Padni komu padni
Fialový parazité sedí v Reflexu, bude nutné se s nimi vypořádat. Neodpouštíme, nezapomínáme.😶
@Pavel Nyklíček
A jako bonus nás v lednu čeká průšvih ve Francii. Očekávám, že Nacher a Okamura vyhlásí Paříži válku... A Turek se z invalidního vozíku přidá. Nebude to na Bělehrad, ale na Nice, tam někde si estébák švindlem na úvěr, aby se vyhnul vysoké dani z luxusních nemovitostí ten barák za 300 mega koupil.
A jako bonus nás v lednu čeká průšvih ve Francii. Očekávám, že Nacher a Okamura vyhlásí Paříži válku... A Turek se z invalidního vozíku přidá. Nebude to na Bělehrad, ale na Nice, tam někde si estébák švindlem na úvěr, aby se vyhnul vysoké dani z luxusních nemovitostí ten barák za 300 mega koupil.
@PEtr Tobes - No nedopadlo to, no. Mohli jsme mít za 4 roky platy jako v Německu. Teda já ne, já jsem schvině.
A tohle vážení je teprve začátek šachovnice!
Následovat bude horká fáze praní špíny a přehazování horkých brambor v rámci vydání nevydáni, stíhání nestíhání, odstůpení neodstůpení, dojení státu a předhazování vzdušných zámků nevidomým občanům.
Vánoce budou každý den. Slibuji a dárky si budete platit sami. Kromě mě 🤣.
Následovat bude horká fáze praní špíny a přehazování horkých brambor v rámci vydání nevydáni, stíhání nestíhání, odstůpení neodstůpení, dojení státu a předhazování vzdušných zámků nevidomým občanům.
Vánoce budou každý den. Slibuji a dárky si budete platit sami. Kromě mě 🤣.
Ono je to jednodušší, než se zdá. Turek je zbabělá krysa a Babiš ještě zbabělejší. zbabělost a prokrastinace budou základní rysy této vlády. Spojuje je jen to, že se navzájem nevydají trestnímu stíhání. Plus ekonomické zájmy Bureše a Tykače. Ty se nekříží, tak si vzájemně vyhoví. O nějakého přitroublého Turka nejde. Rekord v marodění měl senátor Čuba za Zemanovce, Turek ho překoná...
Kde jsou ty časy,kdy Reflex,byl nestranný.Nevolil jsem ani Babiše,ani Pavla.A Reflex už si nikdy nekoupím.Ani nepřečtu.😉🦋
@OldMonkey Vyšetřování ve Francii nezačíná, ale končí. A diskutující nade mnou psal, že začíná trestní stíhání. Je to velký rozdíl a podle očekávání ne každý volič Bureše toto chápe.
Tak jsem si myslel, že prezident Pavel je jiný formát ukazuje se jako slaboch, Babiš si ho amazal na chleba a to samé teď činí fašoun Turek. Přitom evropský zákon uznává jedno řešení prodej Agrofertu a nebo se vzdát všech dotací. Pokud teď knučí Babiš že to není rohlík na krámu , v tom má jedinou pravdu neměl vůbec do politiky lézt. Navic začíná trestní stíhání ve Francii , to samé ho čeká tady zase bude kňučet aby ho poslanci nevydali, tobude Evropě ostudy kopec ať nikam nejezdí a sedí na zádeli doma
@Uživatel_5734171 - Moc mě mrzí, že nedávné volby nedopadly podle vašich představ. Držím vám palce, aby jste ty další necelé 4 roky nějak přežil. Snad vám to trochu ulehčí psaní komentářů na internetech.
@Uživatel_5734171 jj to bude jeste velka svanda, doufam, ze Francouzi maji na StBaka nabito!
Parazity naší společnosti jsou v současné době novinářští fialovo ideologičtí novináři z Reflexu.😎
V minulém angažmá Bába udělal jednu fatální chybu, která mu prohrála dvoje volby. Nezasáhl do svobody slova, nerozjel krutou cenzuru, nechal žít ČT a dnes už ví, jak se mu to vymstilo a určitě to napraví.
@PEtr Tobes
Bureš udělá to, co dycky. Tj. NIC. Vůbec ho žádný Turek, natož celá ČR nezajímá, on chce pouze loupit a hrabat pod sebe, má koblihu nastavenou jen na jediný program.
Bureš udělá to, co dycky. Tj. NIC. Vůbec ho žádný Turek, natož celá ČR nezajímá, on chce pouze loupit a hrabat pod sebe, má koblihu nastavenou jen na jediný program.
@Spytar To mi není jasné. Jediná správná pravda je přece ta proruská, komunističtí svazáci jsou jejich vynález, falšování voleb a vytváření Národní fronty je taky bolševický postup. Ale z dezolátního kdákání se sice logika a argumentace vyčíst nedá, ale nějak se obávám, že soudruh to vidí cha cha celé naopak. Jako ostatně všechno dycky.
@František Bláha
Na Západě je zcela normální, že politik - podnikatel své firmy na dobu mandátu zaparkuje ve slepých fondech, které jsou pod silným dohledem, takže prodávat nic nemusí.
Tohle měl bába udělat, dát to do Německa nebo jinam, kde to funguje. Ale on s tím takhle vyjebal a president pak nemá zákonnou oporu ho nejmenovat.
Pokud si národ navolí do vedení státu takové šmejdy, má smůlu, samotný president nic nezmůže. Podívejte, jak dopadla na Slovači Čaputová. Demokracie je nůž nabroušený z obou stran.
Na Západě je zcela normální, že politik - podnikatel své firmy na dobu mandátu zaparkuje ve slepých fondech, které jsou pod silným dohledem, takže prodávat nic nemusí.
Tohle měl bába udělat, dát to do Německa nebo jinam, kde to funguje. Ale on s tím takhle vyjebal a president pak nemá zákonnou oporu ho nejmenovat.
Pokud si národ navolí do vedení státu takové šmejdy, má smůlu, samotný president nic nezmůže. Podívejte, jak dopadla na Slovači Čaputová. Demokracie je nůž nabroušený z obou stran.
No, estebak si ten agrofert veme i do rakve,tak mu to prejme.Ale i tam bude mit stret zajmu. Nezaplatil za hrob.
@František Bláha no ale mate smulu s temahle vasima teoriema
navic zadne vysterovani ve francii fakt nezacina....
navic zadne vysterovani ve francii fakt nezacina....
Babiš řekl, že se mu Agrofert už nikdy nevrátí, ale dle mě to myslel smrtelně vážně, protože chce Česku vládnout až do smrti. Těšme se 

Někdy mne napadá, že redaktoři našich "veřejnoprávních" a dalších liberálních médií, vč. Reflexu, jsou placení Babišem a Agrofertem. Nevěřím, že by tento nábor voličů ANO dělali zadarmo. Jiný výsledek tohle jejich ubohý kvokání mít nemůže.
@Alois Rudý Lojzíku, znáš Švejka? "Takovej byl vytrvalej, že se mohl stát ministrem". Tak vytrvej. Vytrvej a doufej a třeba si tě všimne samotný Andy a udělá tě ministrem. Přesně dle hesla: svůj k svému.
V minulé babišově vládě se ho chodili ministři a poslanci ptát, jestli můžou říct tohle, jestli můžou rozhodnout tohle.....v nastupující vládě se bude babiš chodit ptát Macinky a Okamury jestli může říct tohle, jestli může rozhodnout tohle.......
Člověk který zbohatnul v devadesátkách. Přežil bez bomby v autě nebo kulky v hlavě. Nezavřeli ho ani nemusel emigrovar. To je frajer a šéf šéfú. Mnoho jemu podobných porazil.Má mnoho podporovatelú a dokonce zaměstnancú z řad Stb a agentú. Doma i v cizině. Pro něj je tak zvané VYŘEŠENÍ ZÁJMÚ. Drobná prkotina na cestek moci a imunitě. Tomu se on může jen smát.
@Pavel Hanzl tak o tom neni pochyb,ze chce hlavne hrabat a hrabat...obrana a bezpecnost nasi zeme v kriticke dobe ho nezajima, coz dokazuje, za tam pustil toho nymanda a politruka za SPD, a na zemedelstvi si nasadil sveho cloveka Sebestyana, to ho zajima mnohem vic, tedy dotace a podpora agrobaronu vcetne sebe, nez bezpecnost nasi zeme...a to je hnus
@PEtr Tobes
To mají, ale má tam silnou kámošku, nějako Le Penovou. Má nějaký vliv na probíhající proces? Čort znajet.
To mají, ale má tam silnou kámošku, nějako Le Penovou. Má nějaký vliv na probíhající proces? Čort znajet.
@Jozef Hrušovský
A doufáme, že to nastane co nejdřív, všem by se hluboce ulevilo. Bába to už dotáhl na prvního šmejda, který ČR nejvíc poškodli. Zatím vedl Zeman.
A doufáme, že to nastane co nejdřív, všem by se hluboce ulevilo. Bába to už dotáhl na prvního šmejda, který ČR nejvíc poškodli. Zatím vedl Zeman.
@Alois Rudý
Vyhrožujeme a bečíme, že tu není svoboda slova a jiné názory bychom neblokovali, ale trestali. Tahle prolhaná svoloč budovala komunismus i fašismus - nacismus, ani tohle nevíš trubo.
Vyhrožujeme a bečíme, že tu není svoboda slova a jiné názory bychom neblokovali, ale trestali. Tahle prolhaná svoloč budovala komunismus i fašismus - nacismus, ani tohle nevíš trubo.
@Patrik Rázek dobry den, nerad vas zklamu, ale ani zadne stihani ve francii nezacina.....
@Igor máte recht pane učiteli pravopisu, víte já už se tak moc aktuální verzí jazykovědy o jazyku českém a jeho dokonalým použitím v diskusi na Reflexu ani Slovníkem spisovné češtiny nezabývám. Mě než formální pravopis
zajímají v diskusi názory. Řekněte nám pane učiteli pravopisu váš názor na respektování výsledků svobodných voleb, schválených subjektů pluralitní demokratické republiky, nebo, jak vy
si tak představuje dodržování zákonů od státních úředníků?
Tak jako ti tři růžolící? Nebo? Máte názor, nebo umíte jenom kontrolovat sloh a pravopis?
zajímají v diskusi názory. Řekněte nám pane učiteli pravopisu váš názor na respektování výsledků svobodných voleb, schválených subjektů pluralitní demokratické republiky, nebo, jak vy
si tak představuje dodržování zákonů od státních úředníků?
Tak jako ti tři růžolící? Nebo? Máte názor, nebo umíte jenom kontrolovat sloh a pravopis?
@Spytar Ve vaší "tezi" chybí myšlenka... Kromě rádoby intelektuálních výkřiků. By jste si opravte na byste.
@PEtr Tobes - Jestli jsem vás správně pochopil, tak vy jste v nedávných volbách nevolil ani ANO, ani SPD a ani Motorysty. Je to tak, že?
dnes velmi dobre, Bures samozrejme opravdu takto ten stret zajmu vyresit nemuze, protoze to proste nelze v jeho pripade, je naprosto giganticky a bezprecedentni. hajlujici defraudant Turek no comment, nemel by tam byt naprosto bez debat a uvidime, jak se to jeste vyvine, ale srabek Bures do zaloby asi nepujde. A ke konci a k pochybnemu byvalemu politrukovi Zunovi - tam bych se docela obaval, viz jeho uprk od otazek po konzultaci na Hrade na jasnou otazku, jestli russko je puvodce agrese na ukrajine, to byl naprosty bizar, a Pitomio nekde prohlasil, ze je to jeho nominant a bude proti podpore napadeneho statu, samozrejme, ze tady by mel zasahnout asi Bures, ale to se jeste uvidi..jisteho neni vubec nic a StBak je neuveritelne slizky, takze zatim neni jasne nic
@Jiosef Tyl
Pane Vachmajstr, vy jste hlava 😁 klobouk dolů, je vidět, že máte vysokou školu 😀
Pane Vachmajstr, vy jste hlava 😁 klobouk dolů, je vidět, že máte vysokou školu 😀
Jestli má Filip Turek v těle parazity, tak si teď bude připadat jako novinář.
Také mu budou vycházet články...
Také mu budou vycházet články...
Nikdy mně nikdo neoslovil v rámci jakéhokoliv průzkumu, ani nikoho z mé rodiny, příbuzných, kamarádů. Tak vám tady píšu, že si Filipa Turka do vlády přeju!
Jenom k panu profesorovi Kyselovi: Je to tak, jak říká Bryś - není již oficiálním poradcem pana prezidenta, protože Senát schválil posledního ústavního soudce, takže jeho práce je hotova. Říká to tak všude, kde se ho ptají. I kdybychom na chvilenku připustili, že na té Adámkově lži je něco pravdivého tak vám to nevychází ani časově. Kysela dokonce i opakovaně řekl, že proti dosavadním krokům pana prezidenta nic nemá - ono opět si je třeba uvědomit, čas a souvislosti prezidentových kroků.
@PEtr Tobes
V normálních zemích na západ od nás politik - podnikatel zaparkuje svůj majetek ve slepém fondu, který je pod krutým dohledem státu i médií. To by mohl udělat taky on, třeba v Německu je to běžný postup a tam ty fondy mají.
V normálních zemích na západ od nás politik - podnikatel zaparkuje svůj majetek ve slepém fondu, který je pod krutým dohledem státu i médií. To by mohl udělat taky on, třeba v Německu je to běžný postup a tam ty fondy mají.
@torstt Hezký, takový vzletný. Jen jestli ty tvé intelektuální výšiny nejsou na mě už příliš vysoko. Přeci jenom, jsem Me-e-e-e, hop.
Úhradovou vyhlášku chtějí zruši, paradoxně už s tím začal Válek, Šťástnému se to také hodí
Tak by jste vy novodobí budovatelé novodobého kvazi komunismu, vlády jediné správné názorové strany a vlády a nikdy jinak, měli denně pro zrušení vaší nenáviděné toho času ještě stále nenáviděně svobodně-volebně vítězné opozice měli něco udělat, a vy to umíte, Po NOVO-Bolševicku!!!
Dobře děláte hoši, ...a....tomu kapitalistovi Křetínskému by se měl taky určitě bezostyšně nakradený majetek znárodnit!!! Ne? Podnikatel, jak podnikatel, každý by vám měl svůj majetek časem odevzdat!!!!