Padni komu padni
Co s českou muniční iniciativou? Odborníci se shodli: Nerušit! Zachovat české vedení i bez peněz z rozpočtu
15 komentářů
@Anton Augustin Stejně tak můžeš ty utíkat pomoci hnuSSákům, na to js ale příliš posratý...
Jak by řekl Karel Kryl, už zase ryjeme držkou v zemi. Spousta českých mamlasů klidně prodá svoji duši rusákům, chtějí ten svůj klid... Jsem s tím smířen, nikdy jsem si o některých spoluobčanech nemyslel nic dobrého. Můj soused, za bolševika pomocník VB, neukradl jen to, co nebylo přibité. A stejně tak půlka vesnice. V obci se stavěl bazén. Půlka vesnice rozkradla izolace, měli IPU i na králíkárnách. Bazén pochopitelně netěsnil a nikdy se nezprovoznil. Standardní ukázka Česka té doby. A přesně tihle mamlasové dnes volí Okamuru a komunisty a nadávají, jak se všechno rozkradlo...)))
@Uživatel_5734171 PSVB byli největší prasata, něco jako Lojza Rudý..Na fízly by je nevzali neb byli příliš blbí, tož se k nim přidali alespoň dobrovolně jako jejich podržtašky. Dobrovolně tedy lezli do zadku bolševikům v represívním aparátu, to už je co říct..
Odborníci si mohou vzít maskáče a jít na východní frontu, odborně by utíkali s plnými gaťaty, z gauče se za cizí peníze dobře bojuje.
@Alois Rudý Hlavně dej pozor, ať si zas nezaměníš muniční iniciativu s pojištěním na elektrokotel , jak se ti to povedlo naposledy
🟠🟠🟠 No já už vůbec nevím , co ta muniční iniciativa má být , jeden říká nerušit , druhý zachovat a já jsem u toho zapomněla o čem se mluví 🟠🟠🟠
A pak zase něco psali o Ukrajině , ale já jsem si nebyla jistá jestli jde o munici nebo o to jak mi jeden Ukrajinec jednou zabral místo v tramvaji a já vystoupila úplně jinde než jsem chtěla.
A teď nevím jestli řeším muniční zásoby , tramvaj nebo studený čaj , všechno se mi to pomíchalo a už jen vidím slovo iniciativa a nevím proč jsem vůbec otevřela počítač 🟠🟠🟠
A pak zase něco psali o Ukrajině , ale já jsem si nebyla jistá jestli jde o munici nebo o to jak mi jeden Ukrajinec jednou zabral místo v tramvaji a já vystoupila úplně jinde než jsem chtěla.
A teď nevím jestli řeším muniční zásoby , tramvaj nebo studený čaj , všechno se mi to pomíchalo a už jen vidím slovo iniciativa a nevím proč jsem vůbec otevřela počítač 🟠🟠🟠

takovým jako ty se říká kolaborant. Podlehl jsi dojmu, že jste soudruzi už vyhráli. A je hezké. jak jsi od komoušů, kteří dostali napráskáno, pružně přešel k Babišovi...))) Ty bys věšel, až bys brečel...)))