Komentáře
Nový předseda sněmovny Okamura úřaduje. Jeho první „symbolický“ krok se musí líbit v Kremlu
148 komentářů
Každý má volit podle svého svědomí,tak to přece zdůraznovali poslanci ,kdyz varovali před volbou Okamury. A když nezvolí Skopečka,tak maji fungovat nějajé dohody?
Nezlobte se nejen v Rusku,ale v naší České republice.
Naprosto se sundáním vlajky souhlasím.
Nevolila jsem Okamura,ale Stačilo,které neustále pravice straší občany České republiky.Neustale KSČM jsou předhazována 50 léta minulého století.
Co dělala a v hodně věcech dělá církev a demokraticka pravice to vidíme a pozorujeme na každém kroku.
To že máme na různých místech až 10 % nezaměstnanost, důchodcům se krátí důchody inflaci to nikoho z pravice nezajímá.
Děti se nerodí já se mladým lidem celkem nedivím.
Myšlenka demokracie je úplně někde jinde.
Nemáme lékaře,kam spěje školství atd je katastrofa.
Okamura když nic jiného a to mu fandí dost lidí brání Československo i když trošku jinak než bych si představovala já.
Je škoda ,že vznikají v jeho straně dva tábory což není dobré.
Co však předvedla Fialová vláda je katastrofa.
Svět je celkově nemocný.Majetek,peníze na prvním místě.Ucta člověka k člověku pomalu žádná.
Nejsem žádný novinář jen žena,máma,babička a věřte mi že nemám radost z toho co se nejen u nás ,ale ve Světě děje.
Mladí lidé papouškují to co za 35 roku do nich natloukla "demokracie".
Můj táta byl asi podle mě střed.Rikaval,chceš li se zaobírat politikou musíš hodně přemýšlet a naučit se aspoň trochu slušnosti a stát si za svým.
Velice fandil listopadu 1989,ale kdyby věděl jak se myšlenka zneužila ranila by ho asi mrtvice.
Těch podvodníků,sprosťáku co vzniklo za 35 roků,rozkradená republika,která před tim měla ve světě ohlas,zadlužená tak ,že dluhy nikdo nedá dohromady.
Více se vyjadřovat nebudu.
Jen mě mrzí to ,že je poznat , že Český národ si neuměl a neumí vládnout sám.
Proto fandím trochu Okamurovi,že má aspoň snahu.
Kdo znal zpěváka Statise Prusalise zaposlouchejte se do jeho písní.
Bylo mi ctí ,že jsem patřila mezi jeho přátelé.
Naprosto se sundáním vlajky souhlasím.
Nevolila jsem Okamura,ale Stačilo,které neustále pravice straší občany České republiky.Neustale KSČM jsou předhazována 50 léta minulého století.
Co dělala a v hodně věcech dělá církev a demokraticka pravice to vidíme a pozorujeme na každém kroku.
To že máme na různých místech až 10 % nezaměstnanost, důchodcům se krátí důchody inflaci to nikoho z pravice nezajímá.
Děti se nerodí já se mladým lidem celkem nedivím.
Myšlenka demokracie je úplně někde jinde.
Nemáme lékaře,kam spěje školství atd je katastrofa.
Okamura když nic jiného a to mu fandí dost lidí brání Československo i když trošku jinak než bych si představovala já.
Je škoda ,že vznikají v jeho straně dva tábory což není dobré.
Co však předvedla Fialová vláda je katastrofa.
Svět je celkově nemocný.Majetek,peníze na prvním místě.Ucta člověka k člověku pomalu žádná.
Nejsem žádný novinář jen žena,máma,babička a věřte mi že nemám radost z toho co se nejen u nás ,ale ve Světě děje.
Mladí lidé papouškují to co za 35 roku do nich natloukla "demokracie".
Můj táta byl asi podle mě střed.Rikaval,chceš li se zaobírat politikou musíš hodně přemýšlet a naučit se aspoň trochu slušnosti a stát si za svým.
Velice fandil listopadu 1989,ale kdyby věděl jak se myšlenka zneužila ranila by ho asi mrtvice.
Těch podvodníků,sprosťáku co vzniklo za 35 roků,rozkradená republika,která před tim měla ve světě ohlas,zadlužená tak ,že dluhy nikdo nedá dohromady.
Více se vyjadřovat nebudu.
Jen mě mrzí to ,že je poznat , že Český národ si neuměl a neumí vládnout sám.
Proto fandím trochu Okamurovi,že má aspoň snahu.
Kdo znal zpěváka Statise Prusalise zaposlouchejte se do jeho písní.
Bylo mi ctí ,že jsem patřila mezi jeho přátelé.
@Jana Šajtárová
Žijete v ruském světě naopak, situace je úplně jiná. Všichni nemůžou mít všechno v žádném režimu, ale Fialova vláda byla v tomhle století nejúspěšnější.
Nikdo nečeká, že ve Fialově vládě budou samí Mirkové Dušínové, normálně stačí, když jsou to normální lidé se svými chybami, ale poctiví a schopní. A Ježíš říkával: "po ovoci poznáte jich". A když se podívám, v jakém stavu stát přebírali, jaké krize museli překonat, jak destruktivní opozici proti sobě měli a jak si stojíme dnes, tak musím smeknout.
Žijete v ruském světě naopak, situace je úplně jiná. Všichni nemůžou mít všechno v žádném režimu, ale Fialova vláda byla v tomhle století nejúspěšnější.
Nikdo nečeká, že ve Fialově vládě budou samí Mirkové Dušínové, normálně stačí, když jsou to normální lidé se svými chybami, ale poctiví a schopní. A Ježíš říkával: "po ovoci poznáte jich". A když se podívám, v jakém stavu stát přebírali, jaké krize museli překonat, jak destruktivní opozici proti sobě měli a jak si stojíme dnes, tak musím smeknout.
@Paveul Hanzl
Pane Hanzl.
Bohužel nevím kdo jste,kolik je Vám roků nebo čím jste zaměstnán.
Napsala vyjádřila jsem nejen svůj názor.
Věřte mi,že mnoho občanů,kteří cinkali s klíčemi na Staroměstském náměstí před 35 lety lituji a litovali co dělali.
Žádný režim není 100% a netvrdím,že bylo vše v pořádku.
Budete možná operovat s tím,že můžeme vycestovat mimo republiku,že nejsou hranice,tak jak říkáte ostnaté dráty,kéž by byli.
Byla práce, bydlení je pravdou,že se dělali podfuky také,ale měl jste dovolání.
Dnes Králíkárny zakoupili mafiánovi a podvodníci ,prodávají se za milióny a nikoho nezajímá jestli nebo rodiny nebo lidé v důchodovém věku mají kde bydlet nebo zda si za plat či důchod mohou pořídit pronájem.
Kolik bytů za 35 roků postavil stát pro lidi?
Žádný.Na hypotéky každý peníze nemá.
Mohla bych poukazovat dále.Nejsem žádná fanatička,nikomu špiona nedělala.
Je mi 71 roků a když poslouchám,jak bylo vše špatné,jak se udávalo atd je mi že lži z toho špatně.
Mladí lidé nemají s čím porovnávat a nynější garnitura by byla nejraději kdyby Ti co nesouhlasí s tím jak byli komunisté špatní,hrozní,atd již vymřeli.
Do škol nad nepustí do médií také ne takže jaká je to demokracie pouze z jedné strany.
Můj otec byl dělník.Strojni zámečník,jezdil po montážích,vystoupil sám v 1968 z KSČ protože nesouhlasil se vstupem vojsk do Československa.
Jsme tři sourozenci já i bratr jsme vybudovali,sestra se vyučila to co chtěla nikdo nám klacky pod nohy nehazel.
Je mi smutno, když se jen brečí hlavně bývalý i nynější poslanci jak nemohli studovat,jak trpěli atd .
Není to pravda.
Pocházím z rolnicko vojenské rodiny.
Více jak polovinu vojáků Němci postříleli ,prošli koncentrákem.
Buďme rádi,že toto neprožíváme,kdy lidé ze strachu udávali na gestapu celé rodiny.
S padesátými lety na mě nechoďte.Neprozila jsem je Vy určitě také ne.
Možná ,že jsem svou odpovědi se dostala trošku jinam.
Pane Hanzl.
Bohužel nevím kdo jste,kolik je Vám roků nebo čím jste zaměstnán.
Napsala vyjádřila jsem nejen svůj názor.
Věřte mi,že mnoho občanů,kteří cinkali s klíčemi na Staroměstském náměstí před 35 lety lituji a litovali co dělali.
Žádný režim není 100% a netvrdím,že bylo vše v pořádku.
Budete možná operovat s tím,že můžeme vycestovat mimo republiku,že nejsou hranice,tak jak říkáte ostnaté dráty,kéž by byli.
Byla práce, bydlení je pravdou,že se dělali podfuky také,ale měl jste dovolání.
Dnes Králíkárny zakoupili mafiánovi a podvodníci ,prodávají se za milióny a nikoho nezajímá jestli nebo rodiny nebo lidé v důchodovém věku mají kde bydlet nebo zda si za plat či důchod mohou pořídit pronájem.
Kolik bytů za 35 roků postavil stát pro lidi?
Žádný.Na hypotéky každý peníze nemá.
Mohla bych poukazovat dále.Nejsem žádná fanatička,nikomu špiona nedělala.
Je mi 71 roků a když poslouchám,jak bylo vše špatné,jak se udávalo atd je mi že lži z toho špatně.
Mladí lidé nemají s čím porovnávat a nynější garnitura by byla nejraději kdyby Ti co nesouhlasí s tím jak byli komunisté špatní,hrozní,atd již vymřeli.
Do škol nad nepustí do médií také ne takže jaká je to demokracie pouze z jedné strany.
Můj otec byl dělník.Strojni zámečník,jezdil po montážích,vystoupil sám v 1968 z KSČ protože nesouhlasil se vstupem vojsk do Československa.
Jsme tři sourozenci já i bratr jsme vybudovali,sestra se vyučila to co chtěla nikdo nám klacky pod nohy nehazel.
Je mi smutno, když se jen brečí hlavně bývalý i nynější poslanci jak nemohli studovat,jak trpěli atd .
Není to pravda.
Pocházím z rolnicko vojenské rodiny.
Více jak polovinu vojáků Němci postříleli ,prošli koncentrákem.
Buďme rádi,že toto neprožíváme,kdy lidé ze strachu udávali na gestapu celé rodiny.
S padesátými lety na mě nechoďte.Neprozila jsem je Vy určitě také ne.
Možná ,že jsem svou odpovědi se dostala trošku jinam.
@Jana Šajtárová
Předpokládám, že máte pravdu, nemám důvod tomu nevěřit. Ale vy popisujete jen malý dílek skutečnosti. Je mi 70 let a nebyl jsem z dělnicko-vojenské rodiny (to byla tehdy elita) a komáři mě šikanovali ne nikak fatálně, ale odmalička jsem byl občan druhé kategorie, měl jsem právo pouze držet hubu a krok. Po plyšákovi mě přímo spadl kámen ze srdce (úžasný a silný pocit) a od té doby jsem svobodný člověk. Nikdy jsem nezbohatl (o to mi fakt nešlo), ale procestoval kus světa, udělal kopu práce atd. atd. a vidím, jak se tahle země neskutečně zdvihla. Asi ne pro každého, ale schopní a pracovití lidé se mají fakt dobře (i třeba moje děti) a já se jen děsím toho plebsu, co se dnes dere ke korytům.
PS: Od plyšáka se postavily statisíce pěkných domů i bytů, ale nároky na bydlení jsou x násobně větší.
Předpokládám, že máte pravdu, nemám důvod tomu nevěřit. Ale vy popisujete jen malý dílek skutečnosti. Je mi 70 let a nebyl jsem z dělnicko-vojenské rodiny (to byla tehdy elita) a komáři mě šikanovali ne nikak fatálně, ale odmalička jsem byl občan druhé kategorie, měl jsem právo pouze držet hubu a krok. Po plyšákovi mě přímo spadl kámen ze srdce (úžasný a silný pocit) a od té doby jsem svobodný člověk. Nikdy jsem nezbohatl (o to mi fakt nešlo), ale procestoval kus světa, udělal kopu práce atd. atd. a vidím, jak se tahle země neskutečně zdvihla. Asi ne pro každého, ale schopní a pracovití lidé se mají fakt dobře (i třeba moje děti) a já se jen děsím toho plebsu, co se dnes dere ke korytům.
PS: Od plyšáka se postavily statisíce pěkných domů i bytů, ale nároky na bydlení jsou x násobně větší.
@Jana Šajtárová
Jen drobnost. Když bedákám, jak je vše drahé, můj syn říká: "tato, ty si pořád myslíš, že pivo stoji kačku sedmdesát!"
Vydělává nominálně měsíčně víc, než já tehdy za celý rok.
Jen drobnost. Když bedákám, jak je vše drahé, můj syn říká: "tato, ty si pořád myslíš, že pivo stoji kačku sedmdesát!"
Vydělává nominálně měsíčně víc, než já tehdy za celý rok.
@Jana Šajtárová jste normalni lharka, rezim pred rokem 89 byl nesvobodny a velmi represivni, totalitni vyjma snad samotneho konce, kdy uz to trochu povolovalo, ale jen trochu, jinak to byl naprosty shit a hnus, samozrejme to neplati pro karierni komouse nebo praskace StB kteri na tom profitovali...takze mozna falesna nostalgie, ale nepravda. dnes mame dost problemu, ale navrat k nejake podobne autokracii to rozhodne nevyresi, to je nesmysl
Kolaboranti nacistickeho Nemecka byli potrestani . Jednou budou potrestani i kolaboranti bolsevicke Ruske federace . To je cele .
@Martin Lyko
Toto predikovali někteří lidé za Rakouská-Uherska i legionářům.
"ti, co tak predikovali" zalezli následně do děr.
Toto predikovali někteří lidé za Rakouská-Uherska i legionářům.
"ti, co tak predikovali" zalezli následně do děr.
Jak je v článku naznačeno, sundání vlajky cizácké země, která se pod praporem SSSR aktivně zapojila do okupace Československa v roce 1968 je první krok k návratu naší suverenity, ale následovat musí kroky další. Dost bylo Ukrajiny.😎
Na co Okamůra sáhne, to zdupe. Nechal sundat ukrajinskou vlajku a už tam visí další tři. Spojil se s Rajchlem a nejtvrdšími dezoláty a propadly mu volební hlasy. Udělal Babišovi vohnouta a tem mu vymazal program a nejspíš i voliče, dal mu ale korýtko.
Já ale vidím potenciál v Majerové, Zwyrtek Hamplové a hlavně v Rajchlovi. Ti mu podrazí nohy zezadu, aspoň doufám.
Já ale vidím potenciál v Majerové, Zwyrtek Hamplové a hlavně v Rajchlovi. Ti mu podrazí nohy zezadu, aspoň doufám.
@Pavel Hanzl Modrožlutý hadr už nevisí oficiálně na PS, ale jen v oknech kolaborantů. Pokud by chtěl někdo vzít spravedlnost a zákon do svých rukou, tak cíl je již označen.
@našinec
Spravedlnost je vypráskat Rusa z Ukrajiny, nebo ji aspoň maximálně podporovat a žádný zákon nestanoví, jaké vlajky mají na Parlamentu viset.
Takže podporujete pouze terorismus. Tohle jsou ti, co mohutně hulákají, jak je u nás cenzura a jak je Fialova vláda cha cha "nedemokratická". Tohle snad demokracie je? A dočuráte až na zem?.
Spravedlnost je vypráskat Rusa z Ukrajiny, nebo ji aspoň maximálně podporovat a žádný zákon nestanoví, jaké vlajky mají na Parlamentu viset.
Takže podporujete pouze terorismus. Tohle jsou ti, co mohutně hulákají, jak je u nás cenzura a jak je Fialova vláda cha cha "nedemokratická". Tohle snad demokracie je? A dočuráte až na zem?.
Okamůra chce zase nakecat svým voličům, že je megachlapák. Babiš s ním krutě vydupal, dal mu sice pašalík, ale z celé SPD udělal jen strojek na hlasy, ze svého programu jim neprošlo VŮBEC NIC (naštěstí) a jejich cha cha "odborníci na ministerstvech", jsou zase jen vohnouti Babiše a Agrofertu.
@Pavel Hanzl Pane Pavle můj otec byl Rumun,dědeček rolník a rodina maminky žádná elita nebyla.
Děda z Moravy byl nasazený v Německu po válce se vrátil,žádné odškodnění nedostal.
Babička byla domácí švadlena.Takze důchod měla malý,svého bratra vychovala od úmrtí matky a v Praze ho za války zastřelily.
Mých pět strýců prošlo koncentráky ,vrátili se dva.Zadne odškodnění nedostali.Moji rodiče jim ještě pomáhali.
Takže nepřečte jaký jste byl chudák.
Nikdo z rodiny u STB nebyl .
Kdo poctivě dělal měl se dobře.
Kdyby tenkrát nebylo Rusku tak ani Vy ani já ani Fiala a další tady nebyli.
Netvrdím,že vše bylo v pořádku a nebrecim ,že se mám špatně.
Moje děti jsou pracovití a dojíždí každý den 70 km do zaměstnání,aby si vydělali na živobytí,protože tu v Chebu pro naše občany práce díky Ukrajincům není.
Jste doopravdy chudák .
Děda z Moravy byl nasazený v Německu po válce se vrátil,žádné odškodnění nedostal.
Babička byla domácí švadlena.Takze důchod měla malý,svého bratra vychovala od úmrtí matky a v Praze ho za války zastřelily.
Mých pět strýců prošlo koncentráky ,vrátili se dva.Zadne odškodnění nedostali.Moji rodiče jim ještě pomáhali.
Takže nepřečte jaký jste byl chudák.
Nikdo z rodiny u STB nebyl .
Kdo poctivě dělal měl se dobře.
Kdyby tenkrát nebylo Rusku tak ani Vy ani já ani Fiala a další tady nebyli.
Netvrdím,že vše bylo v pořádku a nebrecim ,že se mám špatně.
Moje děti jsou pracovití a dojíždí každý den 70 km do zaměstnání,aby si vydělali na živobytí,protože tu v Chebu pro naše občany práce díky Ukrajincům není.
Jste doopravdy chudák .
@Jana Šajtárová
Kdyby nebylo Ruska, nebyla by ani 2.sv. válka. Samozřejmě odškodnění za koncentráky atd. atd. komáři nevypláceli, na co, že?
Kdo za komára pracoval (což museli všichni) neměl se špatně, netrpěl hlady, jenom se třeba nedostal k bytu, nemohl za hranice, musel držet hubu a krok.
Jenže normální Evropa se rozvíjela daleko rychleji a nám narůstal gigantický vnitřní dluh, ten nás nakonec stáhl do bankrotu.
My budovali od války komunismus a zbankrotovali jsme, Němci kapitalismus, zbohatli a koupili si nás.
Česko patřilo od poloviny 19. stol. mezi 10 nejvyspělejších zemí světa až do roku 1948, za 40 let bolševismu jsme spadli asi na 80 - 90 pozici, komunista žil z podstaty a využíval pracovitosti a šikovnosti našich lidí, aby je v závěru totálně ožebračil.
Dnes se máme x násobně lépe, ale tenhle dluh budou splácet další generace, pokud budou mít možnost.
Kdyby nebylo Ruska, nebyla by ani 2.sv. válka. Samozřejmě odškodnění za koncentráky atd. atd. komáři nevypláceli, na co, že?
Kdo za komára pracoval (což museli všichni) neměl se špatně, netrpěl hlady, jenom se třeba nedostal k bytu, nemohl za hranice, musel držet hubu a krok.
Jenže normální Evropa se rozvíjela daleko rychleji a nám narůstal gigantický vnitřní dluh, ten nás nakonec stáhl do bankrotu.
My budovali od války komunismus a zbankrotovali jsme, Němci kapitalismus, zbohatli a koupili si nás.
Česko patřilo od poloviny 19. stol. mezi 10 nejvyspělejších zemí světa až do roku 1948, za 40 let bolševismu jsme spadli asi na 80 - 90 pozici, komunista žil z podstaty a využíval pracovitosti a šikovnosti našich lidí, aby je v závěru totálně ožebračil.
Dnes se máme x násobně lépe, ale tenhle dluh budou splácet další generace, pokud budou mít možnost.
Pane Sezemsky, životě se dobře? Jste spokojen se svou "praci" ? Necítíte potrebu změny? Proč?
Protože je z Vas cítit, a to dosti dlouho, puch a rygol tzv. "demokratické většiny " , neochotně přijmout výsledky skutečně demokratických voleb. A ze ryba páchne od hlavy dokázala nejlépe ze všech polistopadovych vlád prave ta fialová. Ovšem Vy, jeden z těch "vyvolených", kteří vlastní a šíří tu jedinou správnou pravdu, a kterým "nesmrdi" kovaný komous a školeny rozvedcik KGB s politruckou na Hradě, sirite narativy ovšem probruselské a zaoceanske, a z výšin sve židle nalepkujete ty , " foltynovsky" řečeno svine a ostatní podlidi.
Čest Vaší práci !!
Protože je z Vas cítit, a to dosti dlouho, puch a rygol tzv. "demokratické většiny " , neochotně přijmout výsledky skutečně demokratických voleb. A ze ryba páchne od hlavy dokázala nejlépe ze všech polistopadovych vlád prave ta fialová. Ovšem Vy, jeden z těch "vyvolených", kteří vlastní a šíří tu jedinou správnou pravdu, a kterým "nesmrdi" kovaný komous a školeny rozvedcik KGB s politruckou na Hradě, sirite narativy ovšem probruselské a zaoceanske, a z výšin sve židle nalepkujete ty , " foltynovsky" řečeno svine a ostatní podlidi.
Čest Vaší práci !!
Dost bylo Ukrajiny a proválečných gaučových dezolátů přiživujících válku Ukrajiny proti Rusku. Konečně můžeme žít nově a říkat pravdu.😎
Njn, výzdoba ukazovala alespoň, kam se jezdila 5ti koalice učit vládnout. A jak ukrajinizace některých politických stran postoupila ukazuje i fakt, že 5ti koalice není schopna předložit ani vládní rozpočet.
Přece jenom je zde určitý náznak zlepšení, když prý PITOMIO své silo ,které postavil z ukradených peněz své bývalé strany Úsvit, vyzdobil ukrajinskou vlajkou 🤣👍
Okamura konečně začal na rozdíl od fialových imbecilů respektovat zákon. Cizí vlajky na státních budovách mohou viset jen v průběhu státní návštěvy z ciziny. Pro duševně slabší jedince - je to tak uzákoněno.
A jestli z toho má blbka Pekari pupínky, může se do toho žluto modrého banderovského hadru zabalit, aby ji nebyla zima. On totiž ten ideologicky čistý, 7x dražší plyn od prekupniků, kterým doma topí, je totiž z RUSKA. Ó hrůzo! Netop, Pekari, netop, podpoříš Putina! 🤣🤣🤣
A jestli z toho má blbka Pekari pupínky, může se do toho žluto modrého banderovského hadru zabalit, aby ji nebyla zima. On totiž ten ideologicky čistý, 7x dražší plyn od prekupniků, kterým doma topí, je totiž z RUSKA. Ó hrůzo! Netop, Pekari, netop, podpoříš Putina! 🤣🤣🤣
@Uživatel_5577504
Můžeš nás pobavit Čím se tento primitivní japonský popelář PITOMIO ♦️ proslavil mimo toho, že rozkradl pokladnu vlastní strany Úsvit ? 🤣👎 ,,,zbytečně prožvanil svými stupidními projevy desítky hodin v parlamentu při obstrukcích i například při pouhém schvalování programu schůze ? 😝👍
Můžeš nás pobavit Čím se tento primitivní japonský popelář PITOMIO ♦️ proslavil mimo toho, že rozkradl pokladnu vlastní strany Úsvit ? 🤣👎 ,,,zbytečně prožvanil svými stupidními projevy desítky hodin v parlamentu při obstrukcích i například při pouhém schvalování programu schůze ? 😝👍
@Vladabk
Narozdíl od primitivního fialového vlastizrádce Tomio Okamura nikdy nesloužil a neslouží cizí moci na úkor naší země a našich občanů.
Taky na rozdíl od fialových primitivů neokusí šatlavu.
Narozdíl od primitivního fialového vlastizrádce Tomio Okamura nikdy nesloužil a neslouží cizí moci na úkor naší země a našich občanů.
Taky na rozdíl od fialových primitivů neokusí šatlavu.
Nechápem o čom je táto kauza ! Je stále ČR ešte samostatný štát a je členom EÚ ? Tak potom na verejné budovy patria tieto vlajky . Ale možno mi niečo ušlo a ČR sa spojilo s Ukrajinou a štát sa nazýva Ukrajinačesko ...
@Uživatel_6202245 Bohužel nic vám neušlo.Byvala Fialovic vláda z nás téměř udělala Ukrajinskou kolonii
Já myslím že nová vláda ještě nebyla jmenována, tak to je docela předčasné. Je to symbol podpory napadenému státu. Vy jste fakt trochu na kebuli....
@Jiří Němec proč tam tedy nejsou další vlajky napadených států, například Izrael přepadl už 4 o USA není třeba mluvit. Soudruhu němče.
A to je taky v pořádku - proto jsme ho volili!))) Ale to soudruhům z opozice asi nedochází.
Většina občanů už má Ukáček i jejich fanglí plné zuby.
Ukažte mi zemi, kde visí na státních budovách ukrofangle, není to ani v Polsku. Nevidím důvod, proč by měl český občan, týraný čtyři roky modrožlutým hadrem, blemcajícím se výsměšně na všech státních budovách, čumět na tu hrůzu další leta až do konečného vítězství UA. Tedy asi "dočasně" navždy, páč ukrookupanti už tu válku prohráli.)))
Libtardi, smiřte se konečně s tím, že jste projeli volby a svět se vrací do normálu.
V momentu, kdy Rakušan ztratí politický vliv, začnou se, doufejme, konečně! poctivě vyšetřovat také přibývající zločiny ukrajinských übermensch a dozvíme se, jaká je skutečná míra Ukrajinců nasáčkovaných v naší zemi. A skončí Krit a kriminalizace kritiků UA, nadávání lidem do sviní a zavírání je za názor. Nikdy bych nevěřila, že se tak budu těšit zrovna na vládu Babiše.)))
Většina občanů už má Ukáček i jejich fanglí plné zuby.
Ukažte mi zemi, kde visí na státních budovách ukrofangle, není to ani v Polsku. Nevidím důvod, proč by měl český občan, týraný čtyři roky modrožlutým hadrem, blemcajícím se výsměšně na všech státních budovách, čumět na tu hrůzu další leta až do konečného vítězství UA. Tedy asi "dočasně" navždy, páč ukrookupanti už tu válku prohráli.)))
Libtardi, smiřte se konečně s tím, že jste projeli volby a svět se vrací do normálu.
V momentu, kdy Rakušan ztratí politický vliv, začnou se, doufejme, konečně! poctivě vyšetřovat také přibývající zločiny ukrajinských übermensch a dozvíme se, jaká je skutečná míra Ukrajinců nasáčkovaných v naší zemi. A skončí Krit a kriminalizace kritiků UA, nadávání lidem do sviní a zavírání je za názor. Nikdy bych nevěřila, že se tak budu těšit zrovna na vládu Babiše.)))
Pavel Pavel
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Pavel Pavel A kto volil komunistickú *** na Hradčanoch ?
@Pavel Pavel ta ma kompletne vymleto, ted se udelala z okiho ubohe demonstrace toho, ze ma post a to bude vse..na vic ten japonsky popelar uz nema, a svine to bude porad
🟥 @Pavel Pavel Poslyš, ujasníme si to!
-------------------------------------------------
Uživatel_6202245 se tě ptal kdo volil komunistu ... na Hradčanech.
Aty mu odpovísáš, že on volil " notorila v komatu "
A to je přesně o tom, že manipulátoři, anebo ti kdo chtějí manipulovat na otázky buď neodpovídají, utečou od tématu , anebo odpovídají otázkou.
Tak se ale nikam nedostaneš, jsi průhlednej!
Umíš hergot na jednoduchou otázku odpovědět jednoduhou odpovědí?
Tedy volil jsi komanče , školeného STB Petra Pavla , anebo nevolil!🟥🟥⁉️🟥🟥⁉️🟥
---------------------------------
-------------------------------------------------
Uživatel_6202245 se tě ptal kdo volil komunistu ... na Hradčanech.
Aty mu odpovísáš, že on volil " notorila v komatu "
A to je přesně o tom, že manipulátoři, anebo ti kdo chtějí manipulovat na otázky buď neodpovídají, utečou od tématu , anebo odpovídají otázkou.
Tak se ale nikam nedostaneš, jsi průhlednej!
Umíš hergot na jednoduchou otázku odpovědět jednoduhou odpovědí?
Tedy volil jsi komanče , školeného STB Petra Pavla , anebo nevolil!🟥🟥⁉️🟥🟥⁉️🟥
---------------------------------
@Lilith Černá Přesně.Obycejny občan má plné zuby nacku ukrajinských.Nedela to chlastat o,vyhrožuje to českým občanům,napadá to České občany a hlavně nám to tuneluje soc.system.To je život bez přispění přijít ke všemu hotovému.A domu se to vůbec nechystá.Pry proč.Tam nic není a ještě by se muselo pracovata pohádkový život zde je prý báječný.To jsou slova vál.uprchliku
@Anatolij Vasil před válkou jsem byl na termálech v ukrajinském Kosinu a místní tam byli normální slušní lidé. Nijak se nelišili od nás. Ono na celém světě najdete slušné a pohostinné lidi. Problém je, že k nám se přišli před válkou ve většině zašít ti co měli velké prachy na úplatky pro ukrajinské odvodové komise a celníky aby vůbec se mohli dostat ven z Ukrajiny. A to jsou různí pochybní zbohatlíci, korupčníci a zločinci a taky členové ukrajinských mafií. Tedy většinou verbež. Však taky pamatuji případy ze slovenských médií, kdy slovenští celníci na hranicích zachytili Ukrajince s plnými kufry peněz (dolarů i eur) a dokonce i auta naplněna zbraněmi vojenské kvality. Bohužel ti opravdu slušni Ukrajinci umírají na bojištích.
Politici využívají symbolické akty-vlajky k tomu, aby signalizovali své hodnoty a oslovili určité voličské skupiny. Kalkul se pak pozná spíše podle dlouhodobého jednání než podle jednoho gesta.
V celé západní Evropě nebo USA se státní instituce drží přísně vlastních symbolů – cizí vlajka na úřední budově je vnímána jako porušení protokolu.
Politika ČR byla v posledních čtyřech letech v roli užitečných id!otů, - tak jako ve své historii už mnohokrát.
Domnívam se, že současné kašpary přejde ta falešná solidarita, tak jako kdysi pobíhajícího Kalouska s tibetskou vlajkou.
V celé západní Evropě nebo USA se státní instituce drží přísně vlastních symbolů – cizí vlajka na úřední budově je vnímána jako porušení protokolu.
Politika ČR byla v posledních čtyřech letech v roli užitečných id!otů, - tak jako ve své historii už mnohokrát.
Domnívam se, že současné kašpary přejde ta falešná solidarita, tak jako kdysi pobíhajícího Kalouska s tibetskou vlajkou.
Běžný občan tu UA nechce ani jejich vlajky.Dost lidi si pamatuje 68r.jejich okupaci pod štítem SSSR a odešli až v 90l.Vlastne Ukacka nikdy neodešli neustále profitují na naší zemi.
BRAVO, pane OKAMURO ! 👍👍👍👍
Konečně jsem zase doma !
Díky !
👄
--------------------------------------
Konečně jsem zase doma !
Díky !
👄
--------------------------------------
🟥Před 4 lety Pekarová prohlásila, že " opozice může akorát tak sedět a šoupat nohama" ( ona má výrazy burana, jako naše madam " roštěnka " 1. dáma z Hradu ).
🟥Teď vyvěšuje 5kolka svoje žlutomodré prádlo coby sympatizanti , protože nezvládli migraci .
🟥My přece víme, že na Ukrajině je boj jen na pár % území, jinak je klid a oni nejsou dávno " váleční " , nýbrž dávkaři za lepším .Pan profesor Fiala tak má na botě lejno, s kterým neví kam ho utřít!Je na tom, jako Merkelová v 2015.ASoučasná Leyenová ho kopla do zadku a vlastní občané taky , což ukázaly volby.
Hystrión a narcista s bájivou lhavosti Fiala shodil masku a svoje lejno háže na ostatní.
🟥Pekarová je mimo diskuzi, obdivuje diktátora až si z toho věčnýho předklonu k Zelenskýmu šoupla plotýnku.Léčbu nechť účtuje Ukrajině!
🟥Z plzeňských práv " plnohodnotný právník " Pospíšil ať vypadne na mateřskou.
🟥 Od mopse s kulatýma očima Rakušana čekám, že vyvěsí zase Putina v pytli na mrtvoly.👉Naše ex vláda je přece reprezentativní.
-------------------------------------------------------------------
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Oni velebí válku a Zelenskýho, místo aby vysílali kontroní mise na UA kvůli porušování lidských práv Zelenským a jeho aparátem !!! Ukrajinci se doma bojí, ale to naše guma na Hradě a Pekarka neví a otcomatka Pospíšil taky ne.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
🟥Teď vyvěšuje 5kolka svoje žlutomodré prádlo coby sympatizanti , protože nezvládli migraci .
🟥My přece víme, že na Ukrajině je boj jen na pár % území, jinak je klid a oni nejsou dávno " váleční " , nýbrž dávkaři za lepším .Pan profesor Fiala tak má na botě lejno, s kterým neví kam ho utřít!Je na tom, jako Merkelová v 2015.ASoučasná Leyenová ho kopla do zadku a vlastní občané taky , což ukázaly volby.
Hystrión a narcista s bájivou lhavosti Fiala shodil masku a svoje lejno háže na ostatní.
🟥Pekarová je mimo diskuzi, obdivuje diktátora až si z toho věčnýho předklonu k Zelenskýmu šoupla plotýnku.Léčbu nechť účtuje Ukrajině!
🟥Z plzeňských práv " plnohodnotný právník " Pospíšil ať vypadne na mateřskou.
🟥 Od mopse s kulatýma očima Rakušana čekám, že vyvěsí zase Putina v pytli na mrtvoly.👉Naše ex vláda je přece reprezentativní.
-------------------------------------------------------------------
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Oni velebí válku a Zelenskýho, místo aby vysílali kontroní mise na UA kvůli porušování lidských práv Zelenským a jeho aparátem !!! Ukrajinci se doma bojí, ale to naše guma na Hradě a Pekarka neví a otcomatka Pospíšil taky ne.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Zkrátka, Česko patří na Východ, na UA. Sláva Ukrajině ! Sezemský o tom ví hodně.
Truchačev dále tvrdí, že v Česku i na Slovensku získávají stále větší vliv strany, které když už nejsou vyloženě proruské, jsou alespoň proti „upřednostňování Ukrajiny před národními zájmy“. Takové je dle něj ANO a také Přísaha společně s Motoristy.
SPD a Trikolora a také Stačilo! vedené šéfkou komunistů Kateřinou Konečnou jsou pak dle Truchačeva vyloženě proruské. „Ty lze již považovat za síly zcela loajální k Rusku,“ konstatoval politolog.
„Pro Rusko je porážka české vlády jednou z nejlepších zpráv voleb do Evropského parlamentu,“ uzavírá Truchačev.
SPD a Trikolora a také Stačilo! vedené šéfkou komunistů Kateřinou Konečnou jsou pak dle Truchačeva vyloženě proruské. „Ty lze již považovat za síly zcela loajální k Rusku,“ konstatoval politolog.
„Pro Rusko je porážka české vlády jednou z nejlepších zpráv voleb do Evropského parlamentu,“ uzavírá Truchačev.
@Pavel Hanzl jojo, russko pro tebe vsecko rozhodne plati pro vyse zminene uz davno, ale taky i pro jednoho StBaka, ze agente Buresi..tento podvodnik a psychopaticky mamonar je za to totiz odpovedny i za ten marast, co tu ted bude, hlavne aby nesel brucet, to je ten hlavni duvod, ze Pitomio muze mit tuto funkci...ale mlcet k tomu nebudeme, a jednou na StBaka dojde! Myslim, ze takto se StBak brzy docka demonstraci, ktere on nema vubec rad, coz uz je dobre znamo!
@PEtr Tobes utíkej, soudruhu tobesi, demonstrovat, nezapomeň si vyfasovat na sekretariátu ODS to správné ideologické mávátko. Prvních deset prý obdrží 30 stříbrných. Tak si pospěš
@Bubák Bubák demonstrace samozrejme budou dezolate..nenechame agenta burese nepratelsky zaclenit nasi zem do jeho holdingu abychom se stali vsichni jeho zamestnanci tak jak to ten zmetek planuje, ze tobe s tvoji mentalni vybavou toto vyhovuje neznamena, ze my, co nam je tento psychopaticky nenasytny praskac odporny to nechame jen tak..on na to dojede, nic neroste do nebe
PS nemá dostatek oken, aby za každou napadenou zemi nebo za zemi s níž je ČR v solidaritě, se vyvěšovala vlajka. Tak proč UA? Kdysi tady UA oligarchové za vlády ODS, TOP 09 a KDU-ČSL prali špinavé peníze. Například klan Tymošenko. Nyní určitě také něco zůstalo za nehtíkem za a z pomoci UA. ...Pro tyhle existence, co na úředních budovách vyvěšují UA vlajky platí, že pro své obohacení obětují ČR i její občany..........A pro připomenutí - podílel se na tom i Sezemský, který byl mluvčí ODS a po té mluvčí MPSV v době velkého praní peněz.
Odstranění vlajek Ukrajinských okupantů z roku 1968 se líbí i většinové části slušných lidí Česka, dost bylo Ukrajiny, však i v TESCU je výprodej toaletního papíru s natištěnými vlajkami Ukrajiny. Dezoláti žijící minulostí běžte a kupte si....😂🤣
Ty ukrajinské vlajky přiskříplé do okenních rámů jen ukazují, co za pitomce sedí v příslušných kancelářích sněmovny😂.
@epr3
Pozéři z topky, stanu a pirátů v popředí. I tyhle klauny si daňový poplatník zaplatí.
Pozéři z topky, stanu a pirátů v popředí. I tyhle klauny si daňový poplatník zaplatí.
@epr3 Aspoň je vidět, čí zájmy tyto strany hájí. Bůhví za čí peníze se dostali do sněmovny. Slouží cizí mocnosti a tak okamžitě tyto strany zrušit a její představitele vysídlit i s rodinami na Ukrajinu.
Vzkaz pro kluby, ODS,Stan a Piratska strana. Preneste Ukrajinsku vlajku do snemovny.V lavicich kde sedite,si doneste malou vlajecku velikosti treba /20x15 cm/ a to kazdy,tedy 82 poslancu.Tim date jasne najevo,ze stojite za Ukrajinou a zaroven se vymezite vuci te sebrance.A pitomi se bude muset divat na ty vlajky cele 4 roky. Pokud mate moznost ,doructe jim tento vzkaz.Diky.
@Asatin Ty jsi ubožák a primitiv. Ty musíš za každou cenu prosadit svoje i když jsi trapný !
@Asatin
Jeď na Ukrajinu, v každé obci a městě jich najdeš na hřbitovech tisíce, ty v zázemí jenom machruješ.
Jeď na Ukrajinu, v každé obci a městě jich najdeš na hřbitovech tisíce, ty v zázemí jenom machruješ.
@Asatin ......ferdo v TESCU je výprodej toaletního papíru s natištěnými vlajkami Ukrajiny, tak běž a kup si....😂🤣
@Asatin
🟥 A přidej jim k vlaječce velkou osobní kasu, kam budou ze svého odvádět co způsobili se svou Ukrajinu.Je třeba na HIV poz., TBC, i Heptidity, nejen A.
Za sebe já : ani slzu,ani korunu.Jsem konzistentní ihned od 3/2022, kdy se sem začali valit!Věděla sem co s nimi přichází na rozdíl od fanatiků a la Pavel, Fiala! 🟥
🟥 Dojdi na Hrad, jestli by ta " roštěnka " 1.dáma mohla z těch 95 000/měs. na svou reprezentaci ukrojit pro nemocné děti tam v dáli na Ukrajině!Anebo na 140 000 nepracujících UA matek u nás, co nás stojí miliardy ročně.
🟥 A poptej se rozvědčíka, jestli by nemohl, když zatížil státní kasu do ní jako Zeman dávat část své výplaty.On stejně nepracuje, jen tlumočí co se mu nadiktuje, tak cena x výkon je tak žalostná, že aspoň v tom odvádění do kasy by mohl být trochui přínosem.
👉A ť 1. dámě zaplatí lekce u Špačka !!!!
-----------------------------------------------------------
🟥 Výraz „žena roštěnka“, který použila Eva Pavlová je hloupý výrok od někoho, kdo evidentně nemá cit pro jazyk ani pro roli, kterou zastává.
🟥Od první dámy očekávám důstojnost, kultivovanost a schopnost reprezentovat zemi – ne pubertální slovník.
🟥 Pokud se chce vyjadřovat jako zábavná tetka z večírku, neměla by stát vedle prezidenta.
🟥Kritika je nutná, protože veřejná funkce není módní doplněk. A pokud někdo nedokáže mluvit s respektem o ženách, neměl by mluvit vůbec.
🟥 A přidej jim k vlaječce velkou osobní kasu, kam budou ze svého odvádět co způsobili se svou Ukrajinu.Je třeba na HIV poz., TBC, i Heptidity, nejen A.
Za sebe já : ani slzu,ani korunu.Jsem konzistentní ihned od 3/2022, kdy se sem začali valit!Věděla sem co s nimi přichází na rozdíl od fanatiků a la Pavel, Fiala! 🟥
🟥 Dojdi na Hrad, jestli by ta " roštěnka " 1.dáma mohla z těch 95 000/měs. na svou reprezentaci ukrojit pro nemocné děti tam v dáli na Ukrajině!Anebo na 140 000 nepracujících UA matek u nás, co nás stojí miliardy ročně.
🟥 A poptej se rozvědčíka, jestli by nemohl, když zatížil státní kasu do ní jako Zeman dávat část své výplaty.On stejně nepracuje, jen tlumočí co se mu nadiktuje, tak cena x výkon je tak žalostná, že aspoň v tom odvádění do kasy by mohl být trochui přínosem.
👉A ť 1. dámě zaplatí lekce u Špačka !!!!
-----------------------------------------------------------
🟥 Výraz „žena roštěnka“, který použila Eva Pavlová je hloupý výrok od někoho, kdo evidentně nemá cit pro jazyk ani pro roli, kterou zastává.
🟥Od první dámy očekávám důstojnost, kultivovanost a schopnost reprezentovat zemi – ne pubertální slovník.
🟥 Pokud se chce vyjadřovat jako zábavná tetka z večírku, neměla by stát vedle prezidenta.
🟥Kritika je nutná, protože veřejná funkce není módní doplněk. A pokud někdo nedokáže mluvit s respektem o ženách, neměl by mluvit vůbec.
Všechny ty kecy jsou naprosto liché. A když už se argumentuje symbolikou:
- vlajka na půl žerdi jako držený smutek za někoho významného, kdo zemřel
- jeden, dva, tři dny státního smutku kvůli tomu samému nebo kvůli události, která společností jakkoli otřásla
- televize bez zábavných pořadů z týchž důvodů
- vlajka státu, kterému se stalo jakékoli neštěstí, které přesahuje běžné meze: živelní pohromy, epidemie, války atd.
Všechny tyto symboly mají společného jmenovatele. Jsou jen na symbolický, krátký čas, potom totiž mají nastoupit konkrétní činy, pokud chceme opravdu pomáhat. Fangličky rozvěšené po celém světě v sebevětším množství totiž postiženým opravdu nepomohou.
Z toho důvodu udělal Okamura záslužný čin. Sundal vousatou symboliku, protože jí už několik let není třeba. Záslužným činem bylo se postarat o civilní uprchlíky z válkou zasažených oblastí. Pokud se nemohou vrátit, budeme se starat dále, ale tím by smysluplná pomoc měla také končit. Finanční nebo zbrojní pomoc jen protahuje válku, která není naše a která generuje další uprchlíky, vše se zacykluje a nemá to konce.
Okamura udělal záslužnou věc.
- vlajka na půl žerdi jako držený smutek za někoho významného, kdo zemřel
- jeden, dva, tři dny státního smutku kvůli tomu samému nebo kvůli události, která společností jakkoli otřásla
- televize bez zábavných pořadů z týchž důvodů
- vlajka státu, kterému se stalo jakékoli neštěstí, které přesahuje běžné meze: živelní pohromy, epidemie, války atd.
Všechny tyto symboly mají společného jmenovatele. Jsou jen na symbolický, krátký čas, potom totiž mají nastoupit konkrétní činy, pokud chceme opravdu pomáhat. Fangličky rozvěšené po celém světě v sebevětším množství totiž postiženým opravdu nepomohou.
Z toho důvodu udělal Okamura záslužný čin. Sundal vousatou symboliku, protože jí už několik let není třeba. Záslužným činem bylo se postarat o civilní uprchlíky z válkou zasažených oblastí. Pokud se nemohou vrátit, budeme se starat dále, ale tím by smysluplná pomoc měla také končit. Finanční nebo zbrojní pomoc jen protahuje válku, která není naše a která generuje další uprchlíky, vše se zacykluje a nemá to konce.
Okamura udělal záslužnou věc.
@epr3 zbrojní pomoc taky generuje milionáře a miliardáře. Takový zbrojní magnát Strnad už přeskočil všechny miliardáře a usadil se na prvním místě nejbohatších. Vyvolení na té pomoci Ukrajině, muniční či dronové iniciativě pohádkově vydělávají, od Strnada, přes politiky Fialova gangu až po šmudly jako herec Vetchý. A bohužel je to na úkor nás všech.
Jestlipak by strhl Japonskou vlajku, kdyby ji někde viděl?
Aspoň je vidět co je pro dezoláty končící vlády důležité.My jako Česko jsme pro Ukrajinu za ty necelé 4 roky vzhledem k rozloze naší země a počtu obyvatel udělali více než jakákoli jiná evropská země která je v EU. Voličům vládních dezolátů to je ale málo,poradim jim jediné. Běžte bojovat na Ukrajinu za Ukrajinu. Už i proto,že mnozí Ukrajinci nechtějí a raději utíkají na západ do bezpečí . Není to trochu zvláštní ? Mimochodem by mne zajímalo kolik evropských zemí to děla podobně jako u nás ? Tedy že všude visí ukrajinské vlajky ? Ze zemí V4 ani jedna krom Česka. Pokud jde o Okamuru,je nutno ho vyměnit ve vedení SPD. Když to espeďáci neudělají čeká je podle mne v příštích volbách odchod ze sněmovny. Okamura měl odstoupit hned po volbách,které nedopadly pro SPD dobře. Ztratili oproti minulým volbám 1,8 % hlasů. Takový Radim Fiala nebo Hrnčíř by byli určitě lepší. Dobrý politik také ví kdy má odejít,což Okamura očividně neví.
@Richard Šebesta
Oky říkal, že na budovách maji být jen české vlajky.
Izraelská se moc české nepodobá. Máš vysvětlení, když je Oky tvůj politický příbuzný?
Oky říkal, že na budovách maji být jen české vlajky.
Izraelská se moc české nepodobá. Máš vysvětlení, když je Oky tvůj politický příbuzný?
@Pavel Nyklíček
Vysvětlení?
Izrael je náš přítel desetiletí, bohužel s přestávkou bolševické totality a současného liberálního antisemitismu.
Vysvětlení?
Izrael je náš přítel desetiletí, bohužel s přestávkou bolševické totality a současného liberálního antisemitismu.
@Anton Augustin
To samozřejmě ano, jen to neřeší, proč mají být dle Okamury na budovách jen české vlajky a izraelskou schvaluje?
Trochu protiřečeni ne?
To samozřejmě ano, jen to neřeší, proč mají být dle Okamury na budovách jen české vlajky a izraelskou schvaluje?
Trochu protiřečeni ne?
@Richard Šebesta Ještě tomu něco chybí, Šebesta... Já bych ještě obětoval tebe. Z tebe budou mít největší radost. Koukej, vystříhej si z těhle diskuzí svoje spisky o míru, nalep si je do sešitku a tam jim to ukaž. Všichni si podají ruce, pochlastají, a ty naplníš svou cestu. Trump je osel, ty to dáš.
Dost bylo Ukrajiny.😎
@Alois Rudý
Hochu ta UA je tak obrovská, že se ji jen tak nezbavíš.
Po válce si všichni ruce utrhají, aby mohli hrábnout do jejiho bohatství...
Princip kapitalismu. Ten funguje na principu roztažnosti.
Hochu ta UA je tak obrovská, že se ji jen tak nezbavíš.
Po válce si všichni ruce utrhají, aby mohli hrábnout do jejiho bohatství...
Princip kapitalismu. Ten funguje na principu roztažnosti.
Okamura tim, ze sundal Ukrajinskou vlajku,potvrdil jaka je lidska kreatura,ber charakteru a moralky. Ta vlajka je uznanim tem padlim Ukrajinskym vojakum,kteri brani svou zem a zaroven brani Evropu pred ruskymi zlocinci.Slava Ukrajine.
@Asatin...... Vyvěsit Ukrajinskou vlajku v místech, kde vojáci z Ukrajiny pod praporem SSSR a na příkaz Ukrajince Brežněva v srpnu 1968 masakrovali české občany, může jenom proukrajinská zrůda.😶
@Asatin Řekni mi ty " chytráku " proč to tak nevidí v dalších zemích EU ? Co myslíš ? Vyvěšením vlajky dávame jisté gesto ale důležitá je materiální a humanitární pomoc nemluvě o vojenské.
Za každého režimu musí poklonkovat část občanů cizí mocnosti, dnes je to takzvaná odesácko - pirátská opozice, spodina to společnosti.
No, když existence tvého druhu mluví o spodině, pak jsem vlastně spodinou a jsem tomu rád.
@Anton Augustin To podepisuji. Hlásí se k demokracii a sami jí nedodržují.
@Richard Šebesta oni to vidí ze svého pohledu, permanentně zhrbených patolízalů Bruselu či Kyjeva. Jsou přesvědčeni, že patolízalství k těm správným pánům je normální. Nejsou schopni pochopit, že jejich oponenti nemusí být něčí patolízalové a že prostě jim jde o svou vlast a suverenní politiku. Jsou prostě přesvědčeni, že i druhá strana musí být určitě patolízalská k Rusku. Ale vysvětli to přesvědčenému libtardímu blbovi, zvyklému se celý život hrbit a lízat někomu řiť.
Kterou pak tam místo ní asi pověsí? Až se více osmělí. Navíc on pro svou zabedněnost a neznalost pravidel asi neví, že takovéto kroky, mají být v souladu s vládní linií. (a vláda ještě neexistuje).
Ale aby byl objektivní měl nechat také sundat i vlajku teroristického Izraele za jejich genocidu Palestiny, takhle není v tomto věrohodný.
Logicky na našich státních budovách mají viset jen naše vlajky, žádné ukrajinské, izraelské či USA vlajky, to je komoušská totalita vážení zaprodaní pisálkové!
Je smutné, když novinář neví, že cizí vlajky mohou viset na státních budovách jen při státní návštěvě cizího státu. Takže BanderovSSké vlajky nemají na sněmovně co dělat. Je na to zákon, vole!
@Uživatel_5577504 Neplač, ty vaše rudé visely po Česku naposledy za tzv. normalizace, než je strhali a spálili. Nikdy už se tam nevrátí.
Kreml mi nezajímá.
Hlavně že UA vlajka je pryč, to zajímá občany ČR, nejsme přece ukrajinská kolonie.
Ti zoufalci, co věší žlutomodré prádlo na fasádu budovy jsou k smíchu
Hlavně že UA vlajka je pryč, to zajímá občany ČR, nejsme přece ukrajinská kolonie.
Ti zoufalci, co věší žlutomodré prádlo na fasádu budovy jsou k smíchu
Je 7. listopad, výročí VŘSR a začátek měsíce Československo - sovětského přátelství. Proto strany dosluhující vládní koalice s nadšením vyvěšují z oken vlajky UA, coby dědičky SSSR. Sláva nerozbornému přátelství mezi bratrskými národy Česka a Ukrajiny !
Okamura za sundání UA vlajky 👍👍
Měl jsem dojem, že ho v té družině drobně šikanovali, kradli mu svačiny, dávali vtipné přezdívky jako Pitomio, dělal shyby do sta a tak. Ale když vidím tu devastaci, jaký duševní kripl to je, nechci ani vědět, co všechno tam probíhalo 

@King I
Nebuď na opravdového zeleného bolševika soudruha Fialu hnusnej. Ztratil funkcičku a záhy ztratí i svobodu. 😉🤣👏
Nebuď na opravdového zeleného bolševika soudruha Fialu hnusnej. Ztratil funkcičku a záhy ztratí i svobodu. 😉🤣👏
@King I Když tajíte své jméno pod King I a neštítíte se spoluobčana veřejně nazvat duševním kriplem, tak jaký duševní k.... jste pak vy sám!
Co je slušného na tom, že strhnete vlajku krutě ničeného národa, který brání nejen sebe, ale i Evropu před válkou?