Divoký kačer

Zpět na článek

Všechny rolby jsme poslali bojovat na Ukrajinu. Babiš slíbil, že sněhová kalamita už nebude, vysvětlují silničáři

12 komentářů

Jiosef Tyl
Mám takový návrh pro všechny redakce: za články a výroky od Babiše a jeho squadry, vždy dejte do závorky "divoký kačer".
Petr Minář
Prý "výborná soda Nuttelova spolku jakodemokratů". TupciANO-SPD-Výfuci ani nepochopí ironii...
S tímhle ovšem přijde lump Babiš (pokud bude nakonec jmenován) častěji: stále drahé energie? - Fiala a Ukrajina. Stále drahé potraviny? -Fiala a Ukrajina. Není na slíbené zvýšení důchodů? Fiala a Ukrajina. Je situace ve zdravotnictví stále horší? Fiala a Ukrajina. atd., atd.
Je estébácký zloděj Babiš lhář? Fiala a Ukrajina.
Jiosef Tyl
@Petr Minář - to je česká specialita ale i zvyklost. Vždy za všechno může někdo jiný. Nejhorším zločincem je vždy "minulá vláda". Stejně to to mají i řemeslníci: ti co na "tom" pracovali před nimi. to hrozně zprasili.
Alois Rudý
Zdá se že "kačer" je stále fialový, asi nějaká nemoc😂🤣
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Kačer je fyjalový, ty si fyjalový, tak proč neubereš na sršení síry?
Ta fyjalová je nedostatečnost tchi srdce. Cípneš zbytečně brzo cype a kdo se bude starat o kulturní vložky?🤣
Marek Tůma
Kromě toho některé rolby upravují led na stadionu Martiny Sáblíkové, a odklízejí sníh kolem hřbitova zachráněných tisíců mrtvých…
Uživatel_5734171
Nejlepší Kačer je si zajít na SKUTEČNÉ účty na síti X a přečíst si REÁLNÉ posty Babišových poskoků, Juchelky, Králíčka, Nachera, Havlíčka, Schillerové a dalších. Já mám tento nechtěný humor nejraději, protože ti oslíci to myslí vážně a je to o to vtipnější. Ufňukaný Nacher si tam vždy vyhledá nějaký anonymní účet, který se posmívá jeho výšce a ZCELA vážně tam s ním diskutuje a ilustruje na tom, jak jsou na něj ti "demokrati" zlí... To mě baví nejvíc... Nebo nekonečný seriál, jak Havlíček od rána do večera něco někde řeší a pak si na terase udřený upeče buřta... To se zasměji zdaleka nejvíc. A ti lidé ani netuší, jak jsou směšní a trapní... Ale na Andreje ve škole zatím nikdo nemá. To je TOP....To už skoro dosahuje kvalit Miloše Jakeše na Červeném Hrádku...
Otakar Seliger
Díky, výborná soda Nuttelova spolku jakodemokratů.
bella.
🟥 Jo, Ukrajina ! Ta se má !

Má nás a dědu Pávka , ta má ve všem vystaráno.
Jenom , aby zas neudělali svinstvo a třeba je nepomalovali svou svastikou jako tehdy ty svoje tanky za evropské prachy! Zas by za to mohlo Rusko a my bychom měli malér, že jsme fašisté..Doufám , že vlaje česká, zkříslá vlajka na těch rolbách z Česka.🟥
našinec
Dobrá trefa do Fialovy vlády.
Pavel Kmoníček
Zařiďte hlavně, aby Lojza Rudý nepožádal Putina o pomoc. Děkuji
Jiosef Tyl
@Pavel Kmoníček -Putin by tady toho místního ruďase měl už odměnit za jeho neúnavnou protistátní činnost zde. A nasadit ho do přední linie na frontě.