Prostor X

Zpět na článek

Ewa Farna: Moje tělo mi slouží, nebudu na něj plivat kvůli komentářům na Facebooku

11 komentářů

jir-ka
@Marie Šrámková četla jste vůbec ten článek ? Nebo klasicky jenom nadpis ? Nevšiml jsem si že by přetékala sádlem . Pořád lepší žena která má boky prsa a není vychrtlá a koukají žebra . Trochu se nad sebou zamyslete . 🤔
Bubák Bubák
Ewa vypadá skvěle, postava je sexy. Nikdo z normálních chlapů nemá zájem o nějakou kostnatou rachitickou rašpli.
Alois Rudý
No kritika, že je obézní nebyla ve vztahu ke zdraví.😉
zdenek2
@Marie Šrámková Ano. A ona je ke všemu úspěšná. Asi i vydělává asi má i ten barák lepší.... a co Vy ? Máte se Vy čím pochlubit, kromě závisti?
zdenek2
Ale tady přece nejde o tělo. Tady jde o úspěch. Ten se v Česku neodpouští.
Mirek Dušín
Vybere nevhodné oblečení a špeky lezou ven
Anatolij Vasil
@Marie Šrámková Nepreteka sádlem.A i kdyby co je vám do toho.Vy ji zivy­te,sa­tite,­platí­te za ní účty.Ne tak kusujte.
Marie Šrámková
Není sama, kdo porodil 2 děti a má náročnou práci. Má to tak hodně žen, a přitom nepřetékají sádlem!
Jóža Oltec
Nejspíš ji kritizují právě tlusťoši a bachyně...
Jiosef Tyl
@Jiosef Tyl - Farná by ovšem měla velkou konkurenci, kdyby zpěvačky Sára Milfajtová a Vendula Příhodová z pořadu "máme rádi Česko, byly více známy širší veřejnosti.
Jiosef Tyl
Z našich popových zpěvaček, asi současně ta nejlepší. Ani mě nevadí že je tlustá. Ale mnohdy mám dojem, že tu tloušťku spíše propaguje. Ale my přece víme že tloušťka není zdravá a omezuje. Tím ale nechci zakazovat nikomu být tlustý. Ani nenabádám aby za ten jejich stav byli odsuzování. Je to každého věc. Ale vychvalovat to je podobné jako kdybych propagoval, že hrozně chlastám a že je to v poho.😉