Sleduji tuto soutěž již více než rok a přijde mi, že její úroveň postupně klesá. Převažují fotky, které neodpovídají zadaným tématům. Působí to dojmem, že se řada (povětšinou profi) autorů s novým měsícem (rozuměj tématem) ponoří do svého bezedného archívu a vyhledá fotku, kterou za každou cenu bez ohledu na téma napasuje do soutěže. Nakonec i okruh autorů je víceméně pořád stejný. Nic zajímavého, nového, zapamatovatelného... Nevím, hlásí se tak málo fotografů, že se neustále opakují stejná jména? Nějak přestává dávat smysl soutěž sledovat...
Martina Šimková
0
@Petra Sedmíková Je otázka, proč je to často podobný okruh autorů, může být vícero důvodů, nemusí to stát jen na menším počtu přihlášených...
Naopak si nemyslím, že by většina byla profi, spíše naopak (tzn. že hlavní příjem bývá z jiného zdroje, nebo jde opravdu jen o hobby; zdání může klamat).
A záleží jak které kolo, ale při pohledu na finalisty tohoto se mi zdá, že víceméně všichni splnili zadání, viz i vysvětlení u zadání, jak to může být třeba pojato.
Naopak si nemyslím, že by většina byla profi, spíše naopak (tzn. že hlavní příjem bývá z jiného zdroje, nebo jde opravdu jen o hobby; zdání může klamat).
A záleží jak které kolo, ale při pohledu na finalisty tohoto se mi zdá, že víceméně všichni splnili zadání, viz i vysvětlení u zadání, jak to může být třeba pojato.