Divoký kačer

Zpět na článek

Historik Filip Turek na své přednášce na Národní třídě prozradil, že revoluci řídili ještěří lidé

32 komentářů

Petr Minář
Tento výstavní motorista má bohužel určitě problém se spalováním. Typuji to na poškození hlavy motoru jako praskliny nebo netěsnosti (např. poškozené těsnění hlavy válců) a vede to k přehřívání motoru, nedostatečnému výkonu a výfuk pak jen silně čmoudí. Něco kloudného z něho nedostanete. Je zralý na gererálku v IVK.
Jakub Procházka
@Alois Rudý A jinak vám samozřejmě nevadí, že Pavel vstúpil ( byl jedním z vás), ale že vystúpil...
Jakub Procházka
@Alois Rudý Vy rudí nevíte, jak to tenkrát bylo? To mě překvapuje. Tak předali jste moc dobrovolně, nebo jste to sami řídili nebo to byla revoluce?
Vlasta Hrdličková
Jo, je to hlavič­ka..­.vymy­dlená😉­... Už se nemůžu dočkat až bude ministrem zahraničí a jak naše zahraniční politika bude oceňovaná ostatními státy...
deasuncz
@Stanislav Kudr a týká se to nějak tohoto článku, který je vymyšlená satira?
Jiosef Tyl
@Bubák Bubák - mě se líbí že ti komunisti, jako třeba tady bubák je, že když chtějí někoho urazit tak ho osloví soudružko nebo soudruhu! To jsou paradoxy jak řekl Havel.
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - duchem chudý: ale my jsme ten článek vzali všichni, mimo tebe, naprosto vážně. 🐂😧🤓
Jiosef Tyl
@Pavel Hanzl - dost odvahy to od těch prvních odvážných vyžadovalo. Stát se zde v té chvíli mohlo cokoliv. Ale o pár dní později, už to byl pouze tanec na mrtvole, kde těch co "zabili" se najednou vynořilo strašně moc.
Petr Minář
@Milos_S
U motoristy Turka. To je týpek ....
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - ruďasi, tvůj humor postoupil z 0 na 0,01 bravo!
Jiosef Tyl
@Stanislav Kudr - hele kutr, prozraď nám to tvé nežumpové médium asi PRAVDA ne?
Karel Přibyl
Ještěra máme na Hradě,Kačere.
Jiosef Tyl
Zahlédl jsem zde nadpis "Slavnější než Mozart", a tak jsem si myslel, že je to další článek o Turkovi.
Pavel Hanzl
Nevím, co kdo na tom pořád řeší, ale je to celkem jasné. Tehdy se rozsypával celý sovětský blok a bylo jasné, že to řachne i u nás. A "mladí" komáři (Helebrandt, Štěpán, Adamec) toho chtěli využít, sejmout dinosaury typu Jakeše a Husáka a sebrat jim koryta. Nemuseli dělat vůbec nic, ale první velké demontrace 17.11. využili tím, že nechali lidi domlátit a ještě nalhali mrtvého Šmída, aby se lid dostatečně nas.al. A chtěli udělat nový osmašedesátý. Jenže to zase zdupali jak dycky, vzal to do ruky Havel a jasně řekl, že chceme plnohodnotnou demokracii a cestu zpět do Evropy. Nic složitého .
Alois Rudý
Tak "ještěří lidé" a já bloud myslel, že to byl Dominik Landsman s komunistou Petrem Pavlem, tehdy ještě jenom mladým iniciativním důstojníkem připraveného zásahového pluku, dnes samozřejmě již prezident.🙄
Vlasta Hrdličková
@Bubák Bubák určitě budou toho blonďatýho nácka vítat s otevřenou náručí...třeba v Izraeli...jestli si tam troufne😉, soudruhu Bubáku...
Jiosef Tyl
@Milos_ó, máme tady mistra na odhalování překlepů. Obsahu nerozumí, ale na čežtinu to on je prevít.
Jiosef Tyl
@Jiosef Tyl - něco podobného, jako když bylo 20. výročí Slovenského národního povstání, tak museli ty Vysoké tatry přistavět, aby se tam všichni ti povstalci mohli vejít.
Stanislav Kudr
Reflex je žumpa 😘
Alois Rudý
@Vlasta Hrdličková ...moc ten článek a to, že jde o kačera nechápete, že😎
Bubák Bubák
@Vlasta Hrdličková naše zahraniční politika je drtivé většině států světa naprosto u zadní části těla, jako celé Česko. A horší než obtloustlý lipavský už velmi těžko bude někdo jiný, víš, soudružko hrdličková.
Milos_S
@Petr Minář Typujete?
Miloš Hora
Vždyť každý ví, že toho Šmída tam tenkrát utloukli. Kvůlivá tomu, tam je ta deska s ,,holýma rukama". No a proto se tam zapalujou ty svíčky, přeci. No a pak jel Kocáb do Milovic a vyhnal sovětská vojska...
Martin Králík
Turek chrasil klíči-takové ty velké plastové aby nespolkl ty normální.....
🤣🤣🤣
Já nemůžu😅😅😅
Uživatel_5700640
Jednou provždy si pamatujte, že všechno důležité řídí mimozemšťané a nějací šašci
Tom_3
@Alois Rudý jdu se Tě zastat, sesypali se tebe s tím humorem jen co je pravda. Tady nemá cenu nic komentovat. Znáš to o těch perlách a hospodářských zvíratech.
Tom_3
@Petr Minář to je hluboká myšlenka. Přiznejte se, kdo vám s tím pomáhal.
Tom_3
@Jiosef Tyl a čo také si představujete pod tým paradoxy sůdruh Tyl?
Tom_3
Netušil jsem, že reflex se přesouvá mezi dikobraz a triky brnky. Ale tam to bylo vtipné. To u vás je spíš směšné. Tak zkuste ještě víc zatlačit, ale hlavně se z toho Turka neposerte.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - ty také!
Anatolij Vasil
@Alois Rudý 👍👍
Jiosef Tyl
@Miloš Horo s touhle slabomyslností lezeš tam, kde píše mistr humoru Landsman. (i když ten dnešní není od něj ten nejlepší).