Válka na Ukrajině
Alois Rudý
3
I já považuji plán našich přátel USA za velmi povedený a jsem s ním spokojený.😎
Přejít do diskuze
@epr3 Souhlasím s tím,že kdyby západ a Ukrajinci více naslouchali Rusům před únorem 2022 k válce nemuselo dojít. Vždy by se třeba mohl najít nějaký kompromis,který by byl 1000 x přijatelnější pro Ukrajinu než tyto podmínky. Ta šance tu rozhodně byla,nemluvě o lidských ztrátách,materiálních škodách a finančnímu vyčerpání Ukrajiny ale hlavně Evropy !
Docela si teď dovedu představit Kinga i ostatní gaučové válečníky, jak vztekle kopou nožičkama, buší do země svými rachitickými pěstičkami, utírají si slzičky, vztekle smotávají modrožluté fangličky a hrozí směrem na východ, že příště už....😂😂😂
Kingu, když jsem to tipoval do švestek, tak jsem se zase tak moc nespletl, viď že ne?
Kingu, když jsem to tipoval do švestek, tak jsem se zase tak moc nespletl, viď že ne?
Jde o rozumný plán pro ukončení války Ukrajiny proti Rusku, se spravedlivým řešením. Pokud Zelenský nepřijme, musí USA zajistit jeho výměnu, tak jak si dnes již přeje většina Ukrajinců.😎
Konečně! Banderovci do čtvrtka kapitulují, sankce budou obratem zrušeny a Rusko bude členem G8. A eurošašci budou za ještě větší ***y, než už jsou. S fialovým "světovým lídrem" v čele. Ten bude králem ***ů.
Ukrajinci si neměli začínat. Nemuseli mít miliony mrtvých, zmrzačených a rozflàkanou zem. Čím za to Zelenského odmění - kulkou nebo oprátkou?
Ukrajinci si neměli začínat. Nemuseli mít miliony mrtvých, zmrzačených a rozflàkanou zem. Čím za to Zelenského odmění - kulkou nebo oprátkou?
Bylo by fajn už tu válku ukončit.A obyčejní lidé co tam v tom žijí si to přeji víc než co jiného i za velké ústupky.Vubec by jim nevadilo být zase pod RF.To jen páni mají z dobrých úkrytů tendenci válčit.Jsem pro aby to ten šašek Zelenej podepsal pro blaho svého lidu.
Šance na mír tu je především z důvodu, že ukrajinská fronta se prakticky zhroutila. Ukrajinští vojáci chaoticky prchají z první linie ale rychlý postup ruských vojsk jim nedává čas se opevnit v nových obranných liniích. Navíc mají veliké ztráty a obrovskou míru dezerce. Morálně je ukrajinská armáda na dně a jestli nechce nechat Zelenský pozabíjet své vojáky do posledního, podepíše i když je to přijetí toho, co Ukrajina roky kategoricky odmítala, jsou to v podstatě Putinovy podmínky a je to jen jinak nazvaná kapitulace.
@seng Dobrá otázka. Někteří zdejší diskutéři by do toho i šli včetně fanatici Fialovy vlády.
@Milan M Už jsem četl hodně blábolu i komunistických ale přiznám se,že ten tvůj je exceletní nesmysl ! Už jsem psal nejednou proč to co tu čmáraš jsou bludy a lži. Mimochodem váš bývalý diplomat a politik dnes spisovatel Jozef Banáš to krásně zdůvodnil proč Rusko nenapadne NATO a EU. Doporočuji ti si ho poslechnout. On hovoří fakta ty bláboliš. Potom až si to poslechneš můžeš tady opět něco napsat a hlavně vyvrátit to co Banáš tvrdí. Vsadím ale všechno co mám že ty to neuděláš. Poslední věc k USA Trump tam nebude věčně.
@Spytar To máš pravdu ty zrůdy máme hned za humny ! Německo,Rakousko (vraždíci migranti) Je zvláštní že toto ti nevadí ? Jinak jsi sám lhář. My budeme další na řádě !
Klidně se s tebou vsadím,že spíše než ruská agrese nás čeká zapleveleni kobylkami (migranty) nebo se budeme muset draze vykoupit.
Klidně se s tebou vsadím,že spíše než ruská agrese nás čeká zapleveleni kobylkami (migranty) nebo se budeme muset draze vykoupit.
To sú v podstate všetky požiadavky ruského agresora a kaputlácia Ukrajiny. Ak by sa Ukrajina vzdala obranného valu na Donbase, tak by ruská okupačná armáda mala voľnu cestu do Kyjeva a cez zredukovanú ukrajinskú armádu bez dronov a rakiet(ako to požaduje diktátor Putin a jeho poddaný Trump) by už prešla ako nôž maslom. Obsadenie Pobaltia rýchlym ruským útokom (armádu už na hraniciach Rusko má) a pripojenie Slovenska a Česka bez nutnosti boja s pomocou kolaborantov Fica a Babiša by bola brnkačka. Trumpov nagelovaný nácko Hesgeth už na začiatku roka v Rammsteina potvrdil, že USA napadnutým europskym členom NATO Ruskom na pomoc neprídu, budú sa musieť brániť samé a Trumpové USA im bude predávať zbrane podobným spôsobom ako Ukrajine (len niektoré, obmedzené, prirážkou 10 % a len do momentu, kým s diktátorom Putinom dohodnú na kapitulácii Európy).
@Spytar Plne to pedepisuji.Tramp vymenil Nobelovu cenu miru,za zradu Ukrajinske statnosti, suverenity a celistvosti.Zradil princip zakladniho prava svobody vsech statu sveta podle charty OSN. Je to zradce.
Vyhráli ti dva mongoloidní psychopati na trefných foto k článku.
My, (NACO?) NATO! A EU-ssr? POSRANCI! jsme už od začátku nechali zabít statečnou Ukrajinu pro vlastní zbabělost, prolhanost a pokrytectví, ve které se západní kultura plíživě změnila. Výsledek? Totální zmar. Pravda a láska existuje akorát u někoho doma v nejbližší rodině, jinak všude každé slovo LEŽ.
Jsem totálně znechucen a nemohl jsem udělat za ty čtyři roky nic, jen mě to den za dnem ničilo a hlavně ten pocit zmaru, který jsem viděl kolem sebe a který se tímto naplnil. Stydím se za nás Ukrajino a My budeme další na řadě!!
„Kdo se nepoučí z historie, je odsouzen ji opakovat.“ W.Ch..
a ještě něco: Výhra americké Trumpety zbabělosti, je disaster pro tuto naši nádhernou Planetu. Planetu plnou lidských zrůd, deroucích a prodrajících se k moci a vedoucí ji k totálnímu zničení.
My, (NACO?) NATO! A EU-ssr? POSRANCI! jsme už od začátku nechali zabít statečnou Ukrajinu pro vlastní zbabělost, prolhanost a pokrytectví, ve které se západní kultura plíživě změnila. Výsledek? Totální zmar. Pravda a láska existuje akorát u někoho doma v nejbližší rodině, jinak všude každé slovo LEŽ.
Jsem totálně znechucen a nemohl jsem udělat za ty čtyři roky nic, jen mě to den za dnem ničilo a hlavně ten pocit zmaru, který jsem viděl kolem sebe a který se tímto naplnil. Stydím se za nás Ukrajino a My budeme další na řadě!!
„Kdo se nepoučí z historie, je odsouzen ji opakovat.“ W.Ch..
a ještě něco: Výhra americké Trumpety zbabělosti, je disaster pro tuto naši nádhernou Planetu. Planetu plnou lidských zrůd, deroucích a prodrajících se k moci a vedoucí ji k totálnímu zničení.
@Richard Šebesta byla ještě v dubnu 22 dohody z Istanbulu těsně před finálním podpisem.
@Uživatel_5577504 Jen mě dost děsí kolik lidí nechápe že je to válka banderovců nacistů a RF.Jak mohou podporovat nacisty.To mě hlava nebere.
@Asatin Ukrajina Rusko nemá šanci porazit,bohužel se musí dohodnout,ať se to líbí nebo ne. Amerika,když Trumpa tak osočujete,už dala Ukrajině stovky miliard dolarů, taky nejsou bezedné. Drží ekonomiku,posílají zbraně. Ukrajina musí Ameriku poslechnout,evropské státy to neutahnou a sami jsou zadlužené až po uši.
@Asatin připusťme hypoteticky na chvíli, soudruhu asatine,že by došlo k nějaké akci RF vůči Česku. Co myslíš, ze by se změnilo? On by ti někdo něco vzal - kyblíček, lopatičku, tak vidíš, ani bys to nepoznal.
@Spytar zpomalený soudruhu spytare, jednoznačně nechápeš vůbec nic. Toto řešení zcela vyhovuje zájmům USA, Potřebují už mír kvůli těžbě nerostů v UA. Demilitarizované území UA naprosto nikomu nevadí. Akorát to mohlo být už v roce 22 , jenže to USA potřebovaly strašáka RF, a to se zdařilo. Máme nařízeno kupovat energie a flintičky za strašidelné peníze. Víš, soudruhu spytare. A banderovce si klidně mohl jet podpořit se samopalem, když tě to tak ničilo.
@Asatin A řešení máte jaké? Víte ono to řešení moc nemá,pokud nechcete rozpoutat jadernou válku s Ruskem.
@Asatin Vůbec ten blábol nepodepisuji. Trump řekně dnes A , zítra B ale mezitím spousta poťapanců skočí na A jako slepice na flus.
Trump touží po Nobelově ceně za mír. Tu totiž má i Obama , kterého Trump nesnáší. Uzávěrka je 15.ledna, proto Trump spěchá. Ostatní je mu jedno, proto tlačí na Ukrajinu.
Spokojenost Putina s americkým návrhem mírové dohody musí být pro každého normálního člověka varováním, že s návrhem dohody něco není v pořádku. Trump a USA jsou vůči Rusko nepoučitelní, přestože mají vlastní zkušenosti s tím, že se jim Rusko při každé jejich mírové iniciativě pouze vysmívá, opakují stále stejné chyby. S Ruskem se lze dohodnout jedině tehdy, budou-li akceptovány všechny požadavky Ruska. To bohužel "geniální" vyjednavač USA pan Witkoff dosud nepochopil a tak se slabomyslně raduje z úspěchu, že Rusko konečně dohodu neignoruje. Pokud USA donutí Ukrajinu kapitulantskou Dohodu nakonec přijmout, ztratí renomé světové mocnosti číslo jedna, neboť podlehne diktátu Ruska. Smutné a kruté vystřízlivění s a vizitkou světového mírotvůrce i za cenu ztráty vlastní pověsti.
Opravdu by mě zajímalo, co je důvodem psaní takových nesmyslů. Pokud ten návrh někdo četl, tak je to de facto vítězství UA a EU se nebude moci obávat expanse UA či RF, přičemž na tom EU vydělá i finančně. Rusko získá akorát zdevastované území, které mu kdysi patřilo. Doufám, že je mezi vámi i někdo, kdo uvažuje ekonomicky. Na místě Putina bych návrh nepodepsal.