Divoký kačer
Babiš: Programové prohlášení nechám prezidentovi v doručovacím boxu. Nechci ho vidět osobně, pořád řeší Turka
51 komentářů
Petr Karásek
0
Češi, trochu se vzpamatujte. Už je po volbách, uvidíme co nám tahle sebranka přinese a za 4 roky to můžeme změnit. Nevím proč se obyčejní lidi bijí za svůj názor do roztrhání těla, nadávají druhým s jiným názorem a stále dokola. Přeci nejsme tak blbej národ.
Uživatel_5703656
1
@Petr Karásek nojo ale to zase budou 4 roky katastrofa, lidí to uvidí zvolí opozici která to horko těžko dá nepopulárními kroky do pořádku a zase to hodí tlučhubům alá bureš kteří slíbí všem vše 

Myslím že pan prezident to přehání.Proč neřešil Fialovou vládu? Tam by určitě našel vetší zlodèjnu.Řikal že bude prezidentem pro všechny a jak je vidět tak nadržuje Fialové vladè.Napřiklad pan Rakušan, co on vlastně udèlal pro dozimetr.Vubec nic neřešil Skákat po střeše a hulakat Babiš za mříže to mu šlo.Tak.se chová učitel a teď ministr.Tak.se chová puberťák,ne ministr.Mi osobně nevadí že byl komunista,on tam musel být, když chtěl nèćeho dosáhnout.To byla povinnost.Proč mu vadí pán Turek nevím.Je to normální chlap a že nèco řekl před 15 léty nebo udèlal se teď neřeší.Taky se může vymlouvát na mladickou nerozvážnost,jako pan prezident.I když je dobrý prezident, mēl by být nestranný.Pro všechny lidi, tak jak to sám říká.
Datová schránka je povinná pro všechny podnikatele a prezident je také podnikatel v politice.
Turka by si měl prezident předvolat a vyřešit tento problém.
Hned by věděl, na čem je!
Okolo Turka se chodí, jako "okolo horké kaše."
Turka by si měl prezident předvolat a vyřešit tento problém.
Hned by věděl, na čem je!
Okolo Turka se chodí, jako "okolo horké kaše."
Sice se bavime ve vtipné verzi článku, ale tím, že právníci bureše nejsou sto dát stále dohromady vlastně nic, tak bureš už rezignoval a dovolil si hradu oponovat ve směru, že žádný pamflet o střetu zájmů mezi jeho milovaný lid prostý nepošle a tak tu máme tu finální verzi o naprosté nechuti bureše se dál dohadovat co s jeho premiérským křeslem bude a hodí vše na hrad a pak to vysvětlí svým pologramotným voličům, jako ublížení na zdraví ze strany prezidenta Pavla.
Pavel je dobře informován, ma stejně ,jako Bureš své poradce ale plichta to nebude, protože jak už to v politice bývá, jeden je silnější a v případě Pavla zodpovědnější, aby nedošlo k mezinárodní ostudě, kdy do Bruselu bude jezdit trestanec.
Stačí, když těch soudně obviněných, vyšetřovaných máme sami doma dostatek.😁
Pavel je dobře informován, ma stejně ,jako Bureš své poradce ale plichta to nebude, protože jak už to v politice bývá, jeden je silnější a v případě Pavla zodpovědnější, aby nedošlo k mezinárodní ostudě, kdy do Bruselu bude jezdit trestanec.
Stačí, když těch soudně obviněných, vyšetřovaných máme sami doma dostatek.😁
@Pavel Nyklíček Mohl.bys mi přesně specifikovat co je pologramotný člověk.
Když to nedokážeš vysvětlit, tak mám o tvé gramotnosti pochyby.
Jen pro tvůj start. Gramotnost se netýká politické orientace.
Že umíš psát, číst a možná i sčítat, z tebe nedělá politického génia!
Když to nedokážeš vysvětlit, tak mám o tvé gramotnosti pochyby.
Jen pro tvůj start. Gramotnost se netýká politické orientace.
Že umíš psát, číst a možná i sčítat, z tebe nedělá politického génia!
@Pavel Nyklíček Pane když tak nenávidíte Babiše tak mi řeknete proč ho volilo tolik lidí polo***amotnych.Jste urazil všechny jeho voliče.Proč za tolik let to soud už nevyřešil.Vždy se to objeví když jsou nèjaky volby.I ti co jste nazval polo***amotni to pochopili že je to z Fialové strany podraz.Kaźdy se snaží být u koryta co nejdéle.Brat velký peníze a za nic.Zs 4 roky říct pár slov a jen brát peníze poplatníkům to by jím šlo.Pan.Benda je tam tak dlouho až stoho zešedivěl a nic neřeší, to nemusel ani studovat.Co budou dělat àž pán Babiš odejde z politiky.Koho.si najdou pak? Na Okamuru nemají patrony tak jako na Babiše, ale vy by jste se tam hodil.
Kdyby byl ten hradní pán soudnej, tak by na hradě vůbec nebyl a neřešil by , co řešit vůbec nemá, křivák jeden !!!!!
🟥 Ale, pane prezidente Pavle, jsou osoby veřejného života, s kterými si člověk ani nepodá ruku.Jsou to osoby odpudivé, co si nevidí do huby.
🟥Jsou ale i osoby co tvoří svým mozkem ( bez urážky, pane prezidente ) a tak se potřásáním ruky s Vámi už nezdržují .
🟥Přimluvím se za vás, aby se Koucourkov na Hradě doplnil o rady Kačera z Reflexu . Nějaké statisíce navíc už přece blbečky v podhradí nevyškubou.
!!!!!!!!!!!!!!!!A mimochodem, pane prezidente !!!!!!!!!!!!!!!!
-----------------------------------------------------------------------
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🟥možná Kačer i Kolář osvětlí pobyt matky " roštěnky " Pavlové na Hradě:
👉K dnešnímu dni neexistuje žádné nové oficiální vyjádření Hradu, které by upřesnilo, zda matka Evy Pavlové stále bydlí v objektu Kovárna, za jakých podmínek, nebo zda se její pobyt považuje už za trvalý.
👉Od původního oznámení v roce 2023, kdy se hovořilo o „dočasném řešení z humanitárních důvodů“, nebyly zveřejněny žádné aktualizace.
🔍 Co to znamená:
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
----------------------------------------------------------
🟥Veřejnost má oprávněné otázky, protože dvouletý pobyt už neodpovídá běžnému chápání „dočasnosti“.
🟥 Chybí transparentní informace o tom, zda je uzavřena nájemní smlouva, 👉kdo hradí provozní náklady, 👉nebo zda byl pobyt formálně prodloužen.
🟥Hrad by měl situaci vysvětlit, aby se předešlo spekulacím o zneužívání státního majetku.
Čus pane generále a Kačere.
🟥Jsou ale i osoby co tvoří svým mozkem ( bez urážky, pane prezidente ) a tak se potřásáním ruky s Vámi už nezdržují .
🟥Přimluvím se za vás, aby se Koucourkov na Hradě doplnil o rady Kačera z Reflexu . Nějaké statisíce navíc už přece blbečky v podhradí nevyškubou.
!!!!!!!!!!!!!!!!A mimochodem, pane prezidente !!!!!!!!!!!!!!!!
-----------------------------------------------------------------------
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🟥možná Kačer i Kolář osvětlí pobyt matky " roštěnky " Pavlové na Hradě:
👉K dnešnímu dni neexistuje žádné nové oficiální vyjádření Hradu, které by upřesnilo, zda matka Evy Pavlové stále bydlí v objektu Kovárna, za jakých podmínek, nebo zda se její pobyt považuje už za trvalý.
👉Od původního oznámení v roce 2023, kdy se hovořilo o „dočasném řešení z humanitárních důvodů“, nebyly zveřejněny žádné aktualizace.
🔍 Co to znamená:
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
----------------------------------------------------------
🟥Veřejnost má oprávněné otázky, protože dvouletý pobyt už neodpovídá běžnému chápání „dočasnosti“.
🟥 Chybí transparentní informace o tom, zda je uzavřena nájemní smlouva, 👉kdo hradí provozní náklady, 👉nebo zda byl pobyt formálně prodloužen.
🟥Hrad by měl situaci vysvětlit, aby se předešlo spekulacím o zneužívání státního majetku.
Čus pane generále a Kačere.
@bella.
Možná má podobnou smlouvu, jakou měla po několik let matka paní Zemanové
Možná má podobnou smlouvu, jakou měla po několik let matka paní Zemanové
🟥 @Eliška Janalíková
Takže, sem se smlouvou matky Zemanové, na jak dlouho ? A proč jsi nežádala vysvětlení na Hradě ?
🟥
Zeman u mě není nijak hájený.Ke stáru zblbnul a navíc, jeho Mynář a jeho Sašenka Mynářová a Ovčáček, to bylo něco 👎🟥
Ale ten aspoň kopal na naše barvy.
Tohle co je tam teď je pro mě nepřijatelné!Je to hloupé , z toho pramení i jeho elitářské chování a hlavněvůbec se bez rad a porad neorijentuje!
Je to za mě děsný nafoukanýpodměrečný blb.
Takže, sem se smlouvou matky Zemanové, na jak dlouho ? A proč jsi nežádala vysvětlení na Hradě ?
🟥
Zeman u mě není nijak hájený.Ke stáru zblbnul a navíc, jeho Mynář a jeho Sašenka Mynářová a Ovčáček, to bylo něco 👎🟥
Ale ten aspoň kopal na naše barvy.
Tohle co je tam teď je pro mě nepřijatelné!Je to hloupé , z toho pramení i jeho elitářské chování a hlavněvůbec se bez rad a porad neorijentuje!
Je to za mě děsný nafoukanýpodměrečný blb.
@bella.
Došel Vám dech?
Došel Vám dech?
@Eliška Janalíková
🟥 Odpověď máte , mně dech nedošel.
Nesledovala jsem Zemana, tedy že tam měl taky tchýni jsem si právě ověřila.Já totiž jen na kecy od Janalíkové a dalších nedám, ověřuji si.
🟥 Zeman ve srovnání s Pavlem 👎 intektově vede .A to i teď co se sebral z té své mrtvice.O tom žádná!
🟥 Odpověď máte , mně dech nedošel.
Nesledovala jsem Zemana, tedy že tam měl taky tchýni jsem si právě ověřila.Já totiž jen na kecy od Janalíkové a dalších nedám, ověřuji si.
🟥 Zeman ve srovnání s Pavlem 👎 intektově vede .A to i teď co se sebral z té své mrtvice.O tom žádná!
@bella. Že vás to hloupé lhaní tak baví.
@gnew
🟥 je zvláštní,jak voliči Petra Pavla a Fialy berou jejich pravdy za fakta a jejich neschopnost a lhaní o tom, že se máme dobře adorují.
🟥Sotva si takoví voliči uvědomují, že bychom se měli 100 x líp bez téměř milionu Ukrajinců, z toho minimum na práci, za to víc v porodnicích a bez kejvání Bruselu na všechno, jako bychom nebyli suverenné země.
Sorry jako, jdi a vygůgluj si o je to lež a jak vědomě nám Pavel a Fiala lhali.
🟥
🟥 je zvláštní,jak voliči Petra Pavla a Fialy berou jejich pravdy za fakta a jejich neschopnost a lhaní o tom, že se máme dobře adorují.
🟥Sotva si takoví voliči uvědomují, že bychom se měli 100 x líp bez téměř milionu Ukrajinců, z toho minimum na práci, za to víc v porodnicích a bez kejvání Bruselu na všechno, jako bychom nebyli suverenné země.
Sorry jako, jdi a vygůgluj si o je to lež a jak vědomě nám Pavel a Fiala lhali.
🟥
Taky bych to tak udělala. Jakápak důstojnost k loutce, válce chtivé???
@Naďa Janoušková Petr Pavel už je déle jak 2 a půl roku prezidentem a stále mi nepřišel povolávací rozkaz na frontu, tak asi úplně nebude válkychtivý, jestli vnímáte podporu modernizace armády jakože je to zbrojení, tak si laskavě pojišťujte v jakém stavu je vojenská technika a celkově její obstojnost ve srovnání s moderními technologiemi, od vzniku nové republiky se na armádu docela kašlalo. Myslím si, že vy budete přesně ten typ člověka, kdyby došlo k nějakému konfliktu, tak budete brečet jak se ***/sralo na armádu
@Uživatel_6252382
Já říkám, že my vůbec armádu mít nemusíme.Brusel nás nebere za rovnocené, viz jak Leyenová vyběhla s Fialou, my potřebujeme víc policie , aby tady do budoucna hlídal naše životy.V Praze už je jen Ukrajina a bude slučování.
Nechci !!!
🟥
Já říkám, že my vůbec armádu mít nemusíme.Brusel nás nebere za rovnocené, viz jak Leyenová vyběhla s Fialou, my potřebujeme víc policie , aby tady do budoucna hlídal naše životy.V Praze už je jen Ukrajina a bude slučování.
Nechci !!!
🟥
@Uživatel_6252382
🟥Jo a mimochodem, Vy jste voják, že čekáte povolávací rozkaz ?
🟥Nevím proč by měli čekat Češi povolávací rozkaz. Putin to neudělá , aby vlezl sem do Česka , to jen blbci tady šíří poplašné zprávy.To dřív Macron vyvolá 3. světovou s jadernými hlavicemi uskladněnými ve Francii a Merz u v tom bude se***vat !
🟥 Když chcete, Pavel vás jistě na Ukrajinu doporučí !!!! Jistě tam budete vítán, když sám Zelenskyj ty svoje 18-22 hodil přes plot k nám na věčné časy ,místo, aby změnil zákon a začal je cvičit.
🟥Petr Pavel ať sedne na motorku, vezme tu svou " roštěnku " a na volební období této nové vlády ať se tady neukazuje. Pohnojil naše diplomatické vztahy a pohnojil i hospodaření.
🟥Umím nazvat věci pravým jménem,jsem dostatečně vzdělaná a zachované kritické myšlení mám.
Madam!
🟥Jo a mimochodem, Vy jste voják, že čekáte povolávací rozkaz ?
🟥Nevím proč by měli čekat Češi povolávací rozkaz. Putin to neudělá , aby vlezl sem do Česka , to jen blbci tady šíří poplašné zprávy.To dřív Macron vyvolá 3. světovou s jadernými hlavicemi uskladněnými ve Francii a Merz u v tom bude se***vat !
🟥 Když chcete, Pavel vás jistě na Ukrajinu doporučí !!!! Jistě tam budete vítán, když sám Zelenskyj ty svoje 18-22 hodil přes plot k nám na věčné časy ,místo, aby změnil zákon a začal je cvičit.
🟥Petr Pavel ať sedne na motorku, vezme tu svou " roštěnku " a na volební období této nové vlády ať se tady neukazuje. Pohnojil naše diplomatické vztahy a pohnojil i hospodaření.
🟥Umím nazvat věci pravým jménem,jsem dostatečně vzdělaná a zachované kritické myšlení mám.
Madam!
@Uživatel_6252382 a kdyby se kašlalo dál, nic by se nestalo. Konflikt si vymýšlejí pouze lobbysté zbrojařů, hlavně se musí vymyslet nepřítel. Až přestane být aktuální RF bude nutné vymyslet něco jiného. Tipuju Čínu.
A to se začínají objevovat nápady typu znovuzavedení branné povinnosti. 5% na flintičky vymyslel magor. To dělá 400 miliard za to si Česko pořídí letadlovou loď na Lipně a ponorkové loďstvo u Karlova mostu.
A to se začínají objevovat nápady typu znovuzavedení branné povinnosti. 5% na flintičky vymyslel magor. To dělá 400 miliard za to si Česko pořídí letadlovou loď na Lipně a ponorkové loďstvo u Karlova mostu.
Mimořádně trefné, zvlášť důvod existence Karla Havlíčka. S tím se tento může všude chlubit.
@František Pavlíček . Pan Havliček je velmi vzdělaný člověk.Libi se mi proto že umí slušně odpovědět na każdou otázku.Myslim že je jedním z poslanců který dokáže hovořit o všem a se všemi.Je to čestný chlap.
Mne baví, jak zdejší novinářská bolševická lůza si hraje na pravici. Doufám, že vám nad redakcí vlaje modrožlutý hadr.
@našinec A ty jako komunista si taky hraješ na pravici?
Tak jako si na pravičáka hrají výrobce megadluhů Babiš a celé ANO?
Tak jako si na pravičáka hrají výrobce megadluhů Babiš a celé ANO?
@našinec A hlavně nechápu, proč člověk, kterému doma vlaje hajzlpapír v barvách ruské trikolóry a nad postelí má plakát fuehrera z Kremlu, zkoumá, jestli někdo vyvěšuje ukrajinské vlajky jako projev solidarity se zemí napadenou nacistickým masovým vrahem,.
@Jakub Procházka Ukrajinci mě přijdou jako daleko větší fašisti. A vyvolávají ve mě xenofobní stavy vic než nějaké opRus
@našinec
🟥Bratrstvo kočičí pracky SPOLU nevyvěšuje modrožluté hadry, ale svoje modrožluté prádlo a to suší nahonem a najednou vyprané od těch ho ...en, co nám do rozpočtu nakydalo.
Kočičí pracka má po sobě jasno , předává nám svoje ukrajinské prádlo absolutně až křišťálově čisté !🟥
🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥
🟥Bratrstvo kočičí pracky SPOLU nevyvěšuje modrožluté hadry, ale svoje modrožluté prádlo a to suší nahonem a najednou vyprané od těch ho ...en, co nám do rozpočtu nakydalo.
Kočičí pracka má po sobě jasno , předává nám svoje ukrajinské prádlo absolutně až křišťálově čisté !🟥
🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥
@našinec
🟥 opravila bych to na " jistě vám nad redakcí REFLEX vlaje modrožlutý hadr.
-------------------------------------------------------------------------
Teď mě napadlo, že Pavel nosí jistě trenky, jednu nohavici modrou a druhou žlutou a jeho " roštěnka " má podprdu 1 košíček modrý pošitý fancy safíry, druhý žlutý posetý modrými safíry .Někde těch 95 tisíc měsíčně utratit musí , ne ? 😂😆
🟥 opravila bych to na " jistě vám nad redakcí REFLEX vlaje modrožlutý hadr.
-------------------------------------------------------------------------
Teď mě napadlo, že Pavel nosí jistě trenky, jednu nohavici modrou a druhou žlutou a jeho " roštěnka " má podprdu 1 košíček modrý pošitý fancy safíry, druhý žlutý posetý modrými safíry .Někde těch 95 tisíc měsíčně utratit musí , ne ? 😂😆
Pisálek stále žije minulostí, nepochopil, že se k nám po vyhraných volbách vrátila svoboda. Je to zbytečná existence😎
@Alois Rudý
Svoboda? A proto museli poslanci svým podpisem potvrdit, že budou volit Okamuru?
Svoboda? A proto museli poslanci svým podpisem potvrdit, že budou volit Okamuru?
@Eliška Janalíková Nic takového není potvrzeno. Pokud to můžete dokázat, tak se to dá velice dobře zpeněžit.
@Eliška Janalíková
🟥Aha, tak Éliška Janalíková je utajená poslankyně, když u toho byla.
Tak si to , dámo, rozdáme.Co ještě víte, sem s tím ! 🟥
Čekám ... jedna, dva,tři ...( do deseti sem s tím ! ) jinak kecáte, madam a nezdržujte v projevu ty chytřejší.
..................................................................................
🟥Aha, tak Éliška Janalíková je utajená poslankyně, když u toho byla.
Tak si to , dámo, rozdáme.Co ještě víte, sem s tím ! 🟥
Čekám ... jedna, dva,tři ...( do deseti sem s tím ! ) jinak kecáte, madam a nezdržujte v projevu ty chytřejší.
..................................................................................
@Eliška Janalíková Nevím proč by ho pana Okamuru neměli volit.On není rasista je jen chytrej člověk.Vy co lidé chtějí, jen se to bojí říct nahlas.Větši.polovina České národnosti nemá ráda ROMI ani jiné tmavé lidí.Inteliget mlčí a burani kteří żiji hůř než Romové se ozivaji.Uż.se mi to stalo.Ja jako Rom slušně oblečeny,ćisty a takový špinavý chlap nadával do cikánů.Ale druzí lidé Češi ho na zastávce vyhodili.Jsou dobří a jsou i zlý lidé.To tak asi má být.Dobro vítězí nad zlém.
@Alois Rudý Táhni už ty bolševická k.ndo do rici. Jsi ten nejhorší odpad společnosti. Zm.de.
@Alois Rudý
Komiku... Jestli něco vy bolševici bytostně nenávidíte, tak je to svoboda. Tak se nepřetvařuj. Ty chceš, aby se vrátila totalita a zavírání a vraždění lidí s jinými názory.
Komiku... Jestli něco vy bolševici bytostně nenávidíte, tak je to svoboda. Tak se nepřetvařuj. Ty chceš, aby se vrátila totalita a zavírání a vraždění lidí s jinými názory.
@Alois Rudý Svoboda je, že sněmovně šéfuje předseda strany s 5 procentní účastí ve sněmovně