Online přenos
Tomio Okamura se stal předsedou Sněmovny. Pokračování první schůze poslanců jsme glosovali živě
50 komentářů
Uživatel_5734171
9
Chvíli jsem se díval na stream sněmovny a hned jsem to vypnul. Slyšel jsem několik poslankyň SPD, jak nadávají demokratické opozici za kritiku jejich vůdce a uvědomil si, jak křehká ta demokracie je. Čeká nás vláda lůzy a věřte tomu, že si to užijí. To jsou regulérně padesátá léta a to nijak nepřeháním. Drtivá většina poslanců ANO si uvědomuje, co je Okamura zač a jak je to tragická volba, ale zvolí ho. Jinak by šel Andrej do kriminálu. Čeká nás vláda organizovaného zločinu. Na stará kolena vyrazím do ulic, jen mě štve, že to bude zase takhle na podzim a v zimě. Lépe se demonstruje v létě nebo na jaře...))) Jestli se něčeho ta slovenská estébácká krysa bojí, tak je to ulice...
Přejít do diskuze
Jeden lump si tu v diskuzi troufl drze psát o "hnojometech opozice". Měl by ještě připsat, jak označoval po celé uplynulé 4 roky vystupování fašisty Okamůry a jeho poskoků, třeba když "obstruovali" a snažili se zcela paralyzovat Sněmovnu.
@Uživatel_5734171 Proč komentuješ věci odprostředka? Než se ty fúrie z SPD slétly, odehrával se několik hodin hnojomet té "demokratické opozice" a tak se není co divit, "že jak se do lesa volá......."
@Uživatel_5734171 utíkej honem demonstrovat, nezapomeň se zastavit na sekretariátu ODS pro správné ideologické mávátko, soudruhu uživateli 5734171, ty nevíš o ničem naprosto vůbec nic.
Dle STANU by neměl Okamura zastupovat sněmovnu navenek a to samé platí dle mého i o vyvěšovateli pytle na mrtvoly s obsahem na státní budovu - Rakušanovi. Takže, Rakušana nevolit. Rakušan porušuje zákon a dělá ostudu v jakékoliv pozici.
Zvolení Okamury je logické, je to v souladu s koaliční smlouvou. Úsměvné je, že opozice nedala svým kandidátů všechny opoziční hlasy. Je vidět, že mezi opozicí jsou myslící poslanci, které může Babiš získat na svojí stranu.😁
Vždycky jste tvrdili, že vláda a novináři jsou provládní. Pokud dodrží tradici, tak teď budou s vámi, s vlastizrádci. Budou nyní oslavovat i předsedu sněmovny. Tak teď budete v klidu ne?
@Josef Burianek Fialův gang volí jen zločinci kteří tolerují vyplundrovani republiky a ženou nás do 3.svetove.Kriminalni kauzy tvého ctyrgangu ještě nejsou došetřene.Jo a čerstvá zpráva je že bývalý člen tě zkorumpované a mafiánské strany ODS Šnajdr je obviněn policii z korupce.Ta Fialová mafiánské grupa to je opravdu spolek k pohledání 👎
@Richard Sebesta
Ve své podstatě je Oky uklizen a sociální sítě mohou klidně spát.
Za mě dobrý.
Rajchl přebírá rétoriku vůdce a ta bude mnohem výraznější než Okyho, jelikož i intelektuálně je dále a ten už nemá vůbec žádné hranice. Bohužel🫤.
Ve své podstatě je Oky uklizen a sociální sítě mohou klidně spát.
Za mě dobrý.
Rajchl přebírá rétoriku vůdce a ta bude mnohem výraznější než Okyho, jelikož i intelektuálně je dále a ten už nemá vůbec žádné hranice. Bohužel🫤.
@Petr Minář Obstrukce je JEDINÁ zbraň opozice když nemá dohodu na prohlasování svého návrhu nebo zablokování toho, který předkládá většina. Kdybys nebyl totální deb.l bez mozku a alespoň zbytků paměti věděl bys, že opozice obstruovala vždycky a v předminulém volebním období se v televizi s obstruováním doslova vytahoval Stanjura. A budou to dělat zase, na to se spolehni. Akorát Stanjura ne, toho vlastní voliči už ze sněmovny vykopli....😂
Bartošek považuje 81 hlasů z 92 opozice za úspěch. Asi spíš čekal od vlastních vidle vražené do prd.le....
Okamura bude předsedou sněmovny.
Bartošek nedostane ani všech 92 hlasů od současné opozice.
Bartošek nedostane ani všech 92 hlasů od současné opozice.
....Už přišly připomínky trestního stíhání plakátů chirurgů z dovozu. Tentokrát od Martina Kupky....Kupka je stejný osel jako Fiala a ještě nedává při sledování Televizních novin pozor. To by totiž viděl na příkladu z Velké Británie, že varování z plakátu SPD nebylo tak daleko od věci. Černá huba s kudlou tam pobodala ve vlaku deset lidí...a jasně že to nebyl terorismus😂😂😂
Konečně je sundána Ukrajinská vlajka s dolní komory parlamentu.P.Okamura děkujeme.Se divym že předchozí státníci si UA nenasackovali domu.To ne!To jen občan ať si užije.
Pro Okamuru hlasovalo 107 poslanců. Babišovi ten den klesl jeho účet o 107 000 000. Jakákoliv spojitost je fiktivní. 😎😁😂
Ač jsem volil SPD musím uznat že Okamura by měl jít do sebe a prokázat více sebereflexe.Snad se ve funkci předsedy sněmovny aspoň trochu zlepší .Jinak doufám že na sjezdu uzná svůj neúspěch což je menší volební zisk a položí funkci předsedy SPD a bude zvolen někdo nový a lepší
@Miloslav Podhola
Jen konstatování daného faktu, že Okyho volební sliby jsou pasé.
Prachy jenom prachy nečekají, jen po nich sáhneš, už tě mají....neznáš?
Jen konstatování daného faktu, že Okyho volební sliby jsou pasé.
Prachy jenom prachy nečekají, jen po nich sáhneš, už tě mají....neznáš?
@Miloslav Podhola
Tak oni vlastně všichni pod babišem...
Ten je bude ovládat i kdyby premiérem nebyl, což předpokládám.
Tak oni vlastně všichni pod babišem...
Ten je bude ovládat i kdyby premiérem nebyl, což předpokládám.
Je zde i případný fakt, kde tajné služby nemají povinnost svěrovat předsedovi sněmovny jakékoli informace, což opět staví Okyho do funkce spíše čestné.
Vše ostatní má pod palcem premiér.
Tohle vele důležitý fakt, když už musíme mít v čele sněmovny někoho, kdo by rád informace o vojenských či jiných strategických záležitostech.
Vše ostatní má pod palcem premiér.
Tohle vele důležitý fakt, když už musíme mít v čele sněmovny někoho, kdo by rád informace o vojenských či jiných strategických záležitostech.
Oky do toho!!
Tolik let jsi po tom toužil a až teď jsi konečně svoje voliče mohl kopnout do prde.e!
Bravo. Bravo!
Tolik let jsi po tom toužil a až teď jsi konečně svoje voliče mohl kopnout do prde.e!
Bravo. Bravo!
@Anatolij Vasil
Sláva Ukrajině, věčná hanba proruSSkému hanobiteli pověsti a jména České republiky.
Sláva Ukrajině, věčná hanba proruSSkému hanobiteli pověsti a jména České republiky.
@epr3
Už se těším, jak dnešní opozice bude obstruovat a zablokuje fungování Sněmovny kriminálního hnusu. Připrav si pochvalné žvásty, eprde. Je to JEDINÁ zbraň.
Už se těším, jak dnešní opozice bude obstruovat a zablokuje fungování Sněmovny kriminálního hnusu. Připrav si pochvalné žvásty, eprde. Je to JEDINÁ zbraň.
@seng
Mě zajímá, kdo sabotoval ze stoosmičky, tuším ty dva hlasy ?
Zaslechl jsem to jen v autě, tak nevím zda to je pravda.
Mě zajímá, kdo sabotoval ze stoosmičky, tuším ty dva hlasy ?
Zaslechl jsem to jen v autě, tak nevím zda to je pravda.
@Mirek Dušín
Souhlas. Sve voliče stejně hodil přes palubu, ale hlavně bude klid.
Ani Babiš už nebude blokovat sněmovnu 🙏
Souhlas. Sve voliče stejně hodil přes palubu, ale hlavně bude klid.
Ani Babiš už nebude blokovat sněmovnu 🙏
@Uživatel_5577504
A právě proto, abych nemusel ze sebe dostávat ty sliny, jak píšeš, nechodím k volbám a vždy vítězim💪
A právě proto, abych nemusel ze sebe dostávat ty sliny, jak píšeš, nechodím k volbám a vždy vítězim💪
První věc, co mě na něm zaujala