Padni komu padni
Co s českou muniční iniciativou? Odborníci se shodli: Nerušit! Zachovat české vedení i bez peněz z rozpočtu
52 komentářů
Jak by řekl Karel Kryl, už zase ryjeme držkou v zemi. Spousta českých mamlasů klidně prodá svoji duši rusákům, chtějí ten svůj klid... Jsem s tím smířen, nikdy jsem si o některých spoluobčanech nemyslel nic dobrého. Můj soused, za bolševika pomocník VB, neukradl jen to, co nebylo přibité. A stejně tak půlka vesnice. V obci se stavěl bazén. Půlka vesnice rozkradla izolace, měli IPU i na králíkárnách. Bazén pochopitelně netěsnil a nikdy se nezprovoznil. Standardní ukázka Česka té doby. A přesně tihle mamlasové dnes volí Okamuru a komunisty a nadávají, jak se všechno rozkradlo...)))
@Anton Augustin Stejně tak můžeš ty utíkat pomoci hnuSSákům, na to js ale příliš posratý...
Nevím proč ti co mají plnou pusu pomocí,nejsou příkladem a nezřeknou se min.pul platu na tuto iniciativu.Ono se to kecá,když to druhej zaplatí.🙊
To svinstvo okamžitě zrušit, vyšetřit, kolik si kdo nakradl a tvrdě všechny potrestat. Všichni, kdo to podporovali, mají na svědomí spoustu životů a na prackách krev....
Jak se na té sviňárně napakovali Pávek, Kolář, Černochová, Řehka a Fiala, to bude určitě všechny zajímat.
Navrhuji všechny zúčastněné předat k potrestání do Ruska jako projev dobré vůle při vyjednávání o levném ruském plynu, uhlí a ropě. Doživotní galeje v sibiřských uranových dolech by těm šmejdům slušely.....
Jak se na té sviňárně napakovali Pávek, Kolář, Černochová, Řehka a Fiala, to bude určitě všechny zajímat.
Navrhuji všechny zúčastněné předat k potrestání do Ruska jako projev dobré vůle při vyjednávání o levném ruském plynu, uhlí a ropě. Doživotní galeje v sibiřských uranových dolech by těm šmejdům slušely.....
Ti tzv. odborníci by měli sami jít příkladem a zapojit se osobně příkladem ostatním, na př. věnovat polovinu svého měsíčního platu aspoň po 1 celý rok na tu munici pro Ukrajinu a ne jen o tom mít silácké řeči Petra Vyskoče.
@Uživatel_5734171 PSVB byli největší prasata, něco jako Lojza Rudý..Na fízly by je nevzali neb byli příliš blbí, tož se k nim přidali alespoň dobrovolně jako jejich podržtašky. Dobrovolně tedy lezli do zadku bolševikům v represívním aparátu, to už je co říct..
Odborníci si mohou vzít maskáče a jít na východní frontu, odborně by utíkali s plnými gaťaty, z gauče se za cizí peníze dobře bojuje.
Politici bývalej Českej vlády riadne zavarili Českým občanom. Vymenili Slovákov za Ukrajincov, Ukrajinu povýšili na strategického partnera Českej republiky. Komunistický sovietsky rozviedčík vyškolený v Rusku a zároveň český prezident Petr Pávek tiež parádne zavaril bežným Čechom. Na Staromestskom námestí v Prahe prisľúbil Ukrajincom finančnú, vojenskú a materiálnu pomoc až dovtedy, dokedy to bude Ukrajina potrebovať, čiže do konca existencie ľudstva na planéte. Ľahko sa rozdáva z cudzieho a pritom nemáte na to mandát od občanov Českej republiky. Na základe týchto skutočností sa banderovci aj s celými rodinami rozhodli po ukončení vojny si z Česka spraviť novú domovinu. Bežní Česi sú z toho radosťou celý bez seba.
Česká muničí iniciativa,resp.muniční iniciativa šílené Fialovy vlády je ohrožením naší národní bezpečnosti.Neznám žádnou vládu na světě,která by svým idiotským, sebevražedným jednáním ohrožovala bezpečnost vlastního státu,takovým způsobem,jakým to dělala odstupující vláda.Tím jsme se zařadili mezi největší nepřátele Ruska a bude to pro nás mít nedozírné politické i ekonomické následky.Dále jsou tu organizace, které za tiché podpory Fialový vlády a dalších psychopatů vybírají peníze na mezinárodní terorismus vůči Rusku.Doufám,že nová vláda toto změní, protože chápe nesmyslnost zaslepeného podporování války a zkorumpovaného režimu, který si říká „demokratický“.
@Jóža Oltec velmi hloupý soudruhu olteci, tebe strčím do kapsy v kterékoliv činnosti, nebo diskuzi. Ty nevíš o ničem naprosto vůbec nic. Jdi za roh, vraz si dvě facky a drž frasnu, ještě si k věci neřekl nikdy nic relevantního, víš, hloupý soudruhu olteci.
@Alois Rudý Kdy nastupuješ na ruské straně fronty jako zupák-dobrovolník, tj budeš sloužit Putlerovi jen za boršč..
@Mirek Dušín Další takovej... pro tebe platí, co pro Lojzu: Posadím Černochovou na raketu a vystřelím. Ne posadit, ne vystřelit. kur va Mirku, dej do toho koule! Takhle vypadáš jako sráč.
@King I ...no nevím ze které jsi planety, ale prostě jsi mečící ovce, divné, ale pravdivé😉
Ihned zrušit, ty bludy co oblbujete národ, vymýšlejí odborníci typu fialový dozimetři!
@Uživatel_5734171 jj, hloupý soudruhu uživateli 12345......
Poslední 4 roky jsme ryli držkou v zemi,díky fialokratické juntě, hodně.
Poslední 4 roky jsme ryli držkou v zemi,díky fialokratické juntě, hodně.
@Alois Rudý Hlavně dej pozor, ať si zas nezaměníš muniční iniciativu s pojištěním na elektrokotel , jak se ti to povedlo naposledy
@Bubák Bubák Nebo uděláš co bezmocná nulo, prdneš si bezmocným vztekem? Grotesky není nikdy dost...
@Jóža Oltec velehloupý soudruhu olteci, drž frasnu, nerozumíš vůbec ničemu. Pochopit také nedokážeš vůbec nic. O tom není sebemenších pochyb.
@Karel Přibyl Co přesně ti vadí na tom, že Česko je proti hnusáckým sviním a pomáhá svou iniciativou hlušit brutální mužiky??
@Martin Matiaško A co přesně ti je jako Slovákovi do toho co organizují v Česku? Zameťte si raději před vastním prahem, vládne vám tam rusácký řiťolezec-komouš...
A co na to ruští odborníci? Baví mne jak se autoři manipulace vždy zaštiťují jakousi anonymní entitou odborníků.
ať si muniční iniciativu vezme na krk špión Pávek
i s plukovnicí (vojandy-martykánky matky pluku mám rád, checheche, https://cs.wikipedia.org/wiki/Markyt%C3%A1nka)
ale za jejich tintiry!!!
i s plukovnicí (vojandy-martykánky matky pluku mám rád, checheche, https://cs.wikipedia.org/wiki/Markyt%C3%A1nka)
ale za jejich tintiry!!!
@Jóža Oltec Ruda nepotřebuje nastupovat na frontu.On má jiné úkoly.Aspon na rozdíl od mnoha zde má smysl pro for.
@Uživatel_5734171 je to tak, klidne se zaprodame nepriteli, hlavne kdyz nam bude na chvili lepe..resp aspon nekomu, ne vsem, a na dluh..tahle sebranka trestne stihanych, sluhu ruznych oligarchu a kolaborantu s nepritelem to nemuze dotahnout k nicemu prospesnemu, to je jasne uz predem
@Jóža Oltec
Já nikomu pomáhat nebudu, jsem už na to starej, okupaci v šedesátém osmém prováděli jak Ukrajinci tak Rusové. Pokud nebudu komentovat naše tehdejší blízké sousedy, byli u nás všechny národy tehdejšího svazu v čele Ukrajincem Brežněvem.
Já nikomu pomáhat nebudu, jsem už na to starej, okupaci v šedesátém osmém prováděli jak Ukrajinci tak Rusové. Pokud nebudu komentovat naše tehdejší blízké sousedy, byli u nás všechny národy tehdejšího svazu v čele Ukrajincem Brežněvem.
🟠🟠🟠 No já už vůbec nevím , co ta muniční iniciativa má být , jeden říká nerušit , druhý zachovat a já jsem u toho zapomněla o čem se mluví 🟠🟠🟠
A pak zase něco psali o Ukrajině , ale já jsem si nebyla jistá jestli jde o munici nebo o to jak mi jeden Ukrajinec jednou zabral místo v tramvaji a já vystoupila úplně jinde než jsem chtěla.
A teď nevím jestli řeším muniční zásoby , tramvaj nebo studený čaj , všechno se mi to pomíchalo a už jen vidím slovo iniciativa a nevím proč jsem vůbec otevřela počítač 🟠🟠🟠
A pak zase něco psali o Ukrajině , ale já jsem si nebyla jistá jestli jde o munici nebo o to jak mi jeden Ukrajinec jednou zabral místo v tramvaji a já vystoupila úplně jinde než jsem chtěla.
A teď nevím jestli řeším muniční zásoby , tramvaj nebo studený čaj , všechno se mi to pomíchalo a už jen vidím slovo iniciativa a nevím proč jsem vůbec otevřela počítač 🟠🟠🟠

takovým jako ty se říká kolaborant. Podlehl jsi dojmu, že jste soudruzi už vyhráli. A je hezké. jak jsi od komoušů, kteří dostali napráskáno, pružně přešel k Babišovi...))) Ty bys věšel, až bys brečel...)))