Prostor X
Mojmír Hampl o nesrovnalostech a prohřešcích v rozpočtu: Vláda Petra Fialy to zneužívá a někdejší opozice mlčí
10 komentářů
Igor Latura
0
Miňo Ty jsi ale hlavička pomazaná-debile. 🙈
Už aby zkušená účetní, mastná Dlužena s pávem, zaklekla na NRR a Hampl měl jiné starosti. Z nastupujíciho ohýbání se potom asi - ... 🤣.
@Petr Minář Vy jste opravdu nechytrý fanatik. Na nic jiného, než na urážky, se nezmůžete, Vy nenávistný tvore! Až je mi Vás líto, jak smutný a záštiplný život žijete. Holt demokratické smýšlení nejde naroubovat.
@Laďka Řepková
Tak mi, láskyplná Řepková, napřed vyvraťte, co jsem napsal: dotyčný osoba,
rozkradačským způsobem z cizích peněz (státu) nechala pečovat o svou visáž stárnoucí matróny, aby vypadala jako diblík,
získala svým skvělým vedením státních financí (nezapomínat, že stát jsou občané, tedy jejich financí) přízvisko Dlužena (její dluhy se za ní táhnou dodnes jako nechutný zápach)
a vynikla zločinným, protizákoným "zaklekáváním" na nepohodlné (jejímu pánovi, majiteli a šéfovi Burešovi) firmy za účelem jejich likvidace.
Kde je v těchto konstatováních nějaká nenávist? I když moje milka to tedy není, láskyplná Řepková. Nemám mozek a křivý charakter voliče či dokonce člena ANO, abych něco takového měl rád.
Tak mi, láskyplná Řepková, napřed vyvraťte, co jsem napsal: dotyčný osoba,
rozkradačským způsobem z cizích peněz (státu) nechala pečovat o svou visáž stárnoucí matróny, aby vypadala jako diblík,
získala svým skvělým vedením státních financí (nezapomínat, že stát jsou občané, tedy jejich financí) přízvisko Dlužena (její dluhy se za ní táhnou dodnes jako nechutný zápach)
a vynikla zločinným, protizákoným "zaklekáváním" na nepohodlné (jejímu pánovi, majiteli a šéfovi Burešovi) firmy za účelem jejich likvidace.
Kde je v těchto konstatováních nějaká nenávist? I když moje milka to tedy není, láskyplná Řepková. Nemám mozek a křivý charakter voliče či dokonce člena ANO, abych něco takového měl rád.
To jsou nesrovnalosti a prohřešky?To je vlastizrada!To je výsledek vládnutí lhářů, diletantů a ubožáků,kteří tuto zemi zničili na všech frontách.
Fungující dopravní infrastruktura je jednou z hlavních podmínek obrany země. Tedy peníze na dopravní infrastrukturu jsou fakticky výdaje na obranu.😎