Online přenos

Zpět na článek

Augustín u soudu Dozimetru: Přiznal jsem se kvůli svým dětem. Jednání jsme glosovali živě

7 komentářů

Uživatel_5734171
Nic jako Dozimetr neexistuje. Přesně takhle funguje virtuální realita. Dá se tomu nějaký název a reklama zaručena. Ne, je to "standardní" kriminální činnost, která je bohužel častá a běžná. A je třeba ji řešit systémově, což se bohužel neděje a nejsou ani náznaky takového řešení. Takže za pár let tu bude Dozimetr II. V podstatě to funguje tak, že si jedna banda šíbrů vyřizuje účty s druhou bandou a orgány činné v trestním řízení jim k tomu dělají servis... A já tím tu kauzu nepopírám, nezlehčuji, nebagatelizuji. Jen ji stavím na nohy. A dokud se na ty nohy nepostaví, nedojdeme ani k nějakému řešení. Ta kauza je kriminální, ale dělá se z ní záměrně kauza politická. Figurují tam politici, ale to je právě tím, že jsme na počátku vytvořili systém, co to generuje. A není to jen věc této země, je to na celém světě. A lidé ani systémová řešení nechtějí, věří těm nesmyslům, že řešením jsou transparentní výběrová řízení, přitom přesně tohle je nástroj těch šíbrů. Vypíší výběrové řízení tak, že uspěje jen ta předem připravená a násobně dražší firma. A prosťáčci mají dobrý pocit, jak to bylo transparentní...
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Dnes je výběrové řízení na premiéra...👌😁
Na burese to nevypadá, tak to asi vezmu..
Jsem čistej, mediálně neprofláknutej, mám hodného psa a ženu a jsem genderově vyvážený.
Jen nesnáším bureše a STRANU.
Co mysliš? Je to na překážku?
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 No je vidět co jsi zač ! To je celé. Jednoduše jsi falešný. Kdyby se ta kauza týkala SPD nebo PRO či třeba Trikolory budeš psát úplně jinak.Budeš o nich tvrdit,že to banda zlodějů atd. Nyní v ní figuruji hlavně představitele stanu a částečně se týká TOP 09. Takže to samozřejmě bagatelizuješ. Já mám rád fakta a nikoli dojmy. 1.Faktem je že do ní je zapleten sám Rakušan. Zatím není obviněn,ale jeho tvrzení že onen mobil který byl kodovaný dal na hraní synovi je jak tvrzení primitivního školáka,který je přistižen při krádeži a brání se tím že to neukradl ale našel. 2. Kordová-Marvanová jasně uvedla a není důvod jí nevěřit (je to právnička) že o podivných praktikách na SBD Rakušana informovala,ale on že nejen nic neudělal ale lidem o nichž mu ona řekla,že že v tom figurují naopak oznámil,že se to od ní dověděl. Ti spolu s ním jí šikanovali a musela odstoupit z funkce 3.Už několik komentářů si všimlo že se soudcům nějak nechce kousat do toho kyselého jablka a někteří to nechtěli soudit.
Proto se to táhne tak dlouho.
Anatolij Vasil
@Richard Šebesta 👍
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Já tu kauzu moc neznám, ale kdyz jsem si teď zadal spojení hnutí ANO s Dozimetrem, psali novináři o obviněnílém Nemrahovi a Vidumetzové, jako o dloholetých parťácích což je jak píše 573... , kde je politika prorostlá a s ní zločin zcela všude.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Ostatně i Svoboda Janda z SPD podávali trestní oznámení na financování strany...
Kdyby byl Oky úplně čistý, tak by taková situace nenastala a u politiky jsou prachy na prvním místě!
SPD je momentálně slepenec čtyřdemolice (opravdu výkvět) a že tam vznikne třenice individuí je zcela jasné.
Je tedy zbytečné si myslet, že jen tenhle a ostatní nic.
Prostě kradů všeci, ako hovoril sám největši zloděj a poslanec Andrej.
Uživatel_5734171
@Richard Šebesta
na tom je vidět, že jsi policajt a ABSOLUTNĚ jsi nepochopil, co jsem napsal...)))