Komentáře
Babišovy hlášky ke střetu zájmů: Pohádky o Agrofertu, nejlepší toasty a slzy za syna, kterého poslal na Krym
62 komentářů
Alois Rudý
1
Po jmenování je nutné se definitivním způsobem vypořádat s nafialověnými parazity. Neodpouštíme, nezapomínáme😶
Celý svět z nás musí mít prču. Komunističtí vrazi, udavači ,lampasáci a zloději v čele státu. Bolševici nám nevadí a nacisti ano ? Proč, když je to jeden dobytek . Jenom gauner a morální sra čka může podporovat to šišlavého, slovenského Jánošíka, co nám káže morálku. Dokud ten bezectný xindl nevychcípá nebude klid. Chyba byla,že jsme je už dávno nevymlátili
tesime se na den, az tohle StBacke podvodnicke ufnukane hovado odtahne tam, kam davno patri!! doufam, ze Francouzska prokuratura na nej ma nabito, to by byla svanda, pome!!
Co je děsivé, půjde okamžitě po veřejnoprávních médiích zcela bezostyšně... Jistě i po dalších "nepřátelských", jako každý slaboch.
Sklada slova, která spolu nesouvisí do souvětí, která nedávaji smysl.Nakonec se sám nad sebou rozpláče. Úctyhodný výkon..Také tomu divadlu pod vedenim Aleny( toť věrnému poskoku) se roztleskalo celé ANO.
Udělal jsem výjimku a díval se na to. Byla to regulérně besídka zvláštní školy. Pologramotný estébák tam mlel absolutně nesouvisející nesmysly, nadával na tuto zemi, pomlouval všechno a všechny, pak začal vyprávět, jak byl s Havlem veliký kamarád a byli spolu na obědě a na závěr se dojal sám nad sebou, jaký je starostlivý otec a rozbrečel se. Vzpomínal, jak zakládal Agrofert se 4 lidmi a začínal od nuly. Tak nějak skromně zapomněl, že okradl Petrimex, zkorumpoval politiky, ukradl Kostelecké uzeniny a další firmy, podvádí a krade v řádu miliard, je tak nenažraný, že ho kvůli šméčku ve Francii s daněmi čeká i soud ve světě a v celém jeho byznysu je tolik podivných úmrtí, že by se vyplatilo koupit nějaký hřbitov a založit firmu na Pohřební služby... Na co ve svém vystoupení tak nějak pozapomněl bylo to, jak bude řešit střet zájmů, což bylo téma té mimořádné schůze...
@Uživatel_5734171 Je starý, moc času mu nezbývá, proč jím plýtvá? Je totiž lačný moci. Nic jiného mu totiž v životě nezůstalo, přeju mu to! Pustil i písničku z repracku?
Babiš se nás schůzí PS, choval jako na sjezdu podnikatelů. Asi se nám vrací: řídit stát jako firmu(svojí).
Nechte už Babiše na pokoji,vyhrál volby ,tak ho nechte pracovat. SPOLU to vedlo jak to vedlo,lidi už si nepřáli ,aby dál pokračovali.To jste takový demokratí,že ani neuznáte vítěze voleb?
@seng - babiš sice je hlavní postavou toho družení, ale de facto, nevyhrál volby on, volby vyhrálo ANO.
@Jiosef Tyl máte pravdu,volby vyhrálo ANO, ale Babiš byl jeho kandidát na premiéra a dostal nejvíce preferenčních hlasů v republice. Tak zanechte už předvolební kampaň a nechte novou vládu pracovat.
@seng
Babiš je už spoustu let v důchodu. Měl by už odpočívat a krmit holubé...
V toto věku už dělaji dříve narození mnoho chyb a stát není zrovna vhodným místem na chyby.
Babiš je už spoustu let v důchodu. Měl by už odpočívat a krmit holubé...
V toto věku už dělaji dříve narození mnoho chyb a stát není zrovna vhodným místem na chyby.
Reflex je docela pěkný hov…
Já jsem tak ráda že v ČR již dlouho nežiji a kliknu si na Reflex jen když chci …
Vypněte již ,prosím, bláboly tohoto slovenského primitiva, lháře a podvodníka...nedá se to poslouchat ani číst.
Myslím, že "pán Babiš" by si měl zopakovat předmět Český jazyk(hlavně sloh) na úrovni základní a střední školy, alespoň.
Nedělejte si srandu z lidí z východu, třeba z tohoto slovenského starce co k nám před několika dekádami přišel za lepším životem. ANO tento slovenský senior je toho zářným příkladem, i přes svou směšnou husákovskou českoslovenštinu a komunistickou minulost v STB. Jen se podívejte na úspěšnost tohoto dávno již důchodce na sklonku života.
Jo Martine, z vás si může Babiš dělat v pohodě srandu, prostě když se daří, tak se daří. A vy můžete hýkat a kvičet jak chcete. Tedy zatím, než se dokončí oprava Strahovského stadionu který na vás čeká. Ze stadionu už potom kvikot slyšet není, to říkali svého času, myslím i v Chile ?😎
Ústavní právník Kysela prohlásil, že i vítěz voleb musí dodržovat zákony. Souhlas!
Je špatným ústavním právníkem,když nepřipoměl, že zákony musí dodržovat i prezident, který tak nečiní a nahrazuje zákon úvahou co by, kdy by!, ve věci střetu zájmů.
Zákon, jakýkoliv musí respektovat všichni!!
Je špatným ústavním právníkem,když nepřipoměl, že zákony musí dodržovat i prezident, který tak nečiní a nahrazuje zákon úvahou co by, kdy by!, ve věci střetu zájmů.
Zákon, jakýkoliv musí respektovat všichni!!
@Miloslav Podhola ....V čem nedodržuje prezident zákon ? Podholo a konkrétně ! Děkuji za odpověď.
@Miloslav Podhola
Já kupříkladu zákony porušuji.
Nemám s tím problém.
Pokud mám pocit, že mě něco omezuje nehodlám se nechat omezovat.
Nikoho neomezují ani neohrožuji a státním úředníkům je mě chování ukradené. Mají své starosti, jak dodržovat zákony.
Babiš evidentně překročil spoustu zákonů, ale nechal se chytit.
Já ale na rozdíl od něho soudy nenavstěvuji...🙂
Já kupříkladu zákony porušuji.
Nemám s tím problém.
Pokud mám pocit, že mě něco omezuje nehodlám se nechat omezovat.
Nikoho neomezují ani neohrožuji a státním úředníkům je mě chování ukradené. Mají své starosti, jak dodržovat zákony.
Babiš evidentně překročil spoustu zákonů, ale nechal se chytit.
Já ale na rozdíl od něho soudy nenavstěvuji...🙂
Starý, slabý, amorální, zmatený a chamtivý! Jak dlouho tohle může trvat? Gratuluji voličům Ano, tohle se povedlo! Pitomio vede sněmovnu a Blbis blábolí za naše daně!!!
Díky, prezidente, že tu chásku držíte na uzdě, dokud můžete! Ano, bylo líp...
Díky, prezidente, že tu chásku držíte na uzdě, dokud můžete! Ano, bylo líp...
@Igor Ty si takovou demokracie strč kamsi!
Měl by ses držet na uzdě!
Měl by ses držet na uzdě!
To jsou starosti, jinde čtu jak raketa Dana 1 se změnila na zlatou toaletní mísu, zázraky se stále dějí.
@Anton Augustin to je jisté. Zrovna na tu firmu, co měla vyrábět za naše peníze rakety, pojmenované po Drábové jsou napojeni nedávno prozrazení korupčníci známí jak Timur a jeho parta. A Timur byl v tom korupčním schématu vrchní pokladník Zelenského a radši už vzal i s penězma roha do Izraele. Po té válce a u nás pod novou vládou se ještě dozvíme věci, že se budem divit i ušima, kde skončily peníze ze státního rozpočtu i ze sbírek pro Ukrajinu od naivních Čechů.
Abyste se z toho neexistujícího střetu zájmů nepos.rali. Nejste schopni v těch svých slepičích mozečcich pochopit, že Babiš není PODNIKATEL, ale VLASTNÍK. Proto v žádném střetu zájmů být nemůže. Někdy neškodí přečíst si zákon, pisálkovští čáryfukové. Nebyli byste pak pro smích.
Za další. Je extrémní ostudou předplácených imbecilů v talárech, že toto taky nechápou. Proto je soud o čapáku od začátku proces politický. Babiš nebyl nikdy statutárním orgánem, nemůže mít tedy de iure žádnou odpovědnost za žádost o dotaci. Mimo jiné - jsou souzeni ti, kdo ji přidělili?!?
P.S.
ZÁVIST JE ***, CO?
Za další. Je extrémní ostudou předplácených imbecilů v talárech, že toto taky nechápou. Proto je soud o čapáku od začátku proces politický. Babiš nebyl nikdy statutárním orgánem, nemůže mít tedy de iure žádnou odpovědnost za žádost o dotaci. Mimo jiné - jsou souzeni ti, kdo ji přidělili?!?
P.S.
ZÁVIST JE ***, CO?
Co článek to štvavý Babiš, Babiš, Babiš nebo Turek Turek, Macinka, Okamura. Je fakt znát, že jste na výplatní pásce Fialova gangu, jako druhá taková mediální žumpa všech žump Forum24. Kdepak objektivita a výváženost, o tom nemůže být řeč. Za peníze v Praze dům. Až Fialova zločinecká vláda skončí a nastoupí nová, skončí i redakci reflexu malá domů od Fialova gangu, tedy od státu a přijde na řadu redukce stavu přezaměstnanosti redakce. Skončí i dotace od státu oligarchovi Křetínskému a ten čistě ze své kapsy tolik zbytečných příživníků dotovat už nebude. To je jisté. Oligarchové jsou velmi skoupí na to zbytečně pouštět chlup. Bude škatulata hejbejte se.