Prostor X
Adamová Pekarová o nejtěžším okamžiku v politice. Setkala by se s Dominikem Ferim po jeho propuštění?
15 komentářů
Mirek Dušín
Aspoň si udělala výlet na Tajwan
Mně by zajímalo, zda se jako předsedkyně PS chovala nedemokraticky, nestátotvárně a porušovala zvyklosti i zákony z přesvědčení nebo z donucení(na základě dohody 5ti koalice).
Mirek Dušín
Třeba se potkají , ještě před propuštěním oba v pruhovaném ...
Tato arogance konečně vypadla ze sněmovny. A může doma v klidu plést pro náš národ svetry.
Před chvílí jsem viděl rozhovor Pekarové-Adamové s Martinem Veselovským,mimochodem bývalým redaktorem ČT. Osobně jsem si myslel že se budou bavit o neúspěchu spolu ve volbách a o krachu TOP 09 pod jejím vedením.Jenže "madam" zřejmě tyto nepříjemné otázky nemá ráda. Její řeči to opravdu nešlo poslouchat do konce. Hned začátek byl typický. Na jasnou otázku.co ona a její strana udělala proto aby podle ní (ty proruské síly) nevyhrály volby, prostě neodpověděla. Jako opravdu primitivní ženská místo toho řekla co oni nabízí. Veselovský se jí snažil vysvětlit,že je už měsíc po volbách a že tudíž toto už je nepatřičné. Další její řeč byla opravdu šokující.Ona řekla,že důležitá je bezpečnost země a že mnoho lidí to nechápe a zajímá se spíše o takové drobnosti jako peníze. Na to jí Veselovský řekl,že pro mnoho lidí to nejsou drobnosti protože mnozí musí řešit jak uživit svou rodinu. Opravdu dál to nešlo poslouchat. AROGANCE LŽI a AROGANCE a LŽI od Pekarové-Adamové předčily i komunistku Konečnou a blaboliše Bureše.
Úsměvné byť trochu tragikomické bylo jak se zde říká že o aroganci Feriho a
a jeho chování k dívkám a ženám věděla celá Praha jen ona ne. Ptá se pak proč za ní nikdo nepřišel ? No možná ten důvod byl proto že i pro ty dívky které byly Feriho chováním postiženy působila nevěrohodně.Pokud jde o ženy v politice tak většina mne nepřesvědčuje o svých kvalitách . Uznávám dvě které mají kvalitu. Hana Kordová-Marvanová přesto že patří do skupiny s opačným názorem a pak ekonomku Šichtařovou.Na druhém konci je u mne čtveřice Konečná,Bobošiková,Němcová a Pekarová-Adamová.
Úsměvné byť trochu tragikomické bylo jak se zde říká že o aroganci Feriho a
a jeho chování k dívkám a ženám věděla celá Praha jen ona ne. Ptá se pak proč za ní nikdo nepřišel ? No možná ten důvod byl proto že i pro ty dívky které byly Feriho chováním postiženy působila nevěrohodně.Pokud jde o ženy v politice tak většina mne nepřesvědčuje o svých kvalitách . Uznávám dvě které mají kvalitu. Hana Kordová-Marvanová přesto že patří do skupiny s opačným názorem a pak ekonomku Šichtařovou.Na druhém konci je u mne čtveřice Konečná,Bobošiková,Němcová a Pekarová-Adamová.
@Richard Šebesta to je tak, když se obrazně řečeno z kmána stane pán. Začne mít nos nahoru. Často to bývá nýmand, ale tak už to bývá, že čím větší nýmand, tím má o sobě větší mínění a ambice. Takoví lidé dělají největší dusno i ve firmách, úřadech, když se dostanou na pozici šéfa.
@lug70 Ale má údajně dvě vysoké školy .
@Richard Šebesta vyšší vzděláni je jedním, ale ne jediným kritériem určujícím inteligenci a odbornost daného jedince. I velmi vzdělaný člověk může být blbec. Kolikrát se stačí zaposlouchat, jak se takový jedinec projeví a máš jasno, třeba u takové Nerudové. A víš jak je to u nás s těmi vysokými školami, třeba fakulty genderových studií. A kolik už tu bylo skandálů s koupenými tituly. .
Feri se stal obětí české nesnášenlivosti vůči tmavým a mediálně známým. To že na něj ty ženské vytáhly obvinění až dlouho po vlastním aktu kdy s ním bezpochyby šly dobrovolně, mnohé vypovídá..Na druhou stranu, měl ho raději strčit do včelína neb obdělávání dychtivých adeptek díky tomu že byl politicky známý a úspěšný je cesta do pekel.