Divoký kačer
Tomia Okamuru zadržela policie v Kyjevě, když sundával ukrajinské vlajky ze státních budov
33 komentářů
našinec
0
Ochranná služba PS zadržela Dominika Landsmana, když budovu PS se snažil obvěsit vlajkami napadených států světa jako akt solidarity.
Tedy,
Pisálek to trochu popletl, Okamura nesundával ukrajinskou vlajku, ale tu vedlejší s hákovým křížem.🦆
@Alois Rudý ty jsi chtěl být vtipný, že. Ale toto vůbec vtipný není. Spíš to vypadá jako kdyby to napsal nějakej blbec.
@Jiosef Tyl ...jak chtěl, jsem, a že vám potomkům ofčí babičky a stepního ukrajince se to nelíbí, tak to je jenom taková nadstavba mojí vtipnosti.😁
To není možné, to musel být nějaký jeho dvojník. Protože v tu samou dobu jsem slyšel, že v Česku věšel Ruské vlajky. Omlouval to ale tím, že jen držel štafle.
@Jiosef Tyl Máš pravdu, běž je pověsit zpátky, to Ukrajině pomůže...
https://www.novarepublika.cz/2025/11/syrskyj-je-sokovan-tempem-ruske-ofenzivy-a-kolapsem-sve-obrany-8-kilometru-za-par-dni-smerem-k-hulajpoli-ukrajinsti-vojaci-hrozi-masovou-kapitulaci
https://www.novarepublika.cz/2025/11/syrskyj-je-sokovan-tempem-ruske-ofenzivy-a-kolapsem-sve-obrany-8-kilometru-za-par-dni-smerem-k-hulajpoli-ukrajinsti-vojaci-hrozi-masovou-kapitulaci
@epr3 epráku - ty jsi fakt ukrutně dutej. Proč mi sem dáváš odkaz na nová republika.... takový sr .ačky já nečtu. To je tvůj píseček. Mě stačí když smrdíš tady ty.
Jen aby naši blbečkové na ty vaše fantasmagorie nenaskočili a nejeli na Ukrajinu napravovat situaci a vyvěšovat vlajky z oken...
Tento článek jsem ani nečetl natož aby jsem si za to platil ,protože už nadpis je trapný stejně jako česká média která už dávno slouží svým pánům.
@Jan Hu Ale za odpověď v reakci stál, klik byl... 🤣🤣🤣 Já ho nečetl, protože už nadpis mě pobavil! Jen mu zbytečně přidává hrdinství, poslal by jiné, je totiž zbabělec.
Okamura je tak zbabělý, že raději nejde 17.11. na Národní třídu. To je už Babiš větší hrdina, ten tam šel ve dvě v noci a pak si jel s mladým zahrát do Švýcarska šachy... Reálná česká politika je ještě Divočejší Kačer...
Žádné vtipy na Okamůru neexistují, vše je pravda.
Landsmane jsi nefér to je asi jediné co se dá napsat
@Richard Sebesta
Špagetka Šebesta se ihned zastal Štaflíka Okamůry. 🤣
Špagetka Šebesta se ihned zastal Štaflíka Okamůry. 🤣
@Richard Sebesta a ty si fér ***.