Divoký kačer
Historik Filip Turek na své přednášce na Národní třídě prozradil, že revoluci řídili ještěří lidé
32 komentářů
Petr Minář
17
Tento výstavní motorista má bohužel určitě problém se spalováním. Typuji to na poškození hlavy motoru jako praskliny nebo netěsnosti (např. poškozené těsnění hlavy válců) a vede to k přehřívání motoru, nedostatečnému výkonu a výfuk pak jen silně čmoudí. Něco kloudného z něho nedostanete. Je zralý na gererálku v IVK.
Přejít do diskuze
@Alois Rudý A jinak vám samozřejmě nevadí, že Pavel vstúpil ( byl jedním z vás), ale že vystúpil...
@Alois Rudý Vy rudí nevíte, jak to tenkrát bylo? To mě překvapuje. Tak předali jste moc dobrovolně, nebo jste to sami řídili nebo to byla revoluce?
Jo, je to hlavička...vymydlená😉... Už se nemůžu dočkat až bude ministrem zahraničí a jak naše zahraniční politika bude oceňovaná ostatními státy...
@Bubák Bubák - mě se líbí že ti komunisti, jako třeba tady bubák je, že když chtějí někoho urazit tak ho osloví soudružko nebo soudruhu! To jsou paradoxy jak řekl Havel.
@Alois Rudý - duchem chudý: ale my jsme ten článek vzali všichni, mimo tebe, naprosto vážně. 🐂😧🤓
@Pavel Hanzl - dost odvahy to od těch prvních odvážných vyžadovalo. Stát se zde v té chvíli mohlo cokoliv. Ale o pár dní později, už to byl pouze tanec na mrtvole, kde těch co "zabili" se najednou vynořilo strašně moc.
Zahlédl jsem zde nadpis "Slavnější než Mozart", a tak jsem si myslel, že je to další článek o Turkovi.
Nevím, co kdo na tom pořád řeší, ale je to celkem jasné. Tehdy se rozsypával celý sovětský blok a bylo jasné, že to řachne i u nás. A "mladí" komáři (Helebrandt, Štěpán, Adamec) toho chtěli využít, sejmout dinosaury typu Jakeše a Husáka a sebrat jim koryta. Nemuseli dělat vůbec nic, ale první velké demontrace 17.11. využili tím, že nechali lidi domlátit a ještě nalhali mrtvého Šmída, aby se lid dostatečně nas.al. A chtěli udělat nový osmašedesátý. Jenže to zase zdupali jak dycky, vzal to do ruky Havel a jasně řekl, že chceme plnohodnotnou demokracii a cestu zpět do Evropy. Nic složitého .
Tak "ještěří lidé" a já bloud myslel, že to byl Dominik Landsman s komunistou Petrem Pavlem, tehdy ještě jenom mladým iniciativním důstojníkem připraveného zásahového pluku, dnes samozřejmě již prezident.🙄
@Bubák Bubák určitě budou toho blonďatýho nácka vítat s otevřenou náručí...třeba v Izraeli...jestli si tam troufne😉, soudruhu Bubáku...
@Milos_ó, máme tady mistra na odhalování překlepů. Obsahu nerozumí, ale na čežtinu to on je prevít.
@Jiosef Tyl - něco podobného, jako když bylo 20. výročí Slovenského národního povstání, tak museli ty Vysoké tatry přistavět, aby se tam všichni ti povstalci mohli vejít.
@Vlasta Hrdličková naše zahraniční politika je drtivé většině států světa naprosto u zadní části těla, jako celé Česko. A horší než obtloustlý lipavský už velmi těžko bude někdo jiný, víš, soudružko hrdličková.
Vždyť každý ví, že toho Šmída tam tenkrát utloukli. Kvůlivá tomu, tam je ta deska s ,,holýma rukama". No a proto se tam zapalujou ty svíčky, přeci. No a pak jel Kocáb do Milovic a vyhnal sovětská vojska...
Turek chrasil klíči-takové ty velké plastové aby nespolkl ty normální.....
🤣🤣🤣
Já nemůžu😅😅😅
🤣🤣🤣
Já nemůžu😅😅😅
Jednou provždy si pamatujte, že všechno důležité řídí mimozemšťané a nějací šašci
@Alois Rudý jdu se Tě zastat, sesypali se tebe s tím humorem jen co je pravda. Tady nemá cenu nic komentovat. Znáš to o těch perlách a hospodářských zvíratech.
Netušil jsem, že reflex se přesouvá mezi dikobraz a triky brnky. Ale tam to bylo vtipné. To u vás je spíš směšné. Tak zkuste ještě víc zatlačit, ale hlavně se z toho Turka neposerte.