či priorit země je v Ćesku jako házení perel sviním, většina lidí má dávno ucelený názor z masmédií. V závislosti na tom které sledují a považují za křišťálovou pravdu.
@Ringhofer
Pro mě jsou např. uprděný blbečekové ti co fanaticky shání granáty pro Ukrajinu a mentálně jsou pode mnou.
Ať je to Vetchý, nebo ta odpudivá osoba na českém Hradě, které JÁ bych nepodala ani ruku a s kterou bych se nebavila ani na délku paže ! 🟥
A chci jen říct, jak Nerudová, tak Petr Pavel a blb Foldýn zmagořili Česko,že už i zamávat někomu se Češi bojí, aby to Nerudovka, nebo jiná blbka nenazvala hajlováním.Jsou tady ale i borci, co se té diktatuře strachu chechtají 🟥
Pro mě jsou např. uprděný blbečekové ti co fanaticky shání granáty pro Ukrajinu a mentálně jsou pode mnou.
Ať je to Vetchý, nebo ta odpudivá osoba na českém Hradě, které JÁ bych nepodala ani ruku a s kterou bych se nebavila ani na délku paže ! 🟥
A chci jen říct, jak Nerudová, tak Petr Pavel a blb Foldýn zmagořili Česko,že už i zamávat někomu se Češi bojí, aby to Nerudovka, nebo jiná blbka nenazvala hajlováním.Jsou tady ale i borci, co se té diktatuře strachu chechtají 🟥
@Singleton Mosby Naprostý souhlas, jeden to může dobře posoudit pokud v US žije a do Česka pravidelně jezdí za příbuznými, nejsou samozřejmě všichni v Česku blbí ale je jich hodně. Obzvlášť vůči říši strejdy Sama. A arogance vůči svému okolí mezi takovými dostlova překypuje.
Kdo je napojený na Trumpetu, nemůže být dobrý.
@Blitz Tož záleží na tom, kdy se na Trumpetu napojil. Trumpeta byl v určitou dobu docela normální ambiciózní byznysman. Jen v poslední době si ta stařecká demence s ním nepříjemně zahrává....😒
@Blitz
A najdeš USA aspoň na mapě, brouku?
A najdeš USA aspoň na mapě, brouku?
@Singleton Mosby Ale jo, už jsem tam mnohokrát byl. Ovšem pod vládou Trumpety tam už nepáchnu .
Takže nás brzy taky vyzve k vystoupení z eurosvazu!
Bože dej, ať se ta čtvrtá říše konečně rozpadne. Doufejme, že rychle přijmou ukronácky a bude to do pár měsíců.)))