Divoký kačer
prem
14
Původně jsem si myslel, že je to nadsázka
Přejít do diskuze
Snad bůh dá a nebude tu už moc dlouho. hmmmm Kdo něco tak příšerného, mohl volit?
Nová vláda bude nejvíce vadit (a už vadí) těm, co ji volili. Nás ostatní to nepřekvapí.
Je to dobrý, ale nutně musí jít o překlad původního textu z babiš-makakštiny, protože se tu dá i několika souslovím rozumět.
Bureš jistě řekl, že "někdo přišel s tím překladem a v novembri nikdo, sice byl to ten stejný člověk, ale už přišel v nějakém čase. A ti, kteří měli přijít, nepřišli.“
To znamená, že překladatel, ten, který měl přijít, teda pak přišel jiný, ovšem prý z toho zešedivěl.
Bureš jistě řekl, že "někdo přišel s tím překladem a v novembri nikdo, sice byl to ten stejný člověk, ale už přišel v nějakém čase. A ti, kteří měli přijít, nepřišli.“
To znamená, že překladatel, ten, který měl přijít, teda pak přišel jiný, ovšem prý z toho zešedivěl.
@Vladimír Masata
Na Boha (píše se s velkým
u nás skoro nikdo nevěří a proto se společnost rozpadá, propad morálky má na důsledek tuhle příšernou novou garnituru.
"Ztracená víra hrozny z vinic neposbírá".
Na Boha (píše se s velkým
u nás skoro nikdo nevěří a proto se společnost rozpadá, propad morálky má na důsledek tuhle příšernou novou garnituru."Ztracená víra hrozny z vinic neposbírá".
@Petr Vadinský Když mi pošlete adresu, koupím a pošlu Vám nové koště, bo jsem toho názoru, že si potřebujete zamést před svým prahem
Správný premiér musí být "vládcem republiky", jinak by to byl pouze trapný a neschopný užvaněný nýmand jako byl předseda ODS Fiala.😎
@Pavel Hanzl S velkým písmenem se píše jméno. A bůh není jméno. Je to označení šéfa věřících.