Divoký kačer

Zpět na článek

Tomia Okamuru zadržela policie v Kyjevě, když sundával ukrajinské vlajky ze státních budov

33 komentářů

našinec
Ochranná služba PS zadržela Dominika Landsmana, když budovu PS se snažil obvěsit vlajkami napadených států světa jako akt solidarity.
Uživatel_5700640
Tedy,
Uživatel_5700640
@Uživatel_5700640
tedy, vážení komentující, mám pocit že některým z vás chybí mozek
Jiří Vaníček
Bezva posílám dál.
Stanislav Novák
Takový blábol. To už hraničí s debilitou.
Alois Rudý
Pisálek to trochu popletl, Okamura nesundával ukrajinskou vlajku, ale tu vedlejší s hákovým křížem.🦆
Jiosef Tyl
@Alois Rudý ty jsi chtěl být vtipný, že. Ale toto vůbec vtipný není. Spíš to vypadá jako kdyby to napsal nějakej blbec.
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ...jak chtěl, jsem, a že vám potomkům ofčí babičky a stepního ukrajince se to nelíbí, tak to je jenom taková nadstavba mojí vtipnosti.😁
Jaromír Škubal
@Alois Rudý Zalez do zemljanky, bolševická urvo, a už tam zůstaň. Potomku ruské svi.ně a vola.
komarek1
Čí kříženec jsou Vy, Rudý ?
Jiosef Tyl
To není možné, to musel být nějaký jeho dvojník. Protože v tu samou dobu jsem slyšel, že v Česku věšel Ruské vlajky. Omlouval to ale tím, že jen držel štafle.
epr3
@Jiosef Tyl Máš pravdu, běž je pověsit zpátky, to Ukrajině pomůže...
http­s://ww­w.no­vare­publi­ka.cz­/2025/­11/syr­skyj-je-sokovan-tempem-ruske-ofenzivy-a-kolapsem-sve-obrany-8-kilometru-za-par-dni-smerem-k-hulajpoli-ukrajinsti-vojaci-hrozi-masovou-kapitulaci
Jiosef Tyl
@epr3 epráku - ty jsi fakt ukrutně dutej. Proč mi sem dáváš odkaz na nová republika.... takový sr .ačky já nečtu. To je tvůj píseček. Mě stačí když smrdíš tady ty.
epr3
@Jiosef Tyl Já vím, ty čteš méééédium a forum24. To jsou ty tisky plné evropských hodnot😂. Ale sám sobě škodíš. Ten, kdo chce účinně bojovat proti nepříteli, musí mít nastudováno především jeho, ne svoji přiblblou propagandu a ještě jí navíc věřit😂.
Miloš Hora
Jen aby naši blbečkové na ty vaše fantasmagorie nenaskočili a nejeli na Ukrajinu napravovat situaci a vyvěšovat vlajky z oken...
Jakub Procházka
@Miloš Hora To máš fuk, Hora, každopádně tomu věří voliči Okamury.
Jan Hus
Tento článek jsem ani nečetl natož aby jsem si za to platil ,protože už nadpis je trapný stejně jako česká média která už dávno slouží svým pánům.
Igor
@Jan Hu Ale za odpověď v reakci stál, klik byl... 🤣🤣🤣 Já ho nečetl, protože už nadpis mě pobavil! Jen mu zbytečně přidává hrdinství, poslal by jiné, je totiž zbabělec.
Jiosef Tyl
@Jan Hus nechybí ti tam v tom tvém nicku ještě jedno n?
epr3
@Jiosef Tyl A nemáš mít ty ve svém napsáno Josif?
Jiosef Tyl
@epr3 mohl, proč ne? To jsi jen nepochopil můj předešlý příspěvek. To mě nepřekvapuje, je příliš nízké tvé IQ. Nebo jak píše Šebesta: IKVE.
Uživatel_5734171
Okamura je tak zbabělý, že raději nejde 17.11. na Národní třídu. To je už Babiš větší hrdina, ten tam šel ve dvě v noci a pak si jel s mladým zahrát do Švýcarska šachy... Reálná česká politika je ještě Divočejší Kačer...
Richard Sebesta
@Uživatel_5734171 To máš recht jeden dezolat klidně řekne jsme ve válce s Ruskem a další třeba ty Minář a podobní s tím souhlasí .Akorát jsou zbabělí protože si hraji z gauče na generály a rádi Ukrajincům Jak vyhrát
Pavel Hanzl
Žádné vtipy na Okamůru neexistují, vše je pravda.
Richard Sebesta
@Pavel Hanzl To jde říct o mnoha politicích a politickach není-li z pravda ? Treba o Nerudově .Naší vlast osvobodili v roce 1945 Portugalci .
komarek1
Mé rodiče a prarodiče společně s celou vesnicí a širším okolím osvobodili Rumuni.
Richard Sebesta
Landsmane jsi nefér to je asi jediné co se dá napsat
Petr Minář
@Richard Sebesta
Špagetka Šebesta se ihned zastal Štaflíka Okamůry. 🤣
Igor
@Petr Minář Blokace to řeší, mám klid, vůbec mě nezajímá, co ten pán píše...
jano metal
@Richard Sebesta a ty si fér ***.
Richard Sebesta
@jano metal Určitě víc než ty Dezolate
Jiosef Tyl
@Richard Sebesta - hlupáku Šebestoviči, být nefér je základem Landsmanova humoru. Základem tvých příspěvků je naopak dezolátství.
Eliška Janalíková
Pane Landsmane, opět výborné, díky!