Komentáře
Jana Bendová: Katastrofické „pravdy“ Aleny Schillerové a jeden omyl Daniela Sterzika alias Vidláka
46 komentářů
Uživatel_5734171
14
ANO je stále směšnější a směšnější. Jakoby ani nepochopili, že je po volbách. Mají velkou a jasnou většinu, je jen a jen v jejich moci sestavit vládu a vládnout. Místo toho 24/7 nadávají na vládu v demisi a vypočítávají, kde všude jim chybí peníze na jejich sliby a chtějí od Fialy, aby rozpočet přepracoval. Proč by to dělal? Stejně ho odmítnou. Když je vidím, napadá mě jedno slovo. Zoufalci. Teď přišli s tím, že Fiala má sehnat peníze na vánoční odměny učitelům. To už je jak z Monty Pythonů...)))
Přejít do diskuze
@Uživatel_5577504 a co kdybyste se, vážený anonyme, raději než o uměle živené kauzy, vytvořené opozicí, které na váš život nemají absolutně vliv, soustředil na to, jakou máte životní úroveň? Nic z toho, co jste jmenoval, není pravda - šílené zadlužení není, katastrofická inflace není, okrádání důchodců není, atd, atd. Je lepší zjistit si fakta, než papouškovat hospodské bláboly. Jako ekonomika jsme na tom letos lépe než Německo, takže co byste ještě chtěl?
@Uživatel_5577504 Hlupcovi to, že je hlupec prostě nevysvětlíš. Klasická kvadratura kruhu. Na druhé straně můžeš v klidu žít svůj spokojený, věčně na.raný život. Tvá volba. I když ty o tom nevíš...👍
@Uživatel_5577504
Mám vám tu vypisovat, v čem tvrdě lžete? Stejně to nepochopíte, nebudu se pružit, žijete ve svém světě naopak, užijte si toho.
Mám vám tu vypisovat, v čem tvrdě lžete? Stejně to nepochopíte, nebudu se pružit, žijete ve svém světě naopak, užijte si toho.
Není už to trestné co si ta ukňučená bába dovoluje, strašit nemocné lidi a důchodce chtělo by ji prošetřit policií a nebo vyšetřit v Bohnicích.
Proč si Bába nenachystal nějaké obezličky a zdůvodnění svého střetu zájmů předem, když věděl, že to bude průšvih?
"fšecki si vás kúpim" bylo heslo, se kterým šel do politiky. Tak si nakoupil jen podřadnou svoloč, ale narazil na chlapa, ktorý "sa kúpiť" prostě nedá.
A co s tím teď?? Kotrba hlupa, tak jen "Ančo, Kubo, Hajnej - čo robitě keď nič něrobitě!!? Hybaj doroboty, za čo vás platím?"
"fšecki si vás kúpim" bylo heslo, se kterým šel do politiky. Tak si nakoupil jen podřadnou svoloč, ale narazil na chlapa, ktorý "sa kúpiť" prostě nedá.
A co s tím teď?? Kotrba hlupa, tak jen "Ančo, Kubo, Hajnej - čo robitě keď nič něrobitě!!? Hybaj doroboty, za čo vás platím?"
@Uživatel_5577504
No dobře: Žádné katastrofání zadlužení není, máme 1,9% HDP, Maastricht povoluje 3% a Schillerová měla 5,2%.
Inflaci po bábovi a plynové krizi stáhli na 2%, normální hodnota. Zdražení vyletělo plynovýmm útokem z Ruska, dnes jdou ceny dolů. Porodnost jde dolů trvale a v celé Evropě, důchody se počítají dle babišova schémata před covidem, ti cizáci platí na daních daleko více, než kolik jejich ženské s děckama berou na dávkách. Korupce na Ukrajině se řeší velmi razantně, u nás se jen legalizuje. Všechny ty dozimetry atd. jsou řadové zlodějiny manažerů (jen Ludvík byl papaláš z ČSSD), vše se vyšetřuje. Takže tak.
No dobře: Žádné katastrofání zadlužení není, máme 1,9% HDP, Maastricht povoluje 3% a Schillerová měla 5,2%.
Inflaci po bábovi a plynové krizi stáhli na 2%, normální hodnota. Zdražení vyletělo plynovýmm útokem z Ruska, dnes jdou ceny dolů. Porodnost jde dolů trvale a v celé Evropě, důchody se počítají dle babišova schémata před covidem, ti cizáci platí na daních daleko více, než kolik jejich ženské s děckama berou na dávkách. Korupce na Ukrajině se řeší velmi razantně, u nás se jen legalizuje. Všechny ty dozimetry atd. jsou řadové zlodějiny manažerů (jen Ludvík byl papaláš z ČSSD), vše se vyšetřuje. Takže tak.
@Uživatel_5577504
S rozesmátou hubou od ucha k uchu se mi prskat nedařilo... 😢Poraď Aleno🤣
S rozesmátou hubou od ucha k uchu se mi prskat nedařilo... 😢Poraď Aleno🤣
@Bubák Bubák
Co to mektáš trulo? Podívej se na graf vývoje inflace!!! Když vládu přebíral Fiala, byla 8%, pak plynová krize, kdy nám Putin prodával poslední plyn za 430 eur (dnes stojí 35) vytáhl inflaci na 18% a koblihy bečely, že zmrzneme a zbankrotujeme.
A dnes máme inflaci 2%, tak co kondáš za cypoviny?
Co to mektáš trulo? Podívej se na graf vývoje inflace!!! Když vládu přebíral Fiala, byla 8%, pak plynová krize, kdy nám Putin prodával poslední plyn za 430 eur (dnes stojí 35) vytáhl inflaci na 18% a koblihy bečely, že zmrzneme a zbankrotujeme.
A dnes máme inflaci 2%, tak co kondáš za cypoviny?
@Jiosef Tyl
Jsou absolutně bezradní, nalhali, jaký mají úžasný rozpočet a jak bude vláda do tří týdnů atd. a zrazu plesk!!! nemají ani ťok a neví, co s tím,. Bába kličkuje se střetem zájmů a absolutně netuší, co s tím udělá, prostě je to jen banda blbů....
Jsou absolutně bezradní, nalhali, jaký mají úžasný rozpočet a jak bude vláda do tří týdnů atd. a zrazu plesk!!! nemají ani ťok a neví, co s tím,. Bába kličkuje se střetem zájmů a absolutně netuší, co s tím udělá, prostě je to jen banda blbů....
@Pavel Hanzl
Ája je skutečně, ale opravdu skutečně nejhorší ministryně financí jakou tahle republika pamatuje posledních 100 let. Mě se ani nechce uvěřit, že to co plácá za bláboly, je z její hlavy. Jen je prostě ochotná udělat pro koryto cokoliv.
Ája je skutečně, ale opravdu skutečně nejhorší ministryně financí jakou tahle republika pamatuje posledních 100 let. Mě se ani nechce uvěřit, že to co plácá za bláboly, je z její hlavy. Jen je prostě ochotná udělat pro koryto cokoliv.
Nikdy jsem nezažil (ani to neznám z historie) aby ministři (a do určité míry celá nastupující vláda) tak příšerně a natvrdo lhali.
Schillerová lže už několik dní pořád dokola, jak je rozpočet zpizděný, přitom NERV, což je jediný orgán, který to kontroluje a vidí do toho jasně říká, že je v pořádku. Všechny mandatory, důchody atd. tam jsou, jenom schází na výstavbu dálnic, bo je jich připaravených víc, než na co jsou kačky. Čili nic, otevřou se v dalším roce.
Jak je tohle možný? To na ni nehodí síť a neodtáhnou ji do šaškecu?
Nedovedu si představit, že tohle má mít právo zacházet se státními penězi, příšerné.
Schillerová lže už několik dní pořád dokola, jak je rozpočet zpizděný, přitom NERV, což je jediný orgán, který to kontroluje a vidí do toho jasně říká, že je v pořádku. Všechny mandatory, důchody atd. tam jsou, jenom schází na výstavbu dálnic, bo je jich připaravených víc, než na co jsou kačky. Čili nic, otevřou se v dalším roce.
Jak je tohle možný? To na ni nehodí síť a neodtáhnou ji do šaškecu?
Nedovedu si představit, že tohle má mít právo zacházet se státními penězi, příšerné.
@Uživatel_5734171
Přesně tak, totální diletanti. A já si myslel, že byli 8 let u lizu a že se naučili aspoň pár základních postupů. Ale ta tetka z olteca lže jak úplná hlupaňa a národ se řehtá, jak stádo koní.
Přesně tak, totální diletanti. A já si myslel, že byli 8 let u lizu a že se naučili aspoň pár základních postupů. Ale ta tetka z olteca lže jak úplná hlupaňa a národ se řehtá, jak stádo koní.
Jedinou chybou nového rozpočtu je chybějící položka výdajů na fotky s pávem.@Pavel Hanzl
@Uživatel_5577504
K tomu bych dodal, že jsme v růstu HDP +2,7% asi ŠESTÍ na celém světě a patříme mezi nejlepší, kdo se vymotal z těch krizí.
Dost lidí se diví, jak tohle mohl Stanjura zvládnout za JEDNO volební období, to je fakt na metál.
K tomu bych dodal, že jsme v růstu HDP +2,7% asi ŠESTÍ na celém světě a patříme mezi nejlepší, kdo se vymotal z těch krizí.
Dost lidí se diví, jak tohle mohl Stanjura zvládnout za JEDNO volební období, to je fakt na metál.
Jj, Alena "ožebračení důchodci" bývá v 8K rozlišení dokonce vidět, jak se jí jemně práší od úst. Nepřetržitě.
No, tak jste si to s mou vládu vyřídili u voleb. Tak proč na ní ještě tančíte? Radši poraďte těm svým "vítězům"! Protože ti chtějí prosadit neprosaditelné.
Jak vidno, fialové dezoláty jsem trefil na komoru. Nejsou schopni pochopit psaný text, tak dělají hlupáci jediné, co jim jde. Prskají 🤣
@tempter Dutohlavovi jako jseš ty, taky ne. Veškerou svou mozkovou kapacitu máš využitu hesly "Fiala dělal všechno dobře" a "Podporujme Ukrajinu až do vlastního sebezničení". Víc se ti tam toho nevejde.
Fascinují mne pisálkové, kteří plácají, že to, co předvedla fialová vláda národní zkázy je sluníčkově krásné a oukej.
Katastrofální zadlužení nevadí, šílená inflace je pohodička, nesmyslné zdražení energií a tím pádem všeho je muška (a rekordně nízká porodnost s tím samozřejmě nesouvisí), okradení důchodců, krmení půl milionu cizáků na úkor nás všech je fajn, financování zlatých hajzlíků v koupelnách zkorumpovaných banděrovských hajzlů z našich peněz je paráda, IKEM, Dozimetr, bitcoiny, kampelička, to je všechno v pohodě?!?...
Nezbláznil se tady někdo? Pokud existuje mezi pisálky skutečný novinář, na tlupu fialových gangsterů by měl upřít svou pozornost - když už zkorumpovaná justice nekoná.
Katastrofální zadlužení nevadí, šílená inflace je pohodička, nesmyslné zdražení energií a tím pádem všeho je muška (a rekordně nízká porodnost s tím samozřejmě nesouvisí), okradení důchodců, krmení půl milionu cizáků na úkor nás všech je fajn, financování zlatých hajzlíků v koupelnách zkorumpovaných banděrovských hajzlů z našich peněz je paráda, IKEM, Dozimetr, bitcoiny, kampelička, to je všechno v pohodě?!?...
Nezbláznil se tady někdo? Pokud existuje mezi pisálky skutečný novinář, na tlupu fialových gangsterů by měl upřít svou pozornost - když už zkorumpovaná justice nekoná.
@Anatolij Vasil I když je zima, máte stále otevřené okno, aby ti sibovaní pečení holuby k vám mohli vlítnout?!
@Michal Bednarek
Ta má noty od nějakého marketéra, oni mají ty koblihy řízené centrálně, vždycky všichni melou úplně to samé.
Nedávno selka vyplkla úžasnou koninu, že Bába není ve střetu zájmů tak co po něm vůbec chcete. To by byl, až když by byl jmenován premiérem, tak wo co go?
Pustil jsem si ČT24 a Nacher tam plácal úpně to samý..
Ta má noty od nějakého marketéra, oni mají ty koblihy řízené centrálně, vždycky všichni melou úplně to samé.
Nedávno selka vyplkla úžasnou koninu, že Bába není ve střetu zájmů tak co po něm vůbec chcete. To by byl, až když by byl jmenován premiérem, tak wo co go?
Pustil jsem si ČT24 a Nacher tam plácal úpně to samý..
@Pavel Hanzl
Komáři mlžili, kroutili se, kdákali komické kecy o "imperialistech z volstrýtu", o "štvavých vysílačkách kapitalistů" a tyhle komické plky, ale nikdy tak příšerně natvrdo nelhali.
Komáři mlžili, kroutili se, kdákali komické kecy o "imperialistech z volstrýtu", o "štvavých vysílačkách kapitalistů" a tyhle komické plky, ale nikdy tak příšerně natvrdo nelhali.
@Pavel Hanzl přihlouplý soudruhu hanzle za to co prováděl s penězi fialový gang hrůzy, by měl být zavřený v hladomorně a každého prvního v měsíci 25 veřejně na holou.
@Jaroslav Lindner jednoduchý soudruhu lindnere, rovnou zrušit volby je také řešení, ať vítěze, který bere všechno vylosuje počítač. Nebudou slepence, nebude do toho kafrat kdejaký generalissimus, lidé budou nadávat stroji a nikoliv sami sobě. Samé výhody, viď, soudruhu lindnere.
Nabízí se snadné a rychlé řešení. Prezident v rámci svých pravomocí požádá o sestavení vlády někoho ze skupiny politiků, kteří se podíleli na přípravě rozpočtu. Tuto vládu pak bez průtahů schválí. Schillerová takovou vládu i její rozpočet jistě ve Sněmovně podpoří, aby prokázala, že o jeho nepoužitelnosti nelhala.
@Mojmír Němčík
Teď byla na interwiev na ČT24 a lhala pořád jak Lavrov. Proč jí tam pořád pouští? Je tam pečená vařená, to tam nemají někoho inteligentnějšího?
Teď byla na interwiev na ČT24 a lhala pořád jak Lavrov. Proč jí tam pořád pouští? Je tam pečená vařená, to tam nemají někoho inteligentnějšího?
@Karel Halámek přihlouplý soudruhu halámku, 30% inflace opravdu není kauza vytvořená opozicí, je to přímý důsledek diletantství fialové hrůzy. 1200 miliard dluhů za 4 roky je jednoznačně naprosto nejhorší výsledek v dějinách ČR a ještě za to občané nedostali vůbec nic, jen nejdražší energie, telekomunikace a super demagogii. A to nemluvím o největším problému a to je dramatické snížení porodnosti - kdo by taky chtěl děti do fialokratické diktatury.
@Pavel Hanzl
Tak to by mne opravdu zajímalo, co z toho, co jsem nize5napsal je lež.
Tak to by mne opravdu zajímalo, co z toho, co jsem nize5napsal je lež.
@Jaroslav Lindner
Velmi hluboký omyl, oni lžou natvrdo pořád a vůbec netuší, že lžou. Zblblost těchto lidí je zcea totální a oni melou jen to, co jim vyradí nějaký marketér. Schillerová je nevzdělá v ekonomii totálně, pro mě je směrodatný pouze názor NERVu a vedoucí Marek jasně řekl, jak to s rozpočtem je.
Velmi hluboký omyl, oni lžou natvrdo pořád a vůbec netuší, že lžou. Zblblost těchto lidí je zcea totální a oni melou jen to, co jim vyradí nějaký marketér. Schillerová je nevzdělá v ekonomii totálně, pro mě je směrodatný pouze názor NERVu a vedoucí Marek jasně řekl, jak to s rozpočtem je.
@Pavel Hanzl Trvám na tom, že je to jediný způsob, jak usvědčit autory rozpočtu ze lži. Nebo že měli pravdu a lže Babišův klan.
@Jaroslav Lindner
To by asi ve Sněmovně neprošlo, ale když popustíme fantazii.
Pětikolka přetáhne dýzláky a slíbí jim, že dá Turka na ministra zahraničí.
President jmenuje Fialu premiérem a vláda s hlasy dýzláků projde bez problémů. Turek bude slavnostně jmenován ministrem, udělají se kolem ještě nějaké vopice jak u Trumpa (miluje, když všichni vidí, jaký je chlapák) a pak ho někam uklidí, kde může hajlovat, machrovat, povolí mu rasistické kecy a dostne právo jezdit jak hovado. Ale od ministerstva mu klíče nedají, protože by je půjčoval kamarádům v hospodě.
Při jeho inteligenci a chytrém provodení by si ani nevšiml, která bije.
To by asi ve Sněmovně neprošlo, ale když popustíme fantazii.
Pětikolka přetáhne dýzláky a slíbí jim, že dá Turka na ministra zahraničí.
President jmenuje Fialu premiérem a vláda s hlasy dýzláků projde bez problémů. Turek bude slavnostně jmenován ministrem, udělají se kolem ještě nějaké vopice jak u Trumpa (miluje, když všichni vidí, jaký je chlapák) a pak ho někam uklidí, kde může hajlovat, machrovat, povolí mu rasistické kecy a dostne právo jezdit jak hovado. Ale od ministerstva mu klíče nedají, protože by je půjčoval kamarádům v hospodě.
Při jeho inteligenci a chytrém provodení by si ani nevšiml, která bije.
@Pavel Hanzl Zeptejte se jakýho kolik Ukrajince jak se podle vás na UA rázně řeší korupce.A on se za toto smíchy potrha co je to za blbost!