Divoký kačer

Zpět na článek

Já nevydám tebe, ty nevydáš mě. Budoucí vládní koalice stojí na pevných základech vzájemného nevydávání

10 komentářů

Uživatel_5700640
@Petr Friedl
A proč to čtete ? Já vám nerozumím. Nejste nemocný?
Uživatel_5734171
Tato země nebyla ve větších fekáliích, než je teď. Ale na jedno se mohou voliči této sebranky spolehnout. Já opravdu nebudu přehnaně korektní a hodlám říkat a psát, co si o této vládě a jejich voličích myslím. Zastavit mě může jen cenzura sprostých slov. Takže:
Vy ...., .... úplně všechno. ... do ......, .... ......!!!
Karel Logr
Každý svéprávný volič této sebranky si musí připadat jako užitečný id..t🤷
Nic víc,nic míň🤫
Uživatel_5734171
@Petr Minář
Stačí se podívat na Slovensko, očekávám stejný vývoj. Teď půjdou po krku České televizi a ČRo...
Bretislav Valenta
@Uživatel_5734171 Kam to chcete podepsat...naprostý souhlas😔😔😔
Petr Minář
@Uživatel_5734171
Také tu nehodlám "diskutovat" stylem "Nečiní dobře pan Babiš (Okamůra), když dovolíte a prominete" po každé jeho ničemnosti nebo zločinnosti. A vzorem mi bude to štvaní, které vedl estébák Babiš a jeho poskoci celé čtyři roky proti zvolené vládě.
Zastavit v diskuzích mne může jen, když demoliční šestikolka s jediným programem imunitu kriminálníkům úplně zglajchšaltuje média na úroveň mf dnes...
Pavel Hanzl
@Uživatel_5734171
Pán je zvyklý předbíhat, že? Ještě ne, ještě nezačalo vládat to, co jsme si zvolili.
Dnes máme nejvyšší životní úroveň z historie, HDP jde nahoru, inflace dolů, mzdy jdou nahoru, rating taky. Tohle je hudba současnosti a dlouho to ale trvat nebude.
Petr Friedl
Že Vás to pořád dokola baví psát 1000 x omleté nezajímavé žblepty.
Jaroslav Polcar
To máte asi na mysli kauzu dozimetr a bitcoiny?že jo?
Anton Augustin
Tak tak, pevně jako ta končící.