Prostor X
jir-ka
4
@Marie Šrámková četla jste vůbec ten článek ? Nebo klasicky jenom nadpis ? Nevšiml jsem si že by přetékala sádlem . Pořád lepší žena která má boky prsa a není vychrtlá a koukají žebra . Trochu se nad sebou zamyslete . 🤔
Přejít do diskuze
Ewa vypadá skvěle, postava je sexy. Nikdo z normálních chlapů nemá zájem o nějakou kostnatou rachitickou rašpli.
@Marie Šrámková Ano. A ona je ke všemu úspěšná. Asi i vydělává asi má i ten barák lepší.... a co Vy ? Máte se Vy čím pochlubit, kromě závisti?
Na své tělo plivat nemusí, neměla by ho však zesměšňovat šílenými hadr kreacemi. Divím se že už na ni neútočí všemožní rádoby dobrotrusové za zasměšňování otylosti. Které Farna sama na sobě předvádí.
Přitom jsou světové scény plné korpulentních žen, které své fyzické parametry umí oblečením až okouzlujícně prodat.
Přitom jsou světové scény plné korpulentních žen, které své fyzické parametry umí oblečením až okouzlujícně prodat.
Ewa má sice o svém životě a zpěvu pravdu,zpívá dobře ale v oblékání to je katastrofa. Měla by vyměnit stylisty. V obličeji je hezká a to že je plnoštíhlá až obézní je jedno, po dvou dětech se to dalo čekat. Ale oblékat si na koncerty minisukně, ukazovat třesoucí se stehna, zadek a spodní prádlo či trenky je někdy odpudivé. Když jsem viděl koncert Dua Lipy a Ewa tam naběhla skoro v plavkách s třásněmi a černými kozačkami tak to bylo strašné. Její koncerty v minisukních je něco podobného. Vybere nevhodné oblečení a špeky lezou ven. Kdyby měla mini Dua Lipa tak je to nádhera se na to koukat, kdyby nosila mini třeba H.Pavlovská tak je to odpudivé a Ewa je někde mezi. Stylisté by se měli vrátit do školy nebo by je měla Farná vyměnit. Její koncerty jsou pěvecká šou s tancem, divákům a hlavně mladým se to líbí ale myslím si každá žena se chce líbit, být přitažlivá ale Ewě jde jen o zpěv což je dobré ale zjev je také důležitý.Na FB a TikToku jsou ukázky z jejích koncertů a tam je to opravdu někdy k zasmání. Teď jsem koukal na pořad Ledničko,vyprávěj! s Veronikou Besky která je vzhledem a postavou podobná Farné a měla delší sukni a moc jí to slušelo, nádhera ale kdyby měla mini ? Ale zpěvačka je Ewa výborná.
Ewu mám velmi ráda, má naprosto úžasný hlas, jaký tu dlouho nebyl.
Ovšem styl oblékání, kdy se odhaluje, ji ubírá na důstojnosti. Nemůže čekat, že si toho lidé nevšimnou a nebudou to kritizovat. Proč se fotí v průhledném overalu? Má to zpěvačka s tak úžasným hlasem zapotřebí? Nemusí na sebe upoutávat pozornost nevkusným oblékáním, když její hlas nás všechny upoutá svou krásou. Ono ani nejde přímo o nevkus, ale o odhalování, které by bylo příliš i u hubenky. To dělají jen blbky, co neumí zpívat a potřebují zaujmout něčím jiným.
Pokud ji někdo šikanoval jako puberťačku, je mi to líto. Možná ji to ale třeba pomohlo dokázat všem, že má úžasný talent a ten je více, než dokonalá postava.
Taky by bylo fajn, ukázat ženám s plnější postavou, že se dá oblékat vkusně. Jako slavná má v rukou moc, aby se takové ženy cítily dobře. Nikdo ji neupírá být hrdá na své tělo, však je to dobře. Ale to neznamená, aby zpěvačka z krásným hlasem ze sebe dělala nedůstojnou... Až se jednou budou její potomci chlubit snímky své úžasné matky, nemyslím, že budou hrdí na fotku v průhledném overalu, ale na krásný hlas, který pobláznil svět.
Ovšem styl oblékání, kdy se odhaluje, ji ubírá na důstojnosti. Nemůže čekat, že si toho lidé nevšimnou a nebudou to kritizovat. Proč se fotí v průhledném overalu? Má to zpěvačka s tak úžasným hlasem zapotřebí? Nemusí na sebe upoutávat pozornost nevkusným oblékáním, když její hlas nás všechny upoutá svou krásou. Ono ani nejde přímo o nevkus, ale o odhalování, které by bylo příliš i u hubenky. To dělají jen blbky, co neumí zpívat a potřebují zaujmout něčím jiným.
Pokud ji někdo šikanoval jako puberťačku, je mi to líto. Možná ji to ale třeba pomohlo dokázat všem, že má úžasný talent a ten je více, než dokonalá postava.
Taky by bylo fajn, ukázat ženám s plnější postavou, že se dá oblékat vkusně. Jako slavná má v rukou moc, aby se takové ženy cítily dobře. Nikdo ji neupírá být hrdá na své tělo, však je to dobře. Ale to neznamená, aby zpěvačka z krásným hlasem ze sebe dělala nedůstojnou... Až se jednou budou její potomci chlubit snímky své úžasné matky, nemyslím, že budou hrdí na fotku v průhledném overalu, ale na krásný hlas, který pobláznil svět.
@Marie Šrámková Nepreteka sádlem.A i kdyby co je vám do toho.Vy ji zivyte,satite,platíte za ní účty.Ne tak kusujte.
Není sama, kdo porodil 2 děti a má náročnou práci. Má to tak hodně žen, a přitom nepřetékají sádlem!
@Jiosef Tyl - Farná by ovšem měla velkou konkurenci, kdyby zpěvačky Sára Milfajtová a Vendula Příhodová z pořadu "máme rádi Česko, byly více známy širší veřejnosti.
Z našich popových zpěvaček, asi současně ta nejlepší. Ani mě nevadí že je tlustá. Ale mnohdy mám dojem, že tu tloušťku spíše propaguje. Ale my přece víme že tloušťka není zdravá a omezuje. Tím ale nechci zakazovat nikomu být tlustý. Ani nenabádám aby za ten jejich stav byli odsuzování. Je to každého věc. Ale vychvalovat to je podobné jako kdybych propagoval, že hrozně chlastám a že je to v poho.😉