Divoký kačer
Všechny rolby jsme poslali bojovat na Ukrajinu. Babiš slíbil, že sněhová kalamita už nebude, vysvětlují silničáři
12 komentářů
Jiosef Tyl
6
Mám takový návrh pro všechny redakce: za články a výroky od Babiše a jeho squadry, vždy dejte do závorky "divoký kačer".
Prý "výborná soda Nuttelova spolku jakodemokratů". TupciANO-SPD-Výfuci ani nepochopí ironii...
S tímhle ovšem přijde lump Babiš (pokud bude nakonec jmenován) častěji: stále drahé energie? - Fiala a Ukrajina. Stále drahé potraviny? -Fiala a Ukrajina. Není na slíbené zvýšení důchodů? Fiala a Ukrajina. Je situace ve zdravotnictví stále horší? Fiala a Ukrajina. atd., atd.
Je estébácký zloděj Babiš lhář? Fiala a Ukrajina.
S tímhle ovšem přijde lump Babiš (pokud bude nakonec jmenován) častěji: stále drahé energie? - Fiala a Ukrajina. Stále drahé potraviny? -Fiala a Ukrajina. Není na slíbené zvýšení důchodů? Fiala a Ukrajina. Je situace ve zdravotnictví stále horší? Fiala a Ukrajina. atd., atd.
Je estébácký zloděj Babiš lhář? Fiala a Ukrajina.
Zdá se že "kačer" je stále fialový, asi nějaká nemoc😂🤣
Kromě toho některé rolby upravují led na stadionu Martiny Sáblíkové, a odklízejí sníh kolem hřbitova zachráněných tisíců mrtvých…
Nejlepší Kačer je si zajít na SKUTEČNÉ účty na síti X a přečíst si REÁLNÉ posty Babišových poskoků, Juchelky, Králíčka, Nachera, Havlíčka, Schillerové a dalších. Já mám tento nechtěný humor nejraději, protože ti oslíci to myslí vážně a je to o to vtipnější. Ufňukaný Nacher si tam vždy vyhledá nějaký anonymní účet, který se posmívá jeho výšce a ZCELA vážně tam s ním diskutuje a ilustruje na tom, jak jsou na něj ti "demokrati" zlí... To mě baví nejvíc... Nebo nekonečný seriál, jak Havlíček od rána do večera něco někde řeší a pak si na terase udřený upeče buřta... To se zasměji zdaleka nejvíc. A ti lidé ani netuší, jak jsou směšní a trapní... Ale na Andreje ve škole zatím nikdo nemá. To je TOP....To už skoro dosahuje kvalit Miloše Jakeše na Červeném Hrádku...
🟥 Jo, Ukrajina ! Ta se má !
Má nás a dědu Pávka , ta má ve všem vystaráno.
Jenom , aby zas neudělali svinstvo a třeba je nepomalovali svou svastikou jako tehdy ty svoje tanky za evropské prachy! Zas by za to mohlo Rusko a my bychom měli malér, že jsme fašisté..Doufám , že vlaje česká, zkříslá vlajka na těch rolbách z Česka.🟥
Má nás a dědu Pávka , ta má ve všem vystaráno.
Jenom , aby zas neudělali svinstvo a třeba je nepomalovali svou svastikou jako tehdy ty svoje tanky za evropské prachy! Zas by za to mohlo Rusko a my bychom měli malér, že jsme fašisté..Doufám , že vlaje česká, zkříslá vlajka na těch rolbách z Česka.🟥
Zařiďte hlavně, aby Lojza Rudý nepožádal Putina o pomoc. Děkuji