Padni komu padni
Kuba ten podraz konzultoval s Babišem, ten by chtěl, aby vytlačil dýzláky a fašouny. To je sice hezký záměr, ale sám Babiš je dno společnosti a další krysy mu k ničemu nepomůžou.
S Kubou se asi oddělila ta mafiánská část ODS, která jí škodila trvale.
Dnes by se z ní mohla stát zase volitelná strana.
Pokud ale budou ještě nějaké volby, což rozhodně není jisté.
Dnes by se z ní mohla stát zase volitelná strana.
Pokud ale budou ještě nějaké volby, což rozhodně není jisté.
Smrad v pytli neutajíš. Ten statečný leč v ODS nepochopený reformátor ODS se nám rychle vybarvil: "
Martin Kuba přijal vedoucí úlohu Andreje Babiše v politickém systému, smířil se s ní a bude alternativou po odcházejícím Okamurovi. Čili: Ukončíme Okamuru a Macinku, pohlídáme Babiše,“ shrnuje komentátor Pečínka. „Razím název KubANO, Kuba a ANO.“
Viz https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/pecinka-kuba-svuj-odchod-z-ods-domluvil-s-babisem-sazi-na-ze-spd-a-motoriste_2512021418_ntu
ROZKOŠNÉ 🤣🤣🤣.
Jen ta přsdstava: Jeho ANOestébácké Veličenstvo Babiš-Bureš a u jeho zádi poskoci: Okamůra, Macinka, Kuba.
Martin Kuba přijal vedoucí úlohu Andreje Babiše v politickém systému, smířil se s ní a bude alternativou po odcházejícím Okamurovi. Čili: Ukončíme Okamuru a Macinku, pohlídáme Babiše,“ shrnuje komentátor Pečínka. „Razím název KubANO, Kuba a ANO.“
Viz https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/pecinka-kuba-svuj-odchod-z-ods-domluvil-s-babisem-sazi-na-ze-spd-a-motoriste_2512021418_ntu
ROZKOŠNÉ 🤣🤣🤣.
Jen ta přsdstava: Jeho ANOestébácké Veličenstvo Babiš-Bureš a u jeho zádi poskoci: Okamůra, Macinka, Kuba.
@Petr Minář Aneb blábolení kdysi příčetného Pečinky. Kubovo hnutí ještě není ani ustanoveno, vůbec není jisté jestli se na politickém trhu chytne a někdo z něho se v PŘÍŠTÍCH parlamentních volbách dostane do sněmovny ale Pečinka už věští, pravděpodobně ze svého ranního exkrementu, příští koalici ANO.....😂...a Minář to tu předkládá jako slovo boží 😂 Ale, konec konců, když si někdo chodí pro informace do Fora24 a ještě jim věří, pak už je možné od něj čekat cokoliv, i to, že posílá prachy Chlívkařům 😂😂😂....
@epr3
Jen pro informaci bohorovně "chytrého". V "kauze" Kuba si nepotřebuji chodit nikam pro informace, jelikož ho osobně znám, a to od jeho vstupu do ODS nškdy před 22 roky... Ten Pečínkův názor považuji proto za velice pravděpodobý, dojde k němu každý s fungující hlavou: podle krysího Kuby je špatná "konfrontace" s Babišem (jeho veřejné vyjádření), zato správná s vlastní stranou a jejím vedením. Kdo pro takového eprda s hnojem v makovici je "chlívkař" nevím, ale i jako důchodce posílám občas nějaké peníze Foru24 a Milionu chvilek. I když v mém věku mohu říci: ať se to tu podělá.
Jen pro informaci bohorovně "chytrého". V "kauze" Kuba si nepotřebuji chodit nikam pro informace, jelikož ho osobně znám, a to od jeho vstupu do ODS nškdy před 22 roky... Ten Pečínkův názor považuji proto za velice pravděpodobý, dojde k němu každý s fungující hlavou: podle krysího Kuby je špatná "konfrontace" s Babišem (jeho veřejné vyjádření), zato správná s vlastní stranou a jejím vedením. Kdo pro takového eprda s hnojem v makovici je "chlívkař" nevím, ale i jako důchodce posílám občas nějaké peníze Foru24 a Milionu chvilek. I když v mém věku mohu říci: ať se to tu podělá.
Praví prostor-mezinarodni ostuda Petra Pavla.To je zase kvůli gumě ostudy.
Kuba by byl zrádce, kdyby to co udělal, udělal před volbami, ale to ti pseudonovináři z Reflexu nemůžou pochopit.
Nějaké hnutí nějakého Kuby je hezká věc, ale mě zajímá jen jedno. Bude proEvropu nebo proRusko? Vše ostatní je víceméně druhotné.
@Pavel Hanzl mě, soudruhu hanzle zajímá jestli bude pro občany ČR, nebo proti nim. Ostatní je druhotné.
@Bubák Bubák Se někdy člověk nestačí divit co lidi zajímá.Ale že by měl být zájem o ČR to nějak pomíjí.👍👍
@Anatolij Vasiliso přiblbá , musíš pořád tady zdůrazňovat svou hloupost. anebo prostě neumíš jenom číst. Pro Evropu znamená zároveň i pro ČR. Jestli to náhodou nevíš jsme v Evropské Unii. No asi ne, protože vy v Rusku to máte celý zmatený.
@Kajetán Tyle, jestli je tady někdo blbej, tak jsi to ty. V EU jsme jako kolonizovaná země, která má skoro zadarmo vyrábět pro ty správné členy. Do EU nás nebrali abychom se měli dobře my, ale aby se měli dobře oni. Jsme pro ně póvl, kterým budou vždycky jen pohrdat.
@Anatolij Vasil evropské unii nás některé státy opravdu nemusí, ale to je proto že je tady moc eprů3! A nadávka od tebe, eprde3, je vlastně pochvala neboli přiznání, že píši správně!
@Kajetán Píšeš jako naprosto zabedněnej blbec, kterému ani po dvaceti letech nedošlo, proč nás do unie brali. Fakt to nebylo proto, abychom se měli dobře.
@Anatolij Vasil
Nepomíjí, my jsme srdce Evropy a ne řiť Asie, kde bys nás chtěl vidět ty.
Nepomíjí, my jsme srdce Evropy a ne řiť Asie, kde bys nás chtěl vidět ty.
@Bubák Bubák
ProEvropu je pro Česko, bo jsme v Evropě. ProRusko je pro nepřítele, který nám slibuje masakr. Jak prosté milý Watsone.
ProEvropu je pro Česko, bo jsme v Evropě. ProRusko je pro nepřítele, který nám slibuje masakr. Jak prosté milý Watsone.
@Pavel Hanzl to se velmi pleteš, jako ostatně ve všem, hloupý soudruhu hanzle. Evropa je kontinent s mnoha různorodými národy, které více či méně využívá spolek zvaný EU. Jinak nedílnou součástí Evropy je i velká část RF, kterou kdosi, komu se to hodí, označil ta nepřítele. Jak prosté soudruhu hanzle.
@Pavel Hanzl
Kdo Kubu zná, už ví.
Ješté jako člen ODS jsem kdysi požadoval, aby nadřízené volené orgány ODS zaujaly stanovisko ke kandidatuře do Sněmovny člena, který veřejně prohlásil při diskuzi (měl jsem 2 svědky), zda je Rusko hrozba pro ČR, "Už aby tu Putin byl". Za region mi odpověděl Kuba: "Jestli budete panu X upírat právo na jeho názor, nebudeme kamarádi". Tak skončil můj kamaráčoft s MUDr. Kubou.
Kdo Kubu zná, už ví.
Ješté jako člen ODS jsem kdysi požadoval, aby nadřízené volené orgány ODS zaujaly stanovisko ke kandidatuře do Sněmovny člena, který veřejně prohlásil při diskuzi (měl jsem 2 svědky), zda je Rusko hrozba pro ČR, "Už aby tu Putin byl". Za region mi odpověděl Kuba: "Jestli budete panu X upírat právo na jeho názor, nebudeme kamarádi". Tak skončil můj kamaráčoft s MUDr. Kubou.
@Petr Minář
Bohužel, propadáme se po volbách velmi rychle, já to nechápu. Všichni přece ví, že Rusko nás chce napadnout a totálně zmasakrovat (Putin není žádný stýček Brežněv) a jediná naše cesta je držet se EU a NATO jako klíště. Tak proč většina politiků nás zrazuje, to si fakt myslí, že dostanou po invazi nějaké pašalíky?
Bohužel, propadáme se po volbách velmi rychle, já to nechápu. Všichni přece ví, že Rusko nás chce napadnout a totálně zmasakrovat (Putin není žádný stýček Brežněv) a jediná naše cesta je držet se EU a NATO jako klíště. Tak proč většina politiků nás zrazuje, to si fakt myslí, že dostanou po invazi nějaké pašalíky?
Není ve straně, není v Parlamentu ale ona to může být i výhoda. Nemusí totiž, kvůli zachování své židličky, "sledovat oficiální komunikační linku" jak popsal třeba bývalý český velvyslanec při NATO Jakub Landovský. Nejenom on totiž po opuštění svého místa názorově výrazně obrátil.....
"Sledovat oficiální komunikační linku" znamená, přeloženo do češtiny, lhát ve prospěch těch, kteří mě zaměstnali a hrají svou hru. Ukázkově je to třeba válka na Ukrajině a způsob jejího komentování v našich médiích hlavního proudu, dále jsou to všechna chronicky známá témata: migrace, green deal ale třeba i digitální měna.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Ukrajina-a-Green-Deal-za-Fialy-Dve-prulomova-svedectvi-783615
"Sledovat oficiální komunikační linku" znamená, přeloženo do češtiny, lhát ve prospěch těch, kteří mě zaměstnali a hrají svou hru. Ukázkově je to třeba válka na Ukrajině a způsob jejího komentování v našich médiích hlavního proudu, dále jsou to všechna chronicky známá témata: migrace, green deal ale třeba i digitální měna.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Ukrajina-a-Green-Deal-za-Fialy-Dve-prulomova-svedectvi-783615
@epr3 A Okamura začal velice dobře:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Nad-hromadou-starych-poslaneckych-letenek-Za-Okamury-tu-cestovka-nebude-783598
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Nad-hromadou-starych-poslaneckych-letenek-Za-Okamury-tu-cestovka-nebude-783598
@epr3
Okamura začal VELMI dobře. Stržením ukrajinské vlajky a pokusem o zablokování naší delegace na summitu NATO jasně plní rozkazy načalnika v Kremlu. Cílem je nás vytáhnout z obranného společenství NATO, které Putin nemůže napadnout a udělat z nás měkký cíl, který si sám zablokuje možnost obrany.
Okamura začal VELMI dobře. Stržením ukrajinské vlajky a pokusem o zablokování naší delegace na summitu NATO jasně plní rozkazy načalnika v Kremlu. Cílem je nás vytáhnout z obranného společenství NATO, které Putin nemůže napadnout a udělat z nás měkký cíl, který si sám zablokuje možnost obrany.
@Pavel Hanzl Kdyby sis to přečetl, nepsal bys kraviny. Ten ukrajinský prapor měl být dole už po týdnu, tak jak to udělal celý zbytek Evropy. Naší delegaci na summit NATO neblokuje, jenom ho zaráží cena letenek a pak poměr členů delegace který je výrazně ve prospěch poslanců zvolených a podporujících minulou vládu. Jen pro zajímavost zde uvedu to, co ti mainstream nepoví a ty si to pro svou zabedněnost nepřečteš i když ti dám odkaz až pod nos.
@Pavel Hanzl
...Ale když jsem se o tu cestu začal zajímat (Okamura), tak jsem objevil ještě jeden problém, který jsem řešil v pátek. Ráno jsem to chtěl podepsat, naposledy si to čtu a koukám, že je tam cena letenky 170 tisíc korun na osobu. To snad není možné, aby dvě letenky stály tři sta čtyřicet tisíc. Zadal jsem si tu cestu do letenkového programu a zjistil jsem, že stejné letenky se tam dají sehnat mnohem levněji.
Pak jsem zjistil, že první nabídka byla přes 200 tisíc. To, co původně nabídli tady ve sněmovně té delegaci, mělo být za 220 tisíc korun za jednu letenku.
Vrátil jsem to k přepracování, a světe, div se, odpoledne jsem dostal nabídku o sto tisíc korun na letenku nižší. Během několika hodin jsem jen na této jedné cestě ušetřil daňovým poplatníkům přibližně 200 tisíc korun, jen tím, že jsem se zajímal.
...Ale když jsem se o tu cestu začal zajímat (Okamura), tak jsem objevil ještě jeden problém, který jsem řešil v pátek. Ráno jsem to chtěl podepsat, naposledy si to čtu a koukám, že je tam cena letenky 170 tisíc korun na osobu. To snad není možné, aby dvě letenky stály tři sta čtyřicet tisíc. Zadal jsem si tu cestu do letenkového programu a zjistil jsem, že stejné letenky se tam dají sehnat mnohem levněji.
Pak jsem zjistil, že první nabídka byla přes 200 tisíc. To, co původně nabídli tady ve sněmovně té delegaci, mělo být za 220 tisíc korun za jednu letenku.
Vrátil jsem to k přepracování, a světe, div se, odpoledne jsem dostal nabídku o sto tisíc korun na letenku nižší. Během několika hodin jsem jen na této jedné cestě ušetřil daňovým poplatníkům přibližně 200 tisíc korun, jen tím, že jsem se zajímal.
@epr3 Okamura lže jak Lavrov a na tyhle kecy s letenkami mu nikdo neskočí. Všechny náklady celé politické mašinérie podléhají kontrolám a proč se ten pizděc teda nezajímal dřív?
@epr3: A za kolik teda lítal ten tutan minulých asi 8 let, co byl poslancem? To jezdil na kole?
@epr3 S Ukrajinou nás nečeká nic dobrého.Tam ještě nekontrolovatelně zahuci miliard.Kdo žil a poznal Ukacka jejich mentalitu,mě jistě dá za pravdu to jsou velmi zaostali lidé,přichází sem z chatrčí, vzdělání chatrné.A hlavně si myslí že když ctí nacismus tak jim všechno patří.My jsme nuceně žili kolik let v jejich komunitě a dík víc nechci.At se RF vzdají a Zelenej ať si je tam nechá a zivito.Nebudu se rozepisovat že na ÚP chodí většina pro Dávky na bydlení a pod.ne Čechů,ale mladejch Ukacek.Takovy keci že víc odvedou než vyberou kdo tomu asi tak věří?!
@Anatolij Vasiliso velmi zaostalá vypadáš ty. Já jsem byl v poslední době u tří lékařů a byli to Ukrajinci. Dokonce tam měli i zdravotní sestry Ukrajinky. Nedávno jsem se díval na česko hledám superstar, nebo jak se to jmenovalo. Ti nejlepší tam byli Ukrajinci. A na závěr - jak by mohli zaostalí lidé už 4 roky odolávat útokům obrovské převahy ruských zabijáků s vyspělou technikou a vražednými zbraněmi v podstatě hromadného ničení.
@Jiosef Tyl Ale Kajetáne, vždyť si sám odporuješ. Rusáci přece válčí polními lopatkami, jezdí na oslech, čipy brabčí z praček a jsou věčně zlitý pod obraz.
Ukrajina vzdoruje jen díky tomu, že hospodářsky válčí proti Rusku celá Evropa a USA. Ale už to končí, modrožlutý fangle už vycházejí z módy.
Ukrajina vzdoruje jen díky tomu, že hospodářsky válčí proti Rusku celá Evropa a USA. Ale už to končí, modrožlutý fangle už vycházejí z módy.
Můj názor je,že v lednu projekt SPOLU končí. ODS si nemůže dovolit ztratit další vlivné členy. Těch nespokojených je celkem dost,hodně jich přišlo i o poslanecké mandáty. Je reálná hrozba,že by ODS opustili a přidali se do Kubovo nového hnutí.
@seng asi to dopadne jako při puči na Klause. Bude záležet na tom, která parta má více peněz. Tvrdému jádru ODS určitě nescházejí. Kuba bez vlivného a bohatého sponzora je na druhé koleji. Jeden můj přítel z Budějovic to vyjádřil jasně: na ODS kašlu, já volím Kubu.
no a jeste k Buresovi a jeho "projevu" - to bylo naprosto bizarni, strasne nedustojne, hrozne uknourane a zaroven i nechutne, plne lzi a ublizenectvi a sebelitosti a zaroven vyhrozovani - takovy clovek se moralne posouva do naproste zumpy, jestli to je v jeho pripade jeste vubec mozne, fujtabjl, to bude hnus!!
@PEtr Tobes většině voličům to neva,když Babiš vyhrál o parník.
@seng tak nevadi, ale taky to hodne o nich vypovida, agent Bures se chysta opet loupit za bileho dne a ty penize samozrejme budou nekde chybet, ale holding je u nej vzdy na prvnim miste, o tom uz davno neni pochyb a zaplati to nakonec danovy poplatnik, uz se muzeme tesit na spory s evropskou komisi o proplaceni dotaci, maji na nej davno nabito a vedi dobre, co je zac!
Kuba NENÍ nepopsaný list. Byl dokonce ministrem (v Nečasově vládě) a po pádu Nečase byl úřadujícím předsedou ODS a jeho zisk ve volbách byl titěrný, Netajil se ani tím, že by chtěl spolupracovat s Babišem. O jeho napojení na "knížete z Hluboké" šíbra Dlouhého není třeba dlouze psát. Kuba nyní pochopil, že nemá šanci uspět v ODS a že by musel čekat 4 roky, proto teď ten obrat. V Jižních Čechách drtivě vyhraje a o to mu jde. Jak říkal Caesar, je lepší být první v galské vesnici, než druhý v Římě. A není vyloučené, že přetáhne nějaké stávající zákonodárce, Poslance i senátory. V každém volebním období byli přeběhlíci, budou i nyní. Bát se musí jak SPD, tak Motůrci, tak SPOLU, ale i STAN. A měl bych pro Kubu i název takové strany. Renegáti...
@Uživatel_5734171
Možná Nacher, že by zas popáté přeběhl.... Je v tom zběhlý a dokáže rozporovat nerozporovatelné 🤣
Možná Nacher, že by zas popáté přeběhl.... Je v tom zběhlý a dokáže rozporovat nerozporovatelné 🤣
@Uživatel_5734171 Kuba se naprosto precenil, je to mozna akce Burese a predem domluvena, ale celostatne nema moc velke sance na uspech, nicmene neco ODS ubere, to zase jo, ale jak moc, to ukaze cas..nelze prenest komunal a kraj na celostatni uroven a na tom pohori a trebajeste vic, nez to ted vypada..
@PEtr Tobes
Spíš vyluxuje renegáty všech možných stran. Motoristy počínaje, SPD pokračuje a Trikolorou konče, Z ODS je schopen sebrat max. nižší jednotky procent. U mě je to přesně naopak. Kdyby Kuba kandidoval do sněmovny, Spolu bych nevolil. Nevěřím mu. Je schopen se s estébákem spojit... Nicméně na celostátní úrovni nemá šanci. Celostátní strana potřebuje desítky milionů, strukturu, osobnosti na všech krajích. Strana, postavená na jednom člověku, nemá dlouhodobě šanci. A pozná to i Okamura. Příští volby nepřežije, je na trajektorii do politického septiku...
Spíš vyluxuje renegáty všech možných stran. Motoristy počínaje, SPD pokračuje a Trikolorou konče, Z ODS je schopen sebrat max. nižší jednotky procent. U mě je to přesně naopak. Kdyby Kuba kandidoval do sněmovny, Spolu bych nevolil. Nevěřím mu. Je schopen se s estébákem spojit... Nicméně na celostátní úrovni nemá šanci. Celostátní strana potřebuje desítky milionů, strukturu, osobnosti na všech krajích. Strana, postavená na jednom člověku, nemá dlouhodobě šanci. A pozná to i Okamura. Příští volby nepřežije, je na trajektorii do politického septiku...
@Uživatel_5734171 dobrá zpráva pro Babiše je,že Kuba není fanatik jako Fiala a spol. Dokáže spolupracovat i s ANO jako to předvedl i v době covidu.
Kdyby jste nás radši objektivně informovali dění ze světa.UA nám vyrostla oni už neprosí o půjčku EU oni žádají do konce roku 24miliard.Valku ukončit přeci Ukacka nemohou ,když to tak dobře vynáší.
To dela pani Poprotovou, ktera provadela diagnostiku a celou tuto bunku krajne nebezpecnou a meli by jste teto zene a jeji kariere venovat pozornost. Pani Slonkova o tom psala moc hezkou reportaz.Mozna se pak muze stat ze treba Oliver,jednoho dne probudi v kazajce v Bohnicich s diagnozou, protoze napsal zajimavou reportaz.