Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Velká knoflíková válka ve sněmovně. Proč dolní komora parlamentu připomíná dětské hřiště?

22 komentářů

Alois Rudý
Úsměvná snaha poražených fialových kreatur zpochybnit vítězství hnutí ANO a celkově silnou pozici nové koalice. Chce to jenom přetáhnou pár poslanců opozice, což by vzhledem k jejich charakteru neměl být problém, a lze udělat pořádek i v zákonech.😀
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Zvláštní je, že v Blansku komise zfalšovala výsledek voleb ve prospěch ANO. všichni to ví, ale nikdo to nerozmazává.
Jak je to možné?
Dovedete si představit, že by tohle provedla pětikolka? To by byl řev ohlušující, to by se Schillerová přibíjela na kříž, Drmola by drmolil násobnou rychostí a byl by ještě rudější, než dnes u Moravce, Nacher by lhal jak Lavrov a na sockách by se zavařily servery.
Babišistán je fakt neskutečné místo.
Alois Rudý
@Pavel Hanzl ...jenom žádnou paniku Hanzl 😂🤣
Pavel Hanzl
Ta banda šmejdů a podrazníků, které jsme si zvolili, se začíná vybarvovat, jak bylo všem jasné předem. Dýzláci vyhrožují, že vystoupí z koalice, když neprojde nácek na ministra zahraničí, bába nemůže být premiérem přímo ze zákona atd. atd. atd.
Dobý tah by byl, kdyby pětikolka přetáhla dýzláky a dala jim toho nácka za ministra. Potom by Pavel jmenoval premiérem Fialu bez problému a mohla by se sestavit vláda s důvěrou.
Ale co s tím šmejdem? Nějak chytře s ním vydupat, dát mu právo jezdit károu jak prase, dát mu nějaký rezort s nacistickými proprietami, kde může hajlovat atd. atd. a byl by spokojený. Každopádně ho do roboty vůbec nepustit, nedat mu ani čip do budovy, bo by ho půjčoval kamarádům rasistům v hospodě..
Pavel Hanzl
Bubák a cha cha "mozek", to fakt dost nesedí.
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl , to tedy ani omylem nebyl každý přívrženec hippies, víš , soudruhu hanzle, ale to ty, jako příslušník tesilové verbeže, samozřejmě nemůžeš vědět. A nedospělí v ČR nejvíce volí piráty, kupodivu po 25 roce věku se priority velmi rychle výrazně mění. Ale t9 ty, jako podržtaška ODS, nemůžeš vědět.
Pavel Hanzl
@Bubák Bubák
Já taky miloval hipies, Beatles je pro mě hudba mládí nepřekonaná, Keroaca jsem četl několikrát, On the road byl kultovní film, Jahodová proklamace, Formanovy Vlasy atd. atd. atd., To ještě neznamená, že jsem zakysl v té době a dál miloval Lenina.
Alois Rudý
Buchert je tím "dětským hřištěm" skoro posedlý, nebude v tom nějaká úchylka ?😶
Pavel Maleček
Nechápu proč by měla být Sněmovna s větším počtem mladých a žen lepší? Společnost, která bude své elity hledat ne podle toho co dotyční mají v hlavě, ale podle toho jak vyhovují ideologickým parametrům, natož dle toho co mají mezi nohama je k úpadku odsouzena.
Richard Sebesta
@Pavel Maleček 👍👍
Pavel Hanzl
@Pavel Maleček Mladí mají většinou lepší školy a nemají kotrby tak zatížené bolševismem. Studentské volby dopadají všude přesně naopak, než ty regulérní.
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl samozřejmě, protože když ti je soudruhu hanzle 17, tak přemýšlíš jinak. Ja v tom věku jsem hippies.
Pavel Hanzl
@Bubák Bubák
To byl každý, kdo měl v zádeli díru. Ale jsme úplně někde jinde, tehdy to byla mírná revolta proti režimu, dnes mladí právě podporují EU, bo ví, co to znamená. Na rozdíl od vás.
Pavel Hanzl
Lidé si navolili nejhorší sebranku totálních diletantů a šejdířů, ti hlavní mají trestní minulost a někteří jsou přímo stíháni, co od nich preboga ty koblihy čekají? Zmetci prostě nic rozumného nevypotí a já jen doufám, že se servou o koryta a půjdeme znovu k volbám.
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl to máš částečně pravdu , soudruhu hanzle, fialová tlupa dostala hlasy od opic, nebo už od delfínů? Běžný slušný občan jim hlas určitě nedal , víš soudruhu hanzle.
Irena Charvátová
@Bubák Bubák
No a takovíhle tam jsou
Pods*** jim uniká, je breptají naučené fráze.
Pavel Hanzl
@Bubák Bubák
Takže slušný občan dá hlas tvrdému tuneláři, který naloupežil 180 mld. který je trestně stíhaný nejen u nás, ale i ve Francii, který tu zavedl nejhorší, tzv. systémovou korupci. To znamená, že přímo ministerstvo financí zlikviduje a nechá zbankrotovat zdravou firmu, kterou on pak koupí za pár šupek. A k tomu si zvolí tvrdého rasistu, který by v každé normální zemi bručel. Voni sou hlava, pane vachmajstr...
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl narozdíl od tebe, soudruhu hanzle, mám v hlavě mozek - to u tebe opravdu nehrozí. Nemá smysl s tebou diskutovat, nechápeš nic, jsi pouze takový přivolávač deště v režii ODS. Víš , soudruhu hanzle.
Richard Sebesta
@Pavel Hanzl Doufat můžeš .Ale aby to nebyly falešné iluze ?
Pavel Hanzl
@Richard Sebesta
Bohužel, je to velmi možné. Není to iluze, ale určitá možnost, jak se vysmeknout z oprátky, kterou na nás Putin už dávno upletl.
"Evropa mi prodá provaz, na kterém ji oběsím" To říkal někdy kolem roku 2005.
Putin nás porazit nemůže, ale můžeme se porazit sami. A to právě děláme.
Alois Rudý
Koho zajímá názor poražených ? A pokud budou prudit tak jim lze přendat lavice na Strahovský stadion, svolat tam jejich příznivce a stadion zamknout. A v Česku bude zase pohoda.😎
Pavel Hanzl
@Alois Rudý A hlavně ti, co mohutně bečí, že chtějí mít svobodu lhát a křivě obviňovat, budo dnes vyhrožovat násilím. Jste jen podřadní zmetci, v historii vás bylo vždy dost a všichni skončili na smeťáku dějin.